• 21.05.2017, 15:46

UKEN SOM GIKK #3


Local time, Mexico, 09 am

God morgen, alle sammen! Da var det søndag nok en gang, ukene går så utrolig fort!, og jeg har hatt en veldig fin helg (og uke!) her i Mexico. Vi dro fra Holbox til Cancun på fredag, og så fort vi sjekket inn i den nye leiligheten møtte vi en nabo som vi hang med i ca. 24 timer i strekk. Senere ble 3 til 5 og vi hadde en utrolig morsom fredagskveld med pool party og dansing på byen. Jeg elsker slike spontane kvelder med nye venner :-) Gårsdagen ble derfor noe slapp, og når jeg endelig tillot meg å shoppe litt igjen fant jeg ingenting som passet. Haha. Det må ha vært noe med dagsformen min, for vanligvis finner jeg så mye fint her. Det får bli en annen dag, her kommer en liten ukesoppdatering før jeg skal dra på stranden <3

Ukens opptur: At vi endelig har funnet ut hva vi skal gjøre videre! Planen er fortsatt ikke spikret og fastsatt, så jeg vil ikke fortelle noen noe enda, ettersom de andre gangene jeg har gjort det har jeg endret mening igjen. Haha. Men nå ser det ut som om ting begynner å falle på plass, og jeg er veldig klar for neste steg! Gleder meg til å fortelle dere alt etterhvert :-) 

Ukens nedtur: Må helt klart være da vi kom til Holbox for å svømme med hval og fant ut at sesongen ikke var i gang enda. Og jeg som allerede hadde Googlet hval- sesongen, og det var nettopp derfor vi dro til Holbox så lenge etter at vi kom hit til Mexico. Jaja, man kan vell ikke gjøre alt man har lyst til her i livet... eller så får jeg heller svømme med hval senere en gang. Jeg er glad jeg fikk se Holbox, men det ble en veldig dyr bomtur. Haha

Ukens måltid: Jeg.er.så.matlei! så denne ble veldig vanskelig å svare på. Jeg tror likevel jeg må si fish tacosen jeg spiste på Holbox, da fikk jeg nemlig fersk, grillet fisk og masse salat og grønnsaker til. Yummi! 

Ukens blogg: En blogg jeg stadig titter innom og som jeg velger de gangene jeg er ferdig med alle toppbloggerne jeg følger, og ikke vet hva jeg skal Google på er bloggen til søte Benedicte Arntzen. Stilen hennes er så fin, og jeg blir mer og mer glad i bloggen hennes også :-) Flink til å oppdatere er hun også! Anbefaler dere alle å ta en titt HER!

Ukens bilde: Etter Cuba- turen vår var vi så leie av å ta bilder at jeg kun har hatt oppe kameraet 1 dag på Holbox. Jeg kunne jo nesten ikke besøke den øya i 3 dager uten å ta et eneste bilde. Jeg har likevel en hel del Cuba- bilder å gå igjennom fortsatt, og under har dere ett av mine favoritter:

Ukens TV- serie: Omar og jeg har planer om å se videre på 13 Reasons Why og Prison Break, og begynne å se både Hannibal og Game of Thrones fra starten av... vi ender likevel opp med å sette på Parks & Recreation hver eneste kveld. Snart er vi ferdige med 7 sesonger, så da blir det lettere for meg å anbefale dere en ny serie :-) Parks har vell vært favoritten her de 3 siste ukene.  

Ukens sted: Denne var litt vanskelig ettersom jeg synes Holbox var en veldig fin øy, men jeg også er så glad i Cancun. Jeg tror derfor jeg må si Cancun, selv om jeg har vært her i en liten evighet til sammen nå! Haha. Fineste havet som finnes, og siden jeg er så glad i å bade trives jeg utrolig godt her :-) 

#inspo #travel #blogger #weekly #update #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow
 • 15.05.2017, 15:16

UKEN SOM GIKK #2


Local time, Mexico, 08 am

I´m back!!

HEI, dere! Nå var det utrolig godt å oppdatere her inne igjen, etter en hel uke uten internett. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var tvunget til å holde meg unna sosiale medier så lenge! Eller jo.. Da vi var på Saltslettene i Bolivia var jeg også uten, men det var ?bare? 4- 5 dager. Selv om det kanskje er godt for kropp og sjel er det veldig godt å være tilbake, spesielt når man har en blogg man er glad i! Har dere det fint? Jeg skulle egentlig starte forrige ukes forhåndsblogging med en ukesoppdatering på søndag, men tiden strakk dessverre ikke til og vi måtte komme oss til flyplassen tidligere enn forventet. I tillegg pleier jeg alltid å blogge på flyplassen før jeg skal ut å reise, men denne gangen hadde de ikke internett tilgjengelig der heller, så jeg har rett og slett ikke hengt på internett siden forrige lørdag (sett bort i fra en liten Instagram- oppdatering rett før jeg dro til flyplassen på søndagsmorgenen). Uansett.. Jeg håper dere har hatt det greit med de forhånspubliserte innleggene her inne den siste uken? Alt om Cuba skal dere få fra og med neste post, jeg har så utrolig mye bra å vise dere, men først vil jeg starte med en liten ukesoppdatering! Den vil selvsagt ta for seg Cuba den også siden det er der jeg har vært hele uken som gikk ;-)

Ukens opptur: At jeg endelig har fått oppleve Cuba på godt og vondt! Mer om dette kommer i egne innlegg senere, men jeg kan si så mye som at jeg elsker Cuba, men er nok så ferdig med landet for en god stund. Haha. Omar og jeg hadde egentlig planer om å reise hit for første gang da vi var i Mexico i 2014, men etter mye frem og tilbake droppet vi det. Jeg er så glad for at jeg endelig har vært her, og det før all turismen kikker inn og påvirker det enda gammeldagse landet. Cuba er fantastisk på mange måter, men jeg kunne aldri ha bodd her selv.

Ukens nedtur: Selv om jeg elsket å oppleve Cuba kunne vi fint ha klart oss med 5 dager her. 3 (2) dager i Havana og 2 (3) dager i Varadero hadde vært nok. Etter å ha gått gatelangs i Havana i 3 dager har du sett mer enn alt, og etter 2 dager på stranden i Varadero har du fått benyttet stranden godt nok også. Man blir ganske lei av ikke å ha mat tilgjengelig over alt, og ikke ha internett "hjemme" når alt stenger innen kl. 20 på kvelden. Haha.

Ukens måltid: Maten i Cuba er ikke mye å skryte av, og jeg har spist utrolig lite variert den siste uken. Det har gått i små og store pizzaer hver eneste dag, og maks 2 måltider om dagen! Det er så vanskelig å finne enkel mat her i landet.. Favoritten er og blir pizzaen på bildet under, den koster rundt 15 kr og blir spist av cubanere hele tiden og over alt.

Ukens sang: Jeg har helt ærlig ikke hørt så veldig mye på musikk denne uken, kun de gangene Omar har trent i stuen og hatt musikk på høytalerne. Men en sang jeg har hatt dilla på under hele denne reisen er Despacito med Luis Fonsi & Daddy Yankee. Remixen med Justin Bieber er jo tusen ganger bedre også (I LOVE JB!) så nå er sangen komplett:

Ukens blogg: Min aller første uke uten å lese en eneste blogg er gjennomført for første gang i mitt liv, så her må jeg nesten si ingen. Shit, for en bloggleser- elsker som meg er det en rar tanke. Når det gjelder hvilke blogg jeg gleder meg mest til å oppdatere meg på igjen er det Marthe Borge, Caroline Berg Eriksen, Janni Deler, Eirin Kristiansen og Kristina Andersen. My all time favorites!

Ukens bilde: Omar og jeg har tatt mer bilder denne uken enn det vi har gjort de siste ukene i Mexico til sammen, så det blir utrolig vanskelig å bare velge ett! Spesielt siden jeg ikke har fått delt noen med dere enda, og jeg ikke er "lei" av dem. Jeg tror likevel jeg må velge bildet under, det oppsummerer en uke på Cuba ganske bra vil jeg si:

Ukens TV- serie: Vår nyeste favoritt og det som har gjort Cuba- ferien vår komplett er Parks & Recreation! Herreguud, for en morsom serie! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle like denne komedien da jeg først så episode nummer 1, men nå er det min all time favorite, til og med over Modern Family. Omar og jeg har nå sett 5 sesonger på 2 uker! MÅ SEES! Ha en fin mandag videre, alle sammen, snakkes med mer Cuba- oppdateringer veldig snart <3

Follow
 • 13.05.2017, 10:02

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG


Fun facts om meg! 

Jeg klarer ikke å spise og drikke alkohol samtidig, og liker derfor ikke å drikke til maten. Jeg.blir.så.mett! Og i tillegg synes jeg alltid maten er mye bedre enn drikken, så da ender det bare opp med at jeg spiser og glemmer hele drikken. Det samme gjelder hvis jeg starter på snacksen på bordet når jeg er på fest. Potetgull er jo tusen ganger bedre enn alt av drikke som finnes. Haha, hva da foodie?

Jeg er aldri syk- syk. Ja, jeg er ofte dårlig, hvor jeg føler meg uvell, har vondt i magen eller verker i en eller annen del av kroppen, og ja, jeg er også hjemme fra jobb innimellom. Men jeg er aldri syk som i spysyka, har halsbetennelse, influensa, voldsom forkjølelse, osv, hvor man trenger medisiner for å bli frisk. Jeg tror kanskje jeg fikk min dose da jeg var yngre og hadde halsbetennelse minst en gang i året. Nå kan jeg faktisk ikke huske sist jeg gikk på en antibiotika- kur. *Bankibordet*!

Jeg er veldig fornøyd med tennene mine på bilder, men på video synes jeg de er helt forferdelige. Det skjer noe rart med hele munnen min, og tennene ser helt skeive ut. Jaja, alt kan ikke være helt topp hele tiden. 

Jeg blir super- støl etter hver eneste treningsøkt. Noe som jeg synes er svært så irriterende ettersom jeg til vanlig trener ganske ofte. Jeg skjønner jo at jeg blir støl når jeg er tilbake etter et lengre opphold, men når jeg trener 3-4 ganger i uken synes jeg det er veldig kjedelig å gå rundt å være støl konstant. 

Jeg synes bachelorgraden min var lett som en lek, og nettopp derfor gikk jeg rett på en mastergrad. Jeg tror det har noe å gjøre med at jeg elsker å sitte i min egen lille verden foran PCen å jobbe. Uansett om det har med blogg eller studier å gjøre.. det trenger i grunn ikke være så interessante fag heller, så lenge jeg kan holde på for meg selv. Jeg var omtrent aldri på forelesninger, og jeg tok meg mer eller mindre "fri" helt frem til eksamensperioden (ikke rart jeg elsket studietiden), men klarte meg likevel bra hver eneste gang. Nå skal det sies at jeg fortsatt ikke vet hva jeg vil jobbe med når jeg blir "stor". 

Jeg har gjennom hele oppveksten vært ganske så kresen og spist lite, derfor blir jeg fortsatt ofte sett på som både kresen og småspist selv om jeg nå spiser masse og elsker veldig mye rar mat. Jeg ser ikke på meg selv som kresen i det hele tatt, og elsker å smake på ting jeg aldri har testet ut før. Chili er også en ting som har vokst veldig på meg, før kunne jeg nesten ikke spise grillkrydder, mens jeg i dag elsker alt som har med sterk mat og chili å gjøre! 

Jeg elsker elsker elsker å reise! Nei vent, det vet dere nok allerede :-) God helg, alle fine! Nå er det ikke lenge til jeg kommer tilbake til fastlandet og internett- forbindelser igjen! Jeg gleder meg til å oppdatere normalt og skrive litt igjen. Snakkes snart!

#inspo #travel #blogger #fashion #funfacts #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #omiandjannetravels #mexcio 

Follow
 • 12.05.2017, 10:35

FILMEN DU MÅ SE I HELGEN


Going in style!

Jeg nevnte så vidt i en tidligere ukes- oppsummering at jeg hadde sett en utrolig artig komedie på kino, og jeg likte den faktisk så godt at jeg vil gi den et helt innlegg her på bloggen min. Jeg hadde verken lest, sett eller hørt om filmen før Omar og jeg bare valgte den random ut da vi var på kinoen i Playa del Carmen, og jeg er glad for at skuespillerne Morgan Freeman, Michael Caine og Alan Arkin gjorde at valget falt på denne! Det er litt vanskelig å velge filmer uten researching i Mexico, ettersom de oversetter alle filmtitlene til spansk og vi egentlig ikke forstår noe av tittelen. Haha. Denne heter Un golpe con estilo på spansk, og det var ikke før jeg skulle skrive om filmen her på bloggen at jeg fant ut hva navnet egentlig var. Uansett. Going in Style handler om en vennegjeng på disse 3 eldre karene på bildet over, som etter mange års fabrikkarbeid ikke aner hvordan de skal få endene til og møtes da pensjonen deres plutselig trekkes tilbake. Etter at Willie, Joe og Albert, som kompisene heter, er vitne til et bankran i deres lokale bank, ser de et eget bankran som eneste løsning for å få tilbake pensjonen de føler de har krav på. Jeg sier bare, gjør magen klar for å le, for du vil få latterkramper opptil flere ganger i løpet av denne komedien!

Sjekk ut traileren til Going in Style under, jeg garanterer deg at det er en veldig fin film å se i helgen.. hvis den har kommet ut på kino i Norge enda da?

#inspo #movie #goinginstyle #kino #tips #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow
 • 30.04.2017, 17:54

UKENS FAVORITTER


Local time, Mexico, 11 am

Hei søndag! <3 Siden jeg endelig har landet litt her i Mexico tenkte jeg det var på tide å finne tilbake til de gamle, faste bloggspaltene! Hva synes dere om det? Jeg vil starte med litt flere tips og triks igjen, denne faste "ukens favoritter"- spalten og rett og slett finne frem litt andre bloggemner enn kun reise igjen. Nå har jeg jo blitt bedre på motefronten, så krysser jeg fingrene for litt mer varierte innlegg fremover :-) Jeg synes forresten det er litt morsomt å skrive lokaltiden i toppen av hvert innlegg, på denne måte ser dere når jeg har skrevet blogginnlegget, men også når jeg har stått opp. I dag har jeg som dere ser sovet veldig mye lengre enn vanlig, og det er rett og slett fordi Omar og jeg dro ut på vift i går kveld, og danset helt til vi ikke hadde mer energi igjen. Før vi gikk hjem for å legge oss ble det nattmat på både oss og de firbeinte vennene våre i nabolaget <3 Elsker slike kvelder! 

Ukens beste dag: Vi har hatt veldig mange fine dager denne uken, men jeg tror nesten jeg må si torsdagen. Da koste vi oss først på stranden, før vi dro til et kjøpesenter i nærheten her og hadde en skikkelig date- night. Først spiste vi middag på food court, som vi elsker da alternativene er mange og billige, før vi kjøpte med oss masse snacks og dro på kino. Vi valgte en tilfeldig komedie, som endte opp i utrolig mange latterkramper og noen gledestårer på denne jenta. Going in Style er filmen å se på kino om dagen, dere! Gårsdagen ute på byen var også en av høydepunktene denne uken, jeg elsker at Omar og jeg kan gå ut alene og ha det like gøy som vi har det på en stor fest med masse venner rundt oss!

Ukens måltid: Tacos, tacos, tacos! Vi begynner helt ærlig å bli veldig matleie og savner et eget kjøkken å kokkelere på. Der vi bor nå har vi kun en liten elektrisk plate med en liten stekepanne, så mulighetene for middagslaging er svært begrenset. Det går derfor ofte i tacos, og selv om dette er veldigveldig godt her i Mexico begynner vi å bli leie av det også.. Jeg hadde gjort mye for en skikkelig god tikka masala eller tandoori. Dette er noe de har svært lite av her i Sør- og Mellom- Amerika, og Mexico.

Ukens nedtur: Da vi fant disse idylliske strandområdene her i Playa del Carmen for rundt 10 dager siden var det en fryd å ligge på stranden. De siste dagene har dessverre ikke været vært på topp, det har vært overskyet og blåst mye. Dette har ført til at strandområdet vårt nesten har halvert seg på bare noen dager, og vinden gjør at all tangen flyter opp stranden, som i tillegg har blitt smal på grunn av høyt vann. Vinden gjør det nesten umulig å kose seg på stranden, da all sanden blåser i ansiktet ditt og overalt. Lite digg. Jeg håper virkelig at været kommer seg igjen snarest, for jeg vil nyte den siste uken i Playa til det fulle!

Ukens bilde: Denne ukens bilde får nesten bli strand- bildet under, som oppsummerer hverdagen min uten behov for noen ekstra ord. 

Ukens sted: Som sagt har vi for første gang på denne reisen endelig slått oss litt ned på ett sted, og har derfor kun vært i Playa del Carmen, Mexico, hele denne uken. Det er nydelig å slappe av etter en lang reise hvor ting har gått i ett, men nå begynner vi faktisk å bli rastløse igjen og er veldig klare for nye eventyr som begynner om nøyaktig 1 uke! Wihuu, hva (og hvor!) skal det bli av oss rastløse sjeler? Haha.

Ukens antrekk: Det eneste antrekket denne uken, som dere ser på bildet under, må jo også bli favoritten. Som sagt litt for varmt å gå med skinnjakke her hvor gradene er rundt 28 varme på det laveste, men bildene ble i allefall fine nok til at det var verdt svetten som oppstod for å ta dem. Haha. Jeg elsker elsker kombinasjonen av søte blonder til røffe skinnjakker - my all time favorite! 

Ukens blogg: Bloggen til bloggdronningen Kristina Andersen har jeg blitt utrolig glad i den siste tiden. Hun har en skikkelig godstemning- blogg, oppdaterer ofte og jenta virker god tvers igjennom. Hun har jo fått seg ny blogg nå også, så gå inn å les HER for litt godstemning nå <3

Ukens sang: Bruno Mars - That´s what I like! Bare å finne frem danseskoene nå folkens, denne sangen vil garantert få deg i godt humør :-) Jeg har hørt den x antall ganger denne uken, både på trening og i leiligheten.. det går nesten ikke an å høre sangen en gang, uten å trykke på repeat! Jeg anbefaler dere å trykke play på videoen under her, og nyt resten av søndagen, alle sammen!

#inspo #ukens #favoritter #blogg #reise #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow
 • 17.03.2017, 16:16

REKLAME: THE AMSTERDAM SNEAKER


 

The Amsterdam Sneaker!

Er det noen av dere som har vært i Amsterdam før? Vell, da vet dere at dette er den perfekte byen å oppleve til fots! Omar og jeg var selv på en snarvisitt innom Amsterdam da vi var på vei til Mexico i 2014, og selv om vi bare hadde to dager i byen ble jeg veldig glad i den. Amsterdam er både en flott by å se på, og har så utrolig mye å by på, både når det gjelder kultur, kos og shopping. Folkene er avslappet, byen er kompakt og fin, og er en perfekt weekend-getaway-storby. Anbefaler dere å sjekke ut videoen over for å bli fristet til en aldri så liten helgetur selv! Som dere ser har KLM nå utviklet en helt egen bysko perfekt for trasking rundt i den kosmopolitiske storbyen. Og det er nettopp det Amsterdam er så passende til, å gå rundt i de mange koselige gatene, sette seg ned på en koselig gatecafé, se på alt livet og alle menneskene, shoppe litt, gå på museum, kikke på bygninger og elven, og danse til god musikk på nattestid. Nettopp alt jeg elsker når jeg skal utforske en storby, og gode sko er derfor et must! The Amsterdam Sneaker er både kul og behagelig, og egner seg like godt til gåturer på dagtid som til en fuktig natt på byen. Bestiller du en tur til Amsterdam gjennom KLM nå, har du mulighet til å stikke av med et helt eget par Amsterdam sneakers. Tenk å oppleve våren her da! Jeg skal helt klart tilbake! Ønsker dere alle en strålende fin fredag, og en riktig god helg! Nå er jeg på flyplassen her i Lima, straks klar for avgang <3 Guess where we´re going!

I samarbeid med KLM

Follow
 • 13.03.2017, 15:21

I TYKT OG TYNT


4 years together! <3

God morgen, solstråler! Hvordan står det til med dere denne mandagen? Jeg håper dere kickstarter den, og er klare for å gi alt denne uken. Det er viktig å sette seg ukesmål og gjøre det beste utav en hver uke :-) Husk at du ikke trenger et nytt år på å nå målene dine! Selv merker jeg lite til ukene for tiden, og mandagen blander seg fint inn med både fredag og lørdag, and I love it! Lima behandler oss forresten veldig bra. Vi sover lenge (må opp før 9 for å rekke frokost), vi trener daglig og spiser masse næringsrik og god mat. Lørdagskvelden sjekket vi også ut utelivet her i Lima, og det ble en ganske så sein kveld med prating i parken og dansing på byen. I går møtte vi en venninne av Omar som også er her i Lima nå, og en kaffedate ble til en 3 timers city sightseeing i mørket, etterfulgt av flere timer med prating og latter i Kennedy- parken. Det er så koselig å henge med folk som Sana, som du kun har kjent et par timer, men som det føles ut som om du har kjent i månedsvis. I dag har forresten Omar og jeg vært sammen i 4 år! Oh my, tiden går fort.. Det føles ut som i går og hele evigheten på en og samme tid <3 Jeg elsker deg, min dyrebare skatt! Takk for at du viser meg verden #omiandjannetravels

//Good morning, sunshines! How are you this Monday? I hope you all are ready to kickstart a new week, and do your best. It´s important to reach for your goals and make the best out of every week :-) Remember that you don´t need a new year to start over! I have to admit that I don´t feel the week so good now when I travel, and Mondays blends in with both Fridays and Saturdays.. and I love it! Lima treats us goood btw. We sleep in every morning (have to get up at 9 am though, to have the breakfast), we work out every day and eat a lot of good and healthy food. Saturday night we also went out to party here in Lima, and it was a late night with talking in the park and then a lot of dancing out on a club. Yesterday we met a friend of Omar who also is here in Lima atm, and a coffee date turned into a 3 hours city tour in the dark, and then some hours talking in the Kennedy park. I love to hang out with people like Sana, who you just knew for some hours, but it feels like you have known each other for months. Today Omar and I have been together for 4 years! Oh my, time goes by so so fast.. It feels like yesterday and forever at the same time <3 I love you, my everything! Thank you for showing me the World #omiandjannetravels

#inspo #love #4years #omiandjanne #mittalt #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow
 • 09.03.2017, 13:46

HOUSING ANYWHERE


In collaboration with Housing Anywhere

The International student housing platform for exchange and internship students!

Hei, alle sammen! I dag vil jeg gjerne introdusere Housing Anywhere her på bloggen min, en platform som hjelper internasjonale studenter med å finne en bolig på en bedre, lettere og tryggere måte. Dette startet først som en plattform hvor studenter som skulle studere et semester i utlandet kunne leie ut rommene deres til andre studenter. Den hollandske studenten Nils ønsket i 2009 å ta et semester i Singapore, men visste da ikke hva han skulle gjøre med rommet sitt i Nederland. Da kom han opp med den geniale idéen om å leie ut rommet sitt til en student som selv skulle ta et semester i Nederland, og på denne måten skapte han Housing Anywhere. I dag er dette også en plattform hvor du og jeg kan leie ut våre rom til utenlandske studenter som skal studere i landet vårt. Housing Anywhere er altså i dag en global plattform som knytter internasjonale studenter sammen på en enkel og trygg måte. Housing Anywhere knytter 127 universiteter i 22 land sammen, og ved enkelt å søke opp byen til det universitetet du skal studere på kan du komme i kontakt med rådgivere i denne byen som vil hjelpe deg å finne et rom du kan leie. Ved å leie gjennom nettsiden vet du at du har leid et sikkert sted i løpet av din tid som utenlands student. Så om du skal studere et semester i utlandet, eller rett og slett ønsker å leie ut ditt eget rom eller leilighet for et semester, anbefaler jeg deg å bli medlem hos Housing Anywhere HER. Ha en fin torsdag, mine fine! 

//Hi, guys! Have you ever heard about Housing Anywhere? If not, it´s an international student housing platform which help you find your home if you´re studying abroad. ​The head office of Housing Anywhere is in Netherlands and Housing Anywhere have partnership with +120 Universities in the World. The mission of the platform is to help international students with housing in a better, easier and safer way. This first started as a platform where students who wanted to study a semester abroad could rent out their rooms to other students. The student Niels from Holland wanted to take a semester in Singapore in 2009, but didn´t know what to do with his own room in Holland for that semester. He then founded Housing Anywhere which now also is a platform where you and I can rent out our rooms to international students who want to take a semester in our city. If you´re studying abroad you just search the city you want to study in at their website and easily connect with a adviser who helps you find a room to rent. It´s both safe and easy! So if you´re planning to study abroad, or just want to rent out your room or apartment to international students, I recommend you to join Housing Anywhere HERE. Have a nice Thursday, everyone! 

#inspo #housinganywhere #students #abroad #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin #omiandjannetravels 

Follow
 • 05.03.2017, 15:15

SPONSORED VIDEO: HIDDEN FIGURES


 

 

Hidden Figures with premiere in Norway 10.march! 

Er det noen andre kinoglade mennesker der ute? Jeg tror dere allerede vet det, men til de av dere som ikke gjør det så er jeg en skikkelig kino- jente, og jeg velger mye heller å dra på kino i helgene enn på fest. Lett! Dere aner ikke hvor mange land Omar og jeg faktisk har vært på kino i. Vi drar nemlig alltid på en eller annen kino i løpet av reisen vår, og denne gangen har vi vært på kino i Brazil. I Iguacu så vi den nyeste The Ring- filmen, som jeg ikke anbefaler videre, og neste på listen er den nye Fast & Furious- filmen når det kommer ut, og Hidden Figures. Sistnevnte kan dere se trailer på over her, og jeg regner med jeg ikke er den eneste som har planer om å se denne dramaen? Ikke bare har filmen kjente skuespillere som Octavia Spencer, Kevin Costner og Kirsten Dunst i front, men filmen er også basert på en av de største bragder i historien - nemlig oppskytingen av romfartøyet som fikk amerikaneren John Glenn i bane rundt jorden. Dette snudde "The Space Race" mot Sovjetunionen og sjokkerte hele verden, og det beste av alt var at det var 3 kvinner som jobbet i NASA som fikk dette til å skje. Katherine Johnson, Dorothy Vaughn og Mary Jackson trosset alle kjønns- og raseforskjeller og inspirerte en hel nasjon. Helt klart en film å få med seg i 2017! Ellers håper jeg dere alle har en fin søndag, og at alt står bra til i Norge! Stor klem fra meg <3

//So, is there anyone other than me who loves the cinema? I think you already know, but for those who don´t I´m a real cinema- girl, and I always choose cinemas over parties! Easily! You have no idea how many countries Omar and I have visited a cinema in! We are always going to the cinema when we´re out traveling, and this time we´ve already visited the cinema in Brazil. That time we saw the new The Ring- movie which I don´t recommend you to see. Haha. Now I´m looking forward to the new The Fast & Furious and Hidden Figures. The last one you can see the trailer to above, and I guess I´m not the only one looking forward to this drama? Not only has the movie great actors like Octavia Spencer, Kevin Costner and Kirsten Dunst, but it´s also based on the big feat in the history - the launch of the spacecraft hat got the first American John Glenn around the World. This turned "The Space Race" towards Sovjet and chocked the whole World, and the best part is that it was 3 women working for NASA who made this happened. Katherine Johnson, Dorothy Vaughn and Mary Jackson went against race- and gender differences and inspired a whole nation. Absolutely a movie to see in 2017! Hope you all have a great Sunday, and that everything is fine with all of you! Big hugs <3

Post sponsored by Unruly Media, my own words.

Follow

 • 02.02.2017, 10:35

OSLO BOUND
In Oslo we dance!

God morgen, dere! I dag lot jeg være å slå på vekkerklokken da jeg la meg, og selv om jeg sov til jeg våknet var jeg jammen meg først oppe. Som dere vet er dette no jeg ikke klager på da jeg på dette tidspunktet jobber best, og liker å sitte en stund foran Macen alene med en kopp kaffe. Det er egentlig rart hvor mye jeg koser meg på frimorgenene mine. Men ja, vi brukte gårsdagen på god middag som Aveen hadde stelt i stand, og lek og kos med de søte barna. Det er alt for lenge siden jeg har sett dem nå, så de var litt sjenerte i starten. Det tok likevel ikke lang tid før de var all over meg, og jeg kunne bare glemme å gå og legge meg uten at det ble grining. Haha. Såå søte! I dag har vi planer om å dra til Strømmen senter sammen hele gjengen. Dette er et stort kjøpesenter like utenfor Oslo som jeg aldri har besøkt tidligere, så vi tenkte det var på tide. Jeg var jo i Oslo for bare to små uker siden også, føles nesten ut som min nye hjemby. Neida, haha, men Oslo er virkelig en by jeg kunne tenke meg å bo i en dag! Nå er det frokosttid her i huset, jeg håper dere får en fin torsdag, alle fine! <3

//Good morning, babes! I didn´t start the alarm when I went to bed yesterday, so today I slept until I woke up by myself. Though the kids would wake me up earli, but the thruth is I was the first one! I´m not complaining though, you know how much I love my mornings. It´s wierd how much I enjoy my own company infront of the Computer in the morning, with a big cup of coffee next to me.  Yesterday we spent at Aveen´s place with the kids. We ate a really good dinner (was so hungry when we came here after 7 hours without any food), and just relaxed at home. It was a long time since I saw the kids, so they were a little bit shy in the beginning, but after a little while they were all over me. I had to bring the oldest one with me to bed for a little while, because she wouldn´t stop crying when I went upstairs. Haha. So cute! Today we´re going to this big shopping mall outside Oslo. I haven´t been there before, so we chose that one instead of Oslo City. Oslo feels almost like my second home now, you know I was here like 2 weeks ago as well. Just kidding, but I think I´ll move to Oslo one day in the future. We´ll see! But now it´s time for breakfast, have a great Thursdag, loves! <3

#inspo #everyday #blogger #familytime #oslo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 01.02.2017, 18:31

UP IN THE SKY


We´re in Oslo! <3

Hei på deg! Jeg tror jeg helt har glemt å nevne det for dere, men Omar og jeg befinner oss nå i Oslo vi! Vi dro til flyplassen rett etter utsjekk fra hotellet til Omar i dag og fløy til Oslo for noen dager. Vi fant ut at det var på tide med et familiebesøk til søsteren til Omar og familien hennes, som vi nå befinner oss hos ♥ Jeg har blogget litt om dem tidligere, men for dere nye følgere så har storesøsteren til Omar to søte, små som jeg alltid blir like glad for å se. Leah på 3 og Emran på 1 lager nok liv i leiren for å si det sånn, hehe, og de er så skjønne at de er til å spise opp begge to. Jeg gleder meg til mye kos og lek i Oslo de neste dagene! Over har dere forresten dagens reiseantrekk, som jeg håper dere liker. Nå skal jeg legge fra meg Macen igjen og nyte tiden vi har sammen med Aveen og familien hennes! Jeg håper dere alle har det fint <3 Mange klemmer!

//Hi you! I think I forgot to mention it in here, but Omar and now are now in Oslo! We went to the airport after checkin out from the hotel earlier today, and went to Oslo for some days. We thought we should have some days off at Omar´s sister, and just relax. I have blogged about them earlier, but for those who haven´t followed me for so long, Omar´s sister has two beautiful kids, that I always get so happy seing. Leah is 3 and Emran is 1 so they make enough chaos in the house, haha, but they´re so so so kind and cute <3 I´m looking forward to some quality time in Oslo for the next couple of days. Here you have today´s travel look, which I hope you like. Nå I´m going to finish up in here, and spend some more time with Aveen and her family! I hope you all feel great! Hugs <3

#inspo #everyday #blogger #outfit #travels #oslo #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 01.02.2017, 10:31

CLARION LOVES YOU


Party at Clarion Hotel Energy! <3

God morgen! Da var vi våkne her på hotellet og snart klare for å sjekke ut igjen. Som dere ser på bildene over ble det en kjempe- vellykket fest her i går kveld, og Omar fikk til og med en forsinket bursdagskake + gaver (look at that cake!). For en fin gjeng de er her på Clarion Hotell Energy altså! Jeg er kanskje litt utenfor sånn egentlig, men ingen her får meg til å føle meg dårligere av den grunn (hehe), og jeg storkoser meg alltid sammen med alle Omar sine kollegaer. Noen av dem kan jeg jo kalle mine egne venner nå også, og det skader jo aldri ♥ Jeg har egentlig litt dårlig tid her jeg sitter og skal gjøre meg klar for utsjekking, så dere får kose dere med bildene over så lenge, så skrives vi heller igjen litt senere. Ha en fin onsdag, alle sammen! Klem <3

//Good morning! Then we´re awake and ready to check out from the hotel. We´ve had a great night here at Clarion Hotel Energy, and as you can see in the pictures the party last night was great as well. Omar even got a late Birthday cake and gift, just look at that cake! What a nice bunch of colleagues he got there! I might be an outsider in the gang, but they don´t make me feel like that at all. Everybody´s welcoming me, and now I think I can call many of them my friends as well ♥ I don´t have that much time to write at the moment, I have to pack up my things, take and shower and then check out, but I´ll talk to you later. Have a nice Wednesday, everybody! Hugs <3

#inspo #party #week #clarionhotelenergy #stavanger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 31.01.2017, 18:29

HOTEL LIFELiving the good life for one night! <3

Åh, finnes det egentlig noe bedre enn en natt på hotell? I don´t think so! Siden Omar var på jobb i dag dro jeg tidlig opp til hotellet og fikk sjekket inn slik at jeg kunne nyte suiten vår noen timer før festen begynner. Ja, du leste riktig! Omar sine kollegaer har vært så snille å gi oss suiten for natten, så nå nyter jeg litt ekstra luksus i hverdagen. Her står til og med champagnen klar for kvelden, og sengen er full av roseblader. Så romantisk! Skulle nesten tro det var bryllup vi holdt på med. Haha. Jeg har allerede hatt meg et lite "hjemmespa" og sitter nå nydusjet og fin i hotellmorgenkåpe og tøfler. Nå skal jeg nyte dagens siste kopp med kaffe mens jeg oppdaterer dere her inne, og tørker de nylakkerte neglene mine. Forresten, nå kom akkurat Omar inn her med roomservice, så nå skal vi kose oss med dette før festen starter nede i baren. What a jetset life. Haha, ikke hverdagskost her i gården bare for å gjøre det klart, og nettopp derfor kan jeg gni det litt inn her inne på bloggen :-) Ha en super tirsdagskveld, alle fine! 

//Oh my, does it get any better than this? I don´t think so :-) Since Omar was on work today I decided to go to the hotel a little bit early, just to enjoy our suit for the night. You got that right - Omar´s colleagues were so kind they booked us into the suit for the night, so right now I enjoy a little luxury. The champagne was even ready for us when I checked in and the bed filled with roses, feels like we´re doing a wedding or something. Haha. I´ve just peeled my face, washed my hair and painted my nails, and now I´m relaxing in the hotel slippers and bathrobe. What an jetset life. Haha. That´s not everyday life for me, and that´s why I feel I can brag about it a little bit in here. Omar just came in here with some roomservice, so now we´re gonna enjoy that before the party starts downstairs. Have a great Tuesday night everyone! 

#inspo #hotel #life #luksusihverdagen #clarionhotelenergy #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 31.01.2017, 10:29

NEW IN OG VINNER AV GIVEAWAY


Love Tag necklace & Gold ring from Jane Kønig HERE (spons)

Good morning, girls! Det er sol i Stavanger i dag, Omar og jeg skal ut med en veldig stor og fin gjeng senere og vi skal overnatte på hotellet hans. Er det rart jeg smiler denne tirsdagsmorgenen? Jeg tror dette blir en veldig fin dag, selv om kroppen min er stølere enn stølest. Haha. Sånn går det så fort jeg tar litt ekstra i og ikke drikker BCAA. Jeg tror det blir treningsfri i dag, med mindre jeg plutselig får litt ekstra tid til overs, men håper jeg kan titte innom dere litt senere og kanskje vise dere en antrekkspost. Jeg må jo benytte meg av det fine været når vi først har det! Nå var det på høyt tid å kåre en vinner av giveawayen jeg hadde her inne tidligere også, men først ville jeg vise dere hva som dumpet ned i postkassen min i dag. En helt nydelig gullring med flettedetaljer fra Jane Kønig! Denne kan du finne HER. Jane Kønig er nok mest kjent for sine Love Tag- smykker, men som dere ser har de også mange andre fine smykker. I´m in love ♥

Vinneren av Giveawayen jeg hadde i samarbeid med Jane Kønig (HER) ble Eva Ellingsen! Gratulerer så mye, du burde sjekke mailen din ♥ Ha en fantastisk fin dag, alle fine! Klem <3

//Good morning, girls! The sun is shining, Omar and I are going out with a bunch of friends tonight, and we´re sleeping at the hotel tonight! No wonder why I smile this Tuesday morning! I think this day will be perfect, although my body hurts after all the workout. Haha. It always does when I train a little bit extra and don´t drink BCAA. I think I will stay away from the gym today, I have a lot to do so don´t think I´ll make it anyway. Hopefully I will come by here later to show you an outfit, but we´ll see. I have to use the good weather to something though, since I always complain when the weather is bad. Haha. Today it´s time to pick a winner of the giveaway I had in here earlier, but first I wanted to show you this beautiful gold ring I received in the mailbox yesterday. Jane Kønig is most known for her Love Tags necklaces, but she has a lot of other beautiful stuff too. Just check out the website HERE. I´m in love ♥

The winner of the Giveaway in collaboration with Jane Kønig (HERE) is Eva Ellingsen! Congratulations, you´ll soon get an email from Jane Kønig ♥ Wish you all a great Tuesday! Hugs <3

#inspo #giveaway #newin #janekønig #fashion #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 30.01.2017, 10:36

THIS WEEK´S.. #4


Ukens høydepunkt: Denne uken har (som alltid) vært veldig veldig fin! Den startet med bursdagen min på mandag og gjenforening med Omisen min. Vi hadde bare vært borte fra hverandre i 3 dager, men når vi stort sett alltid er sammen føles faktisk 3 dager ganske lenge.. Gjensynsgleden blir i allefall veldig stor, noe som gjorde hele bursdagen min perfekt! Som dere allerede vet hadde jeg besøk av familien min denne helgen, så helgen var helt klart ukens høydepunkt nok en gang, sammen med bursdagen min. Vi hadde ikke så mange dagene sammen, men vi storkoste oss de to dagene vi hadde. Alltid like koselig å se dem igjen <3  Og jo, nå er det bare 3 små dager til jeg skal fortelle dere en hemmelighet <3 

//Ups: This Week has been great! It startet with  my Birthday on Monday, also the day Omar came back to Stavanger. We were just apart for 3 days, but when we usually are together every day, 3 days feels like a week. It was soo good to see him again, and it made my Birthday complete! As you already know my family came visiting me here in Stavanger this Weekend, so that was of corse the highlight of this Week, together with my Birthday. We didn´t have that many days together, but we enjoyed the time we had, always good to see them <3 And yes, now it´s only 3 more days until I´ll tell you my secret <3

Ukens nedtur: Nedturen denne uken var at familien min dro tilbake til Sørlandet, og jeg ikke vet når jeg ser dem igjen neste gang. Det er alltid like trist når de drar etter at vi har vært sammen, når jeg koser meg sånn sammen med dem <3 Menmen, that´s life, eller hva? Heldigvis kan vi snakkes hver dag om vi vil! 

//Downs: The down of the Week was when my family left Stavanger to go back South again. It´s always sad when we have to leave each other after some time together. This time I don´t know when we´ll see each other again, but I guess that´s life. Luckily we can talk everyday if we want! 

Ukens tanke: Denne ukens tanke har vært rundt det å bli eldre, ettersom jeg hadde bursdag forrige mandag. Konklusjonen min er at jeg elsker å bli eldre, og at det bare føles bra! I allefall nå som jeg bare er 26 år <3 Hehe. Ellers har jeg tenkt mye på familien min som var her i helgen, og at de er de aller beste i hele verden! 

//Thought: This Week I´ve thought about getting older, since my Birthday was last Monday. My conclusion is take it feels great, and that it´s nothing bad about getting older. At least not when I´m only 26 <3 I also thought a lot about my family who visited my this Weekend, and that they are the best ones in the whole wide world! 

Ukens måltid: Vet du hva! Denne uken har jeg ikke blogget om mat i det hele tatt, sett bort i fra sjokoladene under.. men det betyr likevel ikke at jeg ikke har spist godt! Uken startet jo med bursdag og pizza på mandag, og fortsatte med helgebesøk av familien hvor vi spiste veldig mye godt hele helgen gjennom. Og med god mat mener jeg junkfood, for det er nettopp det jeg spiser hvis jeg skal kose meg litt ekstra. Heller pizza, McDonald´s og godteri enn fine 3- rettersmenyer her i gården! 

//Meal: You know what! Except from these yummy chocolates I haven´t blogged about food at all.. But, I´ve eaten a lot of good food anyway! This Week started with my Birthday and pizza on Monday, and continued with my family visiting me in Stavanger this Weekend. We ate a lot of good food together, as we always do when we´re hanging out. And by good food I mean junkfood, that´s exactly what I eat when I´m having a good time. I choose pizza, McDonald´s and candy over nice 3 courses dinners at any time! 

Ukens tv- serie: Denne uken har jeg (utrolig nok) ikke startet på en ny serie, men fortsatt på de jeg holder på med for øyeblikket. Jeg har også startet på den nyeste sesongen av Modern Family, en serie jeg virkelig forguder. Går det an ikke å like denne serien? Jeg ler så jeg gråter.. i hver episode! Må sees hvis ikke du allerede har gjort det :-)

//Tv series: I haven´t started on any new series this Week (shock), but just continued with the ones I´m in the middle of. I´ve also started on the newest season of Modern Family, a series I really really love! If you haven´t seen it, you just have to do it! I laugh so much I cry.. in every episode! 

Ukens mest leste blogginnlegg: Sånn statistikk- messig var mandagen og tirsdagen veldig bra, grunnet søte Andrea Badendyck sin link til bloggen min <3 Når det gjelder blogginnlegg var det innlegget "Der jeg bor sier vi ikke hei" som ble best tatt i mot, samt gårsdagens blogginnlegg med litt familiebilder (HER). Sistnevnte delte jeg på Mamma sin Facebookside, og i den generasjonen der er de ikke redde for å like ting på Facebook foråsidetsånn! Haha.

//Most popular blog post: If I look at the statistics Monday and Tuesday were great, and that´s because beautiful Andrea Badendyck wrote about me on her blog <3 When it comes to blog post you liked THIS ONE the best, and also yesterday´s post with some family pictures (HERE). This one I shared at my Mother´s Facebook page, and in that generation they´re not afraid of liking things on Facebook. Haha. 

Ukens bilde: Det må bli bildet av meg og min fine, lille mamma <3 I love you!! Vi har alt for få bilder sammen, så det må vi bli flinkere på! Mamma er jo tross alt min aller beste venn. Jeg håper dere alle får en fin start på uken, så skrives vi mer igjen senere. Stor klem!

//Picture: That has to be this picture of Mami and me <3 I love you!! We have way too few pictures together, something we have to do something with! My mother is also my best friend. I hope you all will have a great start of the new Week, and I´ll talk to you later. Hugs! 

#inspo #blog #thisweeks #ukesoppsummering #everyday #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow
 • 29.01.2017, 11:11

FAMILY FIRSTMy family is everything! <3

Jo eldre jeg blir, jo mer setter jeg pris på familien jeg er så heldig å bli født inn i. Nå har jeg alltid vært en person som bryr seg mye, men samtidig ser jeg mer og mer verdien av å ha en god familie rundt meg som alltid støtter meg og er her for meg. Nå skal det sies at ingen av dem er særlig glad i å bli fotografert, men jeg synes bildene over ble så koselige at de fortjente et lite blogginnlegg! Sorry family <3 Jeg har som sagt hatt en utrolig koselig helg sammen med de som betyr mest, og dette fortsetter i dag med fridag sammen med min kjære Omar. Vi har egentlig fått en fast søndagstradisjon den siste tiden hvor vi starter dagen med å sove lenge, ta oss god tid på treningen, gå tur til byen for a) å ta sol, b) kjøpe med oss takeaway, spiser så en ekstra god middag sammen med x antall episoder tv- serier, popcorn og Pepsi Max. Dette blir altså en veldig fin søndag med andre ord! Noe jeg håper dere også får <3 Klem!

//Now when I´m getting older I appreciate my family more and more. I´ve always been a person who cares for my family a lot, but I also see the value of a good family who really cares about me more and more now. They´re always there for me, and I´m really looking forward to live closer to them when I get older. I have to say than none of them likes to be in front of the camera (don´t know where I have that from), but I just had to share some of these cozy pictures with you! Sorry family <3 As I said I´ve had a great Weekend together with the ones I love the most, and that continues today with my Omar. We´ve started a Sunday tradition lately where we´re both off work, and use the day on sleep, training and food. And of corse some episodes of our favorite tv series at night. Never a day without it! Haha. You probably know that about me already.. So, I have a really good Sunday coming up, and I hope you guys have the same! Hugs <3

#inspo #weekend #family #love #everyday #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 28.01.2017, 20:35

SATURDAY LOVE


Saturday in town! <3

God kveld, og god lørdag, alle sammen! Jeg har tilbragt dagen sammen med den fine familien min, og vi har både vært på shopping, café, i min leilighet og i Eirik sin i løpet av timene vi har hatt sammen. Jeg sier det alltid, men det er så ekstra koselig å være sammen med familien når vi er på besøk. Da blir det mer at alle setter av tiden sin for å være sammen, i stedet for å bare henge rundt familien og drive på med sitt - som ofte skjer når man bor sammen med dem. Selv om jeg ofte savner å bo sammen med mamma og pappa da! Good times <3 Jeg må bare beklage for mine kjedelige og veldig like antrekk her inne om dagen. Jeg holder nemlig på å detoxe hele klesskapet mitt, og denne pelsjakken samt en parkas er de eneste varme jakkene jeg sitter igjen med. Alt jeg ikke bruker har jeg nå gitt bort til kjente eller Fretex, og sitter nå igjen med et svært ryddig og organisert klesskap. For et ordensmenneske som meg føles det helt fantastisk, men nå kjenner jeg også på shoppetrangen som sakte men sikkert stiger på. Jeg skal likevel prøve å holde meg, jeg har nemlig shoppestopp og skal prøve å klare meg med få klær fremover. Jeg ser liksom ikke vitsen å sitte med 10 jakker når jeg uansett bare bruker rundt 2. Et veldig stort luksusproblem som jeg vil jobbe litt med det kommende året. Mamma og de valgte forresten å kjøre hjem til Sørlandet nå i kveld slik at ikke søndagen går bort til bilkjøring - veldig forståelig. Eirik skulle se fotballkamp nå som de dro, noe som resulterte i at jeg fikk litt bloggtid i kveld også. Den er det klart jeg skal benytte meg av! Så fort dere er oppdatert har jeg planer om å kose meg med melkesjokolade, Pepsi Max og The Killing alene i sofaen. En veldig fin avslutning på en alt for fin dag! Jeg savner familien min allerede <3 Tusen takk for besøket, dere er gull verdt alle sammen, og jeg er veldigveldig glad i dere! 

​//Good evening, and happy Saturday, everyone! I´ve spent the day with my family, and we´ve both been shopping, sat down on a cafe, visited my apartment and my brother´s apartment during the day. We´ve done a lot, and just had quality time together - really the best time! As I always say, it´s so much more fun to hang out with your family if you´re visiting each other! In that way you all spend the time together as a family, instead of just hanging around doing your own stuff as you do when you live together. Although I really miss living home with my parents sometimes <3 I have to apologize for my lack of inspiration on the outfits lately. It´s just been black and with this fake fur for a really long time now. The reason is that I´m in the middle of a detox of my wardrobe these days, and the only warm jackets I have left is this fake fur and a parkas. I use the parkas in my everyday life, and this fake fur when I dress up a little, and that´s why it´s in almost every  picture I post ;-) Anyways, I´ve given away a lot of clothes to friends and Fretex, and my closet is so clean and empty now. Feel like shopping again, but I try to relax that part a bit this year. Will see how that goes, but at this moment I don´t see the meaning of having 10 jackets when I only use like 3 of them. Haha. I like my closets (and just the whole apartment) clean! My family decided to drive home tonight instead of tomorrow, and my brother is watching a football match now, so that gave me a little extra time to blog this evening. As soon as you´re updated I´m going to relax with chocolate, Pepsi Max and The Killing the rest of the night. A good night after a great day. I already miss my family! Thank you for visiting me, you´re truly the best, and I really really love you! <3

#inspo #saturday #weekend #shopping #familytime #everyday #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin

Follow

 • 28.01.2017, 10:21

FAMILY WEEKEND


​Inspired by Westworld! <3

God morgen, babes!! Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg fikk som sagt besøk av familien min i går kveld, og vi koste oss sammen hos broren min helt frem til leggetid. Mamma og Pappa overnatter hos Eirik, mens Emilie sover her, så nå skal jeg straks vekke henne for litt frokost. Det var forresten veldig godt å se dem alle igjen i går, noe det alltid er, og vi så både Norske Talenter og Håndballkamp mens vi spiste pizza og koste oss. Skravla går alltid i ett når Mamma og jeg er i samme rom :-) Siden jeg ikke har fått tatt noen bilder i det siste får dere noen kule bilder av den fine kjæresten min i stedenfor.. som dessverre jobber i helgen og ikke får vært med oss på all moroa. I dag har vi planer om litt bursdagsshopping, ettersom både Emilie og jeg har hatt bursdag i Januar, før vi skal ut å spise i byen litt senere. Men nå må jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar til jeg skal møte de andre. Jeg gleder meg til nok en familiedag, og så håper jeg dere andre får en veldig fin lørdag dere også! Stor klem fra meg <3

Good morning, babes! Do you have a good Weekend? As I Said my family came to Stavanger last night, and we had a great time together at my Brother´s place until bedtime. My Mom and Dad sleeps at my Brother´s place, while Emilie sleeps here at my place. So, it´s time to wake her up for some breakfast soon. It was so cosy to see them all again yesterday, I always miss them when they´re not around. We spent the night with Norway´s got Talent, Handball and pizza, and of corse some catch up. It´s never quiet when my Mom and I are in the same room ;-) I didn´t take any pictures lately, so here you have some of my handsome boyfriend, inspired by the Westworld series! He has to work this Weekend, so unfortunately he can´t join us. Today we´re going to town for some Birthday shopping, since both me and Emilie have Birthday in January, and then we´re going out to eat on a restaurant later. But now I have to shower and get ready to meet the others. Can´t wait! I hope you all will have a great Saturday as well. Hugs and love <3

#inspo #family #weekend #stavanger #norway #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow
 • 27.01.2017, 18:13

DER JEG BOR SIER VI IKKE HEI


Where did the courtesy go?

Nå angrer jeg på at jeg la ut bilder av trappe- oppgangen min i dagens første innlegg, for det er nettopp trappe- oppgangen min jeg skal snakke litt om akkurat nå. For nå er jeg virkelig lei! Ikke bare én gang, men hele 5 ganger har jeg sagt hei til den ene og den andre naboen i oppgangen vår uten å få så mye som et smil tilbake. Jeg har kanskje bare bodd her i 6 måneder og kjenner ingen av dere, men når en person sier hei til deg så svarer du vell hei tilbake? Uansett om du ikke kjenner denne personen.

To personer i samme blokk møtes på vei ut fra deres hjem som skilles av en liten vegg, den ene sier hei, den andre svarer ikke og går videre. Er det bare meg som reagerer på denne situasjonen? Hvor gikk det egentlig galt? 

I dag svarte jeg bare Neivell tilbake da jeg ikke fikk noe hei fra naboen min etter å ha hilset. Tror dere jeg fikk noe respons da? Kun fra Omar som kom bak meg og holdt på å le seg ihjel. Han har nemlig sluttet å si hei til alle i nabolaget fordi han aldri får noe svar. Jeg som trodde jeg hadde vært uheldig de andre gangene, misforstått eller oversett et svar prøvde muntert nok en gang. Denne mannen kom jo til og med med barnevogn i dag, han burde jo være et godt eksempel for sine unger. Men neida.. Ikke engang et smil å hente fra denne karen. Hvor ble det av den alminnelige høfligheten? Jeg husker i allefall at jeg lærte meg å hilse på andre mennesker da jeg var yngre. Spesielt de man på en eller annen måte har en relasjon til. Jeg gikk da aldri forbi naboen i gata uten å si hei til dem. Her i Stavanger bor jeg i tillegg i samme hus som menneskene som ikke sier hei til meg... etter at jeg har sagt hei til dem. 

Okei, så la oss bare være kjipe nordmenn som ikke hilser på hverandre i oppgangen, ikke snakker til hverandre på bussen og ikke sier takk til menneskene som jobber i service- yrker. That´s just the way it is.. Norge, du er alt for kald, både utenpå og (tydeligvis) inni. I´m out of here! 

Follow
 • 27.01.2017, 10:29

UP UP AND AWAY


I really miss the spring! <3

God morgen, supermennesker! Da var det fredag (igjen), og jeg er som alltid veldig klar for helg. Jeg beklager at jeg ikke tittet innom her igjen i går kveld, men etter mange timer på farten hadde jeg helt skrivesperre. Jeg ble (som alltid) sittende litt for lenge å vente hos legen, jeg hadde litt flere ærend enn jeg trodde og jeg bestemte meg i tillegg for å ta sol på veien hjem. Da jeg først kom inn døren var jeg så sulten at det bare var å hive seg på kjøkkenet og stelle i stand litt taco for en. Da jeg først satte meg ned i sofaen for å spise og se litt tv- serier ble jeg sittende nøyaktig slik til jeg gikk å la meg. Haha. Forresten, i går kveld bestemte jeg meg for å lufte ut av hele leiligheten sånn skikkelig, bare fordi det var lenge siden jeg har gjort det ettersom det er så kaldt ute om dagen. Vell, nå stinker hele leiligheten min kattepiss, så hvis noen har noen tips eller råd - plis kom med dem! Jeg fikk nesten ikke sove i natt jeg, fordi det luktet så vondt, og stanken var heller ikke borte da jeg våknet i dag morges. Ikke finner jeg noe som lukter inne i leiligheten, så kan det virkelig være kattepiss fra utsiden som er årsaken? Det lukter jo ikke når jeg åpner døren.. Og dere, jeg hater virkelig når det lukter vondt i hjemmet mitt! 

Ellers sitter jeg her og vurderer treningsfri denne fredagen. Jeg er stiv og støl fra topp til tå, og ganske så sliten i hele kroppen, men samtidig har jeg fri hele dagen og treningen er jo et veldig greit tidsfordriv, så vi får sjå. Noe skal jeg nok finne på. Jeg burde egentlig ha planlagt litt blogginnlegg og funnet litt inspirasjon til nye innlegg, for det begynner dessverre å minke nå mot helgen. Jeg gleder meg masse til familien min kommer hit i kveld, da blir det pizza, Norske Talenter og kos resten av kvelden <3 Family nights are the best nights! God helg, alle mine fine! 

//Good morning, superhumans! It´s Friday (again), and I´m ready for the Weekend as always. I´m sorry for the lack of post in here yesterday night, but after a day with lots of errands I didn´t find any motivation to blog. I had to wait for a really long time at the doctor, I had way more errands and I thought, and I decided to tan a bit on my way home, soo when I first came home I was so hungry I had to make dinner asap. I ate taco for one and relaxed in the sofa with some tv series... the whole night! Btw, yesterday I decided to get some fresh air into the apartment, and opened up both the door and the windows, and now my whole apartment smells like cat pee. Help anyone? I hate it when it smells bad in my home, and it still smells awful in here. Right now I´m thinking about going to the gym or not. My body hurts from toes to the head, but I don´t have any plans until tonight, so I guess we´ll see. Maybe I will use the day to plan some blog posts and find some motivation, because I´m starting to loose it again. Noo, hate it when that happens! I´m really excited to see my family tonight though! When they arrive we´re just going to relax with pizza, Norwegian got Talent and chill. Family nights are the best nights! Hope you all will have a great Weekend <3

#inspo #weekend #everyday #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow

xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits