• 11.06.2017, 20:51

HVOR ER VI NÅ??


Venice - Los Angeles! <3

Som jeg skrev i går har vi nok en gang forflyttet oss, og jeg regner med en del av dere er spente på hvor vi endte opp denne gangen..? Vi er i NEW YORK! Dette er faktisk en veldig spontan tur hit, ettersom vi hadde tenkt til å utsette en tur hit til vi faktisk hadde med oss penger til å shoppe for.. men så fant vi ut at vi allerede var i USA og at dette virkelig er et sted vi har hatt lyst til å besøke... and now we are here! Alle disse drømmene som går i oppfyllelse om dagen <3 Turen hit tok ikke mer enn rundt 5 timer fra LA, men ettersom vi dro kl. 22 og tidsforskjellen gjorde at vi landet 06.30 i dag ble det en veldig kort natt på oss. Heldigvis fikk vi sjekket inn på hotellet mye tidligere enn forventet og har nå fått oss noen timer søvn. Nå skal jeg putte litt sminke i ansiktet og så er vi mer enn klare for å sjekke ut hva denne byen har å by på! Hvis noen av dere har noen New York- tips, skriv dem mer enn gjerne ned i kommentarfeltet i dette innlegget :-) Jeg gleder meg til å vise dere en hel del bilder fra New York etterhvert, men først kommer noen av de mange jeg fortsatt har igjen fra California! Jeg håper helgen deres har vært topp <3 Klem fra NY!

#inspo #travel #blogger #newyork #usa #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow

Josefine Fevang

11.06.2017 kl. 21:03
Kos dere masse i NY.

xplor

12.06.2017 kl. 15:14
Josefine Fevang: Tusen takk, det skal vi :-D

Hege Kristin

11.06.2017 kl. 21:30
så fine bilder <3

xplor

12.06.2017 kl. 15:12
Hege Kristin: Tusen takk, Hege Kristin! <3

krist.in

12.06.2017 kl. 11:04
åh, new york er så fiin <3 Nå kommer jeg selvfølgelig ikke på noen skikkelig gode tips i farten. Men jeg elsker å bare gå rundt i gatene og bli facinert av alle de høye bygningene !

xplor

12.06.2017 kl. 15:12
krist.in: Hehe, det går så fint <3 Og jeg er helt enig med deg! Denne byen har så mange ting inntrykk å ta inn over seg, at man bare kan vandre gatelangs dag inn og ut :-)

Linn Isabel

12.06.2017 kl. 11:36
Hvis dere tar turen i en av parkene, kanskje dere er heldige å støter på Positive Brothers. Det er en gruppe på 3 kule karer som utfører street show, og det er helt fantastisk å være publikum til. Jeg har støtt på de i Washington square park hver gang jeg er i NYC. Helt gratis, og noe av det aller beste jeg vet å gjøre når jeg er i NYC!!

Kos dere i verdens beste by!

xplor

12.06.2017 kl. 15:11
Linn Isabel: Åh, tusen takk for tipset, Linn Isabel! Krysser fingrene for at jeg støter på dem en dag :-) TAKK :-D <3
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits