• 06.05.2016, 18:51

TI TIPS TIL TING Å GJØRE I THAILAND


SAMSUNG CSC

Som sagt må dere unnskylde min litt fjerne blogging den siste tiden. Dagene går nemlig i ett med en eller annen hjemreise, jobb eller ærend, så jeg har omtrent ikke noen timer i våken tilstand hvor jeg bare sitter hjemme og har tid til bloggen. Noen forhåndsskrevne innlegg blir det, men den pratesyke blogg- Janne får liksom ikke tid til å eksistere. Synd, men sant. Det er i slike perioder jeg virkelig skulle ønske at bloggen var min heltidsjobb! Men, det har jeg forstått ikke er for alle, så jeg får nøye meg med denne hobbybloggingen min. Jeg liker jo som dere forstår den også! Uansett, siden tirsdagens "Ti tips" aldri kom på bloggen, tenkte jeg å komme med det i dag i stedet. Under finner dere Ti tips til ting å gjøre og se i Thailand :-)

1. Temple & City- tour.

SAMSUNG CSC

2. Gokart.

SAMSUNG CSC

3. Weekend Market.

4. Railey Beach.

SAMSUNG CSC

5. Buggy Ride.

SAMSUNG CSC

6. Phi Phi Island.

SAMSUNG CSC

7. Similian Island.

SAMSUNG CSC

8. Monkey Beach.

SAMSUNG CSC

9. Snorkle.

10. Bangkok.

SAMSUNG CSC

#travel #reise #inspo #thailand #titips #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 31.03.2016, 19:22

ELEPHANT MOUNTAIN


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Like utenfor Phi Phi Island - Thailand 

#travel #reise #reiseblogg #inspo #travelsbyjannebodin #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 28.03.2016, 19:22

THIS IS THAILAND


THIS IS THAILAND

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

I dag tenkte jeg å skrive et lite innlegg om mine inntrykk og tanker om Thailand. Som sagt har jeg besøkt Phuket, Phi Phi Island, Krabi, Bangkok og Similian Island, og det er disse stedene jeg tar utgangspunkt i når jeg skriver innlegget. Hva jeg synes om Phuket og Bangkok kan dere forresten lese HER og HER (Krabi kommer siden). Jeg håper dere finner disse innleggene interessante, og at noen av punktene kanskje hjelper dere litt hvis valget står mellom Thailand og et annet land. Men husk at dette er mine meninger, og at det kan hende at dine oppfatninger om landet er helt annerledes enn mine. Jeg vet jo allerede nå at tusenvis av nordmenn liker Thailand mye bedre enn det jeg selv gjør. 

1. Shopping i Thailand kan du bare glemme, du finner omtrent ikke en eneste kjent, eller spennende for den sags skyld, butikk. I tillegg er prisene skyhøye.

SAMSUNG CSC

2. Du besøke Thailands hovedstad Bangkok hvis du først er i landet. En veldig stor, spennende og levende storby som har alt du måtte lete etter... Note: Shoppingen er bra her, men nok en gang alt for dyr.. Vi snakker norske priser og høyere for kjente merkevarer. 

3. Templer er et mush see uansett hvor i landet du drar. Her snakker vi flotte bygninger med vakre utskjæringer i haugevis som er perfekt for både minnet og kameraet ditt :-)

SAMSUNG CSC

4. Jeg tar med alle ups and downs og en av de mest negative tingene ved landet er at det stinker. Spesielt på de mest turistvennlige plassene, her er det både skittent og ganske ekkelt. 

5. Selv synes jeg ikke selve Thailand i seg selv var sånn veldig idyllisk, men hvis du drar til spesielle plasser kan du likevel finne paradis. Min anbefaling her er Railey Beach i Krabi og Similian Island like utenfor Khao Lak.

SAMSUNG CSC

6. For min del var ikke maten i landet noe særlig, men så er ikke jeg så veldig fan av thai- mat fra før av. Omar på en annen side er ganske glad i thai mat, men var ikke særlig begeistret for det på turen han heller.. bortsett ifra noen steder i Krabi! Her synes vi faktisk både thai-maten og den indiske smakte mye bedre enn i Phuket. Kanskje var vi bare heldige med restaurantene? 

7. Thailand har noen av de største markedene jeg noengang har sett! Her anbefaler jeg deg virkelig å besøke flere forskjellige, og da speiselt weekend- markedene i helgene. Her finner du alt fra suvenirer til klær til masse thaimat til en billig penge. I tillegg er stemningen upåklagelig!

SAMSUNG CSC

8. Prisene i Thailand har økt i takt med at den norske kronen har sunket, så det at Thailand er så syyykt billig som alle skal ha det til fikk vi dessverre ikke oppleve. Selvsagt har det mye å si hvor du er og hvor du handler, og vi fikk se store forskjeller i løpet av reisen vår, men vi ble faktisk sjokkert over noen av de stive prisene vi kom over! Tenk at en liten klase med druer kostet over 100 norske kroner i en matvarebutikk..! 

9. Alltid noe å gjøre! Uansett hvor du drar i Thailand vil du aldri kjede deg, for det finnes nemlig utflukter og aktiviteter for enhver smak - og mange av dem! Her er det snakk om dagsturer til uendelig med øyer og skjulte perler, sightseeing i byer, til templer, buddaher og andre severdigheter, aktiviteter i form av gokart, bungyjump, buggyride og skytebaner, turer til weekendmarkets, ulike factories og old towns og daglige snorkle- og dykkerturer for å nevne noe.

SAMSUNG CSC

10. Phi Phi Island for den reiseglade! Selv dro vi fra Phuket til Phi Phi Island på vei til Krabi og bestemte oss for å overnatte her i 2 netter. Det er jeg utrolig glad for at vi gjorde, for denne øyen anbefaler jeg virkelig videre til alle reiseglade sjeler der ute. Stemningen og atmosfæren er en helt annen enn den du finner på fastlandet; mye mer rolig og behagelig, hyggelige lokale og avslappet turister. Her finner du en indre fred om jeg kan si det slik, haha, og da Omar og jeg satt på en strand og så på et ildshow den første kvelden fant jeg for første gang på reisen vår tilbake den forelsketireiseogverden- følelsen jeg lette etter fra jeg dro hjemmenfra. I tillegg fantes det rundt 10 katter på hvert eneste gatehjørne #crazycatlady.

SAMSUNG CSC

11. Scooter- land nummer 1. Jeg regner med de fleste av dere har fått med dere at scooter er et vanlig fremkomstmiddel i Thailand, vell, dere kan tenke dere dette x 1000. Det tar faktisk helt av, og scootere virker som å ha førsterett i trafikken - bilene må bare passe seg!

12. Thailand har helt fantastiske snorklemuligheter. Jeg elsker å dra på utflukter hvor snorkling er en del av aktiviteten og jeg så mange nye og spennende fisker i løpet av reisen. Jeg klarte til og med å klappe en havskilpadde! Igjen vil jeg anbefale snorklingen på dagsturen til Similian Island - såå mange fantastiske steder hvor vannet er krystallklart! 

13. Dårlige gågate- forhold. Dette nevnte jeg så vidt i "This is Phuket"- innlegget mitt, men det var ganske likt på alle plassene bortsett ifra øyene. Det finnes nesten ikke gågater, og fortauene er så smale at det ikke er plass til flere enn to mennesker i bredden.. noe som er veldig dumt i et land hvor turismen er stor og trafikken voldsom. Dette var også en av tingene jeg likte så godt med Phi Phi Island - her finnes det nemlig ikke biler eller scootere! 

14. Fruit heaven!! Åh, så mye god og eksotisk frukt du finne i Thailand, og det på hvert eneste hjørne! Jeg smakte på så mye nytt og spennende at jeg ikke engang husker navnet på halvparten. Drar du til landet og ikke har sett eller hørt om frukten tidligere - prøv den!

SAMSUNG CSC

15. Lite palmer og hvite strender.. Dette var noe jeg forventet meg før jeg kom, og som jeg savnet mens jeg var der. Jeg kunne kanskje gjort en litt bedre research på akkurat det, men jeg føler liksom at hvis jeg ikke får dette trenger jeg ikke å betale 7000 kr for en flybillett på over 14 timer når det er akkurat det jeg vil ha. Nei, dere.. Jeg er utrolig glad for at jeg har vært i Thailand og sett hva landet har å by på, men Mexico over Thailand anytime!

SAMSUNG CSC

#thisisthailand #thailand #travel #reise #reiseblogg #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #travelsbyjannebodin #blogbyjannebodin

Follow
 • 10.03.2016, 11:36

THIS IS BANGKOK


THIS IS BANGKOK

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er på tide med mitt andre "This is.."- innlegg, og denne gangen står selve hovedstaden i Thailand for tur - nemlig levende Bangkok! Mitt forrige innlegg om Phuket kan dere lese HER om dere ønsker. Jeg vet at det er en del av dere som er nysgjerrige på Bangkok, som dere sikkert har  hørt en hel del om og gjerne sett mye til på ulike filmer. Dette er min oppfatning og mine meninger om storbyen:

1. En by som aldri sover! Første dagen vi utforsket Bangkok var vi ganske tidlig ute, så jeg synes egentlig ikke det var så mye kaos som jeg hadde sett for meg. På denne dagen endte vi også opp på et av de luksuriøse kjøpesentrene, hvor kanskje ikke alle de lokale henger så mye. Senere samme dag, eller om det var dag nummer to, skiftet vi retning og tid og vi fikk virkelig se en levende by. Alle er i byen på kveldstid, alle spiser ute, de mer lokale kjøpesentrene lever, og trafikken står bom stille - samt er fylt til randen alle veier du ser. 

2. For å være ærlig er dette enste stedet hvor det er mulig å finne litt god shopping i hele Thailand. Her har de mye kjente merkevarer, både veldig luksuriøse butikker og litt mer alminnelige, og det var her jeg gjorde den shoppingen jeg gjorde. Nå skal det sies at prisene på merkevarer er like dyre, om ikke enda dyrere, enn i Norge, så noen kupp får du ikke gjort i Thailand med mindre du shopper i thailandske butikker eller sjapper. 

3. Templer, templer, templer! Besøker du Bangkok må du reise på Temple tour med en guide - det finnes nemlig så mange store, flotte tempelområder rundt om i byen. Gamle bygninger med flotte utsmykning, statuer og perfekte detaljer. Drar du med en guide er de både lettere å finne, og du får vite mye om alle plasssene du drar innom. 

4. Jeg nevnte jo så vidt at trafikken står stille på ettermiddag/kveld i Bangkok, så det nytter ikke å ta taxi hjem.. med mindre du tar en scooter- taxi! Dette er billig, enkelt og rakst, men også ganske farlig. Sjåførene tar virkelig ingen hensyn til biler, rødt lys eller veistriper, og kjører i full fart gjennom de smaleseste veier hvor det står biler i kø på begge sidene av knærne dine som stikker ut.. Heldigvis har Bangkok både MRT og skytrain som går hele tiden og som er veldig lette å forstå seg på! 

5. Uteliv! Nå gikk vi bare gjennom bar- gatene, samt hørte og leste litt rundt om de ulike klubbene byen har å by på, og det virket som om utelivet var ganske kult! Dessverre sovnet vi begge i den gode hotellsengen lenge før vi rakk å komme oss til noen hiphopklubb de gangene vi planla det.. Haha #sånnerdetåbligammel..

6. Byen er veldig tett, hvis dere forstår hva jeg mener med det.. Det er veldig mye forrurensning i luften grunnet det store innbyggertallet og ja, bare det at det er en storby, og det er heller sjeldent du ser en klar himmel og strålende sol. 

7. Bangkok har utrolig mange fine storby- hotell som jeg liker å kalle dem, høye bygninger som er fint innredet, har både treningssenter og basseng, og en flott utsikt over storbyen fra rommet - gjerne i store vinduer eller en liten balkongen. Selv anbefaler jeg Lebua At State Tower for en fantastisk opplevelse og et liten avbrekk fra det pulserende bylivet. Her er også Hangover Part II spilt inn så jeg regner mange av dere kjenner dere igjen her. Det flotteste hotellet jeg har bodd på!

8. Det største markedet jeg har opplevd i hele mitt liv. Små og store markeder er noe du finner i hele Thailand, men Weekendmarket i Bangkok er virkelig noe for seg selv. Hvis jeg husker riktig er det over 3000 boder her med alt fra bilder til smykker til Vintage Levis til tørket frukt. Det eneste negative ved dette stedet er at det kryr av mennesker og det er glovarmt. Vi fikk omtrent heteslag etter to små timer på området, så jeg anbefaler å dra dit på kvelden (selv om jeg da har hørt at det er alt for mange folk til å gå rundt der). 

9. Fra vi forlot Phuket første gang til vi ankom Bangkok møtte vi bare hyggeligere og hyggeligere mennesker. I Phuket var det sjeldent vi møtte på noen som ville oss godt, men i både Krabi og Bangkok snudde dette helt. Her var menneskene som bodde og jobbet både vennligere og mer hjelpsomme.. til og med de gangene vi ikke engang spurte om hjelp! Tommel opp for slike mennesker :-)

10. Billigere enn typiske turisteder. Selv om Bangkok også er dyrt der hvor de fleste turistene oppholder seg fant vi mange billigere steder og priser enn vi gjorde i f.eks. Phuket. Som sagt gjelder det å oppholde seg på områdene hvor de lokale henger, her er prisene alltid hakket lavere.. noe jeg tror vil gjelde de fleste steder i verden.

Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen til Bangkok hvis dere først befinner dere i Thailand. Hit vil jeg definitivt tilbake om jeg noengang reise tilbake! Hvem sier vell nei takk til en skikkelig kul storby? 

#travel #reise  #reiseblogg #thailand #inspo #bangkok #thisis #xplorbloggno #xplor #jannexplor #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

Follow
 • 06.03.2016, 13:25

THIS IS PHUKET


THIS IS PHUKET

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hei, alle sammen! I dag tenkte jeg å begynne med ett av mine "This is.."- innlegg, hvor jeg vil beskrive steder jeg besøkte i Thailand med korte setninger og fun facts. Først ut er Phuket, hvor vi bodde både den første og den siste uken av turen vår. Vi har derfor tilbringt mye tid her, og har lagt merke til både det ene og det andre. Vi har besøkt Patong, Karon, Kata og noen attraksjoner litt rundt om i Phuket - samt vært innom Phuket Town så vidt, men vi hadde base ved Patong Beach så det er dette jeg går utifra når jeg skriver innlegget.

1. Patong Beach er et typisk turiststed noe som vises på stranden. Det er mye mennesker og derfor en mindre bevart strand og gromsete vann. Går du derrimot lenger til enden av stranden er det med en gang mye finere. Vi oppdaget dessverre dette litt seint, men fikk en helt annen opplevelse av stranden etter at vi plasserte oss litt lenger unna folkemengden. Her var sanden finere, området roligere og havet klart. Slik er det også i Karon og Kata Beach, minder mennesker og finere områder. 

2. Jeg vil anbefale deg å kjøre Scooter- taxi dit du skal - det er både billigst og går raskest når det er trafikkrush. Scootersjåførene kjører nemlig forbi, mellom, ved siden av og foran alle bilene, samt på rødt lys og inn gjennom smale sidegater. Jaja, alt for å komme hjem! Passer ikke for familier. Tuk- tuk fungerer veldig fint på dagtid, dette er også billig og du kommer deg fra A til B på en skikkelig thailandsk måte :-)

3. Hovedgågaten i Patong er også hovedveien for biler, noe som gjør det både kaotisk og hakket farlig. Det finnes ett shoppingssenter i Patong, som er det største i hele Phuket, og det er her du møter de fleste turister som reiser som familie. Omar og jeg hangt her omtrent hver eneste kveld, bare fordi det var så kaos ute i gatene.

4. Fortauene i Phuket, egentlig i hele Thailand, er kjempesmale og det er plass til maks 2 mennesker ved siden av hverandre. Dere kan jo selv tenke dere til hvor fulle disse fortauene blir og hvor mange ganger du må flytte deg for andre mennesker i dette menneskefylte landet. 

5. Hele Patong er i og for seg veldig bråkete, så jeg anbefaler å bo på et hotell litt unna hovedgatene. Vi bodde både nærme og et lite stykke unna, men trivdes absolutt best på hotellene hvor vi måtte gå et lite stykke for å komme til alt livet. 

6. Banglaroad er bindeleddsgaten mellom det meste, og er stengt for biler på kveldstid. Dette er også partygaten hvor det ikke finnes annet enn barer opp og ned, så for min del passet det ikke helt med at det også er en gågate. Her står stripperne på bardiskene på hver eneste bar, ladyboys i gatene som prøver å få deg på show og minst 500 innkastere som skriker "ping pong- show" og "sex- show" (går virkelig folk på dette?) i ørene på deg når du prøver å snike deg forbi den overfylte gaten. I tillegg til dette går også familier med barn i alle aldre gjennom denne gaten... ikke helt rett i mine øyne. 

7. Selv om Banglaroad ikke var noe for meg, fant Omar og jeg tidens kuleste hiphop- klubb midt mellom alle pubene. Er dere i Patong dere ta turen til Illuzion!

8. Patong er som sagt et typisk turiststed og prisene er derfor veldig overprized. Her var det blandt annet mye norske priser på matvarebutikkene. Visste dere for eksempel at en klase druer i Patong kjøpt på en matvarebutikk koster over 100 NOK? Eller at et glass med pulverkaffe gjør det samme, samt er en av få matvarer som har egen alarm på seg? 

9. Det er nesten ingen Palmer i Phuket, så ikke forvent deg skikklig paradis, da må du reise på dagstur til Similian Island. Finere sted skal du lete lenge etter!

10. Noe for enhver smak! Phuket har veldig mye å by på så du vil garantert finne noen aktiveter du har lyst til å teste ut. Du har GoKart- baner, Bungy Jump, Buggy Ride, Temple Tours, Big  Buddah, Weekend Marked og Phuket Town for å nevne noe, men mer om dette kommer i et eget "What to do in.."- innlegg siden.

Alt i alt, Patong er et helt greit sted, men passer bedre for deg som er ute etter fest, bråk og mye party- turister. Jeg er glad jeg har vært her, men hit kommer jeg nok ikke tilbake!

#reise #travel #reiseblogg #thailand #thisisphuket #phuket #inspo #jannexplor #xplorbloggno #xplor #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

Follow
 • 02.03.2016, 15:30

SELFIES IN PARADISE


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hei, alle sammen! Når dere leser dette er jeg på god vei hjem, men ettersom jeg ikke er hjemme før onsdags kveld pga. tidsforskjeller og en lang reise, tenkte jeg at jeg ville forhåndsskrive et lite innlegg til dere. Etter en veldig deilig kveld i går med både frisørbesøk hvor jeg klippet tuppene og fikk hodebunnsmassasje, ordnet nye akrylnegler og tok en helkropps oljemassasje er jeg godt rustet for en lang flytur. Som sagt er pc-en fylt opp med serier og kjenner jeg meg selv rett har jeg fylt sekken med noe godt å spise og drikke til turen. Det er viktig å kose seg litt ekstra når man er ute og reiser slik at turen ikke føles ut som en halv evighet. Bildene over er fra vakre Similian Island som dere kan se flere bilder av i innleggene litt lenger ned på bloggen min. Jeg håper dere som har fulgt med oss på reisen har hatt det gøy, og at flere av dere vil fortsette å følge med på bloggen min når jeg er hjemme. Jeg lover mange flere herlige feriebilder i tiden fremover!

#reise #travel #reiseblogg #inspo #photo #thailand #jannexplor #xplorbloggno #xplor #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

 • 01.03.2016, 11:47

IN OUR BEAUTIFUL POOL


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Litt flere bilder fra vårt fantastiske basseng må til! Jeg elsker at bassenget liksom ender ut i byutsikten, og at vi ser havet som om det skulle ha vært rett under oss mens vi svømmer i bassenget. I tillegg var det omtrent ingen andre mennesker her mens Omar og jeg var her, noe som var svært ofte. Vi har tilbragt mye tid her oppe på taket i løpet av de siste 6 nettene og jeg tror jeg må si at dette er ett av de stedene jeg kommer til å savne mest når jeg er tilbake i  Norge - de rolige studene ved rooftop- bassenget vårt med hver vår gode bok mellom hendene. Vi er altså på vår siste dag her i Thailand, og i kveld går turen tilbake til Stavanger. Heldigvis bestile vi ikke flybilletter til før kl. 22 thailandsk tid, så vi har hele tirsdagen å nyte i sola før vi drar herfra. Vi har en lang reise foran oss før vi ankommer Norge, men jeg har gjort klar masse episoder av favoritt- seriene mine, Pretty Little Liars, The Fosters, Modern Family og The Walking Dead, så jeg tror det skal gå fint. I tillegg flyr vi på natten så jeg regner med at jeg kommer til å sove mesteparten av tiden... Det gjør i allefall Omar. På vei ned sov han nemlig 90 % av flyturen, mens jeg ikke sov 1 minutt. Da var jeg veldig glad for seriene mine og at Macen min har så lang strømtid! Jeg kommer til å savne denne reisen av hele mitt hjerte, men samtidig skal jeg ærlig innrømme at jeg gleder meg til å komme hjem. Ferielivet er helt fantastisk, men så er ikke hverdag og rutiner så ille det heller :-) Det er virkelig på tide å begynne og spise mer enn 1- 2 måltider i løpet av en dag igjen, og ikke lenger leve på Oreos. Vi skrives igjen fra Norge! 

#reise #travel #reiseblogg #thailand #phuket #inspo #photo #omiandjannetravels #xplorbloggno #xplor #jannexplor #travelsbyjannebodin

 • 29.02.2016, 18:29

FLOWER PRINTED JUMPSUIT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Litt mer klær og mote må få plass på reisebloggen min, det nærmer seg hjemreise med stormskritt og da er det klart at bloggen snart vil bli fylt opp av andre ting. Selv om Thailandsbildene enda vil fortsette i mange uker fremover, jeg har så mange fine bilder å vise dere! Denne herlige saken klikket jeg hjem fra Nelly like før avreise for under 100 kr. Det er hva jeg kaller et kupp! Egentlig ikke et plagg jeg ville ha valgt ut i butikken, ettersom jeg for tiden har dilla på enkle og rene klær, men jeg så den for meg i Thailand og var solgt da jeg fant den på salg.

Vi nyter de siste dagene her i Patong og tilbringer så mye tid vi bare kan i solen. Som sagt er det en del skyer om dagen, men etter at vi hadde ligget ved bassenget en liten time i går formiddagen løsnet himmelen seg og solen ble fremme helt til vi var leie av solsengene... og da vi kom ned til hotellrommet åpnet himmelen seg helt og det plaskregnet i ca. 1 time, før det igjen ble fint. Begge har pådratt seg en kraftig forkjølelse, så nå krysser vi fingrene for at vi er helt friske før hjemreise i morgen kveld. Det er ingenting som er verre enn en lang flytur med en form som ikke er på topp! Spesielt ikke med et tett hode, rennende nese og sår hals. Jeg føler meg faktisk hakket bedre i dag, så dette tror jeg skal gå fint. Det tror det hjalp med litt selvpleie i går kveld. Omar og jeg kom over et litt profesjonelt massasjesenter litt unna folkemengden hvor de hadde ulike butikker for både ansikt, helkropp, negler, og you name it. Siden stedet lå litt avsides var også prisene superlave. Vi gikk for en 50 minutters ansiktsbehandling, og fikk både massasje i ansikt og hode, dyprens, peeling og hudorm- skvis, samt en deilig massasje over hele kroppen. Vi tenker å bruke denne kvelden omtrent på samme måte, med fokus på eget velvære. Kanskje jeg skal klippe tuppene mine her også - jeg tenker ofte på en hårklipp for tiden, så hvorfor ikke gjøre det her hvor prisene ikke er like stive som i Norge?

#reise #travel #reiseblogg #thailand #inspo #photo #mote #jannexplor #xplorbloggno #xplor #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

 • 28.02.2016, 16:49

PLAY DAY IN PATONG


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg får flere kommentarer om at det virker som om vi er på årets kuleste ferie, at vi har det så gøy sammen og at vi opplever så mye spennende. Og her skal jeg virkelig si meg helt enig! Når Omar og jeg er ute og reiser er vi begge opptatte av å se mest mulig. Vi vil sjekke ut alt stedet vi er på har å by på, gjøre flest ting vi aldri før har gjort og se steder vi ikke har mulighet til å se andre plasser. I går var det overskyet her i Patong, så etter en god styrkeøkt på "hotellet" vårt (jeg vil heller kalle det leilighet ettersom ingen vasker her og vi må kjøpe eget dopapir), dro vi til Gokart- banen for å more oss litt. En Gokart- runde ble så til Buggy Ride i skogen og Jungle Bungy Jump på Omar, før vi avsluttet dagen med nok en runde Biljard og The Revenant på kino. Jeg elsker slike dager med fart og moro! Det er viktig å utnytte dagene på best mulig vis, og når det er overskyet finner vi heller på andre gøye ting å gjøre.. og midt i mellom alt dette her fikk vi også noen soltimer ved bassenget. Jeg håper dere liker bildene! 

#reise #travel #reiseblogg #inspo #photo #jannexplor #xplorbloggno #xplor #thailand #phuket #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

 • 27.02.2016, 18:50

WE FOUND PARADISE


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dere som følger meg på Snapchat (JANNELB) har vell allerede sett litt bilder av de fantastiske øyene vi besøkte på gårsdagens utflukt? Til dere andre, hvor flott ser det ikke ut på bildene over her? Så fort vi hadde tatt speedbåten over et voldsomt hav i godt over en time, jeg hadde både ledd meg i hjel av bølgene og vært livredd, og knakk nakken min bakover så jeg trodde nesten jeg skulle bli lam (Omar var helt fantastisk under situasjonen), ankom vi den første av Similian- øyene og jeg glemte fort både ulykke og smerter - ut i det havet skulle jeg uansett! Jeg har kun besøkt et sted som har vært like fantastisk - Sian Kaán i Tulum - og både Omar og jeg har ventet på dette øyeblikket siden vi ankom Thailand for godt over 3 uker siden. Endelig fant vi paradis! 

Jeg fikk altså endelig se det turkise vannet jeg har lett etter gjennom hele denne turen, bildene trenger ikke engang og redigeres, bare sjekk ut Snapchat! Jeg fikk snorkle i korallene det italienske paret vi møtte i Mexico snakket så varmt om, jeg fikk bade i et krystallklart vann, jeg oppdaget fargerike fisker jeg aldri har sett tidligere, jeg slappet av på en kritthvit strand og jeg klarte å klappe en vill havskilpadde. Hvor kult er ikke det? Nei dere, Similian Island like utenfor Khao Lak i Thailand er virkelig et av de topp 3 fineste stedene jeg har besøkt noensinne. 

#reise #travel #reiseblogg #inspo #thailand #similian #photo #natur #omiandjannetravels #xplorbloggno #xplor #jannexplor #travelsbyjannebodin

 • 26.02.2016, 16:51

ROOFTOP POOL


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag har vi vært på denne reisens siste utflukt, og jeg tror jeg vil påstå at det også har vært den beste! Eller alle utfluktene har vært veldig bra, men dette stedet er i alleflal det fineste Thailand har å by på i mine øyne. Jeg har mange flotte bilder å vise dere fra dagen vår, men først tenkte jeg å vise dere noen fra gårsdagen. Jeg har aldri tidligere vært heldig med utsikter og høyder når det gjelder hoteller, men denne Thailandsturen har virkelig nådd nye høyder (bokstavelig talt) på dette punktet. Først var det det ene hotellrommet med en syk utsikt etter det andre i Bangkok, samt skybar og VIP- opplevelsen i 64.etasje, nå bassengområdet på vårt nåværende hotell som dere ser litt av på bildene over. Også herfra har jeg mange flere bilder å vise dere, men jeg tenker å ta det litt etter litt, slik at ikke innlegget blir overfylt av bilder. Det er alltids greit å ha litt ekstra bilder på lageret som jeg kan vise dere de dagene jeg ikke føler for å ta nye.. som for eksempel når jobblivet starter igjen for fult neste helg! Huff, jeg grugleder meg virkelig til det. Jeg er ikke helt klar for å forlate det sløve livet i varmen hvor jeg får være sammen med Omisen min dag inn og dag ut, men samtidig blir det godt å komme hjem til faste rutiner og leiligheten. Jeg har jo uansett med meg Omar hjem til leiligheten igjen også, så jeg skal absolutt ikke klage... Nå har vi tross alt vært her i Thailand i snart 1 måned! Tiden flyr.. Men nå kaller hotellsengen. Vi har vært oppe og på farten fra klokken 06.00 i dag morges, så øynene skriker etter søvn. Vi skrives igjen i morgen dere!

#reise #travel #reiseblogg #inspo #photo #thailand #phuket #jannexplor #xplor #xplorbloggno #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

 • 25.02.2016, 12:43

VIP AT THE HANGOVER LOCATION


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her om dagen fortalte jeg så vidt om vår lille VIP opplevelse på mitt nye favoritt- hotell Lebua At State Tower i hjertet av Bangkok. I dag tenkte jeg å fortelle resten. Helt på toppen av hotellet, i 64.etasje finner du både hotellets restaurant og en helt fantastisk skybar. Begge stedene åpner klokken 18, når det har begynt å mørkne i Bangkok, og ingen får lov til å besøke området før den tid. I tillegg er prisene veldig høye der oppe, samtidig som reglene er strenge. Det er for eksempel ikke lov å gå ned trappene du ser på bildene med mindre du skal spise middag i restauranten, eller å ta bilder ned trappen mot restaurant- området, altså området hvor Hangover part 2 ble spilt inn. En del av dere kjenner kanskje igjen det aller første bildet i innlegget? Hvis ikke er det bare til å søke opp "Hangover 2 Bangkok" på Google.

Etter at vi besøkte skybaren på kveldstid fant vi fort ut at vi ikke ville forlate hotellet før vi hadde fått tatt noen ordentlige bilder av området i dagslys, så før vi sjekket ut av hotellet på søndags formiddag tok vi med oss våre fineste smil ned i lobbyen. Vi viste dem bloggen min, og heldigvis likte resepsjonisten det han så, og tok saken videre til sjefen. Etter ca. 10 minutters venting kom en veldig hyggelig ansatt for å si at sjefen sa ja, og at han skulle følge oss til toppen for en liten photosession. Vi møtte flere turister i heisen som gjerne ville være med til topps, men fikk beskjed om at det ikke var mulig før kl. 18. Til oss sa denne hotellansatte, som ikke var særlig god i engelsk, "VIP", "VIP", og fikk hjelp av en sikkerhetsvakt til å låse oss ut på området i toppetasjen. Han var faktisk en av de snilleste ansatte vi  har møtt her i Thailand, og han løp blid etter oss opp og ned trappen i 64.etasje mens han ivrig hjalp til med bildene våre. Jeg tror han ble litt oppgitt over meg da jeg trynte på noen steiner i et blomsterbedd, eller da Omar smelte begge beina sine i hodet mitt da vi stod på hendene midt i trappen, men han tok det heldigvis fint.

Så nå sitter vi igjen med et av de beste minnene fra reisen, samt en rekke kule bilder å vise barna våre den dagen vi selv er gamle. Et lite tips fra meg når du er ute og reiser er å tørre å spørre! Det verste du får er et nei :-) Hilsen to som har blitt veldig flinke til å stå på hendene i løpet av denne turen.

#reise #travel #reiseblogg #thailand #bangkok #lebua #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin #xplorbloggno #xplor 

 • 24.02.2016, 17:24

VACATION SNAPCHAT
FOLLOW ME ON SNAPCHAT AT JANNELB

I dag tenkte jeg å komme med en liten Snapchat- oppdatering her inne på xplor.blogg.no, til de av dere som ikke har Snapchat og ikke får sett bildene jeg legger ut der. Her filmer jeg også en del fra ferien, og viser blant annet hvordan de ulike hotellrommene våre ser ut. Jeg anbefaler dere å legg meg til på Jannelb hvis dere ønsker å se en mindre perfekt oppdatering fra reisen vår her i Thailand. Bildene jeg viser på bloggen er jo alltid de fineste :-) Og nå som jeg nesten ikke har internett på hotellet blir også oppdateringene der hyppigere enn på bloggen. Hva heter du på Snapchat?

Vi har forresten fått vært på vår første Thaiboksing- kamp her i Patong, og jeg må si jeg ble skikkelig overrasket. I starten trodde jeg ikke dette var noe særlig for meg, men etter hvert som kampene gikk og bokserne ble bedre og bedre ble også jeg mer giret. Det hele startet med en barnekamp, og slutten med hele 3 knock- outs. Jeg synes egentlig at denne sporten er litt spesiell, ettersom det går ut på at to personer prøver å gjøre hverandre vondt, mens et stort publikum sitter og heier frem den som skader den andre personen mest. Dere skulle ha sett publikum da den første personen som fikk knock- out sovnet i armene til motstanderen sin! Utrolig nok synes også jeg at det ble mer spennende jo mer brutalt det ble, så selv om jeg synes hele opplegget rundt sporten er spesielt, er jeg visst innerst inne like gal som resten av verden.

#travel #reise #reiseblogg #inspo #thailand #snapchat #xplorbloggno #xplor #jannexplor #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

 • 23.02.2016, 05:53

FROM HEAVEN TO HELL IN ONE DAY


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så de fleste av dere har fått med dere at vi var i himmelen på Lebua At State Tower i Bangkok, og vi begge svevde på skyer da vi var på vei til flyplassen i går formiddag. Vi kom nemlig rett fra den største og beste frokostbuffeen dere kan tenke dere, med egne kokker som blandet salaten din for deg på bestilling, laget omeletter med alt  du ønsket, skar opp brød i brøddisken og servitører som ga deg dagens første kaffekopp på egen kaffekanne. Vi fikk til og med servert egne krukker med syltetøy og Nutella. Før vi sjekket ut fikk vi også være VIPs å sjekke ut rooftop på dagtid, og selv om flere i heisen gjerne ville være med sa vakten nei. Det ble tidenes photoshoot i 64.etasje, som jeg gleder meg veldig til å vise dere resultatet av!

Fem timer senere befant vi oss i en betongkjeller som luktet fuktig betong, på et rom som minnet oss mer om et fengsel enn et hotell, hvor vinduet var rett foran en murvegg og som ikke gikk an å åpne. Ikke hjalp det å klage heller, så vi valgte å bite i det sure eple og godta rommet. Det var jo tross alt billig. Vell, da vi kom hjem fra middag og byvandring og ble møtt av kakerlakker som forsvant under gardinene på gulvet, som heller ikke gikk an å få opp, fikk vi nok og ble tilslutt oppgradert til et finere rom... Det første vi møter her er nye kakerlakker. På dette tidspunktet gråt jeg nesten fordi jeg hater krypdyr og følte jeg ble invadert. Haha.

Kundeservice på hotels.com var heldigvis behjelpelige, men kunne ikke gjøre så mye annet for oss når klokken var blitt 23 her i Thailand enn å gi oss penger tilbake. Dette var godt nok for oss, det eneste vi ville var å komme oss bort fra helvette, så vi fant oss et nytt hotell like i nærheten rundt 00.30- tiden.Da vi la litt ekstra penger i det neste hotellet, og fikk se lobbyen så det hele veldig lovende ut. Men klokken ble hele 02.00 før det nye hotellet klarte å finne bestillingen vår, etter 1 times venting i lobbyen og hele 2 nye kakerlakker. Vi ble plassert i et rom 10 minutters gange fra heisen i 2.etasje, og gjett om ikke romnøklene våre ikke var aktivert når vi kom dit? Jeg tror ikke det var glede jeg lo av på dette tidspunktet. Ting som dette tar virkelig på midt på natten, spesielt når vi er vante med å legge oss lenge før midnatt her nede. Fire timer etter at vi sovnet ble vi vekket av dunking og banking som ga gjenlyd i hele hotellet og som aldri ga seg. Omar løp ned til lobbyen i frustrasjon, men ble møtt av tidenes slabbedask som ikke hjalp oss med noe. Det samme rabalderet ble jeg vekket av tidlig i dag morges, og da gadd jeg ikke engang prøve å sove igjen.

Ja, så nå sitter jeg her ved kontorpulten min i Patong etter svært få timer på puten, og oppdaterer dere i Word. Selvsagt fungerer ikke det trådløse internettet vi ble lovet. Tiden vil vise hvor lenge vi blir her, akkurat nå vil jeg bare komme meg på stranden og nye livet!

#travel #reise #reiseblogg #inspo #thailand #phuket #xplor #xplorbloggno #jannexplor #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

 • 21.02.2016, 02:56

THE MOST CRAZY VIEW EVER


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Er det noen av dere som har sett Hangover Part II? Og husker dere den flotte rooftop restauranten de stadig besøker i Bangkok? Vell, I´m here! Akkurat nå sitter jeg i stua vår (!) og oppdaterer dere med noe jeg velger å kalle den mest crazy utsikten jeg har sett. Vi har blitt tildelt en leilighet på rundt 50 kvm her på Lebua At State Tower, et av de høyeste hotellene i Bangkok, med stue, kjøkken, marmorbad, soverom og balkong.. Ikke en hvilke som helst balkong heller, men den fineste jeg noen gang har sett! Ah, som jeg drømmer meg bort her jeg er midt i et perfekt weheartit- bilde. Vi valgte å tilbringe mesteparten av gårsdagen på dette crazy hotellet, og avsluttet dagen med drinker på uteområdet i 64.etasje, lokation for Hangoverfilmen. Det høres ganske vilt ut, og det var det også. Jeg følte jeg var på toppen av verden med alt av lys og liv fra menneskene i byen langt under føttene mine. Prisene var ganske stive og reglene litt strenge, men virkelig verdt opplevelsen. Dere skulle forresten ha sett heisen i går kveld! I 1.etasje var det nemlig køsystem for å komme seg opp til 64.etasje, mange ønsker å ta seg en drink i denne baren. Jeg følte meg ganske vell når jeg selv gikk av i 59. etasje for å finne rommet vårt ;-)

Jeg anbefaler dere å ta en titt på Snapchat Storyen min - JANNELB - for en nærmere titt på hotellet og rommet. Jeg har aldri tidligere besøkt et så fint hotell! Etter en natt i luksus er jeg likevel veldig klar for et mer laidback strandliv. Vi skrives igjen fra Phuket!

#travel #reise #reiseblogg #lebua #bangkok #inspo #photo #jannexplor #xplorbloggno #travelsbyjannebodin #omiandjannetravels

 • 20.02.2016, 03:30

JUMPING AT RAILAY BEACH


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Selv om jeg storkoser meg her i Bangkok skal jeg ærlig innrømme at jeg allerede begynner å savne strandlivet. Jeg er veldig glad for at vi valgte å ta storbyturen midt i ferien, slik at vi fortsatt har litt over en uke med sol, bading og strand igjen etter at vi har vært her i Bangkok. Jeg føler allerede at brunfargen jeg opparbeidet meg de første ukene begynner å forsvinne, så det skal bli godt å sole seg litt mer den siste uken før hjemreise. Jeg vil jo helst være brunest mulig når jeg kommer tilbake til hjemlandet, der er det jo som dere vet alt for lite sol til å bli brun, i allefall på denne tiden av året. I går brukte vi formiddagen på hotellet, hvor vi spiste en lang og god frokost, trente litt styrke og badet i bassenget. Ellers var planen å dra på elvecruise med middag, men dessverre var båten full, så vi tok turen til sentrum igjen. Her sjekket vi ut Escape Hunt, og endte opp med å spille i 2 timer før vi ga oss. Dere vet hva brettspillet Cluedo er? Vell, dette er noe av det samme, bare at du selv er spillbrikken. Vi ble tildelt en case før vi ble låst inne i et rom hvor vi skulle løse ulike gåter før vi fikk gå videre til neste rom. Omar og jeg var ikke akkurat mestere i dette hjernetrim- spillet, men siden vi ble så gode på tall og koder mot slutten av timen, bestemte vi oss for å gå i gang med neste case så fort vi hadde gjennomført den første. Jeg vet at de har liknende steder i flere byer rundt om i verden, noe jeg virkelig anbefaler å besøke hvis du plutselig er i nærheten av ett. I dag skal vi sjekket ut av hotellet og inn på et nytt. Jeg vil anbefale deg å følge meg på Snapchat: JANNELB - for dette hotellet tror jeg er fint!!

#reise #travel #reiseblogg #thailand #bangkok #photo #inspo #jannexplor #xplorbloggno #xplor #omiandjannetravels #travelsbyjannebodin

 • 19.02.2016, 05:24

CITY & TEMPLE TOUR IN BANGKOK


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

God morgen til deg! Nå er klokken så vidt passert 08 i Bangkok, og jeg sitter her ved kontorpulten uthvilt og opplagt etter en god natts søvn i hotellsengen. I går bestemte Omar og jeg oss for ikke å komme tidlig hjem for en gangs skyld, og da var vi hjemme rundt 22.20. Det sier vell litt om hvor lenge vi pleier å være ute! Haha. Er vi på tur er førtseprioritet å gjøre akkurat det vi vil, senke skuldrene, lade opp batteriene og bare ta livet som det faller seg. Vi gjør så mye gøy på dagtid, som igjen sliter oss helt ut når kvelden kommer. Uansett. I dag tenkte jeg å anbefale den første utflukten vi gjorde her i Bangkok videre til dere. Skal du noengang besøke denne storbyen er det drøssevis av fine templer å besøke, og jeg vil derfor si videre at det anbefales å gjøre en guidet tur i stedenfor å velge ut templer og reise dit på egenhånd. På denne måten får du sett mye, samtidig som du sparer tid og energi. Du slipper å velge ut hvilket av de mange templene du vil se, turen har allerede satt opp ruten innom de mest spesielle, fine eller populære templene selv, og du blir kjørt fra sted til sted uten å tenke på retning og vei, samtidig som du følges av en guide som forteller deg alt du ønsker å vite.. pluss litt til! Omar og jeg var så heldig å ende opp på denne turen helt alene, så vi hadde en hel guide for oss selv, samtidig som vi ikke hadde noen andre turister som stadig måtte vente på oss. På tidligere utflukter har dette alltid vært tilfelle da vi begge liker å ta oss god tid til kikking og bildefotografering. Er man på tur, så er man på tur!

#travel #reise #reiseblogg #thailand #bangkok #photo #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #travelsbyjannebodin #omiandjannetravels

 • 17.02.2016, 18:34

TOUCHDOWN BANGKOK


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg ønsket meg store vinduer med en fantastisk utsikt, og akkurat det fikk jeg! Jeg tror ikke jeg kunne vært gladere akkurat nå. Jeg sitter her på et kjempefint kontor med en av de beste utsiktene jeg kunne ha fått, en stor og god hotellseng med Omisen min i, et bad med både dusj og boblebad, igjen med verdens beste utsikt, og en fantastisk hotellfrokost ventende nede på meg hver morgen. Treningssenter og basseng har de også her, og førstnevnte har vi allerede fått sjekket ut tidligere i dag. Vi har som dere forstår ankommet storbyen og vi har allerede rukket å besøke fire store kjøpesentere; det ene luksuriøst, det andre verdensinspirert, det tredje i ekte thai- stil og det fjerde det største i hele Thailand. Vi har gått opp og ned Sukhumvit, spist middag med en heftig utsikt, funnet den perfekte Levis- jeansen, gått oss vill, tatt MRT, fylt kjøleskapet, satt på nye negler, hatt photoshoot, kjørt taxi- scooter, trent, vært på kino og hengt på hotellet. Etter litt for mye usunn mat, 22.000 skritt og nesten 2 mil på beina var jeg redd jeg hadde fått matforgiftning på nytt i går kveld. Heldigvis sov jeg det av meg, og var mer enn klar for storbylivet igjen i dag morges. Bangkok, I love you already!

Edit: Nå opplevde vi akkurat storbrann her i Bangkok. Omar hørte et smell (som jeg klarte å unngå å høre, haha), før vi plutselig hørte lyden av ca. 10.000 politibiler, ambulanser og brannbiler på veien rett på utsiden av hotellet. Da vi trakk for gardinene så vi fyr og flamme og røyk tykkere enn tykkest. Panisk som jeg er pakket jeg alle verdisakene mine i en fei, og tvang Omar med meg ned i lobbyen på hotellet før han rakk å bli oppgitt. Jeg vet hvor fort en brann kan spre seg, og da nekter jeg å sitte fast i 16.etasje! Da vi kom ned  og ut på bakkeplan og jeg følte meg litt tryggere, ble det hele veldig spennende og vi dro fort opp til rommet igjen for den beste utsikten. Nå har ting begynt å roe seg og vi kan endelig legge oss. Omar har allerede sluknet ved siden av meg, men for min del må alle disse sirenen gi seg før jeg kan tenke tanken på å sovne. 

#travel #reise #reiseblogg #thailand #inspo #photo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #travelsbyjannebodin #omiandjannetravel

 • 16.02.2016, 03:15

THAILAND LOOK #1


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Litt mote må selvsagt til for en tidligere moteblogger. Jeg håper noen av dere liker det også, selv om dette i hovedsak er en reiseblogg :-) Nå sitter jeg på flyplassen her i Krabi og venter på at flyet vårt til Bangkok skal bli klart til avreise. Vi er veldig klare for en uke i storbyen, det blir liksom en ekstra ferie midt i ferien. Bedre enn det kan det neppe bli. Vi har booket oss inn på to ulike hoteller for den neste uken, som begge ser svært så fine ut. Jeg håper bare jeg får den utsikten jeg leter etter! Husk å følge meg på Snapchat for flere oppdateringer der (Jannelb), for dere andre så kommer det nok noen hotell- oppdateringer her inne snart også. Hvis noen av dere har vært i Bangkok tidligere og har noen gode tips til oss, må dere gjerne rope ut i kommentarfeltet! Vi er klare for å oppleve alt Bangkok har å by på! Skrives mer senere, nå må jeg komme meg til riktig gate.

#travel #reise #reiseblogg #thailand #krabi #inspo #photo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #travelsbyjannebodin #omiandjannetravels

 • 15.02.2016, 02:29

VALENTINES DAY IN PARADISE


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kan du tenke deg en bedre måte å feire valentinesdagen på enn på en fantastisk strand sammen med gutten du er glad i? Det tror jeg neppe at jeg kan, og det var akkurat slik jeg tilbringe søndagen min. Dette er faktisk vår fjerde valentinesdag sammen, og den tredje vi tilbringer sammen i paradis. Blir det egentlig bedre enn det? Omar og jeg dro ut i en longtail- båt i går formiddag og ble tatt med til Railay Beach som jeg så vidt nevnte i forrige innlegg. Etter at vi ankom Krabi har vi hørt mer og mer positivt snakk om denne stranden, så da var det klart at vi måtte sjekke den ut. Jeg tror dette er den fineste stranden vi har besøkt hittil, så jeg vil selvsagt anbefale alle dere som tar turen til Krabi et lite stopp innom her. Jeg tror bildene taler for seg. Vi har forresten hatt veldig flaks på denne turen. Vi gjorde ganske lite research før vi dro fra Norge, og har tatt det meste på sparket, men likevel kommet over flere perler som vi senere har blitt anbefalt eller lest positivt om. Vi finner oss for øyeblikket på turens fjerde hotell, like i nærheten av Ao Nang- stranden hvor vi skal tilbringe dagen. Hotellet ligger litt lengre unna stranden enn det vi håpet på, men det jeg liker ekstra godt med Krabi er at det passer ypperlig med scootere! Vi cruiser for øyeblikket rundt på scooteren vår fra A til B om dagen, og jeg elsker det. Så enkelt og greit. Kanskje vi skal skaffe oss en i Norge også? Uansett.. I morgen flyr vi videre til Bangkok, og har bestemt oss for å unne oss litt luksus. De av dere som er mer interesserte i hotellene vi besøker bør legge meg til på Snapchat - Jannelb heter jeg der. Vi snakkes i Bangkok!

#travel #reise #reiseblogg #thailand #krabi #inspo #photo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #travelsbyjannebodin #omiandjannetravels

xplor

25 y/o Travel & Fashion blogger from Norway. Contact: janne.lb@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - Xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet. NEXT STOP: THAILAND!!

Search

Bloggdesign

hits