• 15.05.2017, 15:16

UKEN SOM GIKK #2


Local time, Mexico, 08 am

I´m back!!

HEI, dere! Nå var det utrolig godt å oppdatere her inne igjen, etter en hel uke uten internett. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var tvunget til å holde meg unna sosiale medier så lenge! Eller jo.. Da vi var på Saltslettene i Bolivia var jeg også uten, men det var ?bare? 4- 5 dager. Selv om det kanskje er godt for kropp og sjel er det veldig godt å være tilbake, spesielt når man har en blogg man er glad i! Har dere det fint? Jeg skulle egentlig starte forrige ukes forhåndsblogging med en ukesoppdatering på søndag, men tiden strakk dessverre ikke til og vi måtte komme oss til flyplassen tidligere enn forventet. I tillegg pleier jeg alltid å blogge på flyplassen før jeg skal ut å reise, men denne gangen hadde de ikke internett tilgjengelig der heller, så jeg har rett og slett ikke hengt på internett siden forrige lørdag (sett bort i fra en liten Instagram- oppdatering rett før jeg dro til flyplassen på søndagsmorgenen). Uansett.. Jeg håper dere har hatt det greit med de forhånspubliserte innleggene her inne den siste uken? Alt om Cuba skal dere få fra og med neste post, jeg har så utrolig mye bra å vise dere, men først vil jeg starte med en liten ukesoppdatering! Den vil selvsagt ta for seg Cuba den også siden det er der jeg har vært hele uken som gikk ;-)

Ukens opptur: At jeg endelig har fått oppleve Cuba på godt og vondt! Mer om dette kommer i egne innlegg senere, men jeg kan si så mye som at jeg elsker Cuba, men er nok så ferdig med landet for en god stund. Haha. Omar og jeg hadde egentlig planer om å reise hit for første gang da vi var i Mexico i 2014, men etter mye frem og tilbake droppet vi det. Jeg er så glad for at jeg endelig har vært her, og det før all turismen kikker inn og påvirker det enda gammeldagse landet. Cuba er fantastisk på mange måter, men jeg kunne aldri ha bodd her selv.

Ukens nedtur: Selv om jeg elsket å oppleve Cuba kunne vi fint ha klart oss med 5 dager her. 3 (2) dager i Havana og 2 (3) dager i Varadero hadde vært nok. Etter å ha gått gatelangs i Havana i 3 dager har du sett mer enn alt, og etter 2 dager på stranden i Varadero har du fått benyttet stranden godt nok også. Man blir ganske lei av ikke å ha mat tilgjengelig over alt, og ikke ha internett "hjemme" når alt stenger innen kl. 20 på kvelden. Haha.

Ukens måltid: Maten i Cuba er ikke mye å skryte av, og jeg har spist utrolig lite variert den siste uken. Det har gått i små og store pizzaer hver eneste dag, og maks 2 måltider om dagen! Det er så vanskelig å finne enkel mat her i landet.. Favoritten er og blir pizzaen på bildet under, den koster rundt 15 kr og blir spist av cubanere hele tiden og over alt.

Ukens sang: Jeg har helt ærlig ikke hørt så veldig mye på musikk denne uken, kun de gangene Omar har trent i stuen og hatt musikk på høytalerne. Men en sang jeg har hatt dilla på under hele denne reisen er Despacito med Luis Fonsi & Daddy Yankee. Remixen med Justin Bieber er jo tusen ganger bedre også (I LOVE JB!) så nå er sangen komplett:

Ukens blogg: Min aller første uke uten å lese en eneste blogg er gjennomført for første gang i mitt liv, så her må jeg nesten si ingen. Shit, for en bloggleser- elsker som meg er det en rar tanke. Når det gjelder hvilke blogg jeg gleder meg mest til å oppdatere meg på igjen er det Marthe Borge, Caroline Berg Eriksen, Janni Deler, Eirin Kristiansen og Kristina Andersen. My all time favorites!

Ukens bilde: Omar og jeg har tatt mer bilder denne uken enn det vi har gjort de siste ukene i Mexico til sammen, så det blir utrolig vanskelig å bare velge ett! Spesielt siden jeg ikke har fått delt noen med dere enda, og jeg ikke er "lei" av dem. Jeg tror likevel jeg må velge bildet under, det oppsummerer en uke på Cuba ganske bra vil jeg si:

Ukens TV- serie: Vår nyeste favoritt og det som har gjort Cuba- ferien vår komplett er Parks & Recreation! Herreguud, for en morsom serie! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle like denne komedien da jeg først så episode nummer 1, men nå er det min all time favorite, til og med over Modern Family. Omar og jeg har nå sett 5 sesonger på 2 uker! MÅ SEES! Ha en fin mandag videre, alle sammen, snakkes med mer Cuba- oppdateringer veldig snart <3

Follow

Josefine Fevang

15.05.2017 kl. 15:40
Virker som dere koser dere veldig mye!

Hege Kristin

15.05.2017 kl. 17:05
så fin uke :D

Kathrine Skaug

15.05.2017 kl. 22:32
Høres ut som en fantastisk fin uke! :)

Thale Sunniva

24.05.2017 kl. 13:02
Hei :-) Jeg har bodd på Cuba i 3 måneder og dro selv fra en ferie på Cancun og rett til Havana, og fikk også ganske sjokk på hvor annerledes det var. Jeg fikk også skikkelig nok av Havana den første gangen jeg var der, men tror mest det var forskjellen på glansbildet Cancun og real life Havana ;-) Haha. Jeg bodde helt på andre siden av øya i forhold til Havana, men var i Havana flere ganger i løpet av de 3 månedene og likte meg bare mer og mer der, og fant masse nytt å oppleve hver gang. Jeg tror Cuba er et land man må vende seg litt til, og som vokser på enn etterhvert :-) Men skjønner så godt hvordan du må ha følt deg når du kom fra Mexico og dit! Hehe ;-)

xplor

25.05.2017 kl. 15:39
Thale Sunniva: Åj, WOW! Hva gjorde du på Cuba i 3 måneder? :-P Jeg tror faktisk aldri jeg kunne ha bodd der selv, men det kan jo hende jeg hadde likt stedet bedre og bedre etterhvert jeg også, selv om jeg på denne turen gjorde det motsatte. Haha :-) Og det hadde ikke noe med at jeg ikke synes stedet var fint, for det var det så absolutt! Varadero er vell så fint som Cancun det altså, men det ble nok litt for "gammeldags" for meg og mine interesser! Hehe

Thale Sunniva

26.05.2017 kl. 08:46
Jeg tok en av praksisen min som sykepleierstudent der. Cuba er virkelig et land som vokser på deg, men det er også veldig spesielt, noe du helt sikkert merket godt ;-) Haha. Men det har sin sjarm! Jeg bodde i en by som heter Bayamo, og fikk jo oppleve flere sider av øyen. Man kan jo si at man etterhvert fikk mange historier, og lærte seg til ting som er veldig annerledes fra Norge. Eks. ble vi kjempeglad den ene dagen de faktisk hadde epler i butikken, hamstret inn på vann når de ble tom for vann i en liten periode, og lærte oss triks til hvordan man kunne slippe unna de lengste køene for å få tak i internett-kortene ;-) Haha! Cuba er vell kanskje så fint nettopp fordi det er så annerledes :-)

xplor

26.05.2017 kl. 14:23
Thale Sunniva: Det høres jo virkelig ut som en stor erfaring rikere! Må si jeg er veldig imponert over at du bodde (og jobbet!) der så lenge. Cuba er virkelig et annerledes land, og langt fra det vi er vandt med hjemme i Norge. Men som du sier, så er det sjarmen ved Cuba det :-)
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits