• 14.08.2017, 18:11

UKEN SOM GIKK #12


Hei, dere! Jeg rakk dessverre ikke noen "uken som gikk"- innlegg i går kveld alikevel, vi dro nemlig ut i båten med Mamma og Pappa. Vi bestemte oss for å reise til Arendal og spise middag ute i det fine været, og da fløy timene og kvelden avgårde. Da jeg kom hjem hadde jeg ikke blogglyst, samtidig som at alle de morsomme søndagsprogrammene på TV startet. Derfor kommer innlegget nå i stedenfor, og denne gangen med litt flere kategorier :-) Hope you like it!

Ukens opptur: At sommeren er tilbake! Eller i det minste nesten. Som de fleste av dere har fått med seg har været veldig mye å si for humøret og motivasjonen min, og nå som solen skinner skinner jeg! Håper ikke sommeren er over før på lenge. Jeg vil nemlig ha sol og varme hele tiden <3

Ukens nedtur: Jeg har ikke så mange nedturer å komme med bortsett fra at den vonde nakken min er tilbake. Jeg går rundt og er konstant stiv i skuldre og nakke om dagen, og får ikke engang følelsen av at musklene slapper av når jeg ligger rett ut på hodeputen. Håper virkelig det gir seg snart! 

Ukens dag: Denne synes jeg alltid er så vanskelig! Men helt fra Mammas bursdag på torsdag til søndagen i går var veldig bra. Vi startet helgen tidlig ettersom Mamma fylte år, og det ble derfor kaker og kos på verandaen hele torsdagskvelden. På fredag fikk vi som sagt gjester, og da satt vi ute i solen med pizza og drinker ala Omar helt til kulden tok oss. På lørdag var Omar og jeg på kino- date og i går var vi som sagt i båten og ute og spiste med familien. En veldig fin langhelg må jeg si, med et utrolig herlig vær! 

Ukens måltid: Definitivt pizzamåltidet Omar stelte i stand på fredag! Men det tror jeg dere allerede har fått med dere her inne :-) Haha.

Ukens savn: Denne uken savner jeg New York litt ekstra. Jeg hadde ikke hatt noe i mot storbylivet for noen dager igjen, med mye å se på, masse mennesker, impulser, gatemat, shopping og sightseeing. Denne gangen ville jeg hatt med et vennepar av oss over til USA! 

Ukens reisetips: Siden jeg allerede er inne på New York- snakket tenkte jeg å komme med et tips fra metropolen. Jeg anbefaler dere alle å gå over til Brooklyn for en helt fantastisk atmosfære, og få med dere solnedgangen fra Brooklyn Bridge. Jeg tror nesten ikke jeg har sett noe finere enn solen som går ned bak skyskraperne i den store byen.

Ukens film: Annabelle 2! Omar og jeg var som sagt på kino på lørdagskvelden, og da falt valget på Annabelle. Jeg var sikker på at den ikke kom til å leve opp til verken 1ern eller The Conjuring, men det gjorde den så absolutt! Sett bort i fra en gjeng med bråkete ungdom i salen og alt for mye skriking var den virkelig verdt et kinobesøk. Jeg var redd, og det er nettopp det jeg ønsker når jeg ser en skrekkfilm. Haha.

Ukens antrekk: Dette matchende settet som jeg fikk av en venninne tidligere i sommer! Jeg elsker sett som matcher, og skulle gjerne ønske jeg fikk det litt tidligere slik at jeg kunne ha brukt det til noen av sommerens festligheter. Dessverre ser det ut som om disse er over for i år, men jeg skal nok få brukt blomstersettet mitt litt mer uansett! Hopefully <3 Ha en fin kveld videre! 

#inspo #travel #fashion #everyday #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow

Hege Kristin

14.08.2017 kl. 19:38
så fin uke <3

xplor

15.08.2017 kl. 10:21
Hege Kristin: Veldig! :-D
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits