• 31.05.2016, 10:36

TI TIPS TIL SUMMER MUST HAVES


SAMSUNG CSC

Det er tirsdag, og det betyr ti ny tips her inne på bloggen! Jeg vet at disse innleggene har utgått litt den siste tiden, men de er ikke borte av den grunn. Jeg jobber typisk 10 timer omtrent hver eneste tirsdag, og da er det ikke alltid tiden strekker helt til. I dag er inget unntak, men siden Omar skulle tidlig opp stod jeg like godt opp klokken 08.00 jeg også. Jeg får jo så mye mer ut av dagen da! Ukens tips er mine ti beste tips når det gjelder summer must haves - hope you like it!

1. Raybans! Do I need to say more? Jeg tror alle har fått med seg at jeg elsker Raybans :-)

SAMSUNG CSC

2. Oversized denim- jakke. Gjerne med patches slik som jeg har satt på min. Supertrendy, og det lille ekstra.

SAMSUNG CSC

3. Skinnskjørt! Jeg tror ikke det blir noe problem å finne et skinnskjørt du liker, for de aller fleste butikkene har fått inn flere enn en variant denne våren!

SAMSUNG CSC

4. Biker! Hvor kult er det ikke å style dine søteste sommerkjoler med en Biker- jakke? Eller sammen med noe så enkelt som en hvit t- skjorte og en Levis- shorts?

SAMSUNG CSC

5. Choker. Disse smykkene er populære om dagen, og passer like godt til kjole, skjørt, shorts, bukse eller rett og slett bare en bikini.

SAMSUNG CSC

6. Denim- shorts. Jeg har helt dilla på akkurat dette, og fikk senest hjem en veldig kul en i posten i går. Gleder meg til å vise dere!

SAMSUNG CSC

7. Kule t- skjorter med print. Adidas, Nike, Calvin Klein.. listen er uendelig, og du finner enkle t- skjorter med merkelogo i alle merker du kan tenke deg.

SAMSUNG CSC

8. Hvite sneakers! Også disse går til absolutt alt du eier og har i garderoben din, I promise!

SAMSUNG CSC

9. Høye sandaler! Hvor fint er det ikke med høye sandaler som får beina dine til å se lengre ut til sommeren shortser, kjoler eller skjørt? Jeg elsker det!

SAMSUNG CSC

10. Hvite topper! I mine øyne finnes det ingenting finere enn hvite topper til solbrun hud <3

SAMSUNG CSC

#titips #summer #musthaves #inspo #mote #fashion #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 30.05.2016, 18:18

I MITT KJØLESKAP


Always in my refrigerator:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Some other favorites:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

My best tips:

Vask ut av kjøleskapet ditt hver mandag

Storhandle en gang i uken, så unngår du bomkjøp

Skriv handleliste før du går på butikken

Finn deg noen sunne frokostfavoritter og ha det som vane å spise dette hver morgen

Lag deg en frisk smoothie når du blir fysen på noe godt

Bytt ut brus og andre sukkerholdige drikker med en god saft uten sukker

Fyll flasker med vann og ha de i kjøleskapet

Drikk Aloe Vera Gel hver morgen

<3

Hei, mine fine! Er dere klare for en liten tur inn i mitt kjøleskap? I dag har jeg nemlig vasket og fylt det opp, noe jeg bruker å gjøre hver eneste mandag. Det gir et ekstra motivasjonsboost, og klargjør meg for en sunn og frisk uke. Selv om jeg til vanlig spiser veldig sunt og kjøkkenet mitt i bunn og grunn bare består av sunne matvarer skeier også jeg ut som alle andre. Som oftest har jeg ikke behov for annet enn smoothies, speltlomper og knekkebrød, mens andre ganger går jeg rundt og tenker på sjokolade dagen lang. De siste par dagene har faktisk gått av til sistnevnte, noe jeg hater, men jeg har likevel ikke gått til innkjøp av min kjære godtepose enda. Jeg er flink til å kose meg når jeg har lyst, men når jeg er inne i en periode hvor jeg egentlig ikke har lyst å skeie ut, liker jeg å holde meg til frukt og grønt. Da holder også selvfølelsen seg på topp! Slik som i dag.. Jeg var alene på Coop Mega og storhandlet alt av friske og grønne matvarer vi manglet, da jeg så at det var -30 % på alle kjeks. Ettersom jeg har gått rundt og tenkt på sjokolade i mange dager nå og enda ikke har kjøpt meg det, var jeg så nære med å fylle hele handlekurven med en av mine største svakheter. Fornuften slo heldigvis inn og det endte opp med at jeg gikk ut fra butikken med kun det nødvendige jeg kom for, og nå sitter jeg her storfornøyd med kaffekoppen og noen dadler i stedenfor. Etter en tung beinøkt nekter jeg å spise noe annet enn det musklene mine trenger! Selv om det ikke stemmer føler jeg da at hele treningsøkten var forgjeves.. Og det vil jeg ikke ha noe av. Hehe. Jeg håper mandagen din har vært fin, og at bildene ga deg litt inspirasjon på matfronten! Det er bare til å spørre hvis du lurer på noe. Talk tomorrow <3

SAMSUNG CSC

#food #inspo #kjøleskap #mat #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 30.05.2016, 11:08

BLACK & GREY


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Skirt, Choker & Backpack Bikbok Platforms Converse Sunglasses Rayban Sweater Asos here /ad.link

Monday morning, and it starts good! Jeg har fri, jeg har sovet helt til 10.30 fordi jeg valgte å slå av alarmen i går kveld, og jeg er virkelig på bedringens vei. Dette kan da ikke bli annet enn en god mandag? Siden jeg både var dårlig i går, og var på jobb frem til leggetid fikk jeg liksom ikke tid til å gjøre det jeg vanligvis gjør på en typisk søndag. Derfor tenkte jeg å bruke mandagen til nettopp dette. Jeg har planer om en skikkelig treningsøkt, fylle opp kjøleskapet, lage meg noe sunt og godt til middag og vaske leiligheten. På denne måten setter jeg resten av uken og jeg får et mye bedre system i hodet mitt gjennom en hektisk jobbuke. Nå har jeg fri igjen til helgen, så dette blir egentlig en ganske kort uke for min del. Det er i tillegg blitt kjempevarmt ute, og jeg hører rykter om at de melder sommer igjen her på Vestlandet i løpet av uken, så det skal bli helt fantastisk med sommer og fri til helgen! Jeg ble forresten bestevenner med en svensk moteblogger jeg følger nok en gang i natt, så nå skal jeg bruke resten av morgenen på å stalke henne enda litt mer ;-) Litt planlegging av blogguken og litt  bilderedigering skal jeg også sette i gang med, så vi snakkes igjen senere i dag. Happy Monday superstars <3

SAMSUNG CSC

#mote #fashion #blogger #inspo #styleno #minmote #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 29.05.2016, 19:02

UKENS...


SAMSUNG CSC

Denne uken føler jeg har vært en veldig bra blogguke, og jeg har vært veldig flink til å bruke kameraet hyppig. Da blir bloggingen alltid så mye bedre og så mye gøyere! Nå som våren er her og sommeren nærmer seg med stormskritt skal jeg fortsette med nettopp det. Ta med meg kameraet hvor enn jeg går, så får jeg plutselig mange flere bilder å vise dere, samt enda mer blogglyst. Hope you like it! Jeg håper også at dere liker disse små ukesoppdateringene mine hver søndag. Jeg vet i allefall at jeg liker å lese dem på andre blogger, så la oss bare sette i gang:

Ukens opptur: 1. Både kaffedaten med Jeanett på onsdag, og lunsjdaten med Helene og Jeanett på torsdag. 2. Kosekvelden med kjæresten min i går hvor jeg kom hjem til både nyvasket leilighet, hjemmelaget kurdisk mat og baklava til dessert. 3. Besøk av verdens søteste Minia, som dere ser på bildet under.

SAMSUNG CSC

Ukens nedtur: Helt klart den vonde magen min. Jeg blir så frustrert og lei når ikke formen er på topp, spesielt når det går utover jobb og innsatsen min der. Jeg trodde jo at jeg var helt bra igjen, men i dag har magen min tullet med meg nok en gang. Jeg må virkelig ha fått i meg noe jeg ikke tålte! 

Ukens måltid: Blir lett gårsdagens kurdiske aften, med både ris, rosiner, mandler, sprøstekt kylling og Omar sin fantastiske suppe. Det finnes virkelig ikke noe bedre! Og når jeg i tillegg blir servert iskald Pepsi Max og hjemmelaget baklava til dessert har jeg virkelig ingenting å klage på! Lunsjen på Ostehuset sammen med jentene var heller ikke så mye å klage på, i tillegg til at maten smakte godt var jo hele stemningen i seg selv fantastisk. Jeg elsker å sitte ute og spise når været er på topp! 

SAMSUNG CSC

Ukens bilde: Dette bildet som jeg tok av Omar på denne ukens desidert beste dag er faktisk et av de fineste bildene jeg har sett. Herregud for en hunk jeg har skaffet meg! Jeg tror jeg kunne ha sittet og stirret på dette bildet i all evighet og ikke blitt lei <3

SAMSUNG CSC

Ukens blogg: En blogg jeg blir mer og mer glad i er bloggen til den smellvakre Emelie Natascha. Hun deler fantastiske bilder av de flotte antrekkene hennes, livet i Barcelona og masse reiseinspirasjon. Jeg anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes HER. Bildet under er lånt fra bloggen hennes.

Ukens cravings: Det må helt klart bli smoothie bowls og alt som har med smoothies å gjøre. Jeg har laget meg 3 forskjellige smoothier denne uken, noe som er mer enn jeg har gjort det siste året. Hvorfor lager jeg ikke dette oftere? Det er både kjempeenkelt, supergodt og sunt - akkurat slik jeg liker det aller best! Jeg tror vi snakker smoothiemåned i juni jeg ;-)

SAMSUNG CSC

Ukens tv- serie: Jeg kan vell ikke si noe annet enn Skam her? Jeg har tross alt sett nesten 2 sesonger på 3 dager, så da har jeg faktisk ikke lov til å si noe annet enn at serien er bra, og at jeg er hektet. Jeg gleder meg allerede til å se hva jentene finner på i uken som kommer!

Ukens klesplagg: Mine fine nye sneakers fra Nelly. De er både behagelige, freshe og midt i blinken til ethvert antrekk denne sommeren! Dere kommer helt klart til å se mer av disse fremover. Du finner dem HER /ad.link

SAMSUNG CSC

#ukens #opptur #nedtur #favoritt #inspo #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 29.05.2016, 10:02

CHOKER


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Choker Bikbok Topp Topshop

Til de av dere som gjettet at Minnie var en hund, så hadde dere helt rett. En som ikke hadde rett var meg selv, for vår nye Frenchie- bestis heter Minia - ikke Minnie. Hehe. Verdens søteste er hun uansett, og selv om klokken har passert 10, og jeg har vært våken i over 2 timer, ligger hun enda i enden av senga mi sammen med Omar og snorker. Noe så nydelig! Et lite bilde eller to får dere se på bloggen senere i kveld :-) Så, har dere hatt en fin helg? Jeg har jo ikke vært helt i form, samtidig som jeg har vært på jobb, så min helg har vært så som så. Kvelden i går ble likevel veldig fin da jeg kom hjem til nyvasket leilighet, kurdisk middag, hjemmelaget baklava og verdens søteste hund. Samboeren min hadde stått på kjøkkenet hele dagen, og resultatet ble helt perfekt. Jeg føler meg så utrolig heldig etter kvelder som i går! I tillegg til å spise masse god mat, gå tur med Minia og snakke, fikk vi tatt igjen alle tv- seriene vi følger med på. En helt perfekt lørdagskveld i mine øyne! I dag blir det gåtur sammen med storebror på formiddagen, og så venter denne helgens siste jobbvakt i ettermiddag. Husk å titte innom her senere for en aldri så liten ukesoppdatering. Jeg håper dere alle får en tipptopp søndag! Stor klem fra meg <3

SAMSUNG CSC

#inspo #details #choker #bikbok #newin #fashion #mote #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 28.05.2016, 10:41

TODAY´S BREAKFAST


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

- Tykk blåbærsmoothie av frosne blåbær, kokosdrikk, blåbæryoghurt og litt vann. Toppet med kokos, mango, jordbær og chiapudding -

Yey, Saturday! Min absolutte favoritt. Jeg sitter her med morgenkaffen min i hånden og er snart klar for en ny jobbvakt. Magen min er heldigvis bedre, eller den har egentlig stoppet helt opp føles det ut som.. Men siden jeg ikke har vondt, og ikke flyr på do hele tiden, satser jeg på at en 10- timersvakt på jobb går greit. I dag gleder jeg meg bare til å komme hjem, for i dag har Omisen min fri og vi skal få besøk av Minnie! Hvis du vil vite hvem Minnie er kan du legge meg til på Snapchat - @Jannelb - hun kommer nok til å være kveldens stjerne på My Storyen min ;-) Jeg har forresten fått dilla på Skam, som sikkert 90% av norges befolkning allerede har. Jeg startet jo på denne serien sammen med Emilie forrige gang hun var på besøk, men droppet liksom å se mer etter vi to gjorde det. Da jeg ikke hadde noen annen tv- serie å se tidligere denne uken tenkte jeg at jeg likegodt kunne se Skam ferdig. Det tok meg kun 2 kvelder det, og så var jeg blitt så avhengig at jeg måtte lese alt av samtaler og se småklippene som ligger ute på nettsiden deres. Sånn kan det gå. Nå gleder jeg meg allerede til neste episode! Got to go, hope you all have a nice weekend  <3

SAMSUNG CSC

#mat #food #breakfast #smoothie #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 27.05.2016, 19:19

WHITE SNEAKERS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

White Sneakers Nelly here /ad.link

Jippi! Se hvem som har fått seg nye sko? Når det kommer til klær og mote er faktisk sko det jeg synes det er det aller morsomste å kjøpe meg nye av. Setter jeg sammen et gammelt antrekk med et par nye sko føler jeg plutselig at hele antrekket er nytt. Og det liker jeg veldig godt! Som jeg skrev på Instagram tidligere i dag vil jeg bruke disse sammen med en kul Levis- shorts, en enkel topp, Raybans og en skinnjakke, eller slik som jeg gikk kledd i går. Et svart skjørt, enten inntilsittende eller løst, med en hvit topp eller t- skjorte til. Jeg vil også bruke dem til lyse jeans på kveldstid. Nei, disse skoene kommer helt klart til å bli oppbrukte i løpet av sommeren! Noe av det fineste jeg vet er jo nettopp brune, bare bein og hvite sko. Jeg har som sikkert flere av dere har merket begynt å skrive litt mer tekster under bildene mine på Instagram (HER), så blir det litt mer blogg utav den delen der også, i tillegg til at jeg får praktisert disse engelskkunnskapene mine som jeg snakket om her inne tidligere. Vinnvinn. I dag klarte jeg forresten å glemme hvor gammel jeg er også. Er det virkelig mulig? Jeg fant ikke ut om jeg var 24 eller 25 når jeg holdt på skrive en artikkel, og måtte faktisk regne det ut fra årstallet jeg er født. Haha.. Nå skal jeg lage meg litt speltlompe- chips og guaccamole og kose meg med dette, Pepsi Max og Idol. Magen min trenger litt mat. Jeg håper dere alle får en kjempefin fredagskveld! Hugs <3

SAMSUNG CSC

Follow
 • 27.05.2016, 12:02

GIRLS GIRLS GIRLS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Good morning, superstars! Jeg håper dere alle har hatt en bedre morgen enn det jeg har, og at dere er klar for å nyte finværet denne fredagen. Jeg skal ikke bevege meg utenfor døren til leiligheten denne fredagen, noe som er veldig kjedelig siden været er på topp. Jeg snakket jo om at magen min var dårlig også i går, men jeg håpet at jeg som alltid skulle klare å sove det av meg. Vell, i dag morges våknet jeg av smerter i magen, noe jeg gjorde hver gang jeg sovnet fra klokken var 05 til den ble 09. Og da var det bare til å ringe jobben for å si at jeg måtte bli hjemme i dag. Jeg skal ærlig innrømme at det ikke var særlig gøy å ringe til sjefen for å si at jeg har diaré. Det er liksom ikke det jeg snakker med kollegaene mine om ;-) Men det gikk jo det også, og nå sitter jeg her helt utmattet fordi kroppen min ikke vil ta til seg næring. Jeg lurer nesten på om jeg har fått en slags matforgiftning, det skulle nesten ikke gå an i Norge, men jeg av alle klarer vell å få til det også.

SAMSUNG CSC

Siden en kjedelig innedag venter meg denne fredagen, er jeg veldig glad for at jeg fikk utnyttet finværet med jentene mine i går. Jeg tenkte dere ville like et lite bildedryss, jeg har jo forstått at hverdagsinnlegg med bilder er noe av det dere liker best å se her inne. Helene, Jeanett og jeg møttes på Ostehuset så fort vi alle var ferdige med gårsdagens gjøremål, og koste oss med lunsj ute på terrassen deres. Finnes det egentlig noe bedre enn sol, jenter, god mat og kaffe i bare solbriller, t- skjorte og skjørt? I don´t think so! Jeg er definitivt et sommermenneske. Jeg bestilte meg et Rugsbrød med kylling, hummus, ruccola og tomat som ble dagens middag. Dette er det jeg alltid bestiller når jeg besøker Ostehuset - så utrolig godt, og et litt sunnere alternativ til mat ute. Da vi var ferdige med lunsjen kjøpte vi  med oss hver vår kaffe og satt oss i parken for å skravle enda mer. Da kom også Omisen en tur bort for å si hei til oss, og fikk tatt noen venninnebilder i samme slengen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå krysser jeg fingrene for at denne magen snart vil gi seg, og at jeg er klar for å dra på jobb igjen i morgen tidlig. Etter jobb i morgen venter også noe jeg har gledet meg til i en hel uke nå, så da må jeg bare være i form. Have a great Friday, I´ll talk to you later <3 

SAMSUNG CSC

#venninner #sol #kaffe #sommer #bilder #hverdag #blogg #sykdom #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 26.05.2016, 19:26

SIMPLE BUT CHIC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

T- skjorte Asos Skjørt Styleconnection Solbriller Rayban Sko Dna

Sett bort i fra at jeg har hatt de største mageproblemene noensinne, har denne dagen vært mer eller mindre perfekt. Jeg startet den møter og en ekstra time i senga midt på dagen etter fullstendig magekaos, men klarte likevel å komme meg ut på dagens avtaler. Nok en gang, alt blir så utrolig mye bedre så fort jeg kan ta på meg noen fine sommerklær. Jeg elskerelskerelsker å gå med bare bein, det gir meg en liten følelse av frihet. Etter jobb og møte (og en helt forferdelig busstur hjem med magekramper), skiftet jeg fra jeans til skjørt og sovnet. Haha. Jeg kom meg likevel opp og ut til avtalt tid, og koste meg maksimalt i solen sammen med to fine jenter. Mer av dette får dere i morgendagens første innlegg, det er jo klart at kameraet blir med på tur når jeg har avtaler og det er sol ute. Nå skal jeg se å få ryddet og vasket denne leiligheten, så jeg tror jeg avslutter her. Jeg har nemlig jobbhelg og får ikke tid til den slags igjen før starten av neste uke. Og som den vaskedamen jeg er liker jeg å ha orden i hjemmet selv om jeg nesten ikke skal tilbringe tid der i helgen. Jeg ville bare titte innom for å vise dere dagens sommerantrekk, og ønske dere en topp torsdagskveld. Hope you all enjoyed the sun today <3 

SAMSUNG CSC

#styleno #minmote #fashion #mote #blogg #inspo #ootd #jannexplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 26.05.2016, 11:05

COFFEE IN THE SUN


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

- Bare bein. En god venninne. Iskaffe. Raybans. Sol -

Etter møter og diverse i sentrum i går, møtte jeg Jeanett for en aldri så liten iskaffe- date i solen. Som jeg har sagt tidligere går det alltid litt for lenge mellom hver gang vi møtes, da hun har vært opptatt med Bergen og bacheloroppgaven sin, og jeg jobb. Men når vi først møtes er det som om vi aldri har vært borte fra hverandre! Som jeg digger den jenta der, hun er så skremmende lik på meg.. Og det er ikke ofte jeg treffer mennesker som er! Det triste nå er at det antakelig var siste gang jeg ser henne på en veldig lang stund. Hun flytter tilbake til Bergen allerede på mandag, og siden ny fulltidsjobb på henne og sommerferie står for tur for oss begge møtes vi nok ikke igjen før til høsten. Æsj altså, som om ikke jeg har få nok venninner her i Stavanger fra før av. Etter sommeren starter prosjekt venninnejakt på denne jenta, det er i allefall sikkert og visst. Gode venninner vokser ikke på trær, men de er også gull verdt, så det fortjener en innsats fra meg. Men hvor finner en egentlig venninner når man er 25 år gammel og ikke studerer? Jeg tror jeg skal bruke sommeren på å finne opp en venninne-app, tenk så lettvint og greit! Klokken er forresten 07.00 når jeg sitter og skriver dette, så når dere leser er jeg allerede i full gang med dagens møter og avtaler. Senere venter nok en venninnedate i solen, og jeg gleder meg! Have a great one, babes <3

SAMSUNG CSC

#kaffe #date #vår #sol #norge #inspo #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 25.05.2016, 20:05

A THOUSAND REASONS TO SMILE


SAMSUNG CSC

Right now:

Sommer. Skinnjakker. Sol. Fine klær. Reiser. Havet. Ripped Jeans. Smoothies. Matchende antrekk. Raybans. Kjærlighet. Trær som blomstrer.
Inspirasjon. Kaffe. Små dyr. Converse. Familie.
Lakket negler. Lukten av blomster. Venninner. Fine bilder. Cropped tops. 

♥ Mr. Right

SAMSUNG CSC

#inspo #love #kjærlighet #lykke #smil #vår #norge #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 25.05.2016, 10:27

FREEDOM


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

​Where I feel the best - Phi Phi Island, Thailand

God morgen, fine jenter, og god onsdag! Jeg får omtrent sjokk hver eneste morgen jeg våkner og finner ut hvilke dag det er i dag. Jeg tror hjernen min egentlig ligger noen dager etter tidsskjema, og det gjør meg forvirret hver eneste dag. Da jeg våknet opp i dag etter tidenes drøm hvor jeg både har gjennomført ekstreme vannløyper, funnet min døde katt og vært dansestudent ble jeg både overrasket og glad. Onsdag betyr fridag, og selv om jeg har mye på tapetet skinner solen som bare det og varmegradene er på vei oppover. Jeg sier aldri nei takk til sommer jeg altså! Jeg har sittet og sett litt på bilder fra Thailandsturen i det siste, og funnet en hel del bilder jeg aldri har fått vist dere - be ready for some inspo freomver. I dag skal jeg stelle meg og ta med meg kameraet mitt ut, det blir jeg alltid giret på så fort solen titter inn gjennom vinduene mine på morgenkvisten. Omar og jeg har et møte i banken sammen og jeg har en time hos negledesigneren min, før jeg skal møte Jeanett for en aldri så liten kaffedate i solen i ettermiddag. But first: chiapudding and some workout! Have a nice day, babes <3

SAMSUNG CSC

#inspo #pictures #travel #reise #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 24.05.2016, 19:26

SMOOTHIE BOWL


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tykk smoothie av frosne skogsbær, vaniljeyoghurt double 0% og kokosdrikk - Valgfri topping 

Hei, fine jenter! Har dere det fint? Jeg har endelig fått satt meg ned foran PCen etter en lang dag på farten. Jeg var ute av huset før klokken slo 06.30, og etter 10 timer på jobb og en gåtur samt visning, er jeg temmelig sliten her jeg sitter. Det hjelper litt at jeg tok turen innom på butikken på vei hjem, kjøpte med meg masse deilig frukt og bær, og lagde meg tidenes smoothie bowl til middag. Det høres kanskje rart ut å spise dette til middag for noen av dere, men om jeg kunne bestemme hadde vi hatt 2 x lunsj i stedet for middag i løpet av en dag. Slike smoothie bowls skal jeg virkelig bli flinkere til å lage meg fremover! Det smaker jo godt, og kun fantasien setter grenser for smak og topping. Jeg har også laget en ny runde med chiapudding som står i kjøleskapet klart til i morgen tidlig. Dette er noe jeg har savnet, og det er virkelig på tide å spise noe annet enn Cottage Cheese, havregryn og yoghurt til frokost innimellom. Det går ned på høykant om dagen. Jeg håper dere alle får en kjempefin tirsdagskveld. Now it´s time for a long shower and then Netflix <3 

SAMSUNG CSC

#smoothie #bowl #inspo #mat #food #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 24.05.2016, 10:03

INSTAGRAM LATELY


Follow me on Instagram @Jannexplor HERE

Det er tid for en ny Instagram- oppdatering her inne da det begynner å bli litt vell lenge siden. Jeg prøver å kjøre både en Instagram- og en Snapchat- lately hver eneste måned, og siden jeg legger ut bilder på begge disse sosiale mediene omtrent daglig bør det ikke være noe problem. Jeg har nok av bilder å vise dere, for å si det sånn ;-) Heldigvis er jo akkurat det både du og jeg liker best - finnes det egentlig noe mer inspirerende der ute? I så fall vil jeg gjerne vite om det. Jeg titter bare raskt innom denne tirsdagen siden innlegget er forhåndsskrevet sent i går kveld og øynene mine holder i skrivende stund på å falle igjen. godt det skal bli å legge hodet på puten om få strakser. Jeg er nemlig på jobb fra morgen til ettermiddag i dag, og så bærer det rett avgårde på visning. Denne gangen skal jeg på visning alene, Omar er tilbake i jobb noe som betyr veldig få ettermiddager og kvelder sammen. Jaja, som jeg selv sier til han; vi har hele livet på oss! Jeg håper du får en strålende tirsdag, talk later <3

#instagram #inspo #bilder #bildedryss #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 23.05.2016, 10:31

BEACH LIFE


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

​Railay Beach - Krabi Thailand

Good morning, babes! Når jeg har en avslappende kveld hjemme sammen med Omar og vi spiser middag litt seint på kvelden, ender det som regel opp med at vi blitt sittende å se tv- serier helt frem til jeg sovner. Med andre ord lar jeg være å shine leiligheten frem til etter PC- tiden min morgenen etter. Og jeg angrer like mye hver gang. Jeg har nemlig støv på hjernen, og når jeg skal sette meg ned å blogge i rot er det noe som ikke er helt på topp. Uansett, i det siste har jeg blitt flink til å pause kvelden en liten halvtime for å rydde både stue og kjøkken før tvkosen fortsetter. Det slår virkelig aldri feil! Når jeg våkner opp til en ryddig leilighet blir dagen min lettere, og kaffekoppen sammen med bloggingen kjennes ti hakk bedre ut. Siden været er grått og trist om dagen tenkte jeg det var på tide med litt beach throwback her inne! Hva synes dere om det? Bildene er tatt på flotte Railay Beach like utenfor Krabi i Thailand. Jeg har nevnt det før, men jeg sier det likevel igjen, skal du besøke Sør- Thailand du ta turen til Krabi! Dette er området jeg likte aller best på fastlandet i Thailand (av de stedene jeg har vært), stemningen her er fantastisk og atmosfæren mer avslappet. I tillegg hadde jeg en bedre mat- og menneskeopplevelse her, samt at jeg fant noen av de vakreste strendene - just like this one. Bortsett i fra blogg har jeg brukt morgenen på å dagdrømme om neste ferie. Akkurat nå står små perler som Monaco eller Korsika høyest på travel- listen min. Jeg håper mandagen behandler dere bra, og at dere alle får en topp uke! Now: Breakfast and then it´s back to work!

SAMSUNG CSC

#travel #reise #inspo #tb #thailand #krabi #drømme #destinasjon #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 22.05.2016, 18:13

UKENS..


SAMSUNG CSC

Hei, og god søndag, fine jenter! En ting jeg har vurdert den siste tiden er å begynne og blogge på engelsk. I det minste et lite avsnitt på slutten av innlegget. Det å skrive engelsk kommer på en måte naturlig til meg, og jeg synes det er så gøy! Ofte når jeg planlegger blogginnlegg i hodet skriver jeg de faktisk på engelsk i tankene mine først. Don´t know why, but it is what it is! Det vil selvsagt ta litt ekstra tid, og jeg vet ikke om det er til noe hensikt, men vi får sjå.. Jeg bruker engelsk så lite i hverdagen, at jeg tenker det hadde vært en genial måte og både øve seg og vedlikeholde engelskkunnskapene mine på. Men det var ikke engelsk jeg skulle innom her for å diskutere i dag, det er jo søndag og det betyr ny ukesoppdatering. Under finner dere denne ukens oppturer, nedturer og favoritter - enjoy! 

Ukens opptur: Forrige lørdag fikk jeg besøk av min lillesøster Emilie som ble her frem til mandagen ettersom det var skolefri den dagen. Vi koste oss sammen med Eirik, Omar og Gucci, og hadde både tacokveld hjemme, parkdag i sentrum, besøk på Solastranda og en tur på kino på søndagskvelden. Vi så forresten Jungelboken, hvis ikke jeg har nevnt det tidligere, og den var supersøt! 17.mai- feiringen på tirsdag var heller ingenting å klage på, selv om jeg følte det mer som en fest enn nasjonaldag ettersom jeg jobbet hele dagen og kun var ute med venner på kveldstid. Helt til slutt må jeg nevne hele denne frihelgen jeg har hatt sammen med Omar som en opptur. Vi har kun slappet av, trent, vært på visninger og kost oss i hverandres selskap.. og ja! I dag klarte jeg å slå personlig rekord i planke med over 30 sekund. Stødig som en planke stod jeg i hele 4 minutt og 30 sekunder etter endt mageøkt i dag. Jeg er egentlig ikke veldig opptatt av slike rekorder, men jeg må ærlig innrømme at det er veldig gøy når det først er meg det er snakk om, haha. 

Ukens nedtur: Siden jeg har valgt å ta med en fast "ukens nedtur" får jeg vell grave frem noe negativt denne søndagen også. Hehe. Jeg har ikke store tingene å syte over, men jeg kan jo trekke frem den dårlige bloggingen min. Jeg har verken hatt mye inspirasjon eller overskudd til noe særlig jobbing her inne, men nå føler jeg på meg at motivasjonen er tilbake, og det gjør meg alltid like glad! En annen nedtur er at jeg ikke får vært hjemme på pappas bursdag i dag. Jeg håper likevel du får en veldig fin dag - gratulerer så mye med dagen, Pappi! 

Ukens måltid: Lørdagsmiddagen Omar stelte i stand til meg etter treningen i går. Dette bare dere prøve ut! Dagens første blogginnlegg, og oppskriften på denne herlige retten finner du HER.

SAMSUNG CSC

Ukens sang: Sangen som har gitt meg mest treningsmotivasjon og glede denne uken er helt klart Drop in the Ocean av Omi (ikke min Omis altså! Høhø..). Skikkelig gladsang!

Ukens bilde: Det må bli dette vårlige bildet av min nye bestevenn Gucci og meg <3 Se så nydelig han er da! I dag kom jeg forresten nesten hjem med en katt etter en visning også.. Den eldre damen som bodde i leiligheten gjorde en spøk ut av om jeg ville ha med katten på kjøpet av leiligheten. Jeg ble jo supergiret og sa ja før jeg rakk å tenke meg om, og da gikk det over til at hun gjerne ville jeg skulle ta med meg katten hennes hjem right away. Kanskje like greit at jeg ikke har lov å ha husdyr her jeg bor nå, hvis ikke hadde det vell vært rene dyrehagen her inne! 

SAMSUNG CSC

Ukens blogginnlegg: Bare fordi jeg liker bildene, og fordi vannmelon er godt, velger jeg ut DETTE innlegget som ukens blogginnlegg. Det virket på dere som om det var flere enn meg som var glade i litt vannmelon- inspo? :-)

SAMSUNG CSC

Ukens klesplagg: Selv om det har dukket opp litt av hvert i postkassen min denne uken tror jeg at jeg må si denne genseren fra Asos. Jeg elsker at den er så enkel, men samtidig litt annerledes da den er magekort. Billig er den også! Du finner den HER /ad.link.

SAMSUNG CSC

Jeg håper søndagen deres behandler dere bra, og at alle er klare for en ny uke allerede i morgen! Jeg er supergiret, supermotivert og ekstra glad om dagen så jeg har ikke annet å si enn; Monday, I´m ready for you! Have a great night, girls <3

#ukens #opptur #nedtur #favoritt #inspo #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 22.05.2016, 10:27

UKENS SØNDAGSMIDDAG


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Okei dere, husker dere at jeg delte oppskriften på DENNE retten for noen uker siden? Nå har Omar gjort det igjen, men denne gangen ble retten om mulig enda bedre! Hvis dere ikke har planlagt søndagsmiddagen enda må dere bare teste ut dette ;-) Oppskriften finner dere ved å trykke på bildene over her, og som dere ser har vi byttet ut penne med tagliatelle og kyllingfilét med kyllingkjøttdeig - soo much better! Toppes med frisk basillikum og ruccola. 

Jeg har som sagt hatt fri denne helgen, og hadde store planer om masse fine bilder. Dessverre har det vært dårlig vær og regn hele helgen, og i dag er inget unntak. Det positive med dårlig vær er at jeg har fått slappet skikkelig av og trent mye. Hva annet skal man finne på i regn? I tillegg har både Omar og jeg hatt vaskekick de siste dagene, så nå er alt fra gulv til kjøleskap skrubbet.. og fylt opp! Vi storhandlet nemlig i går, så i løpet av de nærmeste dagene tenkte jeg å vise dere hva som er å finne i mitt kjøleskap. Høres det bra ut? Resten av morgenen min skal bli brukt på litt bloggplanlegging, samt planlegging av den nye uken. Det blir mye jobbing på meg neste uke, og da er planlegging av dagene mine utrolig viktig. Som de fleste sikkert har fått med seg er hotellstreiken i Norge over, noe som betyr at Omar skal tilbake på jobb allerede i morgen. Det er litt bittersøtt akkurat det der. Jeg har nemlig sett mer til Omar de siste tre ukene enn jeg har gjort gjennom hele hans Clarion- karriere. Jeg har virkelig kost meg med å ha gutten min hjemme hver eneste kveld, spist middag med han hver dag, hatt tid til masse tvserier, og han har hatt overskudd og tid til mer vasking enn meg (hehe). Kanskje jeg faktisk ikke drømmer om å være hjemmeværende, men ha en mann som er det. Haha, neida, jeg bare tuller.. Det blir kjipt å se mindre til Omisen min igjen, men heldigvis vant de streiken, og heldigvis er det ikke lenge igjen til sommerferie! Enjoy your Sunday, babes! 

SAMSUNG CSC

#dinner #mat #inspo #hverdag #blogg #middag #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 21.05.2016, 17:36

NORGES FINESTE STRAND


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Solastranda like i nærheten av Stavanger - Norway

Jeg har helt glemt å vise dere disse bildene fra vakre Solastranda bare en liten kjøretur unna Stavanger sentrum. Det var Emilie, Gucci og jeg som besøkte stranda da jeg hadde besøk av dem begge forrige søndag. Vi skulle nemlig hente Eirik på flyplassen på søndags ettermiddag, og da var det klart at vi måtte gjøre et lite stopp på Norges absolutt fineste strand. Jeg har faktisk vokst opp med å vite om Solastranda ettersom hele familien på mammas side er fra Sandnes, og har besøkt stedet hver eneste gang jeg har vært i Stavangerområdet sikkert hele livet mitt. Jeg tror jeg nå har sett stranda på sitt beste både med stekende sol og 30 varmegrader, blåsende bort i storm og våt av regn i storm... og like vakker er den hver eneste gang! Som dere ser av bildene var det temmelig mye vind forrige gang jeg besøkte stedet også. Emilie og jeg holdt på å fryse fingrene av oss, og Gucci var så full av sand da vi hadde vært der i et lite kvarter at det bare var å komme seg hjem igjen. Vi var ikke akkurat kledd for tur i blåsende sand, haha. Noen fine bilder ble det likevel - jeg håper dere liker når jeg deler litt bilder som dette. Ha en fin lørdagskveld videre, flotte jenter! Talk tomorrow <3

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#solastranda #stavanger #bildedryss #norge #natur #inspo #hverdag #reise #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 21.05.2016, 10:22

DENIM SHORTS WITH PATCHES


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Shorts with Patches Asos HERE /ad.link

Good morning!  Jeg har jo tidligere sagt at jeg enten er i en skrive-blogg-boble eller en lese-blogg-boble, det finnes ikke noe midt i mellom. Nå er jeg dessverre inne i sistnevnte, og storkoser meg med å følge livene til mine store favoritter i Sverige både på Instagram og bloggene deres. Dette går jo ut over min egen bloggtid, men jeg skal prøve å komme sterkere tilbake nå. Jeg har jo tross alt fri i helgen, så det burde ikke være noe problem! En annen boble jeg er inne i er en lite nettshopping- boble. Hvis dere trykker på linken til shortsen over ser dere forresten at shortsen ser litt oversized ut på modellbildene. Jeg bestilte min shorts i S i stedet for XS nettopp for å få den litt stor. Vell, den ble ikke akkurat oversized på meg, så vi kan vell si at shortsen er litt liten i størrelsen. Jeg ville bare gi beskjed i tilfelle noen av dere kunne tenke dere å kjøpe den samme! Heldigvis synes jeg den var riktig så fin selv om det ble en tight modell ;-)

Jeg har forresten funnet verdens mest geniale vaske- idé! Nemlig å høre på lydbok mens du vasker. Aldri før har rengjøringen av leiligheten, og da spesielt det å støvsuge gulvet gått lettere unna. Så neste gang du skal vaske anbefaler jeg deg å laste ned en god bok i Storytel og plugge proppene i ørene. Jeg lover deg at vaskingen vil gå unna på et blunk ;-) Og mens jeg først snakker om tips, har noen av dere sett serien Bangshee på Hbo Nordic? Hvis nei anbefaler jeg dere å starte i dag! En kjempespennede serie både Omar og jeg er hektet på etter bare 5 episoder. Now: Time for some breakfast and then the gym. I´ll talk to you later! Klem <3

#inspo #mote #fashion #blogg #denim #shorts #asos #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjanneboin

Follow
 • 19.05.2016, 10:24

OVERSIZED CROPPED SWEAT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Shorts Levis Cropped Sweat HER /ad.link

Hva er det egentlig med meg og det å stå opp umenneskelig tidlig? Alltid når jeg har morgenvakt og må opp rundt 06, våkner jeg alltid 05 og får ikke sove igjen.. akkurat som i dag! Det er så irriterende, for det er jo når jeg faktisk må opp klokken 06 at jeg faktisk trenger alle de timene søvn jeg kan rekke å få. Likevel våkner jeg av meg selv hyppig gjennom hele natten, og kan bare glemme å få noe søvn på øyet den siste gangen jeg ser på klokken, som pleier å være rundt 1 time før jeg egentlig må opp. Jeg tror det er underbevisstheten min som er livredd for å forsove seg til jobb. 

Det positive i dette er at jeg da rakk å forhåndsskrive et innlegg her inne på morgenkvisten. Så når jeg nå sitter og skriver dette innlegget er altså ikke klokken mer enn 05.30. Har vi noen andre morgenfugler der ute? Jeg kan tenke meg at jeg er passe sliten etter endt jobbvakt klokken 17, men da bærer det rett på visninger sammen med Omar, så det får bare være. Så får jeg heller utsette treningen til i morgen. Nå blir det nemlig fult fokus på ren mat og trening frem til sommerferien starter. Jeg har nemlig vært litt sløv på den fronten i det siste, men jeg lovet meg selv at jeg skulle starte med mine sunne vaner igjen etter 17.mai, så nå er jeg altså i gang. Er du med meg? Jeg satser også på litt flere trenings- og matinnlegg her inne på xplor.blogg.no, hope you´re ready :-) Ha en strålende torsdag, flotte jenter!

SAMSUNG CSC

#sweatshirt #inspo #asos #style #fashion #blogg #mote #minmote #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
xplor

25 y/o Travel & Fashion blogger from Norway. Contact: janne.lb@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - Xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet. NEXT STOP: THAILAND!!

Search

Bloggdesign

hits