• 31.07.2016, 09:57

VINN EN PERSONLIG ALMANAKK


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Min almanakk er sponset

Helt siden jeg så den første almanakken fra Personligalmanakk.com for en del år siden har jeg vært avhengig av disse almanakkene selv. Her skriver jeg ned hver eneste skoletime, jobbvakt, bursdag jeg må huske, reisedatoer, venninneavtaler eller en eller annen legetime.. Da jeg skulle skrive ned hele sommerturnusen min i almanakken like før sommerferien og fant ut at jeg ikke hadde nok uker igjen fikk jeg nesten litt panikk. Jeg var redd jeg da skulle glemme å gå på jobb til avtalt tid etter ferien. Haha, hva da kontrollfreak? Uansett. Gjett hvem som sendte meg en mail akkurat i det jeg stresset med at min begynte å gå ut? Personligalmanakk.com! Så her sitter jeg nå med en helt ny personlig almanakk med blanke sider, og som i mine øyne ikke kunne sett bedre ut. Ja, jeg er avhengig!

Vil du vinne din helt egne almanakk før skolestart eller jobbvaktene begynner igjen etter ferien? 

Det eneste du trenger å gjøre er å:

1. Følge min Facebookside HER, og 

2. Kommentere dette innlegget med ditt navn og din mailadressen slik at jeg får kontaktet deg om du er den heldige vinneren.

SAMSUNG CSC

Jeg anbefaler forresten alle som ikke vinner denne konkurransen til å bestille hjem en almanakk som du kan designe akkurat slik du selv ønsker HER. Trenger du litt inspirasjon finner du personligalmanakk både på Facebook (PersonligAlmanakk), Instagram (@personligalmanakk) og Snapchat (pers_almanakk). Da er det bare til å krysse fingrene deres, så trekker jeg en heldig vinner neste søndag!

I samarbeid med personligalmanakk.com

Follow
 • 30.07.2016, 18:43

DERFOR ER DET BEST Å REISE MED KJÆRESTEN


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Traveling with the one I love

Hele forholdet til Omar og meg har egentlig bestått av reising og opplevelser. Ikke rart vi har blitt så close som det vi er i dag! Og siden reise er noe vi begge lever for, er jeg veldig glad for at vi har funnet hverandre, og kan dele disse opplevelsene sammen. Nå har vi reist med hverandre såpass mange ganger at vi vet hvor vi har hverandre, og jeg er sikker på at vi kunne ha reist jorden rundt sammen uten å bli lei. Ja, nå har jeg faktisk ikke lyst å reise til steder uten Omisen min. I løpet av årene har jeg samlet opp noen fordeler med det å reise med kjæresten sin, og under tenkte jeg å dele dem med dere.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er alltid noen der som tar ansvar og hjelper meg.

Han dreper alle insekter og fjerner alle kakerlakker jeg er så redd for.

Han bader når jeg vil så jeg slipper å kjede meg i vannet.

Jeg har alltid noen som passer på meg i enhver situasjon.. Det er verre for han som alltid må være den som passer på! Jeg kan nemlig være litt av et vimsehue, og er ganske så naiv. Hvorfor skal noen mennesker ønske å være slemme mot meg liksom..? 

Han kjøper vann til meg mens jeg fortsetter å steke på stranda.

Han må pent nødt både ta alle bilder jeg ber om og stille opp foran kameraet til enhver tid jeg ønsker.

Blir jeg lei av å snakke engelsk tar han seg av det.

Hvis jeg ikke vet hva jeg vil spise tar han avgjørelsen for meg.

Han setter seg alltid foran i taxien og tar seg av alt mens jeg sover i baksetet.

Han bærer daglig sekken for meg, og løfter den tunge kofferten min gang på gang.

Jeg kan klage på at jeg er sulten, har vondt i magen, må tisse eller er trøtt. Selvsagt blir han irritert, men slike ting må jeg bare få ut og det ville jo vært ille å gå til fremmede å fortelle dem om behovene mine. Omar ordner alltid opp!

Kommer jeg til et ekkelt hostel klager jeg enda litt til, men så gjemmer jeg meg bare bort fra alt jeg synes er ubehagelig og legger meg i armkroken hans. Der sovner jeg alltid.

Og hva ville vell et minne vært uten noen å dele det med?

SAMSUNG CSC

...And that´s why I love you

Når det gjelder reiser er ikke det alltid bare-bare, og det er ofte på lengre turer at man lærer personer virkelig å kjenne. Derfor anbefaler jeg dere alle å dra på et par småturer med kjærestene deres, før dere legger ut på langtur i verden med sekk og sovepose. Dere vil jo heller komme hjem med fremtidsplaner sammen enn å komme hjem uten hverandre! <3

SAMSUNG CSC

#inspo #travel #reise #blogg #bildedryss #tips #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow
 • 30.07.2016, 09:49

SJOKOLADEKULER


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sugar free chocolate balls

Okei, nå skal jeg fortelle dere om verdens enkleste sjokoladekuler med bare 3 ingredienser! Omar fikk nemlig lyst på noe godt da vi hadde seriemaraton her om dagen, men siden vi ikke orket å dra på butikken nok en gang, måtte han nøye seg med det han fant i kjøkkenskapet. Over har dere sjokoladekuler laget av Nugatti Zero og moste dadler rullet inn i kokos. Det høres kanskje litt for godt ut til å være sant, men disse smakte faktisk utrolig godt! Tenk at noe så enkelt kan være så godt og dekker søtsuget med bare en liten kule. Kulene blir litt klissete i starten, men sett de kaldt en god stund etter at de er ferdigrullet og de blir helt perfekte. En liten anbefaling til de av dere som trenger noe godt å kose seg med i helgen, men som prøver å kutte ned på sukkeret etter sommeren ;-) Selv er jeg på jobb hele denne lørdagen, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg jobber fra morgen til ettermiddag, og så fort jeg er ferdig bærer det rett hjem for å pakke ned siste rest av leiligheten. Jeg som trodde vi ikke eide noenting har funnet ut at vi eier alt for mye ting og tang.. Det er kanskje ikke noe stort, men mye smått blir faktisk et utrolig stort flyttelass. Prosjekt selging starter så fort vi har kommet oss i orden i vårt nye hjem! Jeg håper dere alle får en strålende lørdag, vi skrives igjen i morgen! Stor klem <3

#inspo #food #mat #sjokoladekuler #sukkerfri #matglede #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 29.07.2016, 11:09

SUMMER PART II


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Mixed snapshots from my summer

God morgen, alle fine! Endelig fredag og helg.. Eller, for min del er det ikke mye til helgefølelse jeg sitter med da jeg både skal jobbe og må flytte alt jeg eier fra en leilighet til en annen, samt vaske ut av den jeg bor i nå, og rydde på plass alt i den nye. Jeg liker å flytte til nye steder, men det er også en del stress med det hele. I allefall hvis du jobber samtidig! Heldigvis har jeg en koselig jentedate å se frem til i kveld, så får jeg en liten pause fra pakkingen :-) Siden regner høljer ned på utsiden av vinduene mine, og stort sett har gjort det de siste dagene, blir det dårlig med nye bilder. Jeg var jo utrolig flink til å ta med meg kameraet overalt i sommer, så da tenkte jeg å vise dere et siste bildedryss fra min fantastiske sommerferie. Nå skal jeg vekke Omar så vi kan gå å trene, og så må jeg se å fortsette på pakkingen.. jeg føler liksom ikke at jeg kommer noen vei.. Only 2 more days! Ha en fantastisk fredag <3

#summer #sommer #sørlandet #bildedryss #inspo #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 28.07.2016, 19:15

15 QUESTIONS


SAMSUNG CSC

Jeg fant dette morsomme spørsmålsinnlegget på bloggen til Stina, og tenkte det ville være gøy å svare på den samme greia her inne. Jeg har tilført noen ekstra spørsmål, hope you like it. Det er jo gjennom slike spørsmål&svar- innlegg at dere kan bli litt bedre kjent med meg. 

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?

Jeg irriterer meg dessverre lett over andre mennesker, men heldigvis er jeg flink til ikke å vise det, så det går jo bare utover meg selv. Og det fortjener jeg når jeg først irriterer meg over andre uten å ha grunn til det. Men ting som irriterer meg sånn generelt er folk som sniker i køer, folk uten respekt og uhøflige mennesker..

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?

Det er vell egentlig ganske mye jeg er skikkelig dårlig på da jeg egentlig aldri har giddet å bli flink til det, men skal jeg nevne noe må det være Fifa, langrenn, løping og utholdenhet. 

3. Har du noen rare fobier?

Let me think.. Jeg tror egentlig ikke det? Det er jo ganske vanlig å være redd for insekter, alt for trange rom og høyder. 

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører på?

Ingen. Jeg elsker de sangene jeg elsker, og jeg synger de sangene jeg ønsker når og hvor jeg vil :-) Er det noe jeg liker så er det nettopp å synge med på sangtekster jeg kan, gjerne med noen kule moves til. Haha

SAMSUNG CSC

5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?

Jeg har vell egentlig aldri hatt noen kallenavn selv om jeg alltid ønsket meg det da jeg var yngre. Likevel hadde mamma en tendens til å kalle meg for Jenny i stedet for Janne, min bestevenninne Anniken kaller meg J to the B og Omar kaller meg litt av hvert :-) 

6. Hva gjør du når du blir nervøs?

Både når jeg blir nervøs og når jeg kjeder meg piller jeg på neglebånda mine helt til jeg begynner å blø. Au! 

7. Hvilken side av sengen sover du på?

Hvis du tenker det at du ligger i sengen sover jeg alltid på høyre side. Som jeg skrev i et innlegg for ikke så lenge siden så havner jeg alltid på Omar sin høyre side uansett om vi sover, holder hender, går tur eller sitter i en sofa. Må ha han nærmest hjertet mitt vettu ;-)

8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?

Det husker jeg ikke, men min første dukkevenn het Marie og hun husker alle i familien. Hun har omtrent vært i like mange land i Europa som meg.

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?

Massere meg? Jeg elsker å bli massert, men jeg hater å massere. Det er så tungt.. 

10. Hvilken vei står du i dusjen?

Opp- ned. Haha, neida, men jeg står alltid inn mot dusjen når jeg vasker meg, men utover når jeg skylder av såpe, shampoo, osv.

SAMSUNG CSC

11. Hva er din favoritt når det gjelder junkfood?

McDonalds! Ingen over, ingen ved siden av <3 Jeg elsker cheeseburgere fra Mcern. 

12. Er du utadvendt eller sjenert?

Noe midt i mellom. Jeg er veldig utadvendt når jeg har noe å snakke om, men det er ikke alltid jeg har noe å si. Vi kan vell si det slik at jeg er veldig glad i å snakke med noen mennesker, men jeg liker også godt å være helt stille. 

13. Hva liker du best ved deg selv?

Det kommer egentlig helt an på dagen. Noen ganger er jeg fornøyd med hele meg, mens andre dager liker jeg nesten ingenting. Jeg tror det bare er slik det er å være jente. Heldigvis blir en mye mer selvsikker på seg selv jo eldre en blir, og jeg føler meg som oftest bra i min egen kropp. Det jeg liker aller best ved min personlighet er at jeg er veldig omsorgsfull og trofast, og når det gjelder utseende må det nok bli håret mitt og pigmentene mine. 

14. Er du avhengig av noe?

 Kaffe, Locobase, blåbær, søvn, vann og Omar. 

15. Hva er du hektet på akkurat nå?

Inspirerende youtube- videoer som gjerne omhandler både blogg, reise og mote. Mine favoritter er Janni Delér og Emitaz. Kanskje jeg skal begynne med litt Youtube jeg også, hva tenker dere om det? 

SAMSUNG CSC

#spørsmål #svar #blibedrekjentmedmeg #inspo #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 28.07.2016, 10:33

ALREADY MISSING IT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Already missing my hometown and my family

God morgen, alle sammen! I natt har jeg sovet så utrolig dårlig, at det føles ut som om jeg ikke har sovet i hele tatt. Snart venter også min første 10timers- vakt etter ferien, så jeg håper at formen og energien holder seg ut hele vakten. Jeg sitter allerede med min andre kaffekopp i hånden, og jeg regner med det blir en god del til før jeg legger meg i kveld. Jeg har så vidt startet på jobb igjen etter sommerferien, men jeg savner allerede hjembyen og familien min noe voldsomt. Men det er vell bare sånn det er rett etter at man har tilbragt mye tid der! Heldigvis planlegger Mamma og lillesøster en eller annen helgetur om to uker som også jeg blir med på :-) Det er alltid godt å ha litt kvalitetstid å se frem til! Litt kvalitetstid venter meg allerede i morgen, da skal jeg nemlig være sammen med trekløveren min igjen. Vi har ikke sett hverandre siden før sommerferien, så det blir veldig koselig! Dere må forresten huske å følge meg på Instagram HER, der deler jeg enda flere og andre bilder enn det jeg gjør her inne på bloggen. Jeg håper torsdagen deres blir fin <3 

#inspo #summer #sommer #bilder #hjemby #tvedestrand #sørlandet #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 27.07.2016, 18:36

WHAT´S FOR DINNER?


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Pasta Bolognese ala Janne

Hei på deg, fine menneske! Bloggmotivasjonen min er litt på bunn disse dager, men det er vell fordi så mye annet av motivasjon er på topp. Både når det gjelder sparing, jobb, trening og å spise sunt. Alt kan jo ikke være på topp hele tiden.. Jeg krysser likevel fingrene for at bloggingen kommer seg i løpet av noen dager, fordi jeg sitter så mye på Macen hver eneste dag at jeg gjerne vil at bloggingen alltid skal være gøy. Hvis ikke har jeg plutselig ingenting å bedrive tiden med. I dag har jeg ikke gjort annet enn å ordne ting på Macen, vaske leiligheten, rydde og pakke ting ned i pakkesker. Nå skal jeg en liten tur bort på butikken for å hente noen banankasser og finne meg en enkel middag. Kjenner jeg meg selv rett ender jeg nok opp med speltlompe- pizza, som jeg alltid gjør når jeg er alene hjemme. Middagen over laget jeg til Omar i går, og den ble riktig så god om jeg får si det selv. Det var ikke så mye annet enn litt fetaost, tomat, ruccola og chilli som skulle til for å vekke smaksløkene litt ekstra til liv. Ettersom vi flytter til helgen orker jeg ikke å handle inn så mye mat denne uken så det får bli med denne ene bedre middagen, da det bare betyr mer å flytte. Nå skal det sies at jeg lurer meg unna flyttingen og drar på jobb i stedet, men jeg vil jo gjøre det lettest mulig for Omar og Eirik :-) Hehe. Og så er det jeg som må vaske ut av denne leiligheten på mandag fordi da jobber Omar. Grei fordeling det. Men nå må jeg se å komme i gang igjen. Vi skrives i morgen, ha en fin kveld <3

#inspo #middag #matglede #food #mat #tips #dinner #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 27.07.2016, 09:32

UKENS...


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Da var ferien over for denne gang, og jeg er tilbake på jobb. Som alltid har sommerferien gått alt for fort, og jeg føler egentlig ikke at det har vært noe særlig til sommer. Jeg har storkost meg jeg altså, men jeg kan nok telle på en hånd hvor mange ganger jeg har badet eller fått solt meg. Likevel spør folk meg om jeg har vært på ferie i utlandet, så brunfargen er der vell mer enn jeg tror ;-) Er det flere av dere som har startet på jobb denne uken? Jeg sa til Omar på mandags morgen at jeg ikke var motivert til å komme tilbake til rutiner igjen, men så fort jeg våknet litt til endret det seg. Nå som jobbhverdagen har startet følger også de sunne vanene mine, og for øyeblikket jobber jeg mot noe stort - så jeg antar jeg er litt motivert likevel. Det ble en litt sein ukesoppdatering denne gangen, men under finner dere forrige ukes favoritter. 

SAMSUNG CSC

Ukens opptur: Ahh, where to begin? Min siste ferieuke var like bra som de to andre, og jeg koste meg like mye fra mandag til søndag. Uken startet jeg med en aldri så liten tur til min bestevenninne i Kragerø, jeg var på båttur med familien flere ganger, jeg var sammen med firkløveren som jeg er så glad i, jeg var på flere familiebesøk, jeg badet i havet, jeg kom tilbake til Stavanger, jeg var på Gladmatfestivalen med Omar, jeg feiret bursdagen til Helene med fine jenter, jeg var ute og danset på byen med min kjære, og jeg hadde en perfekt avslutning på ferien i sola med Omis hele søndagen. På kvelden toppet vi det hele med en kinodate. Nei dere, denne ferien har vært helt topp! 

SAMSUNG CSC

Ukens nedtur: Ukens nedtur var da jeg måtte si "hade" til familien min og Kira på torsdag da jeg skulle hjem igjen til Stavanger. Det er lenge siden jeg har vært hjemme så lenge i strekk som det jeg var i sommer, og tanken på at det blir en stund til neste gang gjorde meg veldig trist. Jeg er så glad i familien min, og jeg gleder meg veldig til den dagen vi bor litt nærmere hverandre igjen! Jeg skulle så gjerne ønske at jeg bare kunne stikke innom på et dagsbesøk i ny og ne. 

SAMSUNG CSC

Ukens måltid: Nok en uke har bestått av mye god mat, og jeg har spist både sushi, pizza, indisk og masse grillmat. Er det ferie, så er det ferie, er det ikke det vi sier? Som dere ser på bildene bestilte Omar og jeg oss en stor Mexikana fra Pizzabakeren på søndag, og etter en hel dag ute på lørdag smakte det helt nydelig. Spesielt da vi satt oss i parken i bare badetøy og spiste den. All mat smaker bedre utendørs i fint vær :-) Ellers smakte frokostlappene med quinoa på fredag virkelig nydelig. Du finner oppskrift HER. 

SAMSUNG CSC

Ukens film: Når det kommer til meg og filmvalg er jeg rett og slett elendig, og Omar blir like oppgitt hver eneste gang. På søndag dro vi for å se den nye skrekkfilmen "Lights Out" på kino, og oppgitt ble han nok en gang. Heldigvis synes jeg den var kjempegøy, og det er jo det viktigste når jeg selv velger film. Ikke sant? Hehe. Jeg vil tro at flest jenter liker denne skrekkfilmen, for når den ikke var skummel var den ganske fin og romantisk. En liten blanding av alt! 

SAMSUNG CSC

Ukens bilde: Dette bildet oppsummerer en veldig hyggelig dag, og bursdagsfeiring for min fine Helene. Jeg ble kjent med et nytt ansikt, og bedre kjent med de andre. Jeg hadde en veldig koselig formiddag, dag, ettermiddag og kveld med denne gjengen! Og jeg håper Helene hadde det samme. 

SAMSUNG CSC

Ukens klesplagg: Jeg er blitt så glad i hele dette antrekket under denne sommeren, og håper jeg får anledning til å bruke det et par ganger til før kulden kommer tilbake til Stavanger. Jeg elsker å gå rundt i skjørt, kjole eller shorts uten å fryse. Det er så behagelig med bare bein! Nå er det virkelig på tide at jeg får pakket litt ned i denne leiligheten, om bare 4 dager bytter vi til en ny en, så ja.. Det er hva formiddagen min skal gå til! Ha en fin onsdag <3

SAMSUNG CSC

#ukens #oppdatering #oppturer #nedturer #hverdag #blogg #bildedryss #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 24.07.2016, 19:26

SWIMSUIT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Swimsuit Bikbok

Nok en nydelig dag går mot slutten, men før den tid tenkte jeg at jeg ville vise dere min fine badedrakt. Denne kjøpte jeg i utgangspunktet for å ha med på reise til å gjøre utflukter i. Jeg hater nemlig å stresse rundt med dårlige bikinier når jeg er på utflukt og går opp og ned av vannet, rundt på øyer og på restauranter i løpet av en dag, og ville derfor ha en badedrakt til dette. Jeg endte opp med denne enkle og fine fra Bikbok, som jeg elsker allerede. Så behagelig, og så fin! Omar og jeg dro ned til havet her ved oss så fort han var ferdig på jobb, og derfra bestilte vi oss en stor pizza som vi lå på gresset og nøyt. Vi ble ute helt til vi var så tørste at vi måtte gå hjem for å drikke vann. Da vi kom hjem sluknet vi begge i senga, og nå vurderer vi om vi skal orke å dra på kino eller bare bli hjemme. Så lenge jeg er sammen med Omar er begge deler like fint for meg :-) Jeg sitter forresten her og leser nyhetene mens jeg blogger, noe jeg veldig sjeldent gjør. Og det med god grunn, det er jo bare den ene grusomheten etter den andre. I dag finner jeg både et nytt terrorangrep i Kabul, en ukontrollert skogbrann i Los Angeles, nok et drap i Tyskland, en død politihund, en druknet mann og en skutt katt. Hvorfor så mye hat.. Jeg blir nesten gal. Kan ikke alle bare venner og elske? Det er mitt høyeste ønske for denne verden!

#hverdag #blogg #swimsuit #badedrakt #inspo #mote #minmote #fashion #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 24.07.2016, 12:29

BIRTHDAY PARTY


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Gjett hvem som var ute fra 12 til 02 i går da! Gamlemor! Som dere sikkert forstod av gårsdagens post er ikke det noe som skjer veldig ofte i mitt liv, og skal folk ha meg med på dagsfylla kan jeg nesten garantere dere at jeg ikke blir med resten av kvelden. Vell, i går gjorde jeg et lite unntak siden min kjære Helene hadde bursdag og gjerne ville ha med seg gjengen helt til leggetid.. og det ble en så fin dag! Som Helene sier er det alltid fint vær på bursdagen hennes, og i går var faktisk en av de fineste dagene så langt i sommer. Det må ha vært over 30 grader i solsteiken nede i Vågen, såå herlig! Vi startet dagen med Champagne- lunsj på Tango hvor vi hadde bestilt en 2- retters til lunsj. Nok en gang fikk jeg bekreftet at jeg ikke er noe fan av fancy mat, haha, og at jeg alltid burde velge streetfood over litt penere retter. Over ser dere både forretten som bestod av kamskjell og hovedretten som bestod av kylling. Nesten 400 kr betalte vi for rettene, og jeg var nesten mer sulten da jeg forlot stedet enn jeg var da jeg kom. Etter lunsjen tok vi turen videre til uteserveringen i Vågen, og ble sittende i solsteiken helt til klokken var 18.30. Da tok jeg en rask tur hjemom for å skifte antrekk, legge fra meg kameraet, ta med meg Omisen min og gå videre på vors til bursdagsbarnets kjæreste. Der koste vi oss før turen gikk til byen nok en gang, og endelig fikk Omar og jeg danset fra oss litt igjen! Er det ett sted vi virkelig er i slaget så er det midt på dansegulvet til skikkelig hiphop- musikk, gjerne de litt gamle, gode favorittene. Jeg håper du hadde en helt super bursdag, Helene! Det fortjener du <3 Ha en fin søndag, alle sammen! Nyt solen dere som har den :-)

SAMSUNG CSC

Anbefaler dere forresten å sjekke ut Facebooksiden min HER for en veldig kul konkurranse! #adidas

#bursdag #party #inspo #bildedryss #gladmaten #stavanger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #girlsgirlsgirls

Follow
 • 23.07.2016, 10:39

YESTERDAY´S OUTFIT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hei, og god lørdag, mine fine! Jeg er straks klar for sommerens andre bursdagsfeiring, og denne gangen er det for min kjære Stavanger- Helene. Hun feirer alltid bursdagen sin under Gladmatfestivalen, noe som gjør det hele ekstra stas hvert eneste år. I dag er planen og møtes tidlig i byen for Champagne- lunsj på Tango, før vi tar turen rundt på Gladmaten og sikkert finner oss en god dessert og litt ekstra drikke der ;-) Senere går turen videre hjem til kjæresten hennes, hvor flere venner skal samles før vi tar turen ut enda en gang senere på kvelden. Jeg håper jeg har nok energi til å holde ut hele dagen og kvelden (hva da gammel?), og at Omar er i form etter jobb til å møte oss ute slik at vi kan danse litt sammen igjen. Det begynner å bli alt for lenge siden. Jeg tenkte bare jeg ville dele gårsdagens antrekk med dere, og ønske dere en strålende fin lørdag. Nå må jeg nesten se å bli ferdig, før en GØY lørdag venter meg! Kos dere <3

#lørdag #festligheter #gladmat #festival #inspo #hverdag #blogg #mote #minmote #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 22.07.2016, 21:01

GLADMAT- FESTIVALEN 2016


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Gladmat- festivalen 2016, Stand 65 i Vågen

I dag har jeg endelig fått tatt turen til årets Gladmat- festival! Selv om det ikke var like kaotisk som det pleier å være fikk jeg spist en del god mat rundt forbi. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å gå fra sted til sted å smake på ulike matretter. Her finner du alt fra gode, gamledagse lefser til eksotiske, utenlandske retter i større og mindre stander rundt om i Vågen i Stavanger sentrum. Befinner du deg i nærheten du ta turen til Vågen før søndag! Omar fikk endelig tatt meg med til standen til Clarion Hotel og Kitchen & Table i Stavanger, hvor de både har en Food Truck med deilig streetfood, og et telt med egen bar og en koselig atmosfære. Jeg skal definitivt ta turen til Omar i baren for noe godt å drikke i morgen når jeg skal på bursdagsfeiring i sentrum. Over ser dere litt ulike bilder av Clarion- hotellene i Stavanger sin stand, samt den deilig maten til Kitchen & Table Stavanger og Marcus Samuelsson. Både biffretten "Beef is The New Black" og browniesen "Rockslide Brownie" fikk terningkast 6 av både Aftenbladet og Rogalands Avis, og er en soleklar favoritt under årets Gladmat- festival. Og det med god grunn! Bare se hvor deilig maten ser ut. Prisene er i år er også overkommelige, og hver stand har en egen Gladmat- rett som skal være litt billigere enn ellers. Kitchen & Tables Gladmatrett er "Beef is The New Black", så denne bør definitivt testes ut om du besøker den kule Food Trucken på stand 65. God helg og god middag :-)

SAMSUNG CSC

#gladmat #gladmaten #2016 #mat #matglede #streetfood #kitchen&table #clarionhotelstavanger #clarionhotelenergy #clarionhotelair

Follow
 • 22.07.2016, 11:21

FROKOSTLAPPER MED QUINOA


I samarbeid med Atkins Norge

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

3 egg, 2 dl kokt qunioa, 2 dl havregryn, ca 1/3 boks Cottage Cheese, litt kokosolje og kokossukker for å gjøre lappene søte. Bland alt godt sammen, og la røren stå å hvile noen minutter. Stek lappene, og topp dem med det du liker best. Jeg har brukt Cottage Cheese, banan, blåbærsyltetøy uten sukker og ferske blåbær. Det var en stykk fornøyd gutt som våknet til ferdig frokost her i dag morges :-)

Da var det endelig tid for en ny matoppskrift her inne, og endelig min Atkins- fredag. På grunn av travle dager både i Kristiansand og hjemme hos familien har jeg måtte utsette kokkeleringen min litt, eller i allefall den litt sunnere delen av den. I sommer har jeg ikke brydd meg særlig om kosthold, men jeg har likevel holdt meg nogenlunde aktiv. Omar har vært flink til å presse inn en styrkeøkt til oss når vi har hatt tilgang på treningssenter, og dratt meg med på joggetur i nærområdet når vi bare har vært hjemme. Nå er jeg tilbake i Stavanger igjen, og med rutiner følger også mitt gode kosthold. Det er deilig med ferie, men jeg trives så absolutt best når jeg spiser sunt og trener masse. Da har jeg alltid litt ekstra overskudd, og føler meg bedre i egen kropp. Denne helgen står Gladmat- festivalen og bursdagsfeiring for tur, så jeg antar det blir en del sukker og kos da også, men det gjorde likevel godt med en bedre frokost som denne i dag morges. Jeg håper dere alle får en fin helg! I dag er det forresten 22.juli, så jeg sender ut så mye kjærlighet som bare mulig <3 

#atkins #fredag #mat #kosthold #quinoa #lapper #matglede #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 21.07.2016, 18:57

4 THINGS TO DO IN GOTHENBURG


VISIT ESCAPE ROOM

I gangavstand like utenfor Gøteborg sentrum finner du Escape Room Gøteborg. Er du på tur med venner og ønsker å finne på noe litt mer lekent og gøy enn bare sightseeing og shopping anbefaler jeg dere virkelig å ta turen hit. Escape Room er som et slags spionspill hvor dere selv er spillbrikkene og sammen skal løse gåten som rommet dere blir satt i inneholder. Det kan være alt fra et bankran dere skal gjennomføre, et mordmysterie dere skal løse eller rett og slett et stjålent pass dere må finne for å kunne reise hjem fra en ferie. Dere blir altså tildelt en case før dere har 1 time dere innelåst i et rom (som ofte fører til flere rom), før dere må ha løst gåten og kommet dere ut igjen. Jeg skal love deg at hjernen får kjørt seg, for det er virkelig ikke bare enkle oppgaver som finnes inne i rommet. Gøygøygøy!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

LUNCH AT TACO BAR

Det første spistestedet vi sjekket ut da vi ankom Gøteborgs hovedgater var Taco Bar, som ligger langs en sidegate midt i shoppingområdet i byen. Du svinger inn ved JC. Denne tacoen hadde Anniken spist forrige gang hun var i Sverige, og siden hun vet hvor høyt jeg elsker taco var hun ikke sen med å anbefale oss dette stedet. Noe jeg er veldig glad for at hun gjorde! Det er ikke ofte jeg er fornøyd med tacoen jeg spiser ute, ettersom jeg liker å få det akkurat slik jeg spiser det hjemme på fredager, men tacoen jeg fikk servert her på Taco Bar var like god som jeg håpet. Endelig! Et lite tips til alle tacoelskere der ute :-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

A DAY IN LISEBERG

Å besøke Gøteborg uten å ta turen til Liseberg vil jeg si er unødvendig. Med mindre det finnes noen som ikke liker karuseller der ute..? Jeg blir i alllefall som et barn igjen når jeg besøker ulike fornøyelsesparker, og Liseberg er definitivt min favorittpark som man ikke må fly langt for å besøke. Jeg dro dit med verdens beste gjeng, hvor alle ble like barnslige som meg. Selv om ikke jeg tok alle de høyeste karusellene tok jeg i det minste alle berg-og-dalbanene og det er det aller beste jeg vet! Jeg anbefaler alle en tur til Liseberg, parken sjekkes ut!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

DINNER AT MASALA KITCHEN

Skal du ut å spise middag i Gøteborg og ønsker god indisk mat må dere teste ut Masala Kitchen. Restauranten ligger i gangavstand til både Liseberg fornøyelsespark og gågatene i Gøteborg, vi bodde nemlig på hotell rett ved Liseberg og møtte denne restauranten halvveis på vei til sentrum. Nå skal det sies at jeg er over gjennomsnittet glad i indisk, men jeg tror likevel at alle andre også vil like denne restauranten. Maten var såå god, bare se hvor fristende nanbrødet på bildet under er :-) Jeg bestilte chicken tandoori, noe som smakte helt nydelig!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#gothenburg #gøteborg #sweden #sverige #inspo #reise #travel #tips #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 21.07.2016, 10:09

ANOTHER DRESS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dress from Topshop 

God morgen, fine dere! Da var det tid for hjemreise for denne jenta, og jeg har ikke annet å si enn.. jeg vil ikke tilbake, enda! Jeg har kost meg så utrolig mye hjemme på Sørlandet disse ferieukene mine, og jeg er vell ikke riktig klar for å si farvel til familie og venner og starte med jobblivet igjen. Og hvordan skal det bli å våkne hver morgen uten å bli møtt av verdens beste lille skatt? Kira ligger allerede trygt og godt plassert ved siden av meg mens jeg blogger, noe hun har gjort hver eneste morgen i hele sommer. Heldigvis er Omar allerede på plass i leiligheten vår, Gladmatfestivalen har startet i Stavanger og jeg skal i bursdag til min kjære Helene på lørdag, så det blir vell ikke så ille bare jeg kommer meg til Vestlandet :-) Kameraet har hengt over skulderen min omtrent hele sommeren, så selv om sommerferien min straks er over er ikke sommerbildene det riktig enda! Jeg har forresten en konkurranse gående på min Instagram- profil, så hvis dere vil vinne en hoodie fra Adidas burde dere klikke dere inn HER. God sommer videre, alle sammen <3 

#inspo #another #dress #kjole #sommer #hverdag #blogg #sørlandet #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 20.07.2016, 10:13

12 TING Å GJØRE I SOMMERFERIEN


SAMSUNG CSC

Dra på fisketur

SAMSUNG CSC

Ta et bad hvis du liker det kalde vannet i Norge (selv blir jeg mer og mer kruken for hvert år som går)

SAMSUNG CSC

Arranger filmkveld, tips HER

SAMSUNG CSC

Stell i stand det beste grillmåltidet noensinne og be alle du kjenner

SAMSUNG CSC

Ta med familien på en skikkelig fjelltur

SAMSUNG CSC

Dra på kafé og bestill den største bollen du finner, er det ferie så er det ferie

SAMSUNG CSC

Spis ute så ofte du ønsker

SAMSUNG CSC

Besøk en fornøyelsespark

SAMSUNG CSC

Kjør så mye båt du kan, er det noe som kun er gøy om sommeren så er det nettopp båt

SAMSUNG CSC

Byturer til koselige Sørlandsbyer

SAMSUNG CSC

Dra på utekonsert, gjerne i båt

SAMSUNG CSC

Weekend getaways. Været er som vi vet ikke alltid det beste, så hvorfor ikke reise på en liten helgetur midt i uken?

I dag ser det ut som om det blir strålende vær her hjemme i Sagesung. Det er faktisk første gang hvor vi våkner til skyfri himmel og sol, hvor det også ser skyfritt ut overalt hvor vi titter. Jeg skal bare bli ferdig med dette innlegget og morgensteller og så bærer det ut i båten for en aldri så liten skjæra- tur. Det er evigheter siden sist jeg dro ut i båt og faktisk gikk i land på et skjær for å sole meg, så jeg håper denne siste feriedagen på Sørlandet virkelig blir helt perfekt! Det er jo egentlig slike dager som dette jeg ønsket meg hver eneste dag i sommer, men siden været ikke har gitt oss det, håper jeg at jeg i det minste blir tildelt en slik dag før jeg må tilbake til jobblivet i morgen. Men nå må jeg nesten se å komme i hakk, familien venter på meg. Jeg håper dere likte innlegget, og at dere fikk noen tips til ting å gjøre i sommerferien :-) Ha en nydelig dag! Vi snakkes senere, eller i morgen. Klem <3

#inspo #sommer #hverdag #blogg #tips #aktiviteter #ute #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 19.07.2016, 18:23

3 FILMANBEFALINGER


Dawn of the planet of the apes

Hvorfor jeg ikke har sett denne tidligere vet jeg faktisk ikke, for jeg husker jeg så den aller første filmen for mange år siden og elsket den. Det samme gjorde jeg med denne, som er film nummer 3 i serien. Jeg merket at jeg hadde gått glipp av en liten del mellom film nummer 1 og denne, så jeg fant fort ut at det finnes en 2er, som jeg planlegger å se snarest. Det gikk helt fint å se film nummer 3 uten å ha sett den andre, men jeg anbefaler selvsagt å se 1 og 2 før du ser 3ern slik at du kjenner til historien til Ceaser og hans forhold til menneskene. Uansett. Som de fleste dyrefilmer gjør fikk denne frem de fleste følelser i meg, og jeg satt med kump i magen og hjertet i halsen opp til flere ganger. Jeg vil ikke nevne så mye annet enn at det blir krig mellom apene og menneskene etter mange år hvor de har holdt avstand fra hverandre, da menneskene plutselig trenger en del av skogen for å holde liv i leiren. Filmen finner du på Viaplay.

Southpaw

Samtidig som bokseren Billy Hope kjemper for å nå toppen, faller det personlige livet hans i biter. Da han mister sin kone som han er så forelsket i, går livet hans i oppløsning, og også datteren hans blir tatt i fra han. Den eneste utveien nå er å komme seg tilbake i bokseringen og nå toppen, slik at han kan sørge for sin egen datter som nå betyr alt for han. Også denne filmen var utrolig sterk og fikk frem tårene i øyekroken opptil flere ganger. Jeg vet ikke hva det er med meg og triste filmer, men de får meg alltid til å like dem ekstra godt. Filmen kan leies på Viaplay.

​Fathers & Daughters

Denne filmen så jeg en anbefaling av på Marthe Borge sin blogg, og følte fort at den var noe for meg. Da også mamma spurte om ikke vi skulle se denne filmen avtalte vi å gjøre det sammen før ferien var over, noe vi endelig fikk gjort i går kveld. Akkurat slik som jeg trodde var denne midt i blinken for oss begge, og jeg tror jeg måtte holde tårene tilbake hele 6 ganger i løpet av de 2 timene. Jeg er litt sånn at hvis en film får meg til å ville gråte er den bra, så det sier vell sitt. Haha. I tillegg elsker jeg kjærlighet og drama, noe denne filmen hadde plenty av. Katie mister sin mor i veldig ung alder, noe som går ut over både henne og hennes far. Forholdet mellom dem blir tettere, samtidig som de begge blir svakere. Gjennom filmen får vi se den fine delen og den turbulente delen av Katies oppvekst, og hvordan det går med henne i ung, voksen alder. Denne filmen finner du også på Viaplay.

Det har blitt litt filmtitting mens jeg har vært hjemme på sommerferie, og derfor tenkte jeg at jeg ville komme med en liten anbefaling av dem til dere. Alle de 3 filmene vi har sett har nemlig falt veldig godt i smak hos meg, så da må jeg jo nesten tipse dere andre om de også! Jeg vet jo at været ikke har vært det aller beste denne sommeren så jeg regner med jeg ikke er den eneste som setter pris på en god film når regnet faller ned på utsiden av vinduene, eller det rett og slett bare har blitt kveld og det er tid for litt ekstra kos. Hvis noen av dere har noen andre filmer å tipse meg om tar jeg de gjerne i mot i kommentarfeltet! Jeg liker det aller meste av sjangere. Når dere leser dette er jeg på hyttetur på Lyngør hvor tanten min og familien ferierer i sommer. Planen er å sole oss på brygga, bade og grille sammen, så jeg håper solen har tittet frem innen den tid. Jeg gleder meg i allefall masse til båttur og familiekos! Talk tomorrow <3

#film #anbefaling #inspo #sommer #kos #tips #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 19.07.2016, 09:44

KRAGERØ WITH MY BESTIE


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

One day with the best girl I know

I går var jeg på besøk hos min kjære Helene i Kragerø, og vi hadde en skikkelig fin tirsdag sammen! Vi startet dagen i Kragerø sentrum, hvor vi både spiste en god sushimiddag, så på alt livet og hadde dessert på en koselig, liten café. Jeg vet ikke om noen av dere har vært i Kragerø på sommeren, men det må nesten oppleves. Det ser ut som om det er fest der hver eneste dag, og både bilparkeringer og båthavner er fylt til randen. En sitteplass utendørs er det heller ikke lett å få tak i, for det kryr av liv på hvert eneste gatehjørne. Heldigvis fikk vi plass til både bilen og oss på en uterestaurant, og koste oss masse i hverandres selskap selv om vi ikke fikk lov å velge innholdet i sushien selv. Det var det visst kokken som gjorde, men jeg begynner visst å bli mindre kresen når det gjelder sushi så det meste smakte godt selv om jeg ikke fikk min kjære frityrstekte scampi :-) Etter litt titting i gatene dro vi hjem til Helene og fortsatte dagen vår der med mer snakking, kaffe og is. Er det en ting som er sikkert så er det at vi to kan kose oss! Helene og jeg hang sammen omtrent hver eneste dag da vi begge bodde i Kristiansand, jeg må si jeg savner den jenta noe veldig. Heldigvis føles alt som om vi ikke har vært fra hverandre en dag de gangene vi er sammen igjen <3 Da jeg kom hjem igjen til Tvedestrand mange timer senere så mamma og jeg en veldig fin film, som det kommer en liten anbefaling på senere i dag sammen med flere gode filmer. Stay tuned, og ha en fantastisk tirsdag <3

#inspo #bestfriends #venner #sommer #kragerø #bildedryss #sushi #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 18.07.2016, 10:03

UKENS...


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Last week´s ups and downs

Nok en uke er over, og vi er allerede startet på en ny! Dette er faktisk min siste ferieuke for i år også, noe som føles litt bittert. Jeg tror kroppen har godt av å komme tilbake i rutiner, men denne gangen føler jeg meg faktisk ikke helt klar enda. Jeg skulle så gjerne hatt noen uker til hjemme på Sørlandet sammen med venner og familie. Jeg har likevel fått gjort en hel del de ukene jeg har vært hjemme, og forrige uke var knallfin fra start til slutt! Under her har dere en liten oppsummering av min uke, hope you like it!

Ukens opptur: Sverigetur, båtturer, kosekvelder, byturer, sommer, is, sol, Kira, familie, Omar, venner, Liseberg, middager, marked, konsert, Escape room, Pepsi Max, godis.. rett og slett hele uken! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ukens nedtur: Denne uken har virkelig vært upåklagelig, men det kunne gjerne ha regnet litt mindre i Sverige, og vært litt finere vær her hjemme på Sørlandet. Vi koser oss veldig vi altså, men jeg skulle gjerne ha blitt hakket brunere i løpet av sommerferien. Det har jeg faktisk gitt opp nå.. Jeg krysser fortsatt fingrene for tirsdag og onsdag som kommer, måtte vi få noen skikkelig soldager da - og sol under Gladmatfestivalen i Stavanger til helgen! 

SAMSUNG CSC

Ukens måltid: Denne uken har jeg spist så mye godt at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal begynne. Forrige uke startet jo som sagt i Sverige, og da spiste vi jo ute fra vi kom til vi dro hjem igjen. Vårt første måltid var det deilige taco- måltidet under på en taco bar midt i Gøteborg sentrum. Ellers spiste vi både en deilig italiensk middag på mandagskvelden og en bedre indisk middag på tirsdagskvelden. Begge måltidene var upåklagelige! Ellers har vi grillet mye her hjemme, noe som aldri slår feil, og Omar og jeg har hatt en skikkelig rekelunsj sammen. Det hører bare med sommeren! Nachosen jeg spiste i Arendal da vi var der sammen med familien på fredag smakte også helt nydelig. Alt i alt, en veldig god matuke! Noe som gjør Janne glad ;-) Haha.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ukens bilde: Vårt fineste gruppebilde fra Sverigeturen er helt klart favoritten fra forrige uke! Et skikkelig koselig sommer og vennebilde i mine øyne :-)

SAMSUNG CSC

Ukens dag: Den aller beste dagen forrige uke må definitivt bli den vi hadde i Liseberg forrige tirsdag! Som sagt var Omar og jeg i Gøteborg sammen med Anniken og Even, og selv om hele turen var superkoselig, var dagen i Liseberg høydepunktet! SÅ utrolig gøy det er med Berg-og-Dal-Baner! Jeg får virkelig ikke nok, og når vi besøker slike fornøyelsesparker som dette blir jeg rene barnet igjen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ukens ansikt: Min kjære, kjære Kira! Ingen gir meg så mye glede og kjærlighet om dagen så det min lille skatt gjør. Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal klare å reise tilbake til Stavanger etter å ha vært så lenge sammen med henne. Jeg tror nesten jeg får ta henne med meg under armen! <3

SAMSUNG CSC

Ukens klesplagg: Kjolen under er fra Bikbok, og er en av mine absolutte favoritter om dagen! Veldig sommerlig, enkel og stilren, samtidig som den er veeldig behagelig. Når jeg valser rundt fra det ene til det andre liker jeg best å gå behagelig kledd, samtidig som jeg ser stelt ut. Akkurat det gjør jeg i årets sommerfavoritt! Nå skal jeg snart kjøre min kjære til toget, før jeg selv tar turen videre til Kragerø. Talk tomorrow <3

SAMSUNG CSC

#ukens #opptur #nedtur #favoritter #sommer #bilder #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 17.07.2016, 19:46

HVORDAN OVERLEVE EN SOMMERFERIE HJEMME MED FAMILIEN


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg regner med jeg ikke er den eneste som er vandt til å være alene hjemme året rundt. Jeg står opp når jeg vil, jeg spiser det jeg vil når jeg vil, jeg kommer hjem til tomt hus og slapper av etter jobb, jeg vasker og rydder akkurat når det passer meg og jeg kan være så usosial jeg bare ønsker. Jeg kan til og med gå rundt i undertøyet til alle døgnets tider og danse til musikk på full guffe hvis jeg føler for det. Når sommeren kommer og du endelig har tre-fire uker fri drar du hjem til din kjære familie i hjembyen din og huset blir plutselig vendt på huet.. Har du søsken som også bor alene, kommer garantert de også hjem de samme ukene som det du gjør. Plutselig skal du tilpasse deg en hel familie, og når du er vandt til å bare være deg (og kanskje en samboer), blir dette en total helomvending på fire uker hvor forventninger dukker opp fra den ene og den andre. Med forventninger kommer også som vi alle vet samvittigheten. Så, hva er det vi plutselig treffer på i løpet av disse ferieukene?

Fult hus og stormende jubel

En mor som vil være med deg til alle døgnets tider

En matplan tilpasset 3-4-5-6 andre mennesker

Minst en daglig familieaktivitet

En TV og en TV- krok skal deles på ørten personer

Fellesmåltider selv om du ikke er sulten

Et konstant ryddepress

En haug med gamle venner som vil ha deg med på alt og ingenting

Du må være blid til alle døgnets tider

Over har vi en liste med stress. Ting som må gjøres selv om du kanskje ikke ønsker å gjøre dette akkurat nå og da. Folk som forventer at du blir med på ting, hjelper til og stiller opp. Noen vil kanskje si at dette er et slit av en ferie, mens andre vil overse alt og heller la samvittigheten få utløpe i ettertid. Men, nå ber jeg dere tenke dere litt om.. er dette virkelig så ille 4 uker i året? Jeg velger å se det på den positive siden, og finner alt fra:

Gratis mat

Noen å være sammen med hele tiden

Et hus som blir vasket av seg selv

Ingen ensomme TV- kvelder

Venner som alltid er der for deg

Tilgjengelig bil, båt, scooter og hva enn det måtte være

Rene klær til alle døgnets tider

En handleliste som automatisk blir handlet inn

En mor som stiller opp uansett hva

En far som gjør alt du ber han om

Privatsjåfør

Masse kjærlighet

Så... har du noe å klage på nå? I don´t think so ;-) Jeg håper dere alle har en fin ferie, og husk å vende det negative om til det positive: så skal du se at du fint overlever en sommerferie hjemme med familien, og at det faktisk er finere enn det du tror!

#skriving #hverdag #blogg #sommerferie #familie #fulthus #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits