• 28.03.2017, 23:40

LUNCH SPOT


Local time, Panama, 16 pm

The perfect lunch spot! <3

Er det noe jeg elsker så er det å sette meg ned på en søt, liten gatecafé og nyte en god lunsj eller en kopp kaffe. En limonade som denne smaker heller ikke feil i varmen, og lahdisa serverer de aller beste. Bildene over er faktisk tatt da vi var på dagstur til Uruguay, men jeg har helt glemt å poste dem før nå. Jeg følte likevel de passet godt inn her innimellom alle strand og bikinibildene :-) Selv om jeg lever i bikini på stranden og i havet om dagen, må jeg jo prøve å variere bildene en smule her inne også. Hehe. I går flyttet vi oss som sagt fra hovedøyen Colon til den litt mindre, og mer idylliske Bastimento her i Bocas del Toro. Så fort vi ankom det nye hostellet, som nok en gang er Selina, møtte vi våre venner Esme og Oliver fra Selina i Puerto Viejo, og dro sammen med dem ned til stranden her på øya. Eller en av strendene blir vell mer riktig, for her er det mange idylliske strender, og jeg elsker det! Også disse er folketomme, og havet krysstallklart, så alt blir så idyllisk som du får det. Siden Esme og Oliver allerede hadde vært på Red Frog beach dro vi videre til en litt mer øde strand, så jeg antar at Omar og jeg drar ned til Red Frog i dag for å bade og chille. Været er endelig med oss, så vi har strålende sol og nydelig temperatur om dagen, og det er så digg! Jeg håper det holder seg slik helt til.. ja, for alltid egentlig! Haha. Jeg håper dere alle har det fint, og har hatt en strålende tirsdag! <3

//If it´s something I really love it´s to sit down at a cute street cafe and have som good lunch or a cup of coffee in the sun. A jar of limonade is not wrong in the heath eighter, and ahsfoihv serves the really best ones. The pictures over is from our daytrip to Uruguar some weeks ago, but I totally forgot to share them. I felt it was time for that now anyway, better late than never. I do live in my bikinis at the beach and in the water these days, so though it would be fun with some other pictures than just me at the beach ;-) All though you´ll probably find more of those tomorrow already. Haha. Yesterday we moved from the main island Colon to the smaller and more idyllic island Bastimento here in Bocas del Toro. As soon as we arrived our new hostel, we met up with our new friends Esme and Oliver, and went to the beach together right away. Since Esme and Oliver already visited the Red Frog beach on Sunday, we went to another one a little bit further away, so I guess Omar and I will check out the Red Frog today instead. We saw that one on the way, both of them are so nice! And again almost empty, and that makes it so so idyllic. The weather is finally with us, and hopefully it will stay like this for a really long time now. I hope you all feel good, and that your Tuesday was great! Talk soon <3

#inspo #travel #blogger #bocasdeltoro #panama #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow
  • 20.01.2017, 10:09

11 SUNNE FROKOST- FAVORITTER


Cottage Cheese- og havrerundstykker HERE

Kokosyoghurt (det aller beste jeg vet) med Cottage Cheese, masse frukt og bær

Mine beste havrepannekaker HERE

Hjemmelaget knekkebrød med masse godt pålegg

Sukkerfri blåbær- muffins HERE

Havregrøt toppet med kanel, frisk frukt og bær <3

Jordbær- smoothie med jordbær, banan, vaniljeyoghurt, isbiter og kokosvann

Frokostbolle med yoghurt, Cottage Cheese, banan og alt digg jeg fant i kjøkkenskapene

SAMSUNG CSC

Frukt, grønnsaker og egg - lots of it

Chiapudding med chiafrø og kokosvann, toppet med mango og jordbær 



ProPud - proteinpudding, min nye favoritt <3

Good morning, people! Jeg er midt oppi pakkingen for øyeblikket, om ikke mange timene går nemlig turen til Oslo og mine beste venninner. Åh, som jeg gleder meg til en skikkelig jentehelg med nesten alle jeg er glad i! Før jeg gjør meg helt ferdig, og sniker meg med Omar og hans jobbgjeng på taxien til flyplassen, tenkte jeg at jeg ville stikke innom å vise dere litt frokostfavoritter. Nå burde jeg vell egentlig ha skrevet mine lunsj- favoritter, fordi det er lunsjen jeg ofte varierer. Når det kommer til frokosten min består den alltid av en bolle med havregryn, vaniljeyoghurt, Cottage Cheese og blåbær, med en kopp kaffe og en flaske vann ved siden av. Hva da vanedyr? Lunsjen min derimot, den varierer som regel mellom noen av forslagene over. Og jeg elsker dem alle sammen! Jeg håper dere fant litt inspirasjon i innlegget, og at dere alle får en topp fredag! Vi skrives igjen senere <3 Klem!

//​Good morning, people! I´m in the middle of packing my suitcase, I´m heading to Oslo and my best friends in just some hours. Oh my, can´t wait for a girls weekend in Oslo with almost every girl I love! Before I´m getting done, and taking a taxi to the airport with Omar and his colleagues, I just wanted to show you some of my breakfast favorites. Or should I say lunch favorites? Because my breakfast is always vanilla yoghurt, Cottage Cheese, oats and some blueberries, together with a cup of coffee and a bottle of water. My lunch on the other hand, I always vary between my favorites above. I hope you got some inspiration from this post, and that you all will have a great Friday! I´ll talk to you later <3 Hugs! 

#inspo #food #frokostfavoritter #frokost #breakfast #lunch #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
  • 18.01.2017, 10:34

DEN BESTE (!) SUNNE DESSERTEN


Favorite on the go.. and at home! <3

Hvorfor jeg ikke har testet ut dette før vet jeg ikke, men at jeg har gått glipp av noe det vet jeg. Omar kom hjem med noe som heter ProPud her om dagen, og lite visste jeg at det skulle bli en ny favoritt. Dette er en proteinpudding som kanskje ikke høres (eller ser) veldig god ut, men som smaker helt nydelig. ProPud inneholder 20 g protein, lite kalorier og er både laktose- og sukkerfri. Den er kanskje litt dyr, men virkelig verdt det. Jeg har allerede skiftet ut lunsjen og kveldsmaten min flere enn to ganger med disse små boksene. Selv er vanilje favoritten som måltidserstatter/mellommåltid, mens sjokoladesmaken er helt klart favoritten til kveldskosen. Den smaker seriøst akkurat som vanlig sjokoladepudding. Jeg må kjøpe inn litt Vanilje- Kesam slik at jeg kan se om dette blir like godt som sjokoladepudding med vaniljesaus. Et lite tips fra meg til deg en onsdagsmorgen, som kanskje gjør det enda litt enklere å holde seg sunn i hverdagen <3 Du finner ProPud på Kiwi og Meny, men sikkert på noen kostholdsbutikker på nett også. Og nei, dette er ingen reklame :-) 

//I really don´t know why I haven´t tested this product before, but I´ve totally missed out on something. Omar came home from work with some of these PrpPuds some days ago, and it´s already a new favorite. This is a protein pudding with 20g protein, low calories and both lactose and sugar free. Maybe a little expensive, but totally worth it. I´ve already used it as both lunch and snack, and sometimes both. Haha. Vanilla is my favorite for lunch, but the chocolate flavor is my snack favorite. Have to buy some vanilla Kesam to see if it will taste like chocolate pudding and vanilla sauce. I guess, because the ProPud taste exactly like any other chocolate puddings with sugar. Just a little tip from me to you this Wednesday morning, hopefully it will help those of you who wants to stay healthy during the Week. It really helps me ;-) You can find it in Kiwi and Meny, and in different health stores online I guess. And no, this is not a collaboration :-) 

#inspo #propud #sunn #pudding #healthy #living #everyday #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
  • 16.01.2017, 18:39

THIS DINNER IS WORTH A TRY


Stuffed vegetables! <3

Gårsdagens middag ble noe jeg har snakket lenge om å lage, men liksom ikke gjort noe mer med. Ikke vet jeg hvorfor, for dette er virkelig en storfavoritt når det kommer til middager. Her er det egentlig bare fantasien som setter grenser. Selv fylte vi både aubergin, rød og gul paprika og løk. Inni dem laget vi fyll av karamellisert løk, karbonadedeig og hakket hvitløk stekt sammen. Her går det jo også an å bytte ut kjøttet med bønner for å lage en vegetarrett. Etter å ha fylt grønnsakene kokte vi dem i en stor gryte med tomatpuré, vann og hele hvitløk. Visste dere at hele hvitløk smaker helt himmelsk etter de er kokt i tomatsaus? Mmm, ny favoritt <3 Du får kanskje ikke den beste ånden etter å ha spist en hel hvitløk hel, haha, men jeg lover deg at smaken er verdt det ;-) Jeg håper dere ble inspirert til en ny middag denne uken, og at dere alle får en fin kveld videre! Nå er det zumba- tid for denne frøkna, yeii! Ukens andre økt er snart gjennomført og vi er kun kommet til mandag, dette lover bra! Trening gjør meg glad, og det er nettopp det jeg trenger denne måneden! Stor klem til dere alle fra meg <3

Yesterday´s dinner was something I´ve talked about for some weeks now, but never made.. before now! Don´t know why, because this is one of my favorite dinners. You can make filled vegetables in so many ways. We did fill both aubergine, red and yellow paprika and onion. We stuffed the vegetables with caramelized onion, meat and garlic fried together. You can use beans instead of meat if you like vegetarian better. After filling the vegetables we coked them in a pan together with water, tomato purée and whole garlic. Did you know garlic taste great whole when coked in tomato sauce? Not the best thing for your breath maybe, but totally worth it ;-) I hope you liked the recipe, and that you have a new dinner to add to your menu this week. Have a nice evening, babes! Now it´s time for zumba for me! Second workout of this Week and it´s just Monday, great start! Training makes me happy, and that exactly what I need this month! Hugs from me to you <3 

#inspo #dinner #healthy #living #mat #matglede #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
  • 15.01.2017, 10:59

RUNDSTYKKER MED HAVRE OG COTTAGE CHEESE


Sundays in bed are the best Sundays! <3

300 g havremel og store havregryn blandet, nesten en hel boks med Cottage Cheese, 1 ts bakepulver, 1 ts salt, 3 egg - blandes godt sammen og stekes på 220 grader i ca. 15 minutter. Du kan også tilsette ulike frø i deigen, men dette var jeg dessverre tom for. Smaker herlig med alt av pålegg, men favoritt er Philadelphia og syltetøy eller Philadelphia, kalkunpålegg og agurk. Yumm!



God morgen, alle fine! Hvordan står det til med dere i dag? Jeg våknet litt mer sliten enn vanlig, men tenkte det bare var å komme seg opp. Jeg har jo tross alt hundebesøk som må luftes før det blir alt for seint på morgenen ;-) Gårsdagen var forresten utrolig koselig! Jeg møtte mange nye koselige mennesker, og vi koste oss sammen både hos Oda og Joakim først, først før vi dro ut på byen en tur. Dessverre ble vi litt splittet, noe som alltid skjer når man drar mange sammen ut på byen, men jeg koste meg likevel sammen med en gjeng nye venner. Nyttårsforsettene mine (HER) starter bra må jeg si! <3 I dag har jeg ingen andre planer enn å slappe av sammen med Gucci og Omar på vår faste fridag sammen. Eller Omar har i det minste fri hver søndag, så jeg elsker når jeg også har det. Kanskje blir det en liten gåtur i det fine været, vi får se når han våkner. Hehe. Jeg håper forresten jeg kan friste dere med disse herlige Cottage Cheese- rundstykkene denne søndagen! Skal dere bake i dag, vil jeg virkelig anbefale disse. Veldig enkle å lage og uutrolig gode å spise! Brødmat er faktisk det aller beste jeg vet, så det at det finnes gode og litt sunnere varianter som dette er jo helt fantastisk. Kos dere i dag, alle sammen, så snakkes vi igjen litt senere <3

Good morning, babes! How are you today? I did wake up a little bit more exhausted than usually, but because of the dog I had to wake up. Feels good now! I had a great Saturday night, and had so much fun with a bunch of new people first at Oda and Joakim´s place and then out on the town. Unfortunately we did split up when we came to town, but I found some really nice new friends yesterday that I hung out with. Have to say my New Year´s resolutions (HERE) start great! <3 Today I have no other plans than to chill with Omar and Gucci on our day off together. Omar is always off work on Sundays, so I love when I am too. Maybe we´re going out for a walk in the nice weather, but I guess we´ll see when he wakes up. I hope I can tempt you with these yummy breads made out of oats and Cottage Cheese this Sunday! If you´re going to bake today make sure to make these once. They´re really easy to make, and taste great! Just use Google Translate on the recipe above. Bread is my absolute favorite, so when I can make healthier options like these, my life is complete. Haha. Have a nice Sunday, guys, and I´ll talk to you later <3

#inspo #food #rundstykker #cottagecheese #healthy #living #matglede #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 13.01.2017, 18:46

MINE BESTE, SUNNE PANNEKAKER


My favorite pancakes! <3

200 g havremel, 3 egg, 2 dl havre/mandel- melk, 1 ts bakepulver, 1 ts Kanel, 3 ss Sukrin Gold

Hei dere! Jeg er straks klar for både hundekos og Norske Talenter, men jeg tenkte jeg ville stikke innom å vise dere dagens middag først. Når jeg er middagslei lager jeg meg ofte noen gode lunsjretter til middag i stedet, og i dag resulterte det i mine favoritt- havrepannekaker. Dere må bare teste denne oppskriften! Pannekakene har en perfekt konsistens, og smaken er kjempegod, spesielt hvis du steker dem i kokosolje! Min absolutt favoritt, som jeg elsker å toppe med Nugatti Zero og friske bær <3 Hva driver dere med i kveld da? Noen flere enn meg som gleder seg til den nye sesongen av Norske Talenter? Fredagene mine er komplett så fort en slik talentjakt- serie kommer på TV2, og spesielt når jeg får lov til å kose med en hund i tillegg. Nå ser det ut som om han kommer litt senere enn planlagt, men så lenge jeg får litt kvalitetstid med min lille venn så er jeg mer enn fornøyd! I morgen blir det en litt mer sosial kveld, da er jeg nemlig invitert på Nyttårsvors hos noen venner! Men vi snakkes igjen før den tid, nyt kvelden <3

Hi you! I´m both ready for dog time and Norske Talenter, but I though I would show you today´s dinner first! When I´m tired of dinners I often make myself some lunch for dinner instead, and today it ended up with these healthy  pancakes! You just have to try them! Just mix everything above and you got it, you can translate the recipe on Google Translate if you want :-) These pancakes have the perfect consistency, and taste so so good, especially if you fry them in coconut oil. My absolute favorite, and I love to top them with Nugatti Zero and fresh berries <3 So, what are you guys up to today? Anyone else waiting for the new season of Norske Talenter on TV2 tonight? My Fridays are complete with these kind of audition series, and especially when I can have some quality time with my dog friend as well! Looks like he will be a little late, but I´m happy as long as I got to see him #crazydoglady. Tomorrow´s going to be a little bit more social, I´m invited to this New Years Party at some friend´s place, but I´ll talk to you before that! Enjoy your night, babes <3

#inspo #food #mat #matglede #blogg #pancakes #healthy #living #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
  • 09.01.2017, 19:42

FORSLAG TIL EN SUNN OG GOD UKESMENY


Monday

Salmon with vegetables pasta, broccoli and Kesam

Tuesday

Chili con carne with homemade nachos 

Wednesday

Chicken salad with white beans, egg and pasta

Thursday

​Grilled beef, sweet potatos and avokado salad

Friday

SAMSUNG CSC

Quinoa soup and grilled chicken 

Saturday

SAMSUNG CSC

Homemade chicken Tandoori

Sunday

SAMSUNG CSC

Grilled chicken in potato flatbread with salad and Kesam 

Januar er mer enn velkommen her hos meg, og etter en god uke inn i det nye året har matvanene mine blitt veldig gode igjen. Jeg prøver å spise (masse!) sunn og næringsriktig mat som gir meg masse påfyll og energi. Det er akkurat det som er målet med både trening og sunn mat for min del - ekstra overskudd i en hektisk hverdag! Både trening og mat er noe jeg har vært svært opptatt av de siste årene, og har bygget opp en riktig god del egenerfaring. Som hele min blogg skriver jeg alt jeg gjør om trening og kosthold utifra mitt synspunkt og hva som fungerer best for meg, det er alltid viktig å huske på ikke å kopiere andre og finne muligheter som passer deg og din kropp best. Selv er jeg ikke redd for karbohydrater ettersom jeg trener mye styrketrening, og jeg er ikke redd for en ekstra frukt eller to hver eneste kveld bare fordi jeg har lyst på noe godt til TV- kveldene mine og fordi jeg alltid prøver å tenke på å dekke det daglige behovet mitt for vitaminer og antioksidanter. Over har jeg satt sammen et forslag til en sunn og god ukesmeny, som jeg håper vil falle i smak hos mange av dere! For noen vil kanskje ikke dette være sunt nok, mens for andre vil det være alt for lite karbohydrater, proteiner eller hva enn dere måtte trenge. Som sagt, alt etter eget behov ;-) Men noe jeg kan love er at maten over her er mer enn god nok! Hehe, i allefall i min munn <3 Jeg håper starten på den nye uken har vært fin for dere alle!

January is more than welcome for me, and after a good week into the new year I´ve started eating a little bit healthier again. I´m now trying to eat (a lot) of healthy and nutritious food that gives me energy. That´s exactly why I work out and eat healthy. I´ve cared about my training and food for some years now, and I´m starting to know a lot about what my body needs and don´t. It´s important to remember that everything I write is from my own experience, and you have to find out what works best for your body. When it comes to my self I´m not afraid of carbs for dinner because I do a lot of strength training, and I eat a lot of fruits just because I like to and I know my body needs all the vitamins and antioxidants. Someone else may prefer little carbs and not that much fruit sugar. Anyways, here you have some inspiration for dinners this week, that I hope you like! I do promise all the food above taste great! At least my mouth thinks so <3 I hope you all have a nice Monday, and I´ll talk to you tomorrow! 

#inspo #food #healthy #living #mat #matglede #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
  • 06.01.2017, 10:47

NO SUGAR CHOCOLATE BLUEBERRY MUFFINS


In collaboration with Atkins Norway

2 dl havremel - 2 dl havregryn - 4 egg - litt Kesam - 1/2 bananer - 1 ts kanel - 1 ts kardemomme - 1 ts bakepulver - frosne blåbær - Atkins Caramel Fudge

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, tilsett most banan, frosne blåbær og hakket Atkins og fordel dem i muffinsformene. Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca. 15- 20 minutter. Følg med :-)

God morgen, alle fine! Jeg vil starte denne fredagen med årets første oppskrift som er disse deilige blåbærmuffinsene med sjokolade. De er helt uten tilsatt sukker og passer perfekt for oss som har startet 2017 litt sunnere. Nå er jeg i bunn og grunn nok så sunn sånn ellers også, men de siste månedene før jul sklei jeg litt vekk fra matvanene mine. Selv om det har hjulpet meg å få et par større muskler, føler jeg meg absolutt best når jeg er holder meg til sunne og næringsrike matvarer. Uansett. Muffinsene over smakte helt nydelig, det er virkelig ikke noe problem å spise sunt når man kan lage ting som dette i hverdagen <3 Jeg vekket akkurat Omar med et lite gavebord samt disse ferske muffinsene, noe han ble veldig glad for! Min kjære skatt blir 26 år i dag, og siden han jobber hele dagen var en bedre frokost det minste jeg kunne stelle i stand. Så får vi ta igjen feiringen litt senere, som jeg sa til han så har vi jo hele livet på akkurat det. Gratulerer med dagen, baby, du betyr mer for meg enn ord kan beskrive. Stor klem til dere alle, og ha en nydelig fredag! 

Good morning, babes! I want to start the Friday with this Year´s first recipe - delicious no sugar chocolate blueberry muffins! As you can see there´s no sugar in these muffins, and I guess many of us like that in the beginning of a new year. I know I do! You can use Google Translate if you like the recipe over in English. I´m actually pretty healthy the whole year around, but this autumn I didn´t care that much about what I ate. I got some more muscles together with some extra weight the last couple of months, but I have to say I feel better on the inside when I eat healthy and clean. So now I´m back on track! Someone else trying to be extra healthy these days? Anyway. These muffins tasted great, not a problem being healthy when you can make stuff like this <3 I just woke up Omar to a little birthday table with these fresh muffins, and he was so happy! My baby´s turning 26 today, and he´s going to work the whole day so I had to make something special for breakfast. We can always celebrate later! Happy Birthday, baby boo, you mean the World to me and more!  Hugs, and have a nice Friday everyone!

#inspo #food #healthy #nosugar #atkins #atkinsnorge #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
  • 16.12.2016, 09:51

BRENTE MANDLER UTEN SUKKER


In collaboration with Atkins Norway

Brente julemandler: ca. 200 g mandler, 1 dl vann, ca. 30 g Sukrin eller annen søtning, kardemomme, kanel, kokosolje.

Candied Christmas almonds: 200 g almonds, 1 dl water, 30 g Sukrin or other sweetening, cardamom, cinnamon, cocosa

Forstek mandlene i ovnen på 180 grader i ca. 8 minutt. Kok så opp vann, sukrin og krydder sammen med mandlene i en gryte. Kokes på middels varme til vannet har fordampet. Dette tar litt tid så ha tålmodighet. Når mandlene blir tørre med en slags sukkermasse rundt seg, skrur du opp varmen slik at sukkeret smelter på nytt. Nå er det viktig at du rører godt hele veien så ikke mandlene blir brente. Når sukkeret har smeltet er massen blitt veldig seig, spre så alt ut på et bakebrett som er smurt med kokosolje og la det blir kaldt. Husk å skille dem fra hverandre før de stivner. 

En liten fredagsoppskrift i samarbeid med Atkins Norge for de av dere som ønsker å holde sukkerinntaket i sjakk også i julen. Jeg vet selv hvor mye kaker, sjokolade og sukker som hører julen med, og det kan derfor være greit med noen sukkerfrie varianter å snackse på i løpet av dagen før alle dessertene etter julemiddagen på kveldstid. De brente mandlene over her er et perfekt alternativ for nettopp dette. De smaker helt nydelig! Nå har jeg faktisk juleferie også, så her er humøret på topp. Jeg skal bruke helgen på å rydde bodene våre, samt pakke til juleferie, og så går turen mot Kristiansand så fort søndagen er her. Can´t wait! Jeg håper dere alle får en fin helg, vi skrives igjen senere <3 Stor klem!

A little Friday recipe in collaboration with Atkins Norway for those who want to stay away from all the sugar this Christmas. I know how much cookies, chocolate and sugar most of us eat during Christmas time, so I recommend to have something sweet without sugar in your kitchen as well. In that way you can eat this during the day, and wait for all the desserts and Christmas cookies after the Christmas dinners in the evening. The dandied almonds over is a perfect choice here, simple and really good! Today I started my Christmas vacation as well, so it is one happy girl writing here today! I´m going to use this Weekend on cleaning, and packing my suitcase, on Sunday we´re leaving for Kristiansand. Can´t wait. Have a great Weekend, everyone, and I´ll talk to you later <3 Hugs!

#inspo #brentemandler #atkins #atkinsnorge #food #matglede #jul #christmas #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 13.12.2016, 11:08

CHRISTMAS CUPCAKES


Christmas cupcakes

God morgen, alle sammen! Nå skal jeg ikke starte dette innlegget med å klage, men lyset om dagen gjør at jeg ikke får tatt de bildene jeg ønsker og det er så irriterende. I går gikk jeg både til og fra jobb når det var mørkt ute, så selv om jeg hadde god tid til blogging på ettermiddagen ble det ikke helt ideelt likevel. Dessuten gjør lyset i stua gjør at bildene får et gulskjær jeg ikke liker. Så ja.. Men her har dere endelig mine fine julecupcakes, ble de ikke søte? Gode ble de også, og jeg vet nå hvorfor jeg ikke baker særlig ofte her hjemme selv om jeg synes det er gøy. Jeg blir jo gående rundt å gomle på kaker hver eneste dag, noe som resulterer i at jeg mister lysten på ordentlig mat. Det var likevel verdt det denne gangen, og kjenner jeg meg selv rett går det nok ned en liten cupcakes før jobb i dag også ;-) Oppskriften til disse fant jeg rett og slett da jeg googlet sjokoladecupcakes, og så droppet jeg bare sjokoladen i frostingen slik at den ble hvit i stedenfor. Inspirasjon til pynting fikk jeg på Pinterest. Jeg håper tirsdagen din blir god <3

Good morning, babes I´m sorry for not posting anything yesterday, but when I leave for work and come home again in total darkness, I don´t get to shoot any pictures. So yes, finally; here´s my Christmas cupcakes! What do you guys think? I think they are so cute, and they tasted great as well. Btw, I now know why I don´t bake that often, all though I think it´s fun. When I have sweets in my fridge I eat that instead of food. Haha. It was so worth it this time though ;-) I guess I´ll have one before work today as well. I found the recipe on Google when I googled Chocolate cupcakes, and then I just skipped the Chocolate in the frosting to make it white. The inspiration for the decoration (yey rhyme) I found on Pinterest. Hope you all will have a great Tuesday <3

#inspo #christmas #cupcakes #jul #mat #matglede #food #sweets #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
  • 15.11.2016, 17:34

DINNER TIME


Chicken salad with chicken, pasta, white beans, feta, egg, broccoli, paprika, lettuce, corn and Greek dressing

Som dere kanskje merker er bloggmotivasjonen lik null om dagen, og jeg var egentlig usikker på om jeg skulle blogge i det hele tatt. Det er ikke veldig gøy å skrive når ikke motivasjonen er på topp, men samtidig hater jeg når bloggen min står tom over flere dager. Dilemma! Haha. Så da endte det med at jeg ville dele min deilige middag med dere denne tirsdagen, noe jeg håper dere liker. Kostholdet mitt har vært så som så den siste tiden, og jeg har i grunn spist akkurat det jeg vil når jeg vil. Jeg trives best i egen kropp når jeg gjør det jeg føler for til enhver tid, og nå kjenner jeg at det har blitt litt for mye dårlig mat den siste tiden. Det smaker kanskje godt, men det gir meg og kroppen min så lite i forhold til det sunn mat gjør. Nå er jeg lei av å føle meg trøtt og sliten, og har derfor bestemt meg for å spise mer, oftere og bedre. Jeg har fylt kjøleskapet med sunne matvarer med mye næring, og har startet med både D- vitaminer og Omega3. Sistnevnte er spesielt viktig å få i seg i månedene med R i her i Norge. Nå skal det bli slutt på lange morgener og alt for slappe ettermiddager, selv om det ikke er lett når det er bekmørkt kl. 17 og jeg dermed føler det er midnatt når klokken passerer 21.. Motivasjonen må jeg også få gjort noe med, men det får vente til anledningen byr seg. En ting er sikkert og det er at jeg trenger en ferie snarest! Jeg har forresten vært og tatt HPV- vaksinen i dag, noe jeg anbefaler alle jenter på 25 år og nedover å gjøre. Det er nemlig gratis for oss disse dager, og kan være med å forebygge forekomsten av livmorhalskreft. Nå skal jeg pakke inn årets første julegaver - iih, så vi skrives mer igjen veldig snart <3

As you may have noticed, my motivation is not at it´s best these days.. I didn´t know if I wanted to post anything today either. It´s not fun to blog when my motivation sucks, but at the same time I hate when I don´t post anything in here for days. Anyway, I decided to show you my lovely dinner today, and I hope you like it. I haven´t cared so much about my diet lately, and I have been eating a lot of crap. My body feels best when I eat healthy food, so now I´m back on track. I´m sick and tired of feeling sick and tired ;-) I´ve started to take some D vitamins and Omega3, which is really important during the winter here in Norway. I also have filled my fridge with lots of healthy and clean food, so now I´m ready for some new energy again. I have to do something about my motivation too, but we´ll see how that works. I bet Christmas will help me there! And I also really need a vacay soooner than soon! Today I went to get my HPV vaccine, something I recommend every girl in my age and younger to do nowadays. That´s free for us now, and I think everything that can prevent cancer is worth a try. Now I´m going to wrap the first Christmas presents, yey, so I´ll talk to you later <3

#inspo #food #mat #matglede #blogg #dinner #middag #healthy #living #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
  • 04.11.2016, 09:39

COOKIE HEAVEN


I samarbeid med Atkins Norge

Cookies av 125 g smør, 180 g kokossukker, 1 ts bakepulver, 190 g havremel, 1 egg, sukkerfri sjokoladebiter. Pisk egg og smør sammen før du tilsetter resten av ingrediensene. Rull sammen ønsket store kuler og press dem ut på et stekebrett med bakepapir. Stekes i ovnen på 175 grader i ca. 10 minutt. 

Cookie
Peanøttsmør
Nugatti Zero
Cookie
Kokoskrem pisket av 1 boks kokosmelk (den tykke delen) og litt sukrinmelis
Cookie
Smeltet sukkerfri sjokolade og litt peanøttsmør

Det er fredag og ny oppskrift i samarbeid med Atkins her på bloggen! I går ville jeg som sagt lage noe veldig fristende, og da er det klart at det må være litt overdrevent. En vanlig cookie- oppskrift ble til en giga cookie- sandwich, og resultatet ser dere på bildene over. Fristende, ikke sant? Jeg skal ærlig innrømme at det kanskje ikke var den enkleste desserten å få i seg, men en smakseksplosjon i munnen var det så absolutt! Forresten så sleit jeg med oppladning og internett i går kveld, så det ble ikke noe videoblogg. Lover å publisere den når jeg får tid i løpet av helgen :-) Nå skal jeg se å kickstarte helgen med en aldri så liten treningsøkt. Jeg har fri i dag, men jobber resten av helgen, så da er det viktig å benytte seg av de dagene jeg har fri. God helg <3

It´s Friday and time for a new recipe together with Atkins here on my blog! I said I wanted to make something delicious yesterday, and then it has to be a little over the top, right? A regular cookie recipe became a big cookie sandwich, and over here you can see the result. Looks good, huh? Have to say it was not the easiest dessert to eat, but the taste was really good anyway. I´m sorry for not posting the vlog yesterday as I said, but the Internet didn´t work so I couldnt´upload it. Promise to post it when I have some time off this Weekend. Now I´m going to the gym, and then I´m just going to enjoy this Friday. I´m off work today, but working the rest of the Weekend. Have a nice one <3

#inspo #food #mat #matglede #sweets #blogg #weekend #helgekos #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

  • 01.11.2016, 11:33

MIN FAVORITT: SUNN SNACKS


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Daddelkuler med smak av sjokolade

Du trenger: Ca. 15- 20 dadler, 2 ss kakaopulver, 1 ts kanel, 1 ts kardemomme og 2 ts kokosolje. Fjern kjernen fra dadlene, og mos alt sammen i en bolle. Lag små kuler av daddelmassen og rull dem i revet kokos (hakket nøtter funker også bra). La så kulene stå i kjøleskapet noen timer, de smaker absolutt best kalde! Nyt <3

Som mange av dere alt har fått med dere var jeg og besøkte min beste venninne i Ulsteinvik for et par måneder siden. Da laget hun disse herlige daddelkulene til meg, og siden har de blitt en stor favoritt. For ikke så lenge siden laget jeg en ny porsjon her hjemme, og de falt like godt i smak hos Omar som det de gjorde hos meg. I dag tenkte jeg at jeg ville dele den lille oppskriften videre med dere, virkelig verdt å prøve! For det første metter disse kulene og er derfor perfekte til tvkosen på kvelden sammen med en varm kopp te, og for det andre er de mye sunnere enn sjokolade. De kan altså nytes med like god samvittighet både mandag og fredag. Og det beste av alt? De har smaken av sjokolade og kokos i seg ;-) Jeg holder forresten på å ta noen bilder i dag, men ettersom himmelen bytter mellom svart og knallblå hvert eneste minutt er det ikke like lett å beregne lyset. Åh, som jeg savner sol, sommer og godt bildelys. Også en av grunnene til at høsten ikke er helt min årstid. Jeg får jo aldri oppdatert dere med nye, fine bilder. Jeg trenger en ferie snarest! Jeg er snart på vei til jobb, men før den tid må jeg rydde leiligheten og ta en dusj. Jeg håper dere får en fin tirsdag, alle sammen <3

As many of you already know I went to visit my best friend in Ulsteinvik some months ago, and then she made me these yummy dates balls. Last week I made the same at home, and Omar liked them as much as I did. Today I wanted to share the recipe with you guys, they are really worth a try! They are both healthy and very good, and tast as chocolate and coconut. Yummy! I´m in the middle of shooting some pictures, but it´s not that easy when the sky turns black every second minute. Oh, I really miss summer, sun and some good picture light - need a vacay asap! Soon I´m heading to work, but first I have to take a shower and clean a little bit in the apartment. Hate to leave when it´s chaos at home.. Have a nice Tuesday <3

#inspo #mat #food #matglede #daddel #healthy #living #snacks #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 04.10.2016, 09:30

DINNER FOR TWO


Hei, mine kjære venner! Det er alt for lenge siden jeg har delt middagen min her inne, og siden jeg vet at dette er noe det er stor interesse for hos flere av dere tenkte jeg at det var fint å starte tirsdagen med nok en sunn middag. Etter endt styrkeøkt i går bar det rett på butikken for ukens storhandling, og da falt valget på proteinrikt kjøtt med godt tilbehør til. De av dere som kjenner meg vet at jeg ikke er særlig til kjøtt- menneske, men dette er faktisk noe jeg blir mer og mer glad i jo eldre jeg blir. Det skal selvsagt være et helt rent, mørt kjøtt som er godt stekt. Og tilbehøret har veldig mye å si for min del! Får jeg kjøtt, brun saus og poteter er jeg fortsatt ikke fan, men får jeg salater, søtpoteter eller gjerne fløtegratinerte poteter kan jeg som matlei like gjerne spise dette til middag som jeg kan med alt annet jeg ellers spiser. Treningsmotivasjonen er forresten fortatt på topp, og jeg nyter treningsukene mine! Som sagt har jeg blitt glad i å trene hard styrke igjen, og det gjør meg ingen verdens ting å besøke treningssenteret alene lenger. For en deilig følelse! Jeg tror mestringsfølelsen er den beste i verden. Jeg beklager en del fravær den siste tiden, og benytter meg tirsdagen til å ønske dere en god og sprek uke! Vi skrives igjen veldig snart, i morgen er det tid for ny video <3

​Hi, friends! It´s way too long since I shared my dinner in here, and I know that´s something you like so here we go. After a heavy workout yesterday, Omar and I went to the store to shop food for the whole week. We like to do this every Monday; that´s both cheaper and time saving.  We ended up with some good proteins together with fresh vegetables. For those who know me you know I´m not a meat girl, but the older I get the more I like it. It has to be nice and tender, and well done, and the siders need to be something good. Haha. My gym motivation is still on top, and I really enjoy my workouts! Doesn´t get any better than that. I´m sorry about the bad updates in here, but I´m trying to do my best in a uninspiring period. Hope you all have a nice and sporty week. Talk to you later, tomorrow it´s time for a new blog <3

#inspo #food #dinner #mat #middag #matglede #tips #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 30.09.2016, 10:43

WHEN THIS IS SUGAR FREE


I samarbeid med Atkins Norge

Milkshake av hjemmelaget is: 1 fryst banan i biter, passelig mengde vaniljekesam, 2-3 ss kakaopulver, litt kokossukker i blender
Blandes med sukkerfri sjokoladesaus - Toppes med hjemmelaget krem av pisket kremfløte og kokossukker - Pyntes med Atkins Crispy Milk Chocolate

Milkshake with homemade ice cream: 1 frozen banana, a little bit of vanilla quark, 2-3 tbs cocoa, some coconut sugar mixed together
Put some sugar free chocolate sauce in a jar, then some homemade ice cream, and topp it with homemade cream of whipped cream and coconut sugar
Put some Atkins Crispy Milk Chocolate bites on top and enjoy! <3

Her om dagen fikk jeg lyst på noe søtt, og ettersom jeg i stor grad holder meg unna sukker i ukedagene endte det opp med at jeg prøvde meg på en sukkerfri variant av milkshake. Resultatet ble som dere sikkert ser helt nydelig, her snakker vi kos som virkelig tilfredsstiller søtsuget - så til de grader! Hva med å lage seg denne til fredagskosen i kveld? Etter 3 dager fri er jeg nå veldig klar for å dra tilbake til jobb. Det er lenge siden jeg har jobbet helg, noe jeg egentlig synes er litt koselig, så jeg tror det blir en fin jobbhelg. Jeg har også fri i morgen kveld, så da blir det kos med Omar og Eirik! Jeg har omtrent vært alene hele uken, så det ser jeg virkelig frem til... selv om jeg trives utrolig godt i mitt eget selskap! Uansett. Jeg må se å gjøre meg klar til jobb, så vi får snakkes igjen snart. Jeg håper dere får en veldig fin helg, alle sammen <3 

I really got a craving some days ago, and since I´m trying to keep the sugar for weekends, I ended up with this sugar free milkshake. Oh my, as you can see it tasted great, and really satisfied my cravings. Maybe something to make for the Friday night? After 3 days off work, I´m more than ready to go today. I actually like to work in the Weekends, it´s something about the atmosphere I guess. And I also have the night off tomorrow, I guess that´s all I need this Weekend. I have planned a night with Omar and my brother, and since I´ve been alone almost the whole week I´m very excited about that. Even though I really like my own company :-) Anyway, time to get going. I´ll talk to you tomorrow, and have a great Weekend <3

#inspo #food #mat #matglede #sugarfree #milkshake #atkins #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 11.09.2016, 11:20

QUINOA SOUP


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Grilled chicken & quinoa soup with chili

Hei, alle mine fine! Jeg har jo helt glemt å vise dere denne lille middagsoppskriften. Omar og jeg skulle nemlig lage oss litt quinoa ved siden av kyllingen vår for en liten tid tilbake, men endte "dessverre" opp med å koke alt for mye vann. Vi trodde hele quinoaen måtte gå i vasken, men siden Omar hadde tilsatt en grønnsaksbuljong i vannet smakte dette helt nydelig som en slags suppe! Så neste gang dere skal ha quinoa til maten anbefaler jeg dere å koke det opp i alt for mye vann, tilsette en buljong og nyte det som en suppe toppet med chilisaus i stedet ;-) Etter å ha jobbet 30 timer siden torsdag kjenner jeg at jeg har en skikkelig søndagsfølelse i dag, noe som føles veldig godt! Når jeg jobber turnus er det virkelig ikke alltid denne helgefølelsen dukker opp. Omar og jeg sluttet begge "tidlig" i går kveld, og hadde planer om å møte en gjeng av han ute på byen. Da vi kom til byen rett fra jobb begge to viste det seg at folka ikke skulle ut alikevel, og siden det bøttet ned fra himmelen var jeg egentlig veldig klar for å dra hjem i stedet. Vi dro innom Burger King og 7/11, kjøpte med oss masse digg og så heller noen episoder av Homeland i sofaen mens vi spiste både det ene og det andre. Etter en lang dag på jobb passet dette meg ypperlig! En perfekt måte å avslutte jobbhelgen på spør du meg. I dag har jeg ingen andre planer enn en treningsøkt og litt rydding i leiligheten. Det å komme i orden her hjemme er virkelig noe jeg trenger etter mange langvakter på jobb. Da er jeg jo kun hjemme for å sove! Jeg håper søndagen deres blir rolig og fin <3 

Good morning, girls! I forgot to show you this simple and delicious quinoa soup. Omar and I were supposed to have quinoa and chicken for dinner here the other day, but we ended by a mistake up with a soup instead. Omar did take a bouillon in the water, so the taste was great! Topped it with some chili, and the soup deserved a post here on the blog. After work yesterday Omar and I went to town to meet up with some of his friends, but because of the bad weather no one showed. So we ended up buing lots of junk and watched some episodes of Homeland instead - just perfect! Today I´m in a really Sunday mood, and I have no other plans than a workout and just chill at home with my boyfriend. Just what Sundays are for! I hope you alle have a great weekend, and that your Sunday will be good as well! Hugs <3

#mat #food #matglede #middag #quinoa #inspo #hverdag #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 02.09.2016, 11:43

HOMEMADE SCONES


I samarbeid med Atkins Norge

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

4 dl havremel, 4 dl havregryn, 2- 3 ts bakepulver, litt salt, 3 ts kokossukker, 6 dl kokosdrikk. Bland alt sammen og lag små hauger på et bakebrett, toppes med linfrø. Stekes i ovnen på ca. 225 grader i rundt 15- 20 minutter. Serveres med ditt favorittpålegg! :-)

God morgen, og god fredag! Jeg føler at det er fredag sånn ca. annen hver dag, og at det er Atkins- fredag annen hver uke. Ingen av delene stemmer, men det sier litt om hvor fort tiden går. I dag tagget en venninne meg i en konsert- video på Facebook, og det er faktisk hele 5 år siden! Plutselig følte jeg meg ganske voksen.. Jeg går jo enda rundt og føler meg som 20, men snart er jeg faktisk nærmere 30 enn det jeg er 20. Hvor blir tiden av? Heldigvis gjør det meg ingenting at tiden går fort nå, for jeg har så mye gøy å se frem til! Uansett. Jeg har som sagt fri i dag, og så fort Omar drar på jobb tenkte jeg å ta meg en tur til byen for å ordne litt saker og ting. Det begynner å bli en stund siden forrige gang jeg var og kikket i butikkene, og nå kjenner jeg at jeg trenger litt ny inspirasjon. Jeg føler jeg ikke har noen klær i klesskapet mitt, og heller ingen antrekk å ta på meg når jeg skal pynte meg litt ekstra. Dette stemmer så absolutt ikke, og for meg hjelper det da å kikke litt på nyheter i butikkene for så å huske på hva jeg har av klær hjemme. Ofte er det ikke mer enn en liten basictopp til 100 kr som skal til for at jeg har et helt nytt og fresht antrekk satt sammen av mine "gamle" klær. I kveld er jeg klar for en ny episode av The Stream, Pepsi Max og selvfølgelig litt fredagstaco! Jeg håper dere alle får en fin dag, så skrives vi igjen snart <3

Good morning, and yey to Friday! I´ve got the Friday feeling almost every second day, so it feels pretty good when it actually is Friday! Time flies, but I have a lot to see forward too so I have to say I kinda like it! Today I´m off work so I´m heading to town to get some new inspiration. When I feel like I don´t have anything to wear, I have to go to the stores to get some inspiration. I have a lot of clothes, so I actually just need to buy a little top or something to mix some new outfits out of my "old" clothes. Anyway, tonight it´s time for The Stream, Pepsi Max and some tacos all by my self. Haha. I´m actually looking forward to it! For English scones recipe just ask me in the comment field or use Google Translate ;-) Have a nice day, and I´ll talk to you later <3

#inspo #food #mat #matglede #homemade #scones #sugarfree #atkins #fredag #friday #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 25.08.2016, 18:41

CHICKEN FAJITAS MY WAY


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Chicken fajitas with grilled chicken and spelt potato cake

Hei, fra Bergen! Jeg måtte en liten stopp innom Bergen for å komme meg til Ålesund, og må vente her en liten time før neste fly går. Jeg er skikkelig gira på å se Anniken igjen nå, og kan nesten ikke vente med å få gitt henne en stor klem! Jeg ville bare titte innom mens jeg ventet for å vise dere disse deilige kylling fajitasene Omar og jeg lagde her om dagen. Omar skal virkelig ha litt skryt her inne, for det er alltid han som kommer opp med de beste middagsidéene og ofte også bildeidéene. Han anretter alltid alle rettene på en slik måte at bildene mine blir hakket bedre enn om jeg gjør det selv. Så tusen takk til deg min kjære! Men nå må jeg nesten se å komme meg til riktig gate, for nå starter boardingen snart. Jeg håper dere alle får en fin kveld, så skrives vi igjen i morgen!

Hi from Bergen! So my first stop to get to Ålesund is Bergen, and I´m waiting here for one hour before flying again. I´m really exited to see Anniken again, can´t wait to give her a big hug! Just wanted to say hi one more time today, and show you this delicious chicken fajitas. Omar has to get some credit for his cooking ideas and also pictures. He is always telling me what to do and how to plate the food the best way in my pictures. Thank you, love! But now I have to find my gate and get boarding soon. Have a great night, and I´ll talk to you tomorrow <3 

#inspo #food #mat #matglede #hverdag #blogg #chicken #kylling #fajitas #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 24.08.2016, 18:05

PANCAKE HEAVEN


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Pancake heaven for dinner

Jeg ble ferdig med dagens jobbvakt litt tidligere enn planlagt, og har derfor hatt litt ekstra tid til overs denne onsdagen. Det klager jeg aldri på! Jeg hadde en del som skulle gjøres etter jobb, så det at jeg fikk noen timer ekstra gjorde så jeg fikk tid til å lage disse deilige pannekakene til middag. Jeg gidder sjeldent å lage noe varm middag til meg selv, sett bort i fra mine kjøre speltlompe- pizzaer, og ender som regel opp med en form for frokost eller lunsj i stedet. Men fordi jeg liker dette best, passer det meg også midt i blinken! Pannekakene er forresten sukkerfrie og er laget av havremel, kokosdrikk, egg, bakepulver og kokossukker - de ble helt nydelige. Sjokoladesausen er også sukker- og kalorifri og fåes kjøpt hos blant annet Gymgrossisten. Sjokoladebitene er fra Atkins :-) Men nå må jeg se å pakke kofferten og planlegge litt antrekk for helgen. Deretter skal jeg ta en lang og etterlengtet dusj! Snakkes i morgen <3

So, this is what my dinner looks like today! I didn´t want to cook a dinner for my self, never do, so I ended up just making some delicious pancakes instead. Doesn´t get any better than this in my opinion. I´m more a breakfast/lunch girl than a dinner person. The pancakes are sugar free and so is the chocolate sauce. You find it at different health and supplement stores. I´ve used some Atkins chocolate together with strawberries in the middle and on top. Now I have to pack my suitcase and plan some outfits for the weekend.. then take a shower, finally! Talk tomorrow, babes <3

#inspo #food #mat #matglede #healthy #sugarfree #sukkerfritt #pannekaker #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
  • 22.08.2016, 09:48

DINNERS THIS WEEK


SAMSUNG CSC

Monday: Spaghetti Bolognese 

SAMSUNG CSC

Tuesday: Chicken Tandoori

SAMSUNG CSC

Wednesday: Green Pancakes here

SAMSUNG CSC

Thursday: Thai Green Curry

SAMSUNG CSC

Friday: Nachos

SAMSUNG CSC

Saturday: Chicken Pita

SAMSUNG CSC

Sunday: Grilled Meat and sweet potato fries

Her har dere ukens middagsmeny, eller i allefall slik jeg skulle ønske den så ut. Jeg drar jo for å besøke Anniken i Ulsteinvik allerede på torsdag, så det blir ikke mange middagene jeg skal lage her hjemme denne uken. Jeg regner likevel med at det blir en del god mat hjemme hos henne, eller kanskje vi drar ut for en aldri så liten middagsdate i Ulsteinvik. Vi får se, men her har dere i allefall litt middagsforslag til den kommende uken. Mye av dette er retter som ofte går igjen her hjemme, og jeg elsker dem alle. Tenk at Janne har begynt å like kjøtt ;-) I allefall en gang i blant, når Omar krydrer og griller det slik som i går. Men nå skal Omar og jeg avgårde på ukens første treningsøkt, så jeg må nesten se å gjøre meg klar. Vi snakkes igjen senere, jeg håper mandagen deres blir topp!

Here is my dinner plans for this week, or at least what I wish for. As you know, I´m going to visiting my best friend this weekend, so I guess we´ll making some good food together at her place, or maybe we´re going out for a dinner date in her city. We´ll see. But here you at least got some dinner suggestions for your own dinners, and some of the food we eat a lot here at our place. Now Omar and I are going for this weeks first workout, so I have to get going. See you later, and have a great Monday and start of the new week <3

#dinner #middag #ukesmeny #menu #food #mat #matglede #inspo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits