• 31.10.2016, 18:55

EN VESKE TIL 50.000 KR!


I går leste jeg et blogginnlegg som handlet om et veskekjøp til 50.000 kr. SYKT mye penger, i know! Det jeg synes er mest interessant med dette innlegget er verken vesken eller selve innlegget, for i kommentarfeltet på et slik innlegg bobler det nesten over av provoserte lesere. Og det er vell heller dette jeg synes er svært interessant. Eller skal jeg si fascinerende? For bryr du deg virkelig så mye om andres penger at du må slenge dritt til en person du velger å lese bloggen til, bare fordi h*n har råd til en designerveske til 50.000 kr? 

Jeg skal si meg helt enig i at 50.000 kr er mye penger å bruke på en ting, og selv om jeg synes Chanel- vesker er veldig fine, ville jeg nok aldri brukt en så stor sum på en veske (med mindre jeg plutselig fikk evig med penger eller noe sånn..).

Men, jeg hadde lett kjøpt en reise til 50.000 kr om det var det som skulle til, nettopp fordi det er min største interesse..og er det egentlig noe bedre enn en designerveske for en fashionista? Ikke vet jeg, men jeg vet i allefall at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Mine penger bruker jeg på det jeg vil, og du kan selvfølgelig få lov til å bruke dine penger på akkurat det du vil. Og om du har 50.000 kr å bruke her og nå på en eller annen ting som interesserer deg vil jeg nå heller si at du er heldig enn en dum tankeløs idiot .. som denne stakkars toppbloggeren får høre gang på gang. Bare fordi hun deler prisen på en veske som alle leserne hadde mast seg frem til å få høre om uansett. 

Jeg har sagt det før, men jeg sier det gjerne igjen, folk blir så utrolig fort irriterte, sure og kritiserende.. og det på andres vegne! Spesielt når det er penger involvert. Kan vi ikke alle bare la hverandre være i fred, og innse det faktum at vi alle er forskjellige og har ulike meninger om saker og ting? Løft hverandre frem i stedet, og ros dem som klarer seg bra. Da ville verden vært et sykt mye bedre sted!

Follow
 • 30.10.2016, 10:09

SLIK UNNGÅR DU HØSTDEPRESJONEN


SAMSUNG CSC

For noen dager siden merket jeg høstdepresjonen komme snikene på og jeg holdt på å få panikk. Ikke en gang til! Jeg er virkelig ikke klar for noen høstdepresjon i år. Jeg har jo så mye bra å se frem til! Høsten i Stavanger har egentlig akkurat startet, men likevel kjente jeg tårene presset på uten noen som helst grunn. Ikke var det kaldt ute, ikke var det kveld. Og det regnet ikke engang... Hvordan skal det bli fremover når det bare blir mørkere og mørkere, kaldere og kaldere og mer og mer trist og grått? 

Heldigvis klarte jeg å snu de negative tankene om til positive ganske fort, og det ser ut som om jeg skal klare meg bra gjennom denne høsten. Jeg får alltid en liten nedtur når sommer går til høst og vinter, men som den tenkende sjelen jeg er har jeg lært noen små triks på veien. Noen små triks som kan hjelpe den deprimerte siden av meg selv til å være den glade Janne jeg er og vil være. Hele året rundt! Under har dere mine beste tips til å unngå den kjente høstdepresjonen (selvfølgelig er det ikke like lett for alle og stegene under er mine tips som fungerer for meg når jeg føler meg litt nede):

1. Vær aktiv. Selv om kanskje dørstokkmila er ekstra tunge når det er grått og trist ute, får man energi av å bruke energi. De treningsøktene jeg har mest utbytte av, er faktisk de jeg måtte dra meg opp av sofaen for å gjennomføre. Det.er.så.hardt å komme seg opp og ut når man først har satt seg ned hjemme. Men samtidig vet jeg at det er eneste måten for meg å våkne og ha energi resten av ettermiddagen og kvelden. 

2. Kom deg ut. Sammen med trening og aktivitet er frisk luft noe som hjelper både på humør og energi. Finnes det egentlig noe bedre enn en god tur ute i skog og mark? Ta med deg en venninne og litt kakao og det kan bli til en riktig så fin høsttur. Ingenting er finere enn norsk natur om høsten, når alle trærne fargelegges røde, gule, oransje, brune. Og ikke la været stoppe dere. Tenk så deilig det er å ta seg en varm dusj etter en iskald tur ute i regnet!

3. Ta kontroll over tankene dine. En negativ tanke blir fort til to, og plutselig sitter du der og kommer ikke på en eneste positiv ting å si om denne dagen. Snu det før det er for sent! Mitt beste tips her er å ikke gi oppmerksomhet til den negative tanken du måtte starte med. Bytt omgivelser, altså gå ut hvis du er inne, eller gjør noe som får tankene dine på andre spor. Sett på en god tv- serie som du alltid ler av eller ring en god venninne. Det verste du kan gjøre er å grave deg ned i ditt eget selskap med vonde tanker. Det er ikke alltid så mye som skal til for å komme på andre tanker, og det er virkelig verdt et forsøk. 

4. Stå opp. Denne jobber jeg virkelig med om dagen, for kroppen min vil så gjerne sove til 11 hver eneste morgen. Det vil derimot ikke hodet mitt, da jeg innerst inne er en morgenperson. Jeg liker å komme meg opp og være produktiv om morgenen, samt å få mye ut av dagen. Jeg fortsetter derfor neste uke med alarmen på senest 09 hver eneste morgen. I morgen må jeg opp klokken 06 for en tidligvakt på jobb, så det kan jo bli interessant.. 

5. Omring deg med ting som inspirerer deg. Mennesker, bilder, tv- serier, blogger, filmer, you name it. Inspirasjon er mennesket beste venn, og humørets soulmate. Synes nå i allefall jeg! Jeg har det best når jeg er superinspirert, da har jeg jo lyst til å gjøre alt!

6. Gå til butikken. Kjøp deg en god bok, te og litt sjokolade og senk skuldrene i sofaen resten av kvelden. Dette er tiden for å sitte inne om kveldene og kose seg litt ekstra med verdens beste samvittighet.. selv på en mandag. I dag er det søndag, men det er akkurat det jeg skal gjøre i dag! <3

#inspo #høst #depresjon #smil #positiv #skriving #howto #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 25.10.2016, 19:05

IN THE MAKING


My latest buys haul

I morgen er det onsdag, noe som betyr ny videoblogg her inne. Jeg har egentlig ikke planlagt at onsdagen er en fast videodag, men etter at jeg bestemte meg for å publisere en video i uken har det liksom blitt til onsdagen hver eneste uke. Denne gangen har jeg laget en "my latest buys" haul hvor jeg viser dere mine siste innkjøp. Siden jeg som regel ikke shopper så veldig mye på en gang, har jeg samlet opp mine siste kjøp fra noen måneder tilbake og laget en video. Formen min er forresten på plass igjen, jeg tror all søvnen jeg har fått de siste dagene har gjort susen på den fronten. Jeg har ikke gjort stort annet enn å sove, spise og ligge på sofaen, så nå er det på tide å gjøre litt mer ut av hverdagen igjen. I morgen starter nok en jobbuke, litt senere enn andres uker, haha, men jeg er veldig klar til å gjøre noe mer produktivt enn å se x antall episoder med tv- serier :-) Jeg håper dere alle har en fin tirsdag, vi snakkes igjen i morgen <3

Tomorrow it´s Wednesday, and that means I´m posting another vlog. I actually didn´t plan to make Wednesday a vlog day, but after I decided to post a video every week, it has always been Wednesdays. This time I made a "My latest buys" haul, where I show you all my latest buys. Since I don´t shop very much at the same time, I will show you all my buys from the latest months in this video. Btw, I feel good again, guess my body needed all the sleep I have given it the last days. Haven´t done anything but sleeping, eating and watching tv series for some days now. But tomorrow it´s back to work, and I´m more than ready for that. Hope you all have a great Tuesday, and I´ll talk to you tomorrow <3

#inspo #vlog #haul #latestbuys #innkjøp #mote #fashion #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 25.10.2016, 10:08

FUN FACTS


SAMSUNG CSC

Jeg er ikke så nøye på ting. Jeg er en veldig renslig person som vasker hendene uansett hvor jeg er, dusjer og liker å lukte godt, men likevel gjør det meg ingenting å gå på ekle doer, drikke av andres flasker, osv. Må jeg på do, så må jeg på do og er jeg tørst, så er jeg tørst.

Jeg hadde klart meg veldig fint på kaffe, vann, vaniljeyoghurt, cottage cheese, granola og bær, og alle ingrediensene til taco.. og banan og Pepsi Max.

Det skal mye til før jeg føler meg sint eller skuffet, og jeg synes folk blir alt for fort sure over bagateller. Hva så om noen glemmer bursdagen min et år eller ikke ba meg med på en jentekveld? Det går jo bare ut over meg selv om jeg velger å bruke negativ energi på slike ting. 

Jeg går ikke ut døren uten en vannflaske, og drikker i gjennomsnittet 2- 3 liter vann om dagen. 

... og det resulterer i at jeg også tisser minst 15- 20 ganger daglig. 

Jeg elsker å kaste/selge/kvitte meg med ting jeg ikke bruker. Jeg er altså ikke personen som knytter meg til ting. Jo mindre jeg har, jo ryddigere blir det. Jeg er også veldig ryddig av meg.

Jeg hater å være sosial mens jeg spiser, og sitter helst foran TV eller PCen og blir underholdt i stedet, uansett hvilke måltid det er snakk om. Det er jo så stressende å snakke mens man spiser. 

Jeg bruker tannbørsten til Omar uten problem hvis jeg ikke har min egen. Haha, denne vet jeg flere kommer til å reagere på.

I de siste årene har jeg blitt en mester på å si nei til ting jeg ikke har lyst til, men er det noen jeg alltid vil og alltid sier ja til så er det Omar. En gang dro jeg ut på nattklubb kl. 23 etter en 10- timersvakt på jobb og danset i min mest slitte jeans, joggesko, ullgenser, lue og et usminket ansikt. Ikke at det gjør noe altså, men ettersom de andre var stivpyntet grunnet et arrangement skilte jeg meg ganske mye ut. Haha, men det skal sies at det er en av de morsomste nettene jeg har hatt her i Stavanger. 

Jeg er kanskje glad i å shoppe og trene, men jeg bruker aldri penger på treningsklær. Jeg har sånn ca. 2 treningssett som jeg bytter på annen hver dag, som jeg fikk til jul eller bursdagen i fjor. I år som i fjor ønsker jeg meg masse nytt i julegave, haha.

Jeg trives utrolig godt i mitt eget selskap, og selv om jeg til tider blir lei av meg selv, liker jeg veldig godt å være alene hjemme. Jeg blir heller ikke lei av å henge med min kjære.

Jeg er veldig lite redd for ting. Eller, jeg er jo redd ting, men jeg går veldig sjeldent rundt og er redd for ting på forhånd (bortsett fra å hoppe fra høyder eller ta høye rett-opp-ned-karuseller). Denne var litt vanskelig å forklare, men folk er redde for å miste jobben i nedgangstider, for at de ikke skal få solgt leilighetene sine, for at de skal bli alvorlig syke eller at studiegjelden skal bli for høy hvis de velger feil studieretning. Slike tanker er ikke- eksisterende hos meg, men det er vell fordi jeg ofte ser det positive i ting og er løsningsorientert. 

Follow
 • 24.10.2016, 09:58

IN THE DETAILS


Party details from Nelly

God morgen, og god mandag! Over her ser dere detaljer fra juleantrekket mitt, som jeg tenker å vise dere på veldig snart. Kjolen er bare til å dø for! Jeg kunne kanskje ha ventet med å vise dere antrekket til jul, men jeg tenkte det var greit å være litt tidlig ute slik at de som vil rekker å skaffe seg noe liknende til sitt eget juleantrekk. Alt over er fra Nelly og er nylig kjøpt, bortsett i fra skoene, men de vet jeg at nettsiden har inne omtrent hele tiden. Verdens mest behagelige hæler! Har dere hatt en fin helg forresten? Jeg har bare jobbet og slappet av på sofaen når jeg har vært hjemme. Formen jeg snakket om i går kommer seg stadig, så jeg satser på at jeg er oppe og hopper igjen innen kort tid. Jeg har forresten satt meg et nytt mål om å våkne før 09 hver eneste dag fremover. Det er kanskje ikke den vanskeligste saken i verden, men når jeg vet at jeg må opp til et visst klokkeslett har jeg mye lettere for å legge meg tidlig. Prosjekt snu- døgnet- tilbake er i gang, så ønsk meg lykke til. Hehe. Jeg håper alle får en strålende fin ukestart, så skrives vi igjen veldig snart <3

Good morning, and happy Monday! Here you have some details of my Christmas outfit this year. I will show you some pictures with it on soon. This dress is to die for! Maybe I could have waited to show you this look until Christmas, but I thought I would give you some inspiration for your own Christmas look. Now you have time to buy the same pieces if you want to ;-) You can find everything on Nelly.com, and the pieces are all new in, except the shoes - but I know they still have these ones. The best heels there is! Have your Weekend been good? I have worked a lot, and used my time at home at the coach. I´m feeling better today, so hopefully I will be up jumping around again very, very soon. My goal for this week is to be up before 9 am every day, not that hard, I know, but when I set the alarm at night it´s easier for me to go to bed early. Hope you all will have a great week, and I´ll talk to you soon <3

#inspo #fashion #details #velvet #dress #bag #mote #minmote #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 23.10.2016, 12:35

SUNDAYS IN BED


Sundays in bed

Hei, alle fine! Formen min er ikke på topp denne helgen, så i dag har jeg ingen andre planer enn å slappe av og bli frisk til den kommende uken. Som sagt har jeg klart å snu døgnet helt, så jeg har sovet til kl. 11 idag. Siden trening er det eneste som vekker meg 100% opp og gjør hodet klart (om det gir mening), har jeg så lyst til å få unnagjort en rolig økt i dag. Men jeg får se formen an litt i løpet av dagen. Etter jobb i går kveld brukte jeg kvelden på å bake kanelknuter, som ble overraskende gode! De siste gangene har ikke bollene villet hevet noe skikkelig, men denne gangen gikk det endelig igjen. Sjansespill hver eneste gang det der. Så ja, min søndag vil for det meste bestå av det dere ser på bildene over, men det er jo slik søndager skal være, syk eller ei. Og så har Omar lovet meg McDonald´s til middag! Da kan vell ikke formen bli annet enn bra? Haha. Ha en fin og rolig søndag alle sammen <3

Hi, everyone! I´m not feeling great this Weekend, so today I have no other plans than just relax and get better before a new week tomorrow. As I´ve said I´ve turned my days around, and today I slept till 11 am. New record ;-) And I didn´t go to bed that late yesterday. Guess my body needs lots of sleep. But since a workout is the only thing waking me up a 100% I really want to go to the gym today as well.. Guess I have to see how I´m feeling later. After work yesterday I baked these really good cinnamon rolls, and I have to say they tasted great. So, my Sunday will be like the pictures. And yes, Omar has promised me McDonalds for dinner, so after today I have to feel better, right? Have a good one <3

#inspo #sunday #bed #sweets #hverdag #everyday #blogg #weekend #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 21.10.2016, 10:30

FUTURE TAG


God morgen, jenter! Jeg er som sagt på jobb denne helgen, så da betyr det fult fres fra morgen til kveld. Når jeg sover til 10, går på jobb 12 og kommer hjem kl. 23 orker jeg ikke engang å rydde kjøkkenet. Haha. I tillegg tvinger jeg meg selv til å være våken noen timer til når jeg kommer hjem, så jeg forhåpentligvis får sett Omar litt når han er ferdig på jobb og slik at jeg får litt ut av dagen min hjemme også. Uansett. Jeg fant denne Future- taggen på en svensk blogg her om dagen og tenkte det ville være gøy å gjøre det samme her inne. Jeg vet jo at de fleste er litt nysgjerrige på fremtiden og andres planer rundt den, so here we go <3

Where do you see yourself in 10 years?
Denne er så vanskelig å svare på fordi jeg verken aner hvor jeg vil bo eller hva jeg vil jobbe med. I det ene øyeblikket vil jeg si at jeg om 10 år bor i Tvedestrandsområdet nærme Mamma og Pappa, har 2 barn, hus og masse kjæledyr, mens jeg i det andre øyeblikket kan svare at jeg bor billig i et eller annet eksotisk land og jobber med alt fra klær til skriving. We´ll see, men jeg kan si såpass at jeg har opplevd ekstremt mye innen 10 år!  

Do you want to get married?:
Jeg vil vell egentlig det. Jeg har aldri vært særlig opptatt av bryllup og den slags, men siden jeg er en sucker for love er det jo klart at jeg vil gi mitt ja til den ene personen jeg vil dele resten av livet mitt med. Når det er sagt vil jeg at det skal skje stille og rolig på et idyllisk sted der ute i verden uten mye folk og masse oppmerksomhet. Heldigvis er Omar ganske lik meg her ;-)

Do you want to have children?
Også dette spørsmålet kan variere fra dag til dag. I noen øyeblikk vil jeg ha en stor familie med masse barn og kjærlighet, mens jeg i det neste vil være fri som fuglen resten av livet og bruke tiden på meg selv og min egen kjærlighet. Men det er fordi jeg bare er 25, så ja, jeg vil ha barn i fremtiden. Jeg har jo allerede bestemt navnet på ungen, haha. Men det får bli etter at jeg har gjort sykt mye for meg selv. 

Do you want to move? If yes, where?
YES! Jeg bor som dere vet i Stavanger, og droppet nettopp å kjøpe leilighet fordi jeg ikke ønsker å bli værende her. Hvor og når får vi se, men som dere kanskje har skjønt er jeg både rastløs, spontan og lite redd for å gjøre endringer i livet. Når det kommer til hvor kan jeg egentlig svare hvor som helst. Jeg vil nemlig bo i Australia, Mexico, Barcelona, København, Oslo, USA og London. Jeg vil jo prøve alt jeg ikke har gjort før! 

How does your dream house look like?
For min del handler det mer om hvem jeg deler dette huset med, enn hvordan det ser ut. Så lenge jeg har tak over hodet, kan forsørge meg selv og de rundt meg og er lykkelig er det i grunn nok for meg. Men siden fremtiden ser lys ut for meg kommer jeg nok en dag til å eie et fint Sørlandshus, gjerne ved havet. 

What is your dream job?
For å være ærlig vet jeg ikke hva min drømmejobb er enda, men det må nok være noe hvor jeg får brukt kreativiteten, tankene og skrivelysten min. Jeg vil jobbe med noe hvor jeg har mulighet til stadig å utvikle meg personlig. Og så vil jeg selvsagt reise, masse!

What are 5 things you want to do before you die?
Shit, denne må jeg tenke på.. Jeg vil jo gjøre så utrolig mye i løpet av livet mitt! Men jeg kan nevne 5 ting. Besøke så mange land som mulig, stifte min egen familie inkl. dyr, ta dykkerlappen (havet og livet under vann er det mest fascinerende jeg vet om), se verdens 7 nye underverker og gjerne noen av de gamle også, kjøpe hus nærme Mamma og Pappa, og finne min drømmejobb. Det ble visst 6 ting, men det var bare noe av masse. 

Are you scared of the future?
Er det en ting jeg ikke er redd for så er det fremtiden! Jeg elsker ordet fremtid og alle håp og drømmer det medbringer. Jeg er en drømmer, og det beste er at jeg nesten alltid velger å leve opp til mine egne drømmer! Jeg kan ikke vente med å se hva fremtiden bringer! 

What?s your biggest dream you would like to achive in life?
One word: happiness!

What would be the ideal age for you to die?
Hvordan spørsmål er dette? Haha. Men jeg får vell si over 100, for jeg vil leve så lenge som mulig slik at jeg rekker å gjøre mest mulig! <3

Follow
 • 20.10.2016, 11:07

3 NEW TV SERIES


CASUAL

Jeg tror kanskje jeg har nevnt denne serien i et eller annet blogginnlegg tidligere, men aldri tatt med i et innlegg med serieanbefalinger så det var på tide nå. Jeg falt nemlig litt ut av serien rett etter at jeg hadde sett den, grunnet så mange andre serier jeg fulgte med på samtidig. Nå når jeg var ferdig med Jane the Virgin forrige uke og trengte noe nytt å se startet jeg på Casual igjen, og digger den nok en gang. Dette er en komedie om et søskenpar som bor under samme tak etter en skilsmisse, som nå hjelper hverandre gjennom den gale verden av dating samtidig som de oppdrar en tenåringsdatter. Be prepared to laugh! Casual kan sees på Hbo Nordic.

THE BLACKLIST

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli fan av typiske CIA- og FBI- serier, men etter Homeland var jeg visst frelst, og var veldig klar for å starte på The Blacklist like etterpå. Ja, og der fikk dere jammen meg enda en serieanbefaling :-) Dette er altså en spenningsserie, hvor jeg sitter og ser episode på episode uten engang å tenke på mobilen. Jeg regner med jeg ikke er den eneste som ofte blir litt distrahert av denne? Serien handler om Elizabeth Keen og hennes liv i FBI, samtidig som vi følger en av FBIs mest etterlyste Raymond Reddington som på et eller annet vis står Keen nærmere enn vi tror. Samtidig som han trenger henne, vil han også gjøre alt i sin makt for å beskytte henne. Kan sees på Netflix.

SHAMELESS

Denne serien sier Omar hele tiden at jeg ikke var interessert i å fortsette på etter noen episoder, men jeg ga den nok en sjanse etter flere anbefalinger fra folk rundt meg. And I´m glad I did! Nå er dette serien jeg sitter og ser på hver eneste kveld før leggetid, og jeg må bare anbefale den videre til så mange jeg kan. Her har du familiedrama på sitt sterkeste, med en storfamilie uten mor og en alkoholisert far som aldri er til stedet. Alt som kan gå galt, går galt, og det er de 6 barna selv, med storesøster Fiona Gallagher i spissen som forsørger flokken. Jeg digger forresten Emmy Rossum som spiller Fiona. Serien finner du på Netflix.

Nå så jeg akkurat at både Jane the Virgin, Younger og The Walking Dead har kommet ut med nye episoder også, så nå brenner det litt ekstra i seriehjertet mitt. Skulle nesten tro jeg hadde et samarbeid med Netflix her, Haha... Ikke serie- junkie jeg i allefall! Ha en super torsdag, alle mine fine <3

#inspo #tv #tvserier #anbefalinger #blacklist #shameless #casual #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 18.10.2016, 18:39

BLI EN BEDRE VERSJON AV DEG SELV


Som mange av dere kanskje har forstått er jeg en veldig tenkende og reflektert person. Jeg er ekstremt sensitiv og følsom, men samtidig veldig klar over mine egne tanker og følelser. Blir jeg glad, sint, lei meg eller overlykkelig reflekterer jeg alltid over akkurat dette like etterpå. Jeg synes mennesket er både underlig, fantastisk og veldig spennende. Og det inkluderer også meg selv. Hvorfor kribler det i magen min når jeg ser det perfekte lyset av solen som går ned, hvorfor føler jeg meg av og til stygg mens andre ganger pen og hvorfor blir jeg lei meg når jeg ser en enslig mann på restaurant (som sikkert ikke er ensom likevel)? 

Livet handler for meg mye om å forbedre meg selv hele veien. Bli en bedre utgave av meg selv. Styrke egenskapene jeg liker, og redusere egenskapene jeg gjerne skulle vært foruten. Nei, jeg skal ikke forandre meg, for jeg liker å være meg. Det er ikke meningen at noen skal måtte forandre seg som person for å bli lykkelig. Men en forbedring av seg selv er aldri feil. Så lenge det er deg selv som ønsker denne forbedringen. Dette er altså nødvendig for at jeg skal være fornøyd med meg selv. Og det er nettopp det som er målet mitt. Å være fornøyd i egen kropp. Finner jeg egenskaper ved meg selv som jeg ikke liker, jobber jeg med dem slik at jeg til slutt endrer dem, eller til jeg rett og slett liker disse egenskapene ved meg selv også. Det kan være kroppen min, egenskaper ved personligheten min eller rett og slett tankegangen min. For selv om jeg finner egenskaper eller trekk ved meg selv jeg gjerne skulle ha vært foruten, er det ofte det bare er tankene mine det er noe jeg burde jobbe med. Og da gjør jeg rett og slett det. Jeg reflekterer over problemet, finner ut hvor det ligger, og jobber så med riktig side av problemet for å rett og slett fjerne det. Denne jobbingen med meg selv er min vei til lykke og suksess! For hvordan kan jeg være lykkelig og suksessfull uten å være fornøyd med det aller viktigste? Meg selv. 

Her er min lille liste som kommer godt med i hverdagen som kan gjøre deg hakket mer lykkelig:

1. Fjern negativ energi. Om det så er fra mennesker du har i livet ditt som ikke vil deg godt eller ting i hverdagen du ikke trives med. Jo eldre jeg blir, jo mer setter jeg pris på meg selv, og er det noe jeg føler ikke er riktig for meg - endrer jeg det. Har du mennesker rundt deg som ikke gjør deg godt, vil jeg også anbefale deg å kvitte deg med dem. Det føles kanskje ikke rett i starten, men jeg lover deg at den negative energien som forsvinner med disse menneskene er verdt det. 

2. Bli kvitt vonde vaner. Jeg vet at gammel vane er vond å vende, men jeg vet også at lykke ikke kommer av seg selv. Det er kun du selv som kan ta tak i eget liv, og det er kun du selv som bestemmer hvor du skal ta tak. Start med å finne ut av hvilke vaner du føler deg ukomfortabel med og som du gjerne skulle vært foruten, og vend dem slik du ønsker at dine vaner skal se ut. Med andre ord, ta tak i eget liv!

3. Ikke rakk ned på deg selv. Er det en ting vi mennesker er flinke til så er det nettopp det å rakke ned på oss selv. Har vi en dårlig dag er omtrent alt ved oss selv feil, og det er fort at disse "feilene" går i en ond sirkel og stadig slår oss i ansiktet. Det eneste som skjer ved at du rakker ned på deg selv, er at du til slutt tror på det du sier selv. Stopp med en gang, gå til et speil, still deg foran det og si til deg selv at du er bra nok som du er! For det er du faktisk <3

4. Snu overtenkingen. Mange sier at man må slutte å overtenke, men jeg ser på overtenkingen min som en styrke ved personligheten min. Ja, det gjør meg mer sårbar, men det hjelper meg også med å være reflektert. Så i stedet for å overtenke en krangel med en venninne eller kjæreste, som sikkert ender med at du tenker på deg selv som den store, stygge ulven, tenk heller dypere - finn ut hvor problemet ligger og hvordan det kan løses. 

Jeg håper dere alle har det fint, og at dere føler dere kjempebra med dere selv. Du er flott akkurat som du er, og synes du ikke det selv anbefaler jeg deg å jobbe med deg selv og din egen tankegang helt til du synes du er det. For det går faktisk an, lykke til <3

#inspo #skriving #hverdag #blogg #tanker #følelser #personlig #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 18.10.2016, 10:35

HOME AGAIN


Already missing my baby

Jeg er tilbake igjen i Stavanger, og selv om det alltid føles godt kjenner jeg også alltid på en tomhet etter at jeg har forlatt familien. Vi har hatt noen veldig fine dager sammen i Tvedestrand, og har kost oss masse fra fredag til mandag. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke tar meg tid til disse helgene litt oftere, for disse er faktisk mine favoritt- helger! Søndagen ble brukt på tur i regnet sammen med Anniken, Even og Kira. Selv om vi ble klissklass hele gjengen var det utrolig godt for sjela å komme seg litt ut, og så var det veldig godt å se superparet igjen! Som de fleste av dere vet er Anniken min aller beste venninne, og jeg er så glad for at hun har funnet seg en så fin gutt som Even. Endelig kan jeg si at en venninne har fått en kjæreste også jeg har blitt venn med. God følelse! Senere på dagen spiste jeg middag med familien før hele gjengen dro på kino for å se Børning 2. Jeg har verken sett 1ern eller hatt noe ønske om å se 2ern, men jeg ble veldig positivt overrasket. Filmen var både bra, morsom og gøy, og vi storkoste oss alle mann :-) I går ble hele dagen brukt på roadtrip tilbake til Stavanger. Jeg fikk også vært innom Kristiansand en rask tur for å hilse på lille Astrid - et vennepar har blitt foreldre, og hun var så nydelig. Nå har jeg planer om å kose ihjel min kjære, som jeg ikke har sett siden torsdag og skal på jobb hele uken... og så er det tilbake til treningen. Can´t wait! Jeg håper tirsdagen deres blir topp <3

I´m back home in Stavanger, and it feels both good and empty as always after I leave my family. We´ve had a great Weekend, and have enjoyed each others company from Friday to Monday. I don´t know why I don´t take time to these Weekends more often, because I really enjoy them! On Sunday I met up with Anniken and Even, and went for a walk in the rain together with Kira. It was so good to see my super couple again! Later I ate dinner with the whole family, and then we went to the cinema together. Yesterday Eirik and I drove back to Stavanger, and I had a quick stop in Kristiansand to say hi to Astrid. My friends there just got a baby, so I had to say hello to the little princess. Now I´m going to kiss my boyfriend to death and then it´s back to the gym. Can´t wait! Hope you all will have a great Tuesday <3

#inspo #hverdag #everyday #blogg #weekend #dog #hund #kira #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 17.10.2016, 10:41

PARTY SEASON 

Red Velvet dress and Sparkling blue dress from Nelly.com

God morgen og god mandag, alle sammen! Jeg beklager den dårlige bloggingen min i helgen, men det er litt vanskelig for meg å blogge med fult hus. I tillegg har det vært dårlig regn her på Sørlandet, så jeg har ikke fått tatt noen nye bilder. Jeg har som sagt filmet litt fra helgen (veldig lite), men dere får i allefall se rommet mitt her hjemme i Tvedestrand, og da skjønner dere at det ikke er noe blogg- plass der. Det betyr at jeg har måttet sitte nede å bloggen rundt hele familien, og da er konsentrasjonen min lik null. Men om ikke mange timene drar Eirik og jeg tilbake til Stavanger, og da skal jeg bli flinkere med oppdateringene mine igjen :-) Over ser dere begge de nye kjolene mine, som jeg tenkte å bruke i julen. Det er en sesong hvor det er mye pynting, så da gikk jeg til innkjøp av hele to nye kjoler fra Nelly. Ikke ofte det skjer! Jeg er i allefall forelsket i begge to, og heldigvis var de like behagelige på som jeg ønsket. Jeg håper dere alle har hatt en veldig fin helg, og at starten på uken blir god. Stor klem til dere alle <3

Good morning, and a good Monday to everyone! I´m sorry for the bad updates this Weekend, but it´s a little bit hard to blog around my whole family. The weather has not been good either, so I haven´t take any new pictures. As I said I have filmed a litte (little) bit from my Weekend, but you got to see my bedroom here at my family´s place, so you may understand why the blogging is not so easy here. I don´t have any working space in my room, so I have to sit down together with everyone when I work, and then my concentration sucks. But Eirik and I are leaving for Stavanger in a few hours, so I promise to be better with my updates as soon as I get home :-) Here you can see both my new dresses for Christmas. It´s a party season for sure, so I just bought my self two new dresses at once. Not often, but I think it´s fine for Christmas. I love them both, and I´ll show you the red velvet on another day. Hope your Weekend was great, and that your Monday will be the same. Hugs to you all <3

#inspo #dress #party #season #nellyholic #nellydress #fashion #mote #minmote #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 15.10.2016, 10:59

THE WHOLE LOOK


Whole look from Nelly.com

Da var jeg endelig hjemme i Tvedestrand, og jeg sitter her og blogger sammen med min kjære Kira <3 Hvis jeg husker det (haha) skal jeg prøve å få filmet litt denne helgen, så dere kan få se verdens søteste hund på video. I dag skal jeg treffe litt venninner, ta en tur inn til byen, besøke mine besteforeldre og bare slappe av med familien. Vi snakket litt om å reise på kino i kveld, så vi får se om det ikke blir til det! Det deilige med frihelger hjemme er at vi kan ta litt ting på sparket og gjøre akkurat det vi føler for, når vi føler for det. Finnes ikke noe som er bedre enn det! Men nå må jeg se å få noe ut av dagen. Jeg håper dere alle har det fint <3

Finally home! Now I´m sitting here blogging with my cute Kira <3 If I remember I will film a little bit from my Weekend, so you can see my dog and everything. Today I´m meeting up with some friends, visiting town and by grandparents and just relaxing with my family. Maybe we´re going to the cinema tonight, but we´ll see. The best thing about being home is that we can take everything as it comes, and do whatever we want to - when we want to. Love it! But now I have to get going. Talk later! Hope you all feel great <3

#inspo #dress #fashion #mote #minmote #styleno #weekend #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 14.10.2016, 09:55

SPARKLY BLUE


Ready for Party season with Nelly.com

God morgen, alle fine! I dag var første morgenen jeg måtte stå opp tidlig på veldig lenge, og dere kan tro jeg hadde problemer med å våkne. Haha. Men så begynte jeg å tenke på hvorfor jeg måtte stå opp litt tidligere enn vanlig, og så ble det ikke noe problem alikevel! Jeg blir nemlig hentet av broren min straks for å kjøre hjem til Tvedestrand. Jeg gleder meg så utrolig mye til en hjemmehelg med alle de jeg er glad i <3 Når jeg kommer hjem til familien senker jeg virkelig skuldrene og koser meg maksimalt. Hjemme har jeg også endelig kjæledyr rundt meg, og som dere sikkert alle vet, er det ingenting som gjør meg mer lykkelig enn dyr. Lurer på hvor mange dyr jeg kommer til å ende opp med i mitt fremtidige hus! Haha. Over her ser dere min nyeste kjole i samlingen min, som jeg sterkt vurderer å bruke til nyttårsaften. Vi får se om jeg fortsatt har latt den henge ubrukt i skapet mitt til den tid, eller om jeg har brukt den så mye i julen at jeg er lei av den og vil ha en ny en når nyttårsaften står får tur. Haha. Satser på den første! Jeg håper dere liker bildene og at dere får en herlig fredag, endelig helg igjen! Stor klem og masse kjærlighet <3

Good morning, babes! Today I woke up at 08 am and it was so hard. I´ve been sleeping to 10 most of the days lately.. But when I started thinking why I had to be up so early it was no problem at all, today I´m going home to my family! My brother is picking me up in a minute, and then we´re going on a roadtrip to my hometown. Can´t wait to hug my family, and my pets again! There´s nothing like a home with pets.. wondering how many I will end up with in the future! Haha. Over here you see my latest dress, I´m thinking about wearing it on New Years Eve, but we´ll see if I can wait for that. Hope you like the pictures, and I hope you will have a great Friday! Finally Weekend again. Lots of love <3

#inspo #dress #nelly #nellyholic #fashion #mote #blogg #minmote #styleno #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 12.10.2016, 10:15

THE TWO OF US


Life isn´t easy but with you it´s pretty close

God morgen, fine venner! Den siste tiden har jeg snudd døgnet mitt helt om, noe som ikke er veldig vanlig for meg. Jeg legger meg som regel før klokken blir 23, og føler jeg sover lenge når jeg våkner kl. 09. Den siste tiden har klokken blitt nærmere 01.30 før jeg har sovnet (!) og fort 10 før jeg har våknet. I går kom jeg hjem fra jobb klokken 23, spiste middag ved midnatt og la meg rundt 01. Rett etter at jeg la meg kom Omar hjem fra jobb, og da ble vi sittende i sengen og prate til 02. Jeg fant egentlig ut at det ikke gjorde så veldig mye ettersom jeg ofte jobber 12.30- 22.30, og tidligere holdt på å sovne på jobb før jeg kom meg hjem kl. 23.. (det gjør jeg for så vidt enda), men jeg savner morgenene mine! Jeg er jo så effektiv i løpet av morgentimene, og nå blir de ofte alt for få og korte. Vi får se om jeg ikke snur tilbake til faste rutiner når jeg er hjemme i helgen, der legger nemlig hele huset seg før midnatt ;-) Haha. I dag jobber jeg hjemmefra, så jeg har tenkt til å bruke "fri"dagen på trening, vasking av leiligheten og klær, pakking av koffert og blogg. Jeg håper dere alle får en veldig fin onsdag, så skrives vi igjen litt senere i dag! Hvis alt går etter planen venter en ny video i løpet av dagen! Jeg får vell se å starte på redigeringen. Klem <3

Good morning, friends! So, the last days my regular sleep just went crazy. Usually I go to bed around 11 pm and wake up around 8-9 am. But in the last couple of weeks I´ve got to bed around 1-2 am and been waking up at 10. Yesterday I got home from work at 11 pm, had dinner at 00 and did go to bed at 1 am. But then Omar got home from work right after, and we just talked in bed till 2 am. Since I´m working til 11 pm most of the days, the times fit me well, but I really miss my mornings. I´m so productive in the morning, and now they are both short and goes away too fast. Guess my routines will be back in the Weekend, my family always go to bed before midnight. Haha. Anyways, today I´m working from home, so my plan is to do a workout, clean the apartment, wash some clothes, pack my Weekend bag and blog. I hope this Wednesday treat you well, and I´ll talk to you later. If everything goes my way I will post a new vlog later today. Guess I have to do some editing then. Hugs <3

#inspo #couplegoals #kjærlighet #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow
 • 10.10.2016, 10:18

WOOL COAT


Omar: "Janne, sett deg foran den døren der".
Janne: "Nei, men jeg liker ikke slike bilder.."
Omar: "Så du likte de bildene alikevel ja.." Heh

Ny uke, IGJEN! Jeg føler dagene og ukene bare flyr forbi jeg, og nå nærmer jul seg virkelig med stormskritt! Ikke at jeg klager på det da. Men jeg skulle gjerne ha sett at i det minste helgene gikk hakket saktere ;-) Jeg hadde uansett en veldig fin søndag sammen med min kjære. VI startet som alltid dagen på treningssenteret, før vi egentlig slappet av på sofaen store deler av dagen. Bortsett fra en søndagstur til byen i det fine været! Det er viktig å benytte seg av det fine været mens vi har det, og ikke minst fritiden vi har sammen! Det er nemlig ikke alt for ofte at fridagene våre treffer samme dag. Vi vandret litt rundt i byen, snakket om mål, livet og fremtiden, tok en del bilder og spiste Kebab - min favorittmat når jeg skal spise ute! Alle klager på Kebaben her i Stavanger, men pitaen jeg ble servert i går smakte i allefall helt nydelig. Og jeg byttet gledelig min milde kyllingkebab mot Omar sin sterke lammekebab. Vi vurderte kino også, men siden det ikke gikk noen fristende filmer for øyeblikket, droppet vi det og gikk hjem for å se Blacklist i stedet. Anbefaler forresten den serien til dere som liker spenning, jeg er hektet! Nå venter en ny jobbuke, som jeg håper vil gå veldig fort. På fredag drar jeg nemlig hjem for å besøke min fine familie! Endelig! Ha en fortreffelig mandag, alle sammen <3

New week, AGAIN! The weeks are just passing by, and before we know Christmas is here! I`m not complaining about that, but the days go by like crazy fast.. I had a very good Sunday together with Omar. We started the day at the gym, as always, and just relaxed the rest of the day. We also went for a little Sunday stroll in town. When the weather is good I think it´s important to go out for a little while. We just walked around in town, talked about life, took some pictures and ate Kebab. My favorite when I eat out! We planned to go to the cinema as well, but we didn´t find any movie we wanted to see, so we just went home to see Blacklist instead :-) A perfect Sunday night on the couch. Another work week starts today, and I hope it will be a short one. On Friday I´m going to visit my family, can't wait to see them again. Hope you all will have a great Monday <3

#inspo #fashion #mote #blogg #minmote #styleno #høst #antrekk #ootd #jannexplor #xpor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 09.10.2016, 11:13

WEEKEND LOVE


Happy Sunday

Hei, alle sammen! Har dere en fin helg? Jeg har som sagt fri denne helgen, og jeg nyter den så mye som jeg kan. I går var det taco- og filmkveld med fine folk. Vi så Central Intelligence med Kevin Hart og Dwayne Johnson, hvis dere ønsker å se en morsom film denne søndagen anbefaler jeg dere denne. Lattermusklene mine er stive i dag for å si det sånn ;-) Nå sitter jeg her med dagens første kaffekopp og gjør meg klar for dagens treningsøkt. Selv om jeg trener mye sliter jeg veldig med stølhet, så jeg vet ikke helt hvilke muskelgruppe som skal klare å bli trent i dag. Haha. Senere i dag skal Omar og jeg ut å ta noen bilder, og så gå til byen for å spise ute. En perfekt søndag før en ny jobbuke venter allerede i morgen! Jeg håper dere får en flott dag! Klem <3

Hi, guys! Do you have a nice Weekend? I´m off work this Weekend, and I´m having a great time. Yesterday it was Taco- and movie night at my place, we watched Central Intelligence with Kevin Hart and Dwayne Johnson. If you´re up for some laugh this Sunday I really recommend that movie. My abs definitely hurts today ;-) Now I´m sitting here blogging with my first coffee and getting ready for today´s workout. Even when I work out a lot, my muscles get really stiff every time, so I don´t know which muscles I can train today.. Later Omar and I are going out to shoot some pictures, before we´re heading to town to eat dinner. A perfect Sunday before a new work week tomorrow. I hope you all will have a great Sunday! Love <3

#inspo #hverdag #blogg #snikksnakk #sunday #weekend #selfies #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 08.10.2016, 17:57

HVIS DU IKKE HAR DET GREIT I LANDET DITT, GIR JEG DEG GJERNE EN DEL AV LANDET MITT


I går satte jeg meg ned ved siden av en fremmed gutt på bussen.. noe jeg for så vidt alltid gjør. Denne gutten var av utenlandsk opprinnelse, og plutselig begynte jeg å tenke på hans liv og hans bakgrunn. For mest sannsynlig har du kommet hit på bakgrunn av at familien din følte seg utrygge i landet de selv levde i. Mest sannsynlig har du vært utrygg selv. Og i ut ifra opplæringssenteret for nyankomne flyktninger rett ved busstoppet du gikk på å dømme er du mest sannsynlig i norskopplæring for øyeblikket. Du vil mest sannsynlig lære språket vårt, kulturen og levemåten vår, og mest sannsynlig vil du bli en god samfunnsborger.. Dessverre vil ikke alle her i landet godta deg for den du er. Dessverre vil mange dømme. Tenk at folk kan være så slemme å dømme andre mennesker på bakgrunn av.. ingenting?

I tillegg til fordommer vil du møte mennesker her som ikke kjenner deg, men som likevel ikke liker deg. Du vil møte arbeidsgivere som ikke engang gidder å lese gjennom CVen din. Og du vil møte ekstra motgang, masse ekstra motgang. 

Kanskje ble du tvunget til å flytte. Kanskje stod livet ditt i fare. Kanskje flyktet du fra krig. Likevel er ikke dette god nok grunn til at du vil bli tatt i mot i Norge med åpne armer. Ikke fra alle. Langt der i fra...  

Men hvem skal stå opp for hverandre hvis ikke vi mennesker gjør det? Hvem skal hjelpe deg når du er nede hvis ikke dine medmennesker velger å gjøre det? For vi er vell alle medmennesker selv om vi ikke har lik hudfarge? 

Vi hører så alt for ofte om det negative. Det er som om mange av oss nordmenn prøver å finne feilene utenlandske borgere gjør.. bare for å kunne skylde på at "de er utlendinger.." Elendig grunn spør du meg.

..Og kanskje er noen arbeidsledige langt lengre enn nødvendig, kanskje er noen unnasluntrere, snyltere og kriminelle, kanskje er noen rett og slett onde. Men det er dessverre bare slik noen av oss mennesker er. Uansett nasjonalitet. 

Så om du har det vondt i landet ditt gir jeg deg gjerne en del av landet mitt.

Jeg gir gjerne skattepengene mine til deg slik at du kommer deg på beina igjen. Jeg gir deg gjerne et rom i mitt fremtidige hus. Og jeg gir deg mer enn gjerne en jobb som kanskje kunne ha blitt min. Ja, jeg tror faktisk at om jeg hadde fått spørsmålet om å gi fra meg jobben min til en person med utenlandsk opprinnelse som trengte den ville jeg gitt den fra meg på dagen. Ikke fordi jeg ikke liker jobbe min, men fordi jeg vet at det ville ha vært tusen ganger enklere for meg å finne meg en ny en. Og er det ikke det å stå opp for hverandre som gjør oss menneskelige? Det burde i allefall være slik. 

..Og kanskje vil landet mitt en dag bli overfullt og rikdommen til folket mindre, men vi har da nok av penger og landskap å ta av enda.

Så da sier jeg heller; den tid, den sorg. Kjærlighet til folket, og da mener jeg alle.

SAMSUNG CSC

Follow
 • 06.10.2016, 10:48

CLOSER THAN CLOSE


Good morning! Har dere plutselig fått en skikkelig kald høst dere også? Her er været helt toppers, og på dagen er det så varmt at både dører og vinduer må åpnes for at det skal bli luftig innendørs.. Men så fort solen går ned er det så kaldt at det føles ut som januar måned, spesielt når jeg drar hjem fra jobb etter klokken 22 på kvelden. En ny jobbvakt står for tur i dag, så jeg blir borte hele dagen. Jeg tenkte jeg bare ville vise dere litt bilder først! I går kveld ble jeg sittende å kikke på Nelly, og jeg fant så mye fint. Nå er årets julekjoler i boks for å si det sånn ;-) Men nå må jeg se å komme meg i dusjen, jeg har nemlig et hår som virkelig skriker etter en vask.. og det tar alltid litt ekstra tid. Jeg håper torsdagen deres blir topp! <3

​Good morning! Did the cold temperature come to your city as well? The weather in Stavanger is great, and at day time it´s so warm you need to have all of your windows and doors open to get some fresh air inside, but as soon as the sun goes down, it´s so cold like it is in January! Especially when I go home from work after 22 pm. Today is another work day, so I guess I will be gone the whole day. Just though I would show you some more pictures before I leave! Yesterday I scrolled trough Nelly.com, and now I think I found this year´s Christmas dresses! Wii. But now it´s time for a shower, and then I have to leave for work. I hope you all will have a great Thursday! <3

#inspo #hverdag #mote #minmote #fashion #blogg #styleno #closeup #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 04.10.2016, 18:26

STROLLING AROUND


Strolling around with my boy <3 Look from Bikbok

Tenk at gutten min har blitt interessert i min største interesse, og jeg som ikke trodde vi kunne passe bedre sammen enn vi allerede gjorde. Jeg må nok ta på meg skylden for at Omar både har blitt interessert i fine bilder og antrekkshooter, men jeg kunne nok ikke ha vært mer fornøyd. Nå blir det liksom ikke noe mas å få han til å ta bilder av meg lenger, da han synes det er gøy både foran og bak kameraet. Ikke rart så fin som han er! Jeg har virkelig kapret meg drømmemannen min <3 Men nok kliss.. Hva synes dere om antrekket? Det begynner å bli en smule for kaldt for bare legger nå, men siden solen skint så fint som det den gjorde i dag følte jeg det var verdt et forsøk. Det gikk ikke lang tid før jeg fant ut at en strømpebukse hadde vært bedre.. Uansett. Jeg har redigert ferdig en video i dag, som kommer på bloggen i morgen, og filmet en ny en som kommer ut neste uke. Jeg håper dere liker å se litt videoer innimellom også, og ikke bare bilder + tekst. Det er gøy å filme, men det er svært tidskrevende, så jeg håper selvsagt at dere liker det :-) Nå skal jeg slappe av med litt middag og noen episoder av Jane The Virgin. Jeg håper dere alle har det fint! Stor klem <3

My boyfriend´s got interested in my biggest interest, and now I think my life is completed! Haha. I guess it´s my fault Omar got interested in both taking pictures and me taking pictures of him, but I love it! Now it wont be a problem asking him for help anymore. I have to say I´ve found the man of my dreams! But enough love, what do you think of the outfit? It´s a little bit too cold not wearing any stockings but the sun was shining so I took a change. I started freezing like hell two minutes after I went out. Haha, but everything for some good pictures, huh? Today I´ve edited tomorrow´s vlog, and also filmed a new one for next week. This vlogging thing is really fun, but it also take a lot of time so I hope you like it as much as I do. Now it´s time for dinner and some episodes of Jane The Virgin. I hope you all feel great! Hugs <3

#inspo #fashion #mote #blogg #minmote #styleno #couples #kjærester #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #omiandjanne

Follow
 • 04.10.2016, 09:30

DINNER FOR TWO


Hei, mine kjære venner! Det er alt for lenge siden jeg har delt middagen min her inne, og siden jeg vet at dette er noe det er stor interesse for hos flere av dere tenkte jeg at det var fint å starte tirsdagen med nok en sunn middag. Etter endt styrkeøkt i går bar det rett på butikken for ukens storhandling, og da falt valget på proteinrikt kjøtt med godt tilbehør til. De av dere som kjenner meg vet at jeg ikke er særlig til kjøtt- menneske, men dette er faktisk noe jeg blir mer og mer glad i jo eldre jeg blir. Det skal selvsagt være et helt rent, mørt kjøtt som er godt stekt. Og tilbehøret har veldig mye å si for min del! Får jeg kjøtt, brun saus og poteter er jeg fortsatt ikke fan, men får jeg salater, søtpoteter eller gjerne fløtegratinerte poteter kan jeg som matlei like gjerne spise dette til middag som jeg kan med alt annet jeg ellers spiser. Treningsmotivasjonen er forresten fortatt på topp, og jeg nyter treningsukene mine! Som sagt har jeg blitt glad i å trene hard styrke igjen, og det gjør meg ingen verdens ting å besøke treningssenteret alene lenger. For en deilig følelse! Jeg tror mestringsfølelsen er den beste i verden. Jeg beklager en del fravær den siste tiden, og benytter meg tirsdagen til å ønske dere en god og sprek uke! Vi skrives igjen veldig snart, i morgen er det tid for ny video <3

​Hi, friends! It´s way too long since I shared my dinner in here, and I know that´s something you like so here we go. After a heavy workout yesterday, Omar and I went to the store to shop food for the whole week. We like to do this every Monday; that´s both cheaper and time saving.  We ended up with some good proteins together with fresh vegetables. For those who know me you know I´m not a meat girl, but the older I get the more I like it. It has to be nice and tender, and well done, and the siders need to be something good. Haha. My gym motivation is still on top, and I really enjoy my workouts! Doesn´t get any better than that. I´m sorry about the bad updates in here, but I´m trying to do my best in a uninspiring period. Hope you all have a nice and sporty week. Talk to you later, tomorrow it´s time for a new blog <3

#inspo #food #dinner #mat #middag #matglede #tips #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits