• 31.08.2016, 10:05

AQUARIUM


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hei, mine fine! Nå tror jeg at jeg har vist dere alle bildene fra helgen min på Sunnmøre som er verdt å vise. Nå gjenstår bare vlogen, som jeg håper jeg kan få redigert ferdig i dag. Det tar virkelig tid med slike videoblogger altså! Heldigvis synes jeg det bare er gøy å holde på med, og siden jeg endelig har litt fri i dag tenkte jeg å bruke deler av dagen på dette. Jeg har også lyst til å få til en treningsøkt sammen med Omar i dag, det begynner å bli alt for lenge siden, i tillegg har vi et helt kjøleskap å fylle opp. Siden begge var borte i helgen, og deretter dro rett på jobb i nesten to døgn, begynner det å bli temmelig tomt der. Jeg har altså planer om å bruke fridagen på meg selv, bloggen og leiligheten. Den trenger også en vask nå! I kveld er det tid for gratiskonsert med Karpe Diem i byen, can´t wait! Vi skrives igjen senere dere, stor klem <3

Hi, babes! Here you have some pictures from our visit in Ålesund Aquarium here the other day. I´m off work today so I´m planning to finish the vlog from the weekend. I also want to do a workout with Omar, and then we have to fill our fridge. We honestly don´t have anything to eat after a weekend away, and then straight to work for two whole days. I finally have some time off today, so I´m using it on myself, the blog and the apartment. I really need to clean a bit today as well.. and then I want to cook something! I think it´s a week since the last time I spent time in my kitchen. Tonight it´s time for a concert with Karpe Diem in town, can´t wait! Talk later, hugs <3

#inspo #hverdag #blogg #akvarium #ålesund #aquarium #pictures #norway #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 30.08.2016, 09:58

THIS WEEK´S..


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ukens opptur: Var helt klart hele helgen jeg hadde sammen med Anniken i Ulsteinvik. Vi koste oss så masse sammen, og var både på fjelltur, kino, trening, shopping, sightseeing, akvarium og hadde kosekveld på sofaen med pizza og godteri. Jeg setter så utrolig stor pris på slike kvalitetsstunder med gode venninner!

Ups: Definitely my weekend in Ulsteinvik together with Anniken. We had such a great time together, with hiking, cinema, shopping, workout, sightseeing, aquarium and a night at the sofa with pizza and candy. I just love weekends like that together with your bestie! 

SAMSUNG CSC

Ukens nedtur: Min lille fly- episode på vei til Ålesund, hvor jeg både måtte ta et ekstra fly til Oslo, mistet bagasjen min og måtte vente på Ålesund i over 2 timer for å komme meg videre til Hareid hvor jeg skulle møte Anniken. Jeg var ganske sliten etter 11 timer på reise kan man si!

Downs: Thursday! When I used 11 hours to get from Stavanger to Ålesund... I had to stop by Oslo instead of going from Bergen to Ålesund, my baggage got delayed and I had to wait for 2 hours at Ålesund airport before I could take a bus and ferry to Hareid where Anniken was picking me up. But, it was totally worth it!

SAMSUNG CSC

Ukens måltid: Da Anniken og jeg møtte Aileen i Ålesund på søndag tok hun oss med på tidenes indiske restaurant hvor jeg spiste en av de beste Tikka Masalaene jeg har spist. Hadde jeg bare bestilt den litt sterkere tror jeg nesten den hadde vært perfekt! How I love indian food!

Meal: When Anniken and I met up with Aileen in Ålesund on Sunday she showed us this Indian restaurant in the city. If I´d just ordered a little bit more chili I guess it would have been the perfect tikka masala. Oh, how I love Indian food!

SAMSUNG CSC

Ukens sang: Justin Bieber - Baby! Haha. Litt sent ute kanskje, men Anniken og jeg har hatt det så gøy til denne sangen i helgen. Bare vent til dere ser videoen vår! 

Song: Okey, wait for it...! Justin Bieber with Baby. Anniken and I did a very fun cover to this song, you can just look forward to the video I´m making.

SAMSUNG CSC

Ukens bilde: Et bilde sier mer enn tusen ord!

Picture: A picture says more than a thousand words!

SAMSUNG CSC

Ukens klesplagg: Denne fine blusen som jeg kjøpte på Vero Moda i fjor har blitt flittig brukt den siste tiden. Jeg brukte den faktisk ikke så mye da jeg kjøpte den forrige høst, men nå ser det ut som om den skal få sine glansdager ;-) Jeg håper dere alle får en fin tirsdag, så skrives vi igjen i morgen! 

Clothes: This beautiful blouse from Vero Moda is perfect for fall. I actually bought it last fall, but didn´t use it as much as I do now. I love it! Hope you all have a nice Tuesday, talk tomorrow <3

SAMSUNG CSC

#inspo #ukens #thisweeks #ups #downs #favorites #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 29.08.2016, 09:59

ONE DAY IN ÅLESUND


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ålesund Norway

For en fin helg dette har vært! Jeg har storkost meg sammen med min beste venninne fra torsdagskvelden og helt til i går kveld. Vi har vell bare hatt en kveld hjemme på sofaen, ellers vært ute på farten hele tiden. Gårsdagen ble like fin som alle de andre dagene, og jeg fikk til og med vært sammen med min fine Aileen noen timer i Ålesund før det var tid for hjemreise. Anniken og jeg startet dagen i Atlanterhavsparken som er et stort akvarium i Ålesund, hvor de har både utallige fisker, seler og pingviner <3 Deretter møtte vi Aileen så fort hun var ferdig på jobb, og gikk opp til Fjellstua for den fineste utsikten over Ålesund by. Vi avsluttet dagen med en indisk middag på det som Aileen kalte Ålesunds beste restaurant og litt byvandring før det var på tide for meg å komme meg til flyplassen. Nei, dere, kvalitetstid med gode venninner er virkelig gull verdt! Og så var det virkelig ikke feil å komme hjem til litt catch up med min fine kjæreste etter fire dager fra hverandre heller <3 Anniken og jeg har også filmet en hel del fra helgen, så dette kommer ut i en aldri så liten vlog litt senere. Men nå har jeg en del langvakter på jobb foran meg, så vi får se når jeg får tid til å sitte ned foran PCen for å redigere disse. Jeg håper alle har hatt en like fin helg som meg! Stor klem <3 Og tusen takk til Anniken som virkelig er det beste menneske på denne jord! 

​This weekend has been great! I´ve been in the best company from Thursday to Sunday night, and we´ve done a lot of fun stuff together! Yesterday was just as good as the other days together with Anniken, and we spent it in Ålesund city. We startet at this big aquarium called Atlanterhavsparken before we met up with Aileen who lives in Ålesund, and went to this view point called Fjellstuen together with her. After that we ended the day with some city stroll and indian food at Taj Mahal restaurant in Ålesund. Ah, quality time with your girlfriends is absolutely the best! I didn´t mind coming home to some catch up with my boyfriend either. Much needed after 4 days apart! Anniken and I did some filming as well, so I´m making a vlog later, but now I have a lot of work on the schedule so I have to see when I got time for that. Hope you all had a great weekend! Hugs <3 And thanks to Anniken for being the best person alive! I love you! 

#inspo #hverdag #blogg #helg #bestevenner #ålesund #weekend #getaway #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 28.08.2016, 09:35

LAST DAY


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag er min siste dag på Sunnmøre kommet, og denne har vi bestemt oss for å bruke i Ålesund. Vi skal bland annet besøke et akvarium, gå opp til Fjellstuen og møte Aileen for å spise middag med henne. Kameraet blir selvsagt med så dere kan vente dere noen bilder her inne enten i kveld eller i morgen :-) Jeg ville bare titte innom for å ønske dere en fin dag, og vise dere litt flere bilder fra den fine gårsdagen vår. Jeg har virkelig ikke lyst til å forlate Anniken i kveld, men samtidig gleder jeg meg veldig til å kose med kjæresten min igjen <3 Han har jeg ikke snakket med siden torsdag, og det tror jeg er veldig lenge siden forrige gang. Ha en fin søndag, alle sammen! Klem <3

Today is my last day her on Sunnmøre, and we´ve decided to spend it in Ålesund. We´re going to a big aquarium and a view point over the city. We´re also meeting up with my girlfriend Aileen to eat dinner and catch up before I leave. Just wanted to say hi and show you some more photos from yesterday. I´m taking my camera with me today as well, so some picture from today will be up on my blog later or tomorrow. I really don´t want to leave Anniken today, but I also look forward to see my boyfriend again. Actually we haven´t speak since Thursday, I can´t remember last time that happened. Have a great Sunday, everyone! Hugs <3

#inspo #hverdag #blogg #helg #weekend #bestfriend #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 27.08.2016, 17:20

HIKING WITH MY BESTFRIEND


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

A perfect day out in the nature with this babe

Enda en dag på Sunnmøre som ikke ble akkurat slik vi planla. Jeg tror virkelig ikke ting er ment å gå min vei for tiden, men heldigvis tar vi det med et smil og gjør det beste ut av situasjonen. Anniken og jeg våknet tidlig i dag morges for å kjøre et stykke for å komme oss til en kjent fjelltopp kalt Saksa her på Sunnmøre. Optimistiske som vi er stolte vi på værmeldingen og håpet på at været skulle lysne på veien bort.. Vell, etter 1 og 1/2 times kjøretur fant vi ut at det bare var å snu. Tåken ble nemlig tykkere og tykkere og regnet tyngre jo lengre vi kjørte, og siden det så ut til å bli opphold i Ulsteinvik i dag dro vi like gjerne tilbake hvor vi kom fra. Jaja, en roadtrip på et helt nytt sted er jo bare som sightseeing det, selv om det var litt kjedelig at vi ikke fikk besøkt denne Saksa. Anniken plukket så ut en annen topp vi kunne gå til, men da vi hadde gått opp og ned og frem og tilbake og rundt og rundt i noen timer og ikke kom oss lengre opp noen vei, måtte vi rett og slett gi opp håpet om å finne veien frem til denne toppen. Det var veldig fint der vi gikk, men vi kom oss aldri til noen fin topp. Likevel storkoste vi oss, og selvsagt klarte vi å finne den oppmerkede veien til toppen da vi var på vei ned igjen fra turen vår. Haha, er det mulig? Vi fikk i det minste en dagstur ut av det hele, koste oss med lunsj ute i den fine naturen, brant over 1000 kalorier og fant oss noen nye kuvenner.  Nå er vi klare til å innta sofakroken med veldig god samvittighet, med pizza, godteri, Pepsi Max og Netflix resten av kvelden. Jeg håper lørdagen deres er like fin som min, så snakkes vi mer i morgen. Klem! <3

Another interesting day that didn´t go as we planned. I don´t say it was a bad one, but a quit different from the one we planned this morning. We were supposed to go to a big mountain called Saksa some hours away from where Anniken lives, but because of the weather we had to change our plans... after one and a half hour of driving.. We then picked out a new mountain to climb in Ulsteinvik where Anniken lives because the weather was better there. Well, we didn´t find our way to the top, and ended up climbing up, down, up, down for some hours before we sat down to eat lunch in the nature. Of corse we did find the way up on our way down, but then we were so exhausted so we just went home instead. A perfect day out in the Norwegian nature, although we didn´t find the top. Haha. Now it´s soon time for some homemade pizza, and then Netflix and chill the rest of the Saturday. I hope you all are great, and I´ll talk to you tomorrow <3

#hiking #bestfriend #weekend #helg #helgetur #sunnmøre #fjelltur #inspo #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 26.08.2016, 11:28

DELAYED FLIGHT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Good morgen, alle mine fine! De av dere som følger meg på Snapchat har allerede fått det med dere, men til dere andre kan jeg vell kort oppsummere med at turen til Ulsteinvik i går ikke var bare- bare. Som jeg så fint sa til alle jeg snakket med så fant jeg billige og greie flybilletter på bare to korte flyturer opp til Ålesund. Vell, allerede i Bergen fikk flyet vårt problemer noe som resulterte i at jeg måtte en "svipptur" innom Oslo på veien. Yey. Da jeg så ankom Ålesund 3 timer forsinket var bagasjen min selvfølgelig borte... og båten til Hareid som jeg skulle ta for å møte Anniken gikk ikke før 22.30. Jeg som egentlig skulle ha vært fremme hos Anniken før klokken ble 18, var ikke fremme før etter klokken 23. Det ble en veldig sen taco og kosekveld, men så fort jeg traff på Anniken var min lange ventedag fort glemt. Det var så godt å se bestejenta mi igjen! Det kjipe nå er at jeg verken har linser, turklær, undertøy eller noe med meg, og føler meg ganske så lost uten alle mine faste eiendeler. Jeg tar det likevel med et smil, jeg får jo faktisk shoppe på reiseforsinkringen sin penger, så det er dagens første plan. Vi skrives igjen senere dere, jeg håper helgen blir fin <3

Good morning, girls! Some of you may have seen it on Snapchat already, but yesterday´s trip was a little bit of a disaster. My second flight got delayed because of trouble in the engine, and it ended up with an extra flight to Oslo before I landed in Ålesund... without my baggage! The boat from Ålesund to Hareid did I also miss, so I ended up waiting at the airport for 2 hours. It took me 11 hours to get from Stavanger to Ulsteinvik (instead of 6), but when I met Anniken it was totally worth it. We had a late dinner and some catch up before we went to bed. Now I have to go buy some new stuff because I literally don´t have anything, and I need a lot of stuff for an entire weekend. Talk later, babes, and have a great weekend <3

#inspo #hverdag #blogg #delayed #flight #flytrøbbel #travel #weekend #helg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 25.08.2016, 18:41

CHICKEN FAJITAS MY WAY


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Chicken fajitas with grilled chicken and spelt potato cake

Hei, fra Bergen! Jeg måtte en liten stopp innom Bergen for å komme meg til Ålesund, og må vente her en liten time før neste fly går. Jeg er skikkelig gira på å se Anniken igjen nå, og kan nesten ikke vente med å få gitt henne en stor klem! Jeg ville bare titte innom mens jeg ventet for å vise dere disse deilige kylling fajitasene Omar og jeg lagde her om dagen. Omar skal virkelig ha litt skryt her inne, for det er alltid han som kommer opp med de beste middagsidéene og ofte også bildeidéene. Han anretter alltid alle rettene på en slik måte at bildene mine blir hakket bedre enn om jeg gjør det selv. Så tusen takk til deg min kjære! Men nå må jeg nesten se å komme meg til riktig gate, for nå starter boardingen snart. Jeg håper dere alle får en fin kveld, så skrives vi igjen i morgen!

Hi from Bergen! So my first stop to get to Ålesund is Bergen, and I´m waiting here for one hour before flying again. I´m really exited to see Anniken again, can´t wait to give her a big hug! Just wanted to say hi one more time today, and show you this delicious chicken fajitas. Omar has to get some credit for his cooking ideas and also pictures. He is always telling me what to do and how to plate the food the best way in my pictures. Thank you, love! But now I have to find my gate and get boarding soon. Have a great night, and I´ll talk to you tomorrow <3 

#inspo #food #mat #matglede #hverdag #blogg #chicken #kylling #fajitas #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 25.08.2016, 10:38

TRAVEL DAY


SAMSUNG CSC

God morgen, alle sammen! I dag er dagen her og jeg skal endelig dra å besøke min aller beste venninne i... Ulsteinvik! Jeg synes egentlig det er ganske random at jeg skal til en plass jeg ikke hadde hørt om før Anniken flyttet dit, men også veldig gøy da dette garantert ikke er et sted jeg kommer til å besøke igjen. Jeg har forstått ut i fra Anniken at det er et veldig fint sted, med en flott natur, så det gleder jeg meg veldig til å finne ut av. Lite slår en skikkelig fin, norsk fjelltur, spesielt med verdens beste turfølge. Jeg flyr frem og tilbake til Ålesund, så da får jeg sjekket av den byen på listen min også. Byen er egentlig ikke på noe liste, men jeg har som mål å besøke litt flere steder i Norge enn bare den sørlige delen, og i tillegg har jeg en venninne der som jeg ikke har sett på evigheter. Vi har avtalt middagsdate i Ålesund sammen før jeg flyr hjem igjen på søndagskvelden. Åh, som jeg gleder meg til en skikkelig jentehelg igjen! Bloggen kommer nok til å bli oppdatert akkurat som normalt, men dere må gjerne følge meg på Instagram - @Jannexplor her og Snapchat - Jannelb også :-) Ha en super torsdag, mine fine!

Good morning, guys! Today is the day, and I´m finally off to Ulsteinvik to visit my best friend! I think it´s a bit funny because the place is a little bit random, but I also think it´s pretty cool because this is a place I never would have seen if Anniken didn´t work here. I also got to se Ålesund and a friend who lives there, so I´m pretty happy about that! I promised my self to see more of Norway, and here I am.. Only 3 more hours and I´m leaving to Sunnmøre for the first time! I hope the weather is good so we can do some hiking together, I´ve seen a lot of pictures by Anniken, and it looks pretty nice up there! I will blog as normal, but you can also follow me on Instagram - @Jannexplor here and Snapchat - @Jannelb if you like! Have a great Thursday, babes!

#inspo #hverdag #blogg #travel #day #ulsteinvik #girls #weekend #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 24.08.2016, 18:05

PANCAKE HEAVEN


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Pancake heaven for dinner

Jeg ble ferdig med dagens jobbvakt litt tidligere enn planlagt, og har derfor hatt litt ekstra tid til overs denne onsdagen. Det klager jeg aldri på! Jeg hadde en del som skulle gjøres etter jobb, så det at jeg fikk noen timer ekstra gjorde så jeg fikk tid til å lage disse deilige pannekakene til middag. Jeg gidder sjeldent å lage noe varm middag til meg selv, sett bort i fra mine kjøre speltlompe- pizzaer, og ender som regel opp med en form for frokost eller lunsj i stedet. Men fordi jeg liker dette best, passer det meg også midt i blinken! Pannekakene er forresten sukkerfrie og er laget av havremel, kokosdrikk, egg, bakepulver og kokossukker - de ble helt nydelige. Sjokoladesausen er også sukker- og kalorifri og fåes kjøpt hos blant annet Gymgrossisten. Sjokoladebitene er fra Atkins :-) Men nå må jeg se å pakke kofferten og planlegge litt antrekk for helgen. Deretter skal jeg ta en lang og etterlengtet dusj! Snakkes i morgen <3

So, this is what my dinner looks like today! I didn´t want to cook a dinner for my self, never do, so I ended up just making some delicious pancakes instead. Doesn´t get any better than this in my opinion. I´m more a breakfast/lunch girl than a dinner person. The pancakes are sugar free and so is the chocolate sauce. You find it at different health and supplement stores. I´ve used some Atkins chocolate together with strawberries in the middle and on top. Now I have to pack my suitcase and plan some outfits for the weekend.. then take a shower, finally! Talk tomorrow, babes <3

#inspo #food #mat #matglede #healthy #sugarfree #sukkerfritt #pannekaker #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 24.08.2016, 10:21

THE BEST PART OF BEING A GROWN UP


SAMSUNG CSC

God morgen, mine fine! I dag står uken andre, og siste, jobbvakt for tur, og denne gangen en aldri så liten tidligvakt. Jeg elsker at jeg har litt kveldsvakter og litt tidligvakter, men når det går rett fra kvelds- til morgenvakt er det litt ekstra hardt å komme seg opp om morgenen ;-) Jeg er bare en liten tur innom før jeg starter på jobb, men har satt opp en liten liste til dere om hva jeg synes det beste er med å ha blitt voksen. Nå er jeg ikke akkurat voksen voksen, if you know what I mean, men uansett. Dette har livet lært meg, og under finner dere mine beste erfaringer i voksenlivet. Jeg håper dere alle har det veldig fint <3

Good morning, girls! Today´s my second, and this week´s last, workday is here, and this time I start really early. I don´t mind start early, but when I finished work at 22.30 pm yesterday, it feels pretty bad to wake up at 06.30 am today ;-) Anyway, I don´t have that much time this morning, but today I´m talking about being an adult. Well, I don`t call myself an adult yet, bet I never will, but anyways.. here you have the best parts of being a grown up, in my opinion. What`s yours? :-) Hope you all feel great! Love <3

♥ Du tør å stå opp for deg selv, både i vennskap, på arbeidsplassen og i kjærlighetslivet. Ingen skal bli behandlet dårlig, ikke engang deg selv! 

​You stand up for yourself, both in friendships, at work and in your relationship. No one gets to treat you bad, not even yourself! 

♥ Du kan spise akkurat det du vil når du vil.

You can eat whatever you like, whenever you like!

♥ Du slutter å bry deg om andres meninger, og våger å være deg selv 100%. 

You don´t care about what others think about you anymore, and dare to be you a 100 prosent.

♥ Du blir mindre og mindre redd for å drite deg ut. Helt ærlig, jeg tror jeg kunne ha prompet alene på bussen uten å dø den dag i dag. Hva annet skal man gjøre enn å få seg en god latter av seg selv?

You´re not embarrassed anymore, even if you´re making a fool out of yourself. Today I guess I could have make a fart on the bus, without dying. Haha. What else is it to do than just laugh out of your action? 

♥ Du tjener nok til å spare opp til akkurat det du ønsker deg aller mest. Om det så er en dyr veske, en ferie, en bil eller en bolig. Selvfølgelig, alt med måte. 

You will probably make enough money to buy whatever you like. That be a designer purse, a big vacation, a car or an apartment.. Everything realistic of corse.

♥ Du forstår at familie er det viktigste her i livet, og vil mest sannsynlig gjøre alt for dem... og angre på hvordan du oppførte deg mot dem som tenåring ;-)

You understand that family comes first, and you will probably do everything for them.. and regret your bad behavior from your teens. 

SAMSUNG CSC

#inspo #voksenlivet #thebestpart #adult #hverdag #blogg #tips #erfaringer #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 23.08.2016, 10:36

PERFECT FOR FALL


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Top Veromoda Skirt Stradivarius Shoes Pull&Bear

Hei, alle sammen! Hvordan går det med dere? Dagen min startet tidlig, som den alltid gjør når jeg gjerne vil sove litt lenger ;-) Jeg skal på jobb denne tirsdagen, og blir der helt til leggetid. Etter 3 dager fri føles det egentlig veldig greit. Alltid deilig å føle seg litt produktiv og til nytte. Jeg ville bare titte innom en rask tur for å vise dere søndagens antrekk, før jeg gjør meg klar til å gå. Jeg håper dere alle får en veldig fin dag, så skrives vi igjen senere! Hva synes dere om antrekket? Klem <3

Hi, guys! How are you? My day started early, as always when I want to sleep long ;-) But I´m off to work this Tuesday, and spending my whole day there. After 3 days off it feels pretty good to be useful again, haha. Just wanted to show you Sunday´s look before I´m heading off to the bus. I hope you all have a great day, and I´ll talk to you later! Do you like the outfit? Hugs <3

#inspo #mote #fashion #blogg #ootd #antrekk #minmote #styleno #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 22.08.2016, 09:48

DINNERS THIS WEEK


SAMSUNG CSC

Monday: Spaghetti Bolognese 

SAMSUNG CSC

Tuesday: Chicken Tandoori

SAMSUNG CSC

Wednesday: Green Pancakes here

SAMSUNG CSC

Thursday: Thai Green Curry

SAMSUNG CSC

Friday: Nachos

SAMSUNG CSC

Saturday: Chicken Pita

SAMSUNG CSC

Sunday: Grilled Meat and sweet potato fries

Her har dere ukens middagsmeny, eller i allefall slik jeg skulle ønske den så ut. Jeg drar jo for å besøke Anniken i Ulsteinvik allerede på torsdag, så det blir ikke mange middagene jeg skal lage her hjemme denne uken. Jeg regner likevel med at det blir en del god mat hjemme hos henne, eller kanskje vi drar ut for en aldri så liten middagsdate i Ulsteinvik. Vi får se, men her har dere i allefall litt middagsforslag til den kommende uken. Mye av dette er retter som ofte går igjen her hjemme, og jeg elsker dem alle. Tenk at Janne har begynt å like kjøtt ;-) I allefall en gang i blant, når Omar krydrer og griller det slik som i går. Men nå skal Omar og jeg avgårde på ukens første treningsøkt, så jeg må nesten se å gjøre meg klar. Vi snakkes igjen senere, jeg håper mandagen deres blir topp!

Here is my dinner plans for this week, or at least what I wish for. As you know, I´m going to visiting my best friend this weekend, so I guess we´ll making some good food together at her place, or maybe we´re going out for a dinner date in her city. We´ll see. But here you at least got some dinner suggestions for your own dinners, and some of the food we eat a lot here at our place. Now Omar and I are going for this weeks first workout, so I have to get going. See you later, and have a great Monday and start of the new week <3

#dinner #middag #ukesmeny #menu #food #mat #matglede #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 21.08.2016, 18:16

SUNDAY ACTIVITIES


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dance myself happy

Søndagen ble hakket mer aktiv enn det lørdagen min var, og nå sitter jeg her blid og fornøyd og oppdaterer dere. Omar og jeg gjennomførte en løpe- og mageøkt på senteret, som endte opp med 1 og 1/2 times aktivitet. Når det gjelder styrketrening er det mage og bein som er mine favoritter, så dagen i dag var helt topp. Når i tillegg økten gjennomføres så bra som det den ble gjort i dag, føler jeg meg rett og slett fantastisk etterpå. Etter treningen gikk vi hjem og grillet et bedre måltid, men det ble dessverre ikke noe solings i parken da solen forsvant så fort vi var ferdige med økten. Vi dro heller ut og tok noen bilder, og resultatet ser dere over. Hva synes dere om bildene? Jeg håper dere får en kjempefin kveld, så snakkes vi mer i morgen <3

So, this Sunday was a bit more active than my Saturday. Omar and I went for a run and abs- workout earlier, and ended up being at the gym for about one and a half hour. Felt so good after that! My favorite workout is abs and legs, and when I have a good one as the one today I feel even better than best. If that´s possible? We also had a great barbecue dinner inside, but the sun disappeared when we were done eating, so I didn´t got to work on my tan.. another day then! We did go out to take som pictures at least, and here you got the result. What do you think? Have a great night, and I´ll talk to you later <3

SAMSUNG CSC

#inspo #sunday #søndag #funday #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 21.08.2016, 10:54

THIS WEEK´S..


SAMSUNG CSC

God morgen, alle sammen, og god søndag! Bildet over viser for meg en helt perfekt måte å tilbringe søndagen på, men i dag skinner solen allerede og jeg vil komme meg ut så fort Omar våkner. Planen er å trene mage og kondisjon, sistnevnte trengs virkelig.. Jeg har omtrent stoppet å trene kondisjon helt. Deretter satser jeg på at vi kan få noen fine soltimer ute i parken, før vi skal grille på terassen vår (<3) og tilbringe kvelden inne med Homeland og kos. Under har dere en aldri så liten ukesoppdatering:

Good morning, everyone, and happy Sunday! In the first picture you see the perfect way to spend a Sunday, in bed with Netflix and some sweets. Anyway, this Sunday I want to do something outside. The sun is already shining, and after a workout I want to take Omar with me to the park. I really need some sun before the fall´s coming. Later we´re doing a barbecue at the balcony, before it´s tome for Homeland and chill the rest of the day. Here you have my favorites of this week:

SAMSUNG CSC

Ukens opptur: Selv om jeg ikke har gjort så veldig mye spennende denne uken, har det likevel vært en veldig fin uke. Jeg har hatt mye fri, fått slappet av, sett mye til Omar og brukt mye tid på bloggen. Det er jo noe jeg elsker å holde på med, så om jeg har tid og motivasjon til dette blir jeg ekstra glad :-) Jeg er så motivert for tiden, og det føles fantastisk!

Ups: I haven´t done anything special this week, but it has been a great week anyway. I´ve had a lot of time off, seen Omar a lot and used a lot of time on the blog. That´s just the way I like it.  I´m so motivated, and it feels great!

SAMSUNG CSC

Ukens nedtur: Som sagt har denne uken vært veldig bra, men skal jeg nevne en nedtur for uken må det bli at jeg har trent lite, og spist litt for mye søtsaker. Jeg føler meg jo absolutt best når jeg spiser sunt og trener masse, så det planlegger jeg å gjøre noe med den kommende uken. Til torsdag drar jeg til Sunnmøre for å besøke min aller beste venninne, som er den mest sporty personen jeg vet om, så da blir det bootcamp i Ulsteinvik. Haha. Can´t wait!

Downs: I didn´t work out as much as I planned, and I´ve eaten a lot of sweets, so that has to be the downs of the week. As you know, I feel best when I eat healthy food and exercise a lot, so that I´m working with next week. Thursday I´m going to Sunnmøre to visit my best friend, who is the most sporty person I know. I think that will be like a bootcamp for me, haha, can´t wait!

SAMSUNG CSC

Ukens sang: Denne uken begynte jeg å høre på gamle love- songs igjen, og fikk skikkelig gåsehud når jeg hørte Chris Brown og Jordin Sparks - No Air. Husker dere den? Jeg elsket den sangen der, virkelig.. Savner å finne nye sanger som får en til å bli enda mer forelsket.

Song: This week I started listening to old love songs, do you remember the one from Chris Brown and Jordin Sparks - No Air? Ah, I really, really loved that song. Still do! How I miss good love songs like that one..

SAMSUNG CSC

Ukens blogg: Jeg er litt usikker på om jeg har nevnt denne jenta før, men her har dere i allefall en av mine absolutte favoritter, nok en gang fra Sverige. Lisa Olsson er en helt utrolig vakker jente, som blogger om min sin lidenskap for mote og reise. Jeg blir målløs av bildene hennes hver eneste dag! For øyeblikket er hun i Kina, og virkelig verdt å ta en titt på HER. Bildet under er lånt fra bloggen hennes.

Blog: I´m not sure if I mentioned this blog earlier, but here´s one of my absolut favorites, from Sweden as always. Haha. Lise Olsson is absolutely beautiful, and blogs about her passion for clothes and travels. I´m speechless every time I see her pictures. Current lokation: China. You can find her blog here. Next picture is from her own blog.

Processed with VSCO with a6 preset

Ukens bilde: Jeg må si jeg elsker bildene Omar og jeg tok tidligere denne uken av våre nye One Love- gensere. Jeg skal ærlig innrømme at Omar er litt skeptisk til disse couples- greiene mine til tider, men det får han nesten bare vende seg til ;-) Jeg er som dere alle vet, en skikkelig håpløs romantiker!

Picture: So much love in one picture, just the way I like it! Omar isn´t always on my side when it comes to all this couples stuff, but he just has to get used to it. As you all know, I´m a sucker for love! 

SAMSUNG CSC

Ukens måltid: Denne uken har jeg eksperimentert og laget så mye godt, noe som har resultert i mange mat- poster her inne. Men det både ser og håper jeg at dere liker like godt som det jeg selv gjør! Favoritten må uansett helt klart bli min fristende freakshake!

Food: I have cooked a lot this week, and you can find the results in my earlier posts here on my blog. Anyway, my favorite this week is definitely yesterday´s freakshake. I bet you want some of this right now, Am I right? :-)

SAMSUNG CSC

Ukens klesplagg: Denne ukens klesplagg må nesten bli min nye høst- kjole fra Vero Moda. Jeg elsker både mønsteret, fargen og passformen, og tror jeg må gå til innkjøp av noen liknende kjoler i nærmeste fremtid. Det er jo så lett å kle seg opp i en fin kjole! Denne har jeg allerede brukt 3 ganger den siste uken, så da vil jeg si det var et godt kjøp. Hehe. Jeg håper dere alle får en kjempefin søndag! 

Clothes: This week´s favorite is mye new fall dress from Vero Moda. I love everything about it, and I´m already thinking about buying more of this kind of dresses. So nice to get dressed in! I think I´ve used it tree times this week, in other words a good buy. Have a great Sunday, loves!

SAMSUNG CSC

#inspo #week #ukens #oppturer #nedturer #favoritter #favorites #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 20.08.2016, 19:56

WHAT SATURDAYS ARE FOR


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

My very first freakshake - do you want some? :-)

Når jeg sier jeg skal ha kosekveld alene hjemme, ja, da skal jeg jammen meg ha kosekveld da. Omar og jeg droppet dagens treningsøkt og tok heller en gåtur til sentrum for å ordne litt ting og tang. Jeg er på utkikk etter et nytt kamera, og nå tror jeg at jeg har bestemt meg. Jeg må bare få solgt mitt gamle først. Så om du er på utkikk etter en ny følgesvenn og et aller tiders systemkamera, anbefaler jeg deg å ta en titt på DENNE finn- annonsen ;-) På vei hjem fra byen tok vi turen innom butikken for å kjøpe inn til dagens middag, og litt godteri som jeg kunne ha i kveld. Omar bestemte jeg for å utsette cheatdayen hans til neste helg, men nå må jeg si at han bare kan angre. Jeg tok nemlig turen på butikken enda en gang da han dro på jobb, og resultatet ser dere over. Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut disse freakshaksene, og resultatet ble overraskende fint om jeg kan si det slik. Hva synes dere? Nå endte det opp med at jeg helte ut alt som kalles krem og milkshake fordi jeg var så mett etter middagen, men toppingen smakte i det minste nydelig. Haha. Nå har jeg heldigvis plass til litt smågodt og Pepsi Max til filmen jeg skal i gang med om få strakser. Jeg håper dere alle har en kjempefin lørdagskveld <3

When I´m telling you I´m having a cozy night home alone, I really do enjoy myself. Omar and I ditched the workout today, and went to the city to do some errands instead. I´m looking for a new camera, and now I think I found the perfect one! But first I have to sell my old one. So if you´re looking for a great everyday camera you should take a look here. On our way home we stopped by the store to buy some dinner, and some candy for me as well. Omar decided to wait for his cheat day until next weekend, but I think he will regret when he sees my freakshake. It´s my very first one, but it actually looks very good in my opinion. What do you guys think? Because of the dinner I couldn´t finish it, but the topping tasted great though ;-) Now I may have some candy as well, together with a Pepsi Max and some Netflix. Have a great night, everyone <3 

#freakshake #mat #food #inspo #matglede #milkshake #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #healthynotsomuch

Follow
 • 20.08.2016, 10:06

5 BREAKFAST FAVORITES


SAMSUNG CSC

Coconut breakfast bowl here

SAMSUNG CSC

Healthy pancakes with quinoa here

SAMSUNG CSC

Chocolate protein bowl here

SAMSUNG CSC

My favorite smoothies - video will be up

SAMSUNG CSC

Overnight oats here

God morgen, fine jenter! Over har dere mine 5 frokost- favoritter for øyeblikket. Når det gjelder frokosten holder jeg som regel alltid denne veldig sunn, og det er rett og slett fordi jeg fungerer bedre når jeg starter dagen med et godt og næringsriktig måltid. Det går som regel i mine vanlige frokostboller i hverdagen, men på fridagene mine liker jeg å eksperimentere litt ekstra. Da lager jeg meg ofte en eller annen form for pannekaker i løpet av dagen.. noe jeg også har planer om denne helgen. Jeg prøver meg stadig på nye oppskrifter, og pannekakene + toppingen varierer fra gang til gang. Mine beste pannekaker er fortsatt de grønne lappene jeg ga dere oppskriften på HER, men disse egner seg best til lunsj eller middag på grunn av smaken. I dag er planen trening med Omar før han skal videre på jobb. Deretter blir det en aldri så liten kosekveld med meg selv. Jeg har veldig lyst til å se en skikkelig god jentefilm, noen som har noen gode forslag? Vi snakkes senere <3

Good morning, girls! Here you have my 5 favorite breakfast at the moment. When it comes to breakfast I like to have them healthy and clean, just because my day gets a little bit better if I start it with some good, healthy food. I usually eat my breakfast bowl every day, but when I have some time off I like to experience some new recipes. I often go for different pancakes, you can find my absolutely favorite here. That one is better for lunch or dinner because of the vegetables and chili. Today I´m doing a workout with my boyfriend before he´s living for work. As I said, I´m home alone this Saturday night, and I really want to watch a good movie. You know, the once you see at girls nights. Any suggestions? Talk later <3

#breakfast #frokost #inspo #food #mat #weekend #helg #hverdag #blogg #matglede #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 19.08.2016, 18:37

THINGS TO DO THIS WEEKEND


SAMSUNG CSC

♥ Meet up with your best friends

♥ Clean your aparment, and do a makeover in your closet

♥ Go watch a new movie at the cinema

♥ Buy alot of sushi for you and your boyfriend

♥ Go for a hike. Get up, and get out.

SAMSUNG CSC

♥ Bake something - here you got 23 things to bake when you`re bored 

♥ Work out! Job is always an excuse, but what´s your excuse in the weekends? ;-)

♥ Call your grandparents. I bet it`s time..

♥ Do as me, buy all the sweets you like and watch your favorite tv show in bed.


SAMSUNG CSC

Hei, alle fine! Fredagskveld betyr helg for de fleste, og det er klart at denne skal nytes til det fulle. Jeg har fri fra jobb i helgen, men har ingen store planer. Som jeg har sagt tidligere har jeg ikke så veldig mange venninner her i Stavanger, så det er ikke ofte jeg har jentekvelder lenger. Noe jeg savner veldig! Heldigvis har Omar også fri på søndagen, så da blir det kjærestekos med min favoritt. Jeg liker som regel å være litt mer aktiv i helgene enn det jeg er ellers i ukendagene, og jeg har mange gode forslag til ting å finne på, likevel nyter jeg også en aldri så liten innekveld med meg selv. Jeg er nok over gjennomsnittet glad i å slappe av ;-) Over finner dere min liste med perfekte helgeaktiviteter, hva er dine? Jeg håper fredagen behandler dere fint <3

Hi, friends! Friday night means the weekend has started, and of course we all should enjoy it. I don`t work this weekend, but I don`t have any plans yet. As I said, I don`t have that many friends here in Stavanger, so I don`t hang out with my girls that often.. I really miss that. On sunday Omar is free as well, and that means that I`m hanging out with him for the whole day. I don`t think it can be much better than that.  Here you have my list for the perfekt weekend, what´s yours? Have a great night, loves <3

#weekend #helg #aktiviteter #cookies #kos #inspo #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 19.08.2016, 10:19

OVERNIGHT OATS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

2 dl oats, 2 dl coconut milk, 2 tbsp chiaseed, 1 dl vanilla yoghurt mixed together and left in the fridge over night.

God morgen, og god fredag! Da var det endelig helg igjen, og jeg har kun en langvakt igjen på jobb før jeg skal ta helg. Det blir mest sannsynlig en kort helg på meg denne gangen, men ettersom jeg har hatt fri mesteparten av uken også gjør det meg absolutt ingenting. Jeg kan jo ikke bli alt for lat heller. Jeg har endelig fått testet ut disse overnights oatsene, og nok en gang må jeg si; såå mye bedre enn vanlig havregrøt! Jeg valgte å blande inn litt chiaseed fordi jeg er helt avhengig av disse superfrøene for tiden. Visste du for eksempel at en spiseskje med chiafrø er like næringsrik som en smoothie laget av laks, spinat og veksthormoner? Det er i allefall det forfatter Christopher McDougall skriver i bestselgeren "Født til å løpe". Jeg har toppet min grøt med jordbærsmoothie, banan og bringebær, anbefales! Men nå må jeg nesten se å gjøre meg klar til dagens jobbvakt. Vi skrives igjen senere! <3

Good morning babes, and happy friday! It´s finally weekend once again, and I only have one day at work left before I can relax. It will be a short weekend for me this time, but I actually got most of this week off so I can´t complain.. I can´t get to lazy, haha! So, I tested the overnight oats here the other day, and all I can say is WOW, so much better than the regular oats. I made it with some chiaseed because I love that little super seed with all the vitamins and stuff. I almost eat it every day! Did you know that one table spoon of chiaseed is just as good as a smoothie with salmon, spinach and growth hormones? I don´t say I want to test that smoothie, but you know what I mean.. I added some strawberry smoothie, banana and raspberry at the top and it was just delightful. I have to brush my teeth now and then get ready for work. I´ll talk to you later! <3

#inspo #food #mat #matglede #frokost #favoritt #overnight #oats #havregrøt #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 18.08.2016, 18:57

TING SOM ER GREIT Å VITE


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hi, guys! Hvordan står det til med dere i dag? Jeg har akkurat kommet inn dørene her hjemme, etter en lang dag på jobb. Dagen min startet allerede før klokken ble 07, og har gått i ett siden. Jeg er med andre ord nok så sliten her jeg sitter, men likevel er motivasjonen på topp igjen! Endelig! Det beste jeg vet er nemlig nettopp å være motivert og effektiv, og når jeg går til sengs etter en produktiv dag sover jeg alltid litt bedre. I dag tenkte jeg å dele noen punkter med dere som i allefall jeg synes er greie å vite. Har du noen gode tips til meg, legg dem gjerne igjen i kommentarfeltet. Små, enkle punkter til et litt lettere liv skader aldri. 

Det er tusen ganger enklere å bruke en støvklut til å tørke støv av overflater, i stedet for en våt klut som kun drar støvet rundt. Gjelder også lister! Dette fant jeg da ut i en alder av 25, og tenkte det var greit å tipse andre videre om ;-)

Begynn å lese til eksamen så fort skolesemesteret starter, det blir så mye å ta igjen hvis du venter helt til slutten.

Ikke bruk for mye tid på venner eller kjærester som du vet ikke følger deg livet ut, det gjør at du møter de rette senere enn nødvendig. 

Skriv ned gode idéer så fort de popper opp i hodet ditt. Du vet aldri når du får bruk for dem igjen!

Ikke baser drømmene dine på en mulig Lotto- gevinst. Jobb hardt, og du kan nå dem anyway!

Det som fungerer for andre, fungerer kanskje ikke for deg.. og omvendt. Følg derfor din egen vei!

Ikke utsett ting, det blir bare kjedeligere å gjøre jo lengre du venter... og det må sikkert gjøres uansett.

Det ordner seg til slutt! Vær deg selv, smil og vis omsorg og kjærlighet, så kommer du mye enklere frem her i livet :-) Good luck, superstars <3

SAMSUNG CSC

#inspo #tingsomergreitåvite #tips #jannetipser #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 17.08.2016, 19:11

JA, JEG ER SAMMEN MED EN UTLENDING


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det blir en del kjærlighet her inne på bloggen min, men det er rett og slett fordi kjærlighet betyr så og si alt for meg. Kjærlighet til familien, kjærlighet til venninner, kjærlighet til dyr og kjærlighet til min fantastiske kjæreste. Det er faktisk hele 3 og 1/2 år siden jeg fant ut at Omar var min rette, men jeg blir likevel mer og mer forelsket for hver dag som går. 

Selv om vi har vært sammen såpass lenge, får jeg enda spørsmål fra dere lesere om hvor Omar egentlig er fra og hvor han er født, og siden vi bor i Norge vet jeg at det er en del tanker rundt forholdet vårt. Spesielt fra den litt eldre generasjonen, som jeg også har lesere fra. Hadde vi bodd i et helt annet land enn Norge, tror jeg faktisk meningene og tankene rundt oss hadde vært færre og annerledes, men nå er det ikke det som er tilfellet. Vi lever i 2016, men dessverre har vi fortsatt ikke kommet helt dit hvor jeg selv er. For hva har vell fødeland noe å si for kjærligheten, om to personer finner ut at de er som skapt for hverandre? Nå skal det sies at vi sjeldent møter problemer eller spørsmål fra folk utenfor, men som sagt.. jeg vet tankene er der hos mange. Nettopp derfor skriver jeg dette, og nettopp derfor skal jeg vise verden at vi klarte det... helt til slutten <3 Kanskje er vi oppvokst på helt forskjellige måter, men så lenge vi selv kommer til enighet hva har det vell da noe å si for andre..? Mind your own business, I say!  

SAMSUNG CSC

Vi blir alle lært opp med ordtak som at "like barn leker best", men da spør jeg dere: "hva definerer egentlig likhet?" Selv svarer jeg at et spørsmål om likhet er opp til hvert enkelt menneske. For meg kommer verdier i livet, humor, personlighet og interesser langt over oppvekststed og matkultur. Det er det som betyr noe for meg... Hva som betyr noe for deg er helt opp til deg selv, og jeg legger meg så absolutt ikke opp i det. Og hvem kan jeg bedre lære slike interessante ting som andre matkulturer, fødesteder, historie og oppvekst av enn min bedre halvdel som har hatt en helt annen barndom enn meg selv? We live and we learn, and you do it perfectly! 

SAMSUNG CSC

JA, jeg er sammen med en utlending, og ja, jeg elsker det! Kjærlighet er kjærlighet uansett, og når to mennesker er ment for å være sammen trenger de ikke å ha samme bakgrunn, samme hudfarge eller samme etnisitet. 

Jeg har funnet gutten som er rett for meg, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig <3

Follow
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits