• 13.06.2017, 18:56

UKEN SOM GIKK #6


Local time, New York, 12 am

Er det virkelig tid for nok en ukesoppsummering? Og jeg er som alltid litt seint ute på den fronten. Jeg vet det, men det er bare slik det blir når jeg har så mye å blogge og så liten tid. Og når vi snakker om tid. Tiden går så utrolig fort, spesielt nå som vi flytter oss fra sted til sted igjen, og jeg vet ikke helt om jeg liker det eller ikke. Jeg elsker å se nye steder så det er selvsagt gøy, men samtidig skulle jeg gjerne ha vært litt lenger på hvert sted også <3 Mexico føles jo ut som en liten evighet siden allerede, men så er det faktisk bare 1 og 1/2 uke siden vi var der! I dag hadde vi planer om å stå opp og dra på trening før vi skal ut på enda mer sightseeing, vell, gjett hvem som våknet 11.30!! Det er faktisk det lengste jeg har sovet på hele denne reisen.. La oss starte med uken som gikk i stedet :-) 

Ukens opptur: Denne uken har jeg både vært i LA, Las Vegas, Universal Studios OG New York, så jeg tror faktisk ikke jeg klarer å velge en opptur. Hele USA er jo en stor opptur i seg selv, spesielt når vi gjør så mye gøy som det vi gjør, og jeg er i verdens beste selskap. Livet smiler om dagen, og det har det vell i grunn gjort en ganske god stund nå <3

Ukens nedtur: Jeg skal ikke klage på varmen, for jeg liker den i grunn veldig godt, men New York er virkelig alt for varmt på sommeren. Jeg skulle visst ha hørt på bestevenninnen min alikevel! Haha. For hva gjør man egentlig i en storby? Man går rundt og kikker.. og kikker.. og kikker, og i går holdt jeg på å omkomme i varmen her. Det er deilig på kveldstid, men uten basseng på hotellet eller hav i nærheten er det virkelig alt for varmt på dagen. Vi haster i det minste ikke ut av hotellrommet på morgenen ;-) 

Ukens bilde: Jeg vet faktisk ikke hva som skjedde på dette bildet her, men jeg synes det ble så kult at jeg har plukket det ut som ukens bilde. Jeg tror faktisk det er håret mitt som blåser forbi kameraet i det jeg tar bildet..? 

Ukens måltid: Enda mer pizza og hamburger. Det er det eneste vi spiser om dagen, og helt ærlig er jeg så lei av det. Junkfood er vell noe vi alle ofte craver hjemme i Norge som veldig mange av oss lever et ok sunt liv, men nå craver jeg faktisk laks, salater og sunne middager jeg lager fra bunnen. Det er ikke like tilgjengelig som junkfood her i USA, i så fall må du sikkert betale det dobbelte, noe jeg ikke ønsker. Jeg må forresten nevne Papa John´s Pizza, det er den beste vi har spist her i USA!

Ukens TV- serie: GIRLBOSS! Jeg fikk en liten anbefaling av den samme venninnen som sa at NY var for varmt på sommeren om å se den nye serien Girlboss, og nå har jeg endelig fått sjekket den ut. Jeg visste at dette var en serie jeg kom til å like ettersom hovedrollen er sjarmerende Britt Robertson og den handler om mote, og jeg hadde visst helt rett. Dere som liker en skikkelig jenteserie må se denne!

Ukens antrekk: First one from New York! Har jeg fortalt dere hvor forelsket jeg er i de nye skoene mine? Jeg elsker dem! Og det er rart hvordan ting vokser på en.. jeg skulle nemlig aldri få meg pels- sandaler, and here I am! Jeg håper den nye uken behandler dere bra <3 Nå skal vi til Brooklyn! 

#inspo #ukens #oppsummering #antrekk #travel #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow

Ida

13.06.2017 kl. 19:08
Kjenner meg godt igjen det med mat ja! I Norge kan eg crave pizza og "drittmat" ofte, men her borte vil eg bare ha ein rein salat, fersk fisk og sunne matvarer.. :p Gler meg til å komme heim!

Nyt Brooklyn! :)

xplor

14.06.2017 kl. 16:10
Ida: Haha, det er alltid slik når man er ute og reiser.. Vi får nyte burgerne mens vi har de lett tilgjengelig :-) Tusen takk!

krist.in

14.06.2017 kl. 11:09
åh dere lever livet altså! Supergøy å få oppdateringer fra LA og NY også <3

xplor

14.06.2017 kl. 16:10
krist.in: Ja, det må jeg si meg enig i :-) Hihi. Koselig at du synes det er gøy å følge med <3
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits