• 31.03.2016, 19:22

ELEPHANT MOUNTAIN


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Like utenfor Phi Phi Island - Thailand 

#travel #reise #reiseblogg #inspo #travelsbyjannebodin #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 31.03.2016, 11:26

DET Å VÆRE BLOGGKJÆRESTE


SAMSUNG CSC

Selv om bloggen for meg bare er en hobby bruker jeg vell minst en tredjedel av dagen min på dette og andre sosiale medier. Avhengig much? Guess I´m not the only one.. Uansett, det jeg skulle frem til og ville ta opp idag var at det må være ganske rart for utenforstående å forstå seg på denne hobbyen. Her sitter jeg og bruker halve livet mitt på å oppdatere venner, bekjente og ukjente gjennom bloggen min, som jeg ikke lever av, mens jeg går glipp av det virkelige livet utenfor PCen.. som jeg regner med mange av de som ikke leser dette vil tenke om saken. For min del handler det heller om at jeg bruker tid på noe jeg interesserer meg for og synes er gøy. Jeg hadde jo aldri brukt så store deler av hverdagen min på noe jeg ikke likte. 

Når det kommer til Omar er han en utenforstående som ikke er veldig inn i sosiale medier, men han begynner likevel å forstå seg på ting etter å ha vært sammen med meg nesten daglig i 3 år.. Nesten i allefall. Han må jo gjennom sitt som bloggkjæreste, og noen episoder er mer bemerkelsesverdige enn andre. Som for eksempel i går morges da vi begge endte opp med å le av hele situasjonen.

SAMSUNG CSC

Vi satt her over Macen min og holdt på med noe litt mer seriøst som hadde med Omar sin jobb og gjøre, mens vi spiste frokost sammen. Midt i en samtale om økonomi og innkjøp dukker plutselig et bilde av meg opp hvor jeg sitter og leser den nyeste utgaven av Stella... i senga.. smilende... alene (HER). Det første vi gjør er å se på hverandre før vi begge begynner å le samtidig. Omar ler av meg og mine rare påfunn, jeg ler fordi jeg vet nøyaktig hva han tenker, før han sier: "Hvordan kommer du i det hele tatt på og sette deg ned i senga og ta bilder av deg selv.. med et blad mellom hendene.. mens du smiler til bladet?"..

Vell, det er en bloggting.. Akkurat som når jeg står i vinduet og tar bilder av beina mine med Converse på, og forbipasserende på gaten utenfor ser rart på meg - only bloggers will know! 

#blogg #inspo #hverdag #bloggkjæreste #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 30.03.2016, 19:32

EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET


SAMSUNG CSC

Hei, alle sammen! I kveld tenkte jeg å komme med noen nyheter bare fordi jeg er i det pratsomme hjørnet denne onsdagen. I tillegg har jeg bestemt meg for å publisere litt mer "vanlige" innlegg her inne, slik som dette - innlegg som jeg egentlig kunne ha vært foruten, men som jeg likevel velger å poste. Skjønte dere hva jeg mente med det? Haha.. Uansett. Jeg tipper de fleste av dere har fått med dere nyheten om at Instagram skal gjøre store endringer. For de av dere som ikke har hørt det enda så har Instagram bestemt seg for å skille ut feeden til å gjelde kun brukerne du er mest interessert i og aktiv hos, og slutte med at bildene til personer du følger legges ut i kronologisk rekkefølge. Teit, hæ? Hva er da vitsen med å følge 500 brukere hvis du kun skal få se noen få av bildene.. 

Men hva har vi egentlig fått igjen for denne nyheten? Vell, vi ser desperate bloggere og kjente Instagrammere som oppfordrer følgerne sine til å slå på push notifications på mobilen for når de legger ut nye bilder. Jeg fulgte med selv jeg, og slo på varsler for mine favoritt- Instagrammere, men fant fort ut at det eneste jeg fikk da var beskjed på mobilen om når bildene ble publisert. Tenk hvis jeg skulle fått dette opp på telefonen min hver eneste gang en kjendis eller annen stor blogger jeg fulgte la ut et nytt bilde.. mobilen min ville jo klikket helt! Det jeg ønsker, og det jeg ble lovet, var at bildene deres skulle komme opp i feeden min og ikke forsvinne. Vell, det var ikke det som skjedde, så ikke la dere lure av alle oppfordringene..

Jeg tror vi alle skal senke skuldrene og slappe litt av. Forandringer er skumle, er det ikke derfor vi ikke liker dem..? Men vi vet jo hverken hvordan, når eller om forandringen i det hele tatt skjer - det er jo veldig mye kritikk mot dette i sosiale medier om dagen.

SAMSUNG CSC

Når det gjelder den gode nyheten så er det en jeg jubler over! Det er ikke lenger ofte jeg gleder meg til nye filmer som kommer på kino, MEN når jeg i går kveld fant ut at en av mine absolutte favorittbøker er filmatisert! Da var det en overlykkelig Janne som med en gang måtte søke opp traileren. Og når jeg nesten får tårer i øynene bare av en trailer, ja, da vet jeg at filmen er midt i blinken for meg. Så har det kanskje noe å gjøre med at jeg har lest boken og allerede elsker fortellingen, men Jojo Moyes "Et helt halvt år" er virkelig verdt å lese hvis du er svak for romantiske kjærlighetshistorier - og jeg tipper filmen er det samme. Traileren kan du se HER. Hva synes dere forresten om slike mindre betydningsfulle prateinnlegg?  

#blogg #hverdag #instagram #mebeforeyou #pratsom #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 30.03.2016, 11:09

TACOBURGER


SAMSUNG CSC

Du trenger: 400 g karbonadedeig, chilli, tomat, mais, tacokrydder, lettrømmet, 100 g revet ost, avokoado, nachochips, hamburgerbrød

SAMSUNG CSC

Burger: Tilsett 1 pose tacokrydder, chilli og 100 g revet ost i kjøttet, før du former 4 burgere av karbonadedeigen. Stekes godt!

Avokadomos: Mos 1-2 avokoadoer og tilsett litt salt og pepper - tomater, sitron og hvitløk kan også tilsettes.

Maiskrem: Ha 1 boks med mais i en blender eller bruk stavmikser og mos den helt før du tilsetter et par spiseskjeer lettrømme.

Tilberedning: Start med å varme hamburgerbrødet litt i panna før du legger avokadomosen først og noen slice tomater før du legger burgereren på brødet. Topp med maiskrem og nachochips, og nyyt!

SAMSUNG CSC

Ny onsdag, ny oppskrift, og denne gangen vil jeg dele noe av det beste jeg spiste i påsken. Alt som har med taco å gjøre er egentlig favoritter hos meg, så at denne tacoburgeren falt i smak kom ikke som noe sjokk. Oppskriften fant jeg på matprat sine nettsider, men jeg tenkte jeg ville dele den videre med dere i dag før jeg selv drar på jobb. Ja, så i dag er det altså tilbake på jobb igjen for min del også, men denne uken har jeg kun 2 langvakter foran meg før det er helg igjen, så jeg starter mykt etter ferien. På fredag får jeg besøk av lillesøsteren min for helgen, og da venter kosekveld med hun, Eirik og Omar, noe jeg gleder meg veldig til - jeg elsker når vi alle er samlet! Forresten, nå har jeg hatt fri et par dager og både solen og bildelyset har sviktet meg, men i dag dere.. i dag er solen tilbake og bildelyset perfekt - og jeg skal på jobb fra formiddag til kveld. Just my luck! Til de av dere som vil kose dere litt ekstra i helgen anbefaler jeg denne deilige tacoburgeren til middag! Burgereren i seg selv var kjempesmakfull, og det hele ble ekstra godt med avokoadomos og maiskrem, samt den crunchy nachochipsen. Sistnevnte går jo an å lage hjemmelaget også, hvis dere ønsker en litt større utfordring! Jeg håper dere alle får en flott onsdag!

#mat #taco #tacoburger #inspo #oppskriftonsdag #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 29.03.2016, 19:59

TI TIPS TIL HVORDAN DU KOMMER TILBAKE I GODE RUTINER


SAMSUNG CSC

En påske med litt for mye godteri og slappe dager for de fleste av oss er vell overstått, og det er på tide å finne tilbake til de gode rutinene vi opparbeidet oss etter jul. For min del er ikke dette noe jeg sliter så veldig med, for jo mer godteri jeg spiser og slappere dager jeg går igjennom, jo lettere er det for meg å gå tilbake til å spise sunt og trene hardt. Jeg. Blir. Så. Lei! Kroppen føles tung, tennene verker, søvnen blir dårligere og energinivået synker sakte, men sikkert. Det skal sies at jeg ikke klarer å slutte med dårlige vaner midt i en ferie, nei, da skal jeg kose meg, men så fort den er over og mandagen starter kommer jeg som regel back on track nok så fort.. akkurat som i går! I dag er det tirsdag, og tiden for "Ti Tips"- innlegget mitt igjen, og derfor tenkte jeg at jeg nå skulle dele mine beste tips med dere. Jeg håper at dette kan hjelpe dere litt på veien mot en sunnere og litt bedre hverdag for de av dere som måtte ønske det. 

1. Start med faste og gode rutiner allerede fra morgenen av. Sett deg mål om å innføre en fast stå-opp-tid om morgenen som du holder selv om du skal på skolen sent, jobb tidlig eller har fri, da vil kroppen ha mye lettere for å stå opp tidlig etterhvert. Og som vi alle vet får en mye mer ut av dagen når en står opp et par timer tidligere enn vanlig. 

2. Rydd opp i klesskapet, kjøkkenskap, skuffer og kjøleskap. Legg bort vinterklær og ta frem vårklær, kast alt du ikke bruker i skuffer og skap, og kvitt deg med unødvendig sukker og crap i kjøleskapet. Clean home - clean mind, right? For min del er dette vesentlig om jeg skal være sunn i hverdagen. Har jeg godteri stående i skapet klart til helgen, kan du være sikker på at jeg har spist det opp lenge før jeg rekker å si fredag. 

3. Fresh opp treningsgarderoben! Hvem sier at ikke nye treningsklær kan gi ny treningsgnist? Ingen jeg har hørt om i allefall! Jeg har selv kastet alt av gamelt, utvasket treningtøy i dag, og lagt det nyeste og fineste jeg eier fremst i treningsskuffen. En annen anbefaling som hjelper på motivasjonen er å oppdatere spillelisten din på Spotify. Jeg blir selv supergiret av gode treningssanger!

SAMSUNG CSC

4. Få med deg en venn! Hva er vell bedre enn å trene sammen med en du er glad i? Det blir både enklere å komme seg på trening, og å gjennomføre avtaler hvis du får med deg en på laget. I tillegg er det mye lettere å holde seg til sunne alternativer på jentekveldene hvis dere alle har samme mål om å holde dere unna for mye sukker. 

5. Planlegg, planlegg, planlegg. Har du som mål å spise litt sunnere frokost, reinere middag, bli sterkere eller trene 4 ganger i uken? Skriv lister hver eneste søndag, og ris eller ros deg selv for hvor godt du klarer å gjennomføre planene dine når uken er godt. Jeg anbefaler også å sette opp ukesmeny før du gjør storhandelen så unngår du å fylle kurven med undøvendige varer. 

6. Lag deg noe godt uten sukker! Det finnes så utrolig mange og gode desserter, snacks og alternativer til kos uten at det trenger å være proppet med sukker. Bare søk opp det du måtte ha lyst på sammen med "uten sukker" på Google og jeg lover deg at det dukker opp mange gode forslag. Vi har jo en hel haug av fitness og matbloggere som fokuserer på sunn og næringsriktig mat. I tillegg har vi jo alltids frukt og norske bær som er noe av det aller beste i verden! Er dere ikke enige?

SAMSUNG CSC

Oppskrift HER

7. Tilpass livsstilen din til din egen hverdag. I starten tenker du kanskje at du ikke har tid til å trene i hverdagen? Tull.. Alle har tid hvis de vil, det handler bare om å tilpasse seg sin egen hverdag. Okei, så jobber du kanskje 10 timer en dag som meg, men da er det jo perfekt å legge treningsfri til denne dagen. I tillegg spiser du kanskje på jobb og får ikke bestemme maten selv? Da lager du deg enkelt og greit en matpakke for hele dagen. Nok en gang, det handler om planlegging. I starten vil det kanskje føles ut som stress, men jeg lover deg at det blir en vanesak hvis du holder det gående.

8. Ikke start for hardt hvis dette ikke er noe du er vandt med. Gå forsiktig frem og lytt til kroppen. Kanskje er 2 treningsøkter i uken nok for deg i starten, da synes jeg du skal holde deg til det og være fornøyd med deg selv. 2 økter er bedre enn ingen, selv om kanskje halve Norge i dag må trene 5 ganger i uken for å være fornøyde med seg selv. Det samme gjelder på matfronten, dropp dine verste uvaner først i starten, og ta det gradvis derfra. Kutter du alt du forbinder med usunt med en gang, samtidig som du overtrener, vil motivasjonen forsvinne like fort som den kom.

SAMSUNG CSC

9. Skryt av deg selv! Jeg har nevnt det tidligere i dette innlegget, men jeg synes setningen fortjener et eget punkt. Ingenting er eller gjør deg bedre enn selvskryt :-) Det gjelder faktisk på alle plan her i livet!

10. Sørg for å få i deg nok vitaminer og mineraler i løpet av en dag. Det gjør godt for kropp og sjel! Min løsning her er å spise frukt og grønt, gjerne i form av juice. Skaff deg en juicemaskin hvis ikke du allerede har det og juice i vei. Ingenting er som en ferskpresset juice, og i tillegg til at det smaker godt får det bort søtsuget for en stund. Vinnvinn!

SAMSUNG CSC

Juice av 3 kiwi, 1/2 sitron, 2 pærer og litt ingefær

Jeg håper dere likte innlegget og at dere fant noen tips dere kan ta med dere på veien tilbake til en litt sunnere hverdag. Forrige ukes "Ti tips til en sunn og god lunsj" finner du HER, eller ved å klikke deg inn på "Ti tips"- kategorien i bloggens meny. Ha en fin kveld videre, alle fine lesere! Og husk: Smil og vær glad - det er den aller beste oppskriften på et sunt og godt liv!

#titips #sunn #hverdag #mat #trening #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 29.03.2016, 10:58

SPRING OUTFIT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SKINNJAKKE NELLY SKO DNA SHORTS LEVIS RAYBANS OG T- SKJORTE JUNKYARD (samarbeid)

Siden forrige uke bestod av fint vær, mye sol, bra bildelys og tidlige morgener var jeg i det kreative hjørnet omtrent hver eneste dag og startet selvsagt å planlegge litt vårantrekk. Det er noe jeg ofte gjør så fort jeg får et glimt av solen, nettopp fordi jeg gleder meg til å gå med bare legger, solbriller på nesen og kun en skinnjakke over alle t- skjortene mine. I dag skal jeg gjøre en lien spring cleaning i klesskapet mitt, slik at alle strikkegensere legges bakerst og de litt mer tynne plaggene får komme foran, samt levere så mye som mulig av klærne mine til Fretex. Er det noe jeg hater så er det et fult klesskap, da mister jeg alltid motet når jeg skal gå inn i det og sette sammen et antrekk. I vår blir det mye Levis, Raybans, Converse, skinnjakker, sneakers og kule t- skjorter med print - virkelig elsker alt sammen!

Jeg har gått rundt og trodd jeg skulle starte på jobb i dag hele påsken, men det viser seg at jeg ikke begynner igjen før i morgen, noe som betyr nok en fridag! Egentlig er jeg ganske så klar for å komme meg på jobb igjen noen dager, men da får jeg forstette å komme tilbake til rutiner denne tirsadgen også. Det betyr trening, storhandling, litt rydding og avslapping. Jeg tenker også å skrive et lite innlegg her inne senere med mine beste tips til hvordan du litt enklere kommer tilbake til hverdag og gode rutiner igjen. Hva synes dere om det?

SAMSUNG CSC

Senere i kveld får jeg besøk av jentene mine, noe jeg gleder meg veldig til. Som sagt har jeg ikke sett dem hele påsken så jeg tror vi har en hel del å catche up - som vi alltid har. Når Jeanett, Helene og jeg er sammen går som regel skravla i ett fra vi møtes til vi forlater hverandre, og noen film eller tv- program kan vi bare glemme å få med oss. Men det er akkurat derfor jeg elsker å henge sammen med dem! Jeg håper dere alle får en kjempefin tirsdag, og lykke til med hverdagslivet igjen til dere som begynner på skole og jobb igjen i dag! Forresten, har noen av dere en jenteserie å anbefale meg? Jeg ble nettopp ferdig med The Carrie Diaries og føler jeg har sett nesten alt nå..

#spring #outfit #fashion #blogger #mote #ootd #styleno #minmote #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 28.03.2016, 19:22

THIS IS THAILAND


THIS IS THAILAND

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

I dag tenkte jeg å skrive et lite innlegg om mine inntrykk og tanker om Thailand. Som sagt har jeg besøkt Phuket, Phi Phi Island, Krabi, Bangkok og Similian Island, og det er disse stedene jeg tar utgangspunkt i når jeg skriver innlegget. Hva jeg synes om Phuket og Bangkok kan dere forresten lese HER og HER (Krabi kommer siden). Jeg håper dere finner disse innleggene interessante, og at noen av punktene kanskje hjelper dere litt hvis valget står mellom Thailand og et annet land. Men husk at dette er mine meninger, og at det kan hende at dine oppfatninger om landet er helt annerledes enn mine. Jeg vet jo allerede nå at tusenvis av nordmenn liker Thailand mye bedre enn det jeg selv gjør. 

1. Shopping i Thailand kan du bare glemme, du finner omtrent ikke en eneste kjent, eller spennende for den sags skyld, butikk. I tillegg er prisene skyhøye.

SAMSUNG CSC

2. Du besøke Thailands hovedstad Bangkok hvis du først er i landet. En veldig stor, spennende og levende storby som har alt du måtte lete etter... Note: Shoppingen er bra her, men nok en gang alt for dyr.. Vi snakker norske priser og høyere for kjente merkevarer. 

3. Templer er et mush see uansett hvor i landet du drar. Her snakker vi flotte bygninger med vakre utskjæringer i haugevis som er perfekt for både minnet og kameraet ditt :-)

SAMSUNG CSC

4. Jeg tar med alle ups and downs og en av de mest negative tingene ved landet er at det stinker. Spesielt på de mest turistvennlige plassene, her er det både skittent og ganske ekkelt. 

5. Selv synes jeg ikke selve Thailand i seg selv var sånn veldig idyllisk, men hvis du drar til spesielle plasser kan du likevel finne paradis. Min anbefaling her er Railey Beach i Krabi og Similian Island like utenfor Khao Lak.

SAMSUNG CSC

6. For min del var ikke maten i landet noe særlig, men så er ikke jeg så veldig fan av thai- mat fra før av. Omar på en annen side er ganske glad i thai mat, men var ikke særlig begeistret for det på turen han heller.. bortsett ifra noen steder i Krabi! Her synes vi faktisk både thai-maten og den indiske smakte mye bedre enn i Phuket. Kanskje var vi bare heldige med restaurantene? 

7. Thailand har noen av de største markedene jeg noengang har sett! Her anbefaler jeg deg virkelig å besøke flere forskjellige, og da speiselt weekend- markedene i helgene. Her finner du alt fra suvenirer til klær til masse thaimat til en billig penge. I tillegg er stemningen upåklagelig!

SAMSUNG CSC

8. Prisene i Thailand har økt i takt med at den norske kronen har sunket, så det at Thailand er så syyykt billig som alle skal ha det til fikk vi dessverre ikke oppleve. Selvsagt har det mye å si hvor du er og hvor du handler, og vi fikk se store forskjeller i løpet av reisen vår, men vi ble faktisk sjokkert over noen av de stive prisene vi kom over! Tenk at en liten klase med druer kostet over 100 norske kroner i en matvarebutikk..! 

9. Alltid noe å gjøre! Uansett hvor du drar i Thailand vil du aldri kjede deg, for det finnes nemlig utflukter og aktiviteter for enhver smak - og mange av dem! Her er det snakk om dagsturer til uendelig med øyer og skjulte perler, sightseeing i byer, til templer, buddaher og andre severdigheter, aktiviteter i form av gokart, bungyjump, buggyride og skytebaner, turer til weekendmarkets, ulike factories og old towns og daglige snorkle- og dykkerturer for å nevne noe.

SAMSUNG CSC

10. Phi Phi Island for den reiseglade! Selv dro vi fra Phuket til Phi Phi Island på vei til Krabi og bestemte oss for å overnatte her i 2 netter. Det er jeg utrolig glad for at vi gjorde, for denne øyen anbefaler jeg virkelig videre til alle reiseglade sjeler der ute. Stemningen og atmosfæren er en helt annen enn den du finner på fastlandet; mye mer rolig og behagelig, hyggelige lokale og avslappet turister. Her finner du en indre fred om jeg kan si det slik, haha, og da Omar og jeg satt på en strand og så på et ildshow den første kvelden fant jeg for første gang på reisen vår tilbake den forelsketireiseogverden- følelsen jeg lette etter fra jeg dro hjemmenfra. I tillegg fantes det rundt 10 katter på hvert eneste gatehjørne #crazycatlady.

SAMSUNG CSC

11. Scooter- land nummer 1. Jeg regner med de fleste av dere har fått med dere at scooter er et vanlig fremkomstmiddel i Thailand, vell, dere kan tenke dere dette x 1000. Det tar faktisk helt av, og scootere virker som å ha førsterett i trafikken - bilene må bare passe seg!

12. Thailand har helt fantastiske snorklemuligheter. Jeg elsker å dra på utflukter hvor snorkling er en del av aktiviteten og jeg så mange nye og spennende fisker i løpet av reisen. Jeg klarte til og med å klappe en havskilpadde! Igjen vil jeg anbefale snorklingen på dagsturen til Similian Island - såå mange fantastiske steder hvor vannet er krystallklart! 

13. Dårlige gågate- forhold. Dette nevnte jeg så vidt i "This is Phuket"- innlegget mitt, men det var ganske likt på alle plassene bortsett ifra øyene. Det finnes nesten ikke gågater, og fortauene er så smale at det ikke er plass til flere enn to mennesker i bredden.. noe som er veldig dumt i et land hvor turismen er stor og trafikken voldsom. Dette var også en av tingene jeg likte så godt med Phi Phi Island - her finnes det nemlig ikke biler eller scootere! 

14. Fruit heaven!! Åh, så mye god og eksotisk frukt du finne i Thailand, og det på hvert eneste hjørne! Jeg smakte på så mye nytt og spennende at jeg ikke engang husker navnet på halvparten. Drar du til landet og ikke har sett eller hørt om frukten tidligere - prøv den!

SAMSUNG CSC

15. Lite palmer og hvite strender.. Dette var noe jeg forventet meg før jeg kom, og som jeg savnet mens jeg var der. Jeg kunne kanskje gjort en litt bedre research på akkurat det, men jeg føler liksom at hvis jeg ikke får dette trenger jeg ikke å betale 7000 kr for en flybillett på over 14 timer når det er akkurat det jeg vil ha. Nei, dere.. Jeg er utrolig glad for at jeg har vært i Thailand og sett hva landet har å by på, men Mexico over Thailand anytime!

SAMSUNG CSC

#thisisthailand #thailand #travel #reise #reiseblogg #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #travelsbyjannebodin #blogbyjannebodin

Follow
 • 28.03.2016, 10:50

SISTE PÅSKEMORGEN


LAST DAY OF EASTER

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

God morgen, alle sammen! Nå hadde jeg tenkte å skrive god søndag også, for det føles virkelig ut som det her jeg sitter 2.påskedag. Siden Omar og jeg var ute på kino i går kveld, vi begge har fri idag og alt av butikker er stengt har jeg skikkelig søndagsfølelse, noe jeg kommer til å ha helt til jeg tror det er mandag når jeg våkner i morgen. Påsken er nesten over for denne gang, og jeg har planer om å bruke den siste feriedagen på å komme i rutiner igjen. Det tar alltid litt tid å vende feriemodus tilbake til hverdag, og etter en slik godterihøytid blir det nok ekstra vanskelig. I dag skal jeg altså ordentlig igang med treningen igjen, jeg skal kaste alt av sukker jeg har liggende i skapene, jeg skal lage meg en eller annen form for juice av restene jeg finner i kjøleskapet - og hele kjøleskapet skal vaskes. I morgen skal det nemlig fylles opp med sunne og gode matvarer igjen! Det er faktisk noe av det beste jeg vet å gjøre, da er det så utrolig mye lettere å holde seg sunn i hverdagen. Ellers skal jeg nyte siste fridagen sammen med min kjære til det fulle, se tv- serier og lese mer i boken min. I tillegg skal jeg planlegge litt jentedater for uken, for nå savner jeg alle Stavanger- venninnene mine litt for mye. Jeanett har jeg faktisk ikke sett siden januar fordi hun oppererte kneet da jeg var ute og reiste, og har vært hjemme i Bergen siden. Det skal bli så godt å se henne igjen! Jeg håper dere alle får en fin start på den nye uken. Har dere hatt en fin påske?

#hverdag #påskemorgen #inspo #påske #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 27.03.2016, 19:04

SUNDAY FUNDAY


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Da Omar våknet og jeg gjerne ville ut på tur var han ikke vanskelig å be, men den lille påsketuren vi bega oss ut på i dag morges endte med 10 minutter iskald gåtur i det sure været. Solen som titter inn gjennom vinduene i dag lurte oss virkelig, og selv om vi tok på oss ulltrøya var det ikke langt vi gikk før vi bestemte oss for å gå inn i varmen igjen. Herreminhatt, for en vind!! Det endte med at vi droppet både grilling og trening, og heller koste oss med hjemmelaget sjokoladeboller med vaniljekrem i midten - nam! Jeg skulle gjerne ha vist dere mine flotte boller her på bloggen, men desverre forsvant hele den flotte hevelsen på bolledeigen da det stod i oppskriften at jeg skulle kna deigen atter en gang da jeg blandet inn sjokoladebitene.. Hvorfor måtte jeg ødelegge en så perfekt bolledeig? Jaja, heldigvis smakte de godt selv om de ikke ble særlig store, og spesielt godt ble det da jeg delte dem i to og puttet deilig vaniljekrem i midten. Finnes det egentlig noe bedre? Gulvvasken har jeg også fått unnagjort i dag, og siden jeg tok både bad og soverom på torsdag sier jeg meg godt fornøyd med denne ukens leilighetsvask. Nå er det snart klart for Dolma til middag som moren til Omar sendte med han hjem igjen fra Kristiansand. Dette er faktisk det aller beste jeg kan få til middag, så dere kan tro gleden var stor da Omisen ga meg en gryte med dette da han kom hjem i går kveld. Senere venter en aldri så liten kinodate på oss! En veldig fin søndag med andre ord, noe jeg håper også dere har. Vi skrives igjen i morgen, fine mennesker. 

#hverdag #blogg #søndag #inspo #stella #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 27.03.2016, 11:05

UKENS..


SAMSUNG CSC

Jeg og mine faste innlegg når nye høyder denne uken, og jeg tenkte nå å starte med "ukens.." hver søndag. Dette har jeg sett hos veldig mange andre bloggere, men jeg tror det er et populært innlegg som lesere liker å se, og derfor tenkte jeg at også jeg skal kjøre i gang med det. Det er jo gøy både for dere og meg med en liten oppdatering på ukene i ett og samme innlegg :-) So, here we go!

Ukens opptur: Påskeferie helt klart!! Allerede forrige fredag var jeg klar for å reise hjem til Sørlandet for noen dager, et sted jeg ikke har vært siden juleferien. Jeg trives utrolig godt i Stavanger, men det er alltid så herlig å komme hjem til fine, lille Tvedestrand og kun tilbringe tiden med familie og venner. Her slapper jeg virkelig av og får senket skuldrene på en helt annen måte enn jeg gjør i byen. Nå skal det sies at dagene går fra det ene besøket til det andre, men det er jo det som er hyggelig! I desember fikk vi også verdens søteste hund som jeg alltid blir like glad for å se igjen! Hun vokser jo så fort.. Ellers fikk vi tid til mye påskekos både hjemme, på besøk og ute i naturen, vi gikk tur, grillet, spiste masse god mat og mamma og jeg var til og med en liten tur på zumba. Noen herlige påskedager i Tvedestrand med andre ord!

SAMSUNG CSC

Ukens nedtur: Nedturen denne uken må være at jeg måtte forlate familien og Sørlandet allerede på tirsdag, selv om påskeferien varer helt til mandag. Jeg koste meg sånn hjemme og hadde lite lyst til å reise tilbake til Stavanger for å jobbe, spesielt ikke siden Omar da hadde dratt til Kristiansand for sin påskeferie. Jeg skulle gjerne ha vært noen dager i Kristisansand med hans familie, samt hatt denne helgen i Tvedestrand igjen og fått med meg blandt annet Påskelekene med alle vennene mine hjemme. Jaja, man kan ikke få med seg alt her i livet, og penger vokser ikke på trær ;-)

Ukens påsketips: Det må bli mine fine pastellegg med flashtattoos som jeg laget et innlegg om HER. Tipset fikk jeg som sagt fra et eller annet weheartit- bilde, men jeg likte resultatet så godt at jeg ville dele det med dere. Ble det ikke fiint? 

SAMSUNG CSC

Ukens middag: Her blir det vanskelig å velge fordi jeg spiste så mye godt mens jeg var hjemme i Tvedestrand.. Men siden dette egentlig var helgen før denne uken velger jeg å gå for gårsdagens Tacoburger. Oppskriften kommer på bloggen til onsdag - gled dere! 

Ukens lesestoff: Da jeg var i Thailand kom jeg inn i et skikkelig lesemodus og leste ut hele 2 bøker. Da jeg kom hjem var jeg ikke seint med å besøke Norli for å finne en ny roman jeg kunne lese. Valget falt på denne av Lucinda Riley, egentlig fordi den var så billig, men som jeg fort ble litt forelsket i. Jenta på Klippen forteller oss historien om to ulike familier som er nært knyttet hverandre fra krigstiden med kjærlighet, trøbbel og mysterier. Akkurat slike bøker jeg liker. Anbefaling av denne og de to andre jeg nettopp har lest kommer så fort jeg er ferdig med Jenta på klippen!

SAMSUNG CSC

Ukens tv- serie: The Carrie Diaries har rullet på Tv- skjermen fra jeg kom inn i leiligheten på tirsdagskvelden til Omar kom hjem i går kveld, med unntak av de timene jeg har vært på jobb så klart. En skikkelig jenteserie som forteller oss hvordan Carrie fra Sex & The City var som 16- åring, og hvordan hun endte opp i New York. Jeg anbefaler alle Sex og Singelliv- elskere å se serien! Du finner den på Netflix. 

Ukens klesplagg: Jeg har flyttet inn i mine gamle Converse igjen om dagen, og det føles så godt.. Ingenting gir meg mer vårfølelse enn et par godt brukte Converse på beina. Disse kjøpte jeg faktisk i Sør- Afrika for over 3 år siden, men de fungerer like godt den dag i dag. Og så må jeg selvsagt nevne mine kjære Raybans, som jeg setter på nesa så fort solen titter frem!

SAMSUNG CSC

Jeg håper dere liker mitt nye, faste innlegg som jeg vil publisere hver søndag fremover. Nå skal jeg se å vekke Omisen så vi kan 1. dra å trene eller 2. kle på oss ullklær, gå ned til vannet, fiske og grille. Det er foreløpig opphold her i Stavanger, så jeg satser på at det holder seg slik og vi kan gå for sistnevnte! Vi skrives igjen siden :-)

#hverdag #blogg #ukens #opptur #nedtur #inspo #jannexplor #xplorbloggno #xplor #blogbyjannebodin

Follow
 • 26.03.2016, 11:05

PÅSKEAFTEN MED MIN KJÆRE
GETTING READY FOR TONIGHT

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

God lørdagsmorgen alle sammen, og god påske! I dag er det påskeaften, og nettopp derfor og fordi jeg ikke har vært sammen med Omisen min på over en uke vil jeg overraske han litt ekstra når han kommer hjem i kveld. Jeg har derfor kjøpt det største påskeegget jeg kunne finne og fylt det opp, jeg har tatt på meg påskegenseren min og jeg skal bruke ettermiddagen min på å vaske leiligheten og lage middag til min kjære. I kveld venter nemlig en skikkelig kosekveld på oss! Som dere kanskje ser på bildene har jeg også lagt noe oppi påskeegget som tyder på en veldig hyggelig kveld for oss også i morgen - det begynner å bli alt for lenge siden forrige date! I dag hadde jeg forresten bestemt meg for å sove ut uten noen form for alarm på morgenen, men gjett hvem som våkner av seg selv lys våken allerede 07.30.. Det slår virkelig aldri feil på fridagene mine det. Jeg kom meg i allefall tidlig på trening da, og nå sitter jeg her nydusjet og klar for dagen. Må le litt av meg selv og de dørstokkmila.. De kjennes ut som 2 mil på langrenn hver eneste gang jeg er alene hjemme, så når jeg først finner motivasjon til å trene er det snakk om 5 minutter før jeg er ute av huset og inne på treningssenteret. Så fort jeg kjenner på treningslysten slår jeg PCen igjen, løper på badet og tar på meg linser og treningsklær, løper ut døren, over veien og inn på treningssenteret. Om jeg har pusset tennene eller spist frokost er ikke så viktig, her er det snakk om å komme i gang med treningen før motivasjonen forsvinner like fort som den kom. Det er rart det der, for jeg synes det er veldig gøy å trene når jeg først kommer i gang. Har dere noen hyggelige planer for påskeaften?

#påske #easter #hverdagsblogg #hverdag #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 25.03.2016, 19:38

LANGFREDAG


Happyface

TOPP BIKBOK SHORTS LEVIS

Huff, denne fredagen har vært lang.. Hehehe. Jeg er i det morsomme hjørnet i dag. Neida, har dere en fin langfredag? Selv er jeg på jobb i dette nydelige været, nor jeg har vært siden formiddagen i dag og her blir jeg helt frem til leggetid i kveld. Som dere ser på bildene over har jeg en veldig bra dag i dag, noe som jeg begrunner med at Omar kommer hjem til meg igjen allerede i morgen, jeg har mer påskeferie i vente og solen skinner igjen! Det er rart hvor mye været kan påvirke alt fra humør til form til tanker. Våkner jeg til sol og bra bildelys er jeg så utrolig inspirert og kan sitte foran PCen i mange timer i strekk. Våkner jeg derimot til regn kan jeg like godt gå å legge meg igjen.. Heldigvis er det førstnevnte som gjaldt denne langfredagen, og jeg håper det forsetter ut helgen. Jeg vil nemlig ta med meg Omar på en liten grilling ved havet, og kanskje litt fisking, på søndag hvis det er sol da også. Jeg kommer ikke på noen bedre måte å tilbringe 1.påskedag på! Hvis noen av dere har noen andre gode forslag - kom gjerne med dem, jeg trenger litt tips til uteaktiviteter de neste fridagene. Nyt kvelden!

#langfredag #hverdag #blogg #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 25.03.2016, 10:29

SANNHETEN OM REISING


Expectation:

SAMSUNG CSC

Reality: 

SAMSUNG CSC

Expectation:

SAMSUNG CSC

Reality:

SAMSUNG CSC

Da jeg så et bildeinnlegg som dette på en random side på Facebook fant jeg ut at jeg måtte skrive noe likenende selv her på bloggen. Jeg har reist en del, og vet at bildet øverst her er så sant som det går an å bli.. Haha. Noen flere som føler at inspobilder som omhandler reise ofte lyver litt? Jeg drar alltid på ferie med et mål om å ta noen flotte reisebilder med kun meg selv, Omar og selve plassen eller severdigheten i fokus, men med all turismen her i verden er det jammen meg ikke allitd like lett. Når det gjelder reality- bildene mine i innlegget er ikke de av de verste, men det er kun fordi jeg unngår typiske overfyltestrenderavturister- bilder, og holder meg til de mer idylliske. En venninne av meg som befant seg i Thailand på lik tid som det jeg gjorde sa at hun syntes det var dumt at de hadde valgt å dra til Phi Phi Island i stedet for Similian Island som vi gjorde fordi det så så mye mer idyllisk ut der hvor vi var.. Vell, jeg besøkte begge stedene og kan bekrefte at alle de idylliske strendene er like overbefolket. Jeg er bare blitt flinkere med kameraet i løpet av min lille reisekariere. Bare se på bildene under her, de er tatt på samme sted rett etter hverandre. Heldigvis bryr både Omar og jeg oss nok til at vi gidder å stresse med å finne lokation til de perfekte feriebildene, men jeg forstår godt at de som ikke bryr seg heller ikke klarer å få til de mest idylliske bildene når de er ute og reiser.. Noen av dere som kjenner seg igjen? 

Expectation:

SAMSUNG CSC

Reality:

SAMSUNG CSC

#travel #blogger #reise #inspo #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 24.03.2016, 11:35

DIY: PASTELLEGG MED GULLDETALJER


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg regner med jeg ikke er den eneste som har en haug med flash- tattoos igjen fra forrige sommer, og som ikke lenger er veldig interessert i å bruke dem? Vell, jeg kom over dette lille tipset på ett weheartit- bilde, og måtte teste det ut selv - resultatet ser dere over, og jeg synes det ble riktig så fint om jeg får si det selv. Jeg er ikke veldig glad i glorete gul, bortsett i fra noen blomster og lys i påsken, men disse eggene kunne jeg gjerne ha pyntet med året rundt. Det eneste jeg gjorde var å koke egg i ulike gryter med forskjellige konditorfarger oppi. Som dere ser var rød den eneste som fargen som ga skikkelig fra seg, men jeg ville i utgangspunktet ha pastellfarget egg, så jeg synes ikke det gjorde noe at de andre ble så svake som de ble. Etter at eggene var avkjølte festet jeg ulike flash- tattoos på eggene på akkurat samme måte som du fester dem på kroppen. Vips, så har du årets hjemmelagde påskepynt klar til å imponere alle påskegjestene dine! :-)

Jeg tipper de fleste av dere har påskeferie nå? Selv har jeg jobb disse røde dagene, men det gjør meg absolutt ingenting. Der hvor jeg jobber er det faktisk bare koselig å være på jobb på slike helligdager som disse. Og hva annet skulle jeg ha funnet på når jeg ikke har noen venner hjemme i Stavanger om dagen, og Omar er bortreist..? Jeg tror jeg hadde kjedet meg litt, spesielt siden solen ikke ser ut til å vise seg i dag. Krysser fingrene for at den er tilbake i helgen - da har jeg nemlig enda litt påskeferie! Fremover vil jeg lage et slik DIY- innlegg som dette minst en gang i måneden, jeg elsker jo å drive på med små hobbyprosjekter og da er det jo gøy å ha noen å dele dem med. Likte du mitt lille DIY- påskeprosjekt? 

#diy #påskeegg #hobby #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 23.03.2016, 19:41

T- SHIRT HEAVEN


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

ALLE T- SKJORTER FRA JUNKYARD (samarbeid)

Er det flere der ute enn meg som har startet på påskeegget til de du er glad i, men som ikke gjør annet enn å spise opp alt godteriet selv? Jeg er inne den verste godteriperioden min siden jul og gjør ikke annet enn å småspise godis hele dagen. Det har faktisk gått så langt at det går utover måltidene mine.. Jaja, det er jo bare påske en gang i året - er det ikke det vi sier? Så fort helligdagene er over og Omar er tilbake i Stavanger er det back to reality både med mat og trening. Jeg får spise meg litt lei på godteri i løpet av uken slik at det blir lettere å fylle opp kjøleskapet med grønt neste uke. For det er jo virkelig sistnevnte jeg trives best med! På bildene ser dere mine nyeste innkjøp av t- skjorter som består av alle favorittene mine i løpet av de siste månedene. Jeg lette etter dem alle da jeg var i Thailand, men kom dessverre tomhendt hjem igjen, så da var det rett inn på Junkyard for å bestille en av hver. Den nettsiden har virkelig alt jeg ønsker meg! Når det kommer til t- skjorter er det forresten det eneste jeg vil ha om dagen. Dette, en kul Levis, klassiske Raybans, skinnjakke og et par svarte Converse - det blir ikke mer vår enn det!

Den påskevasken jeg så vidt nevnte i stad ble forresten ingenting av da jeg sovnet i over 1 time på sengen min istedet. Haha, sånn går det når jeg går fra å ha fri i nesten en uke til en tidligvakt på jobb. Jeg har stått opp tidlig hver dag mens jeg har vært hjemme på påskeferie, men det blir liksom noe helt annet når det er vekkerklokken som vekker meg og jeg må skyndte meg avgårde til jobb.. selv om det kanskje bare er snakk om å stå opp 30 minutter tidligere enn jeg pleier når jeg har fri. Nå håper jeg bare at jeg får sove igjen til kvelden, for i morgen venter nok en lang jobbvakt, heldigvis ikke like tidlig som i dag :-) Nyt påskeferien alle dere som har det! Hvilke t- skjorte på bildene over er din favoritt?

#tshirt #heaven #mote #fashion #blogg #inspo #junkyard #jannexplor #xplorbloggno #xplor #blogbyjannebodin #minmote #styleno

Follow
 • 23.03.2016, 16:03

CHOCOLATE CHIP COOKIES


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

- 5 dl hvetemel, 2 egg, ca. 200 g smør, 2,5 dl sukker, 1 ts bakepulver, 1 ts vaniljesukker, 1 ts salt, 2 plater lys kokesjokolade -

Visp sammen sukker og romtemperert smør, tilsett så egg, salt og vaniljesukker før du sikter over mel blandet med bakepulver og vaniljesukker. Bland forsiktig inn den hakkede sjokoladen til slutt. Stekes på ca. 180 grader i 12- 15 minutter, avkjøl på rist og nyt med et glass melk til!

Jeg har bestemt meg for å rydde litt opp i bloggen og få litt flere og faste kategorier her inne. Jeg vet at dette er noe som har vært svært populært tidligere, så jeg håper selvsagt at dere vil like at jeg starter opp med dette igjen. I går laget jeg jo kategorien "Ti tips" som jeg snakket om, og som jeg kommer til å legge ut på tirsdager, mens jeg i dag vil legge ut et nytt matinnlegg i "Food"- kategorien, som jeg fra nå av har bestemt meg for å oppdatere hver onsdag. Her vil det komme oppskrifter på alt fra sunne desserter til juicer, middager og kaker, så jeg regner med det vil være noe å finne for enhver smak her. Det begynner å bli en liten stund siden jeg laget meg disse deilige chocolate chip cookiesene, men sjokoladekjeks slår vell aldri feil? Det gjør det i allefall ikke i mine øyne i, for dette er noe av det aller beste jeg får servert. Spesielt godt smaker det med et iskaldt glass melk til! Hvis dere har noen forslag til oppskrifter dere vil se her inne på bloggen må dere bare rope ut i kommentarfeltet. Vi skrives senere i dag, når jeg er ferdig med denne påskens storrengjøring. God onsdag så lenge!

#food #mat #blogger #inspo #cookies #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 22.03.2016, 19:59

PÅSKEFERIE PÅ SØRLANDET


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Da var jeg tilbake i Stavanger og trygt og godt plassert i leiligheten. Togturen hjem gikk greit grunnet The Carrie Diaries som jeg har startet å følge med på, men som alltid oppstod det et par forsinkelser med NSB. Det slår virkelig aldri feil.. Heldigvis gikk stoppet fortere enn 2 timer som de først fortalte oss, og jeg er veldig glad jeg satt i mitt tog og ikke det som gikk to timer før oss, for de endte opp med å hoppe på vårt tog sånn ca. halvveis. De 30 minuttene ekstra jeg fikk på vei hjem ble heldigvis bare 30 minutter ekstra med serie- kos og godteri, så jeg klager ikke. Det var likevel veldig godt å komme inn i leiligheten etter 6 timer på reise, en tur innom butikken. Jeg pakket ut av kofferten så fort jeg kom inn døren, og startet på middagen så fort jeg var ferdig med det. Jeg slapper så utrolig mye bedre av på kvelden hvis jeg har alt annet på todo- listen min unnagjort. Over har dere litt forskjellige bilder fra min fantastiske påskeferie hjemme på Sørlandet. Jeg har storkost meg disse fire dagene sammen med familie og venner, og skulle gjerne ha utsatt ferien en liten uke til. Jeg har hatt flere kosekvelder med familien, jeg har vært på tur i sola både uten og med grilling, jeg har vært på flere jentekvelder og jeg har både hatt og vært på ulike dagsbesøk. Jeg tror søren meg jeg har fått sett alle jeg ville se som er hjemme denne gangen, og det er ikke ofte jeg rekker. Så jeg skal si meg fornøyd for nå, og se tilbake på bildene over når jeg er tilbake på jobb igjen allerede i morgen.

Nå står den hjemmelagde pizzaen i ovnen og jeg har ingen andre planer enn å fortsette på tv- serien min før Omar og Anniken kommer hjem senere i kveld. Selv om jeg liker sengen min i Tvedestrand bedre skal det bli veldig godt å sove ved siden av min kjære igjen i natt. Ingenting er så trygt og godt som hans armkrok. Jeg håper dere alle har en kjempefin kveld, og at dere som starter ferie i morgen er mer enn klare for det :-)

#påskeferie #sørlandet #hverdag #blogg #inspo #pictures #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 22.03.2016, 10:22

TI TIPS TIL EN SUNN OG GOD LUNSJ


1. HAVREPANNEKAKER MED PEANØTTSMØR OG COTTAGE CHEESE

2. MANGO- SMOOTHIE MED BIOLA

3. KOKOSYOGHURT MED BÆR 

4. CHIAPUDDING MED JORDBÆR OG MANGO 

5. HAVREGRYN MED GRESK YOGHURT OG HONNING

6. HJEMMELAGET KNEKKEBRØD MED GODT PÅLEGG

7. SPELT OG HAVRE- BOLLER MED SUKKERFRITT SYLTETØY8. SKYR MED COTTAGE CHEESE OG MASSE DIGG TOPPING

9. HAVREGRØT MED JORDBÆR, KANEL, EPLE OG FERSKEN

10. SPELTLOMPER MED BANAN OG HJEMMELAGET SJOKOLADEKREM

I dag er det tirsdag og hjemreise for denne jenta, noe jeg egentlig er lite klar for. Det er så kjedelig å dra først hjem midt i andres ferie, og jeg har enda flere mennesker jeg gjerne skulle tilbringt litt mer tid sammen med før Stavanger stod for tur. Jeg må uansett hjem for å jobbe, men før den tid tenkte jeg å introdusere dere for en ny kategori jeg vil gå i gang med her inne på xplor.blogg.no. Jeg har så mange tips på lur, og så mange lister jeg gjerne vil dele med dere, så i dag har jeg opprettet kategorien "Ti tips" som jeg håper å oppdatere i allefall hver tirsdag. Her vil dere få tips om alt fra mat til mote, hverdag og kjærlighet, noe jeg håper faller i smak også hos dere som leser. Jeg håper alle får en flott tirsdag, så skrives vi igjen fra Stavanger! Stor klem fra meg..

#titips #blogg #inspo #mat #lunsj #tips #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 21.03.2016, 09:55

ANTREKK: MASCULINE STYLE


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

DRESSJAKKE VERO MODA DRESSBUKSE TOPSHOP SKO DNA T- SKJORTE JUNKYARD

...Simple as that. Jeg har dilla på den maskuline stilen for tiden, og vil helst kle meg i et skjorte- og dresspreget antrekk hver eneste dag. Heldigvis har jeg dilla på t- skjorter også, så jeg får variert en god del på antrekket selvom. Jeg har lenge lett etter den perfekte dressbuksen, og da jeg fant denne på Topshop i Bangkok var jeg ikke sen med å ta den med meg hjem. Jeg fant også en litt løs, lys jeans som jeg valgte å henge tilbake i butikken, men som jeg angrer utrolig mye på den dag i dag. Jeg tror jeg må søke den opp på nett og bestille den hjem i postkassen i stedet, for her snakker vi den perfekte vårjeansen. Jeg storkoste meg forresten på jentekveld i går med jenter jeg ikke har sett siden alt for lenge, og er klar for nok en jentedate allerede om en liten time. I dag blir det pølsegrilling, catch up og kos i sola! Jeg håper dere alle har en fin påskeferie :-) Vi skrives igjen snart.

#mote #fashion #blogg #ootd #inspo #styleno #minmote #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 20.03.2016, 11:10

MIN LILLE SKATT


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Har dere sett noe så nydelig? For hver dag som går blir jeg mer og mer glad i denne skatten, og jeg er så utrolig glad for at hun har blitt en del av familien. Jeg tror ingenting i verden gir så mye glede som et lite kjæledyr gjør.. I bakgrunnen ser dere også gamlefar Mons, som er mindre fotogen enn Kira og derfor ikke fikk egne bilder på bloggen i dag. Haha. Det betyr likevel ikke at jeg er mindre glad i min andre skatt! Mons liker uansett ikke å være i rampelyset.. Dagene går unna i en fei her hjemme i Tvedestrand, og som alltid består de av det ene besøket etter det andre - men det er jo det som er så koselig med å komme hjem! Jeg kjenner ikke så alt for mange mennesker i Stavanger som jeg nå er bosatt i, og har heller ikke mye fritid ved siden av jobb, så da er det greit å benytte seg av besøksmulighetene jeg har når jeg først er hjemme i sør. I dag skal vi ut og grille på et av de fine stedene ved havet vi har i nærheten sammen med familien Miane. Jeg husker da jeg var yngre og dette var vanlig søndagstradisjon, noe som gjør det ekstra koselig å opprettholde tradisjonen i feriene vi alle er hjemme. Ekstra koselig blir det jo når Kira kan være med på alle turene våre! Senere i kveld står taco og jentekveld for tur - jeg gleder meg veldig til å se noen av mine aller beste jenter igjen! Jeg håper dere får en kjempefin palmesøndag, og at dere koser dere sammen med familie og venner. 

#dyr #valp #kira #blogg #inspo #blog #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
xplor

25 y/o Travel & Fashion blogger from Norway. Contact: janne.lb@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - Xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet. NEXT STOP: THAILAND!!

Search

Bloggdesign

hits