• 13.05.2017, 10:02

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG


Fun facts om meg! 

Jeg klarer ikke å spise og drikke alkohol samtidig, og liker derfor ikke å drikke til maten. Jeg.blir.så.mett! Og i tillegg synes jeg alltid maten er mye bedre enn drikken, så da ender det bare opp med at jeg spiser og glemmer hele drikken. Det samme gjelder hvis jeg starter på snacksen på bordet når jeg er på fest. Potetgull er jo tusen ganger bedre enn alt av drikke som finnes. Haha, hva da foodie?

Jeg er aldri syk- syk. Ja, jeg er ofte dårlig, hvor jeg føler meg uvell, har vondt i magen eller verker i en eller annen del av kroppen, og ja, jeg er også hjemme fra jobb innimellom. Men jeg er aldri syk som i spysyka, har halsbetennelse, influensa, voldsom forkjølelse, osv, hvor man trenger medisiner for å bli frisk. Jeg tror kanskje jeg fikk min dose da jeg var yngre og hadde halsbetennelse minst en gang i året. Nå kan jeg faktisk ikke huske sist jeg gikk på en antibiotika- kur. *Bankibordet*!

Jeg er veldig fornøyd med tennene mine på bilder, men på video synes jeg de er helt forferdelige. Det skjer noe rart med hele munnen min, og tennene ser helt skeive ut. Jaja, alt kan ikke være helt topp hele tiden. 

Jeg blir super- støl etter hver eneste treningsøkt. Noe som jeg synes er svært så irriterende ettersom jeg til vanlig trener ganske ofte. Jeg skjønner jo at jeg blir støl når jeg er tilbake etter et lengre opphold, men når jeg trener 3-4 ganger i uken synes jeg det er veldig kjedelig å gå rundt å være støl konstant. 

Jeg synes bachelorgraden min var lett som en lek, og nettopp derfor gikk jeg rett på en mastergrad. Jeg tror det har noe å gjøre med at jeg elsker å sitte i min egen lille verden foran PCen å jobbe. Uansett om det har med blogg eller studier å gjøre.. det trenger i grunn ikke være så interessante fag heller, så lenge jeg kan holde på for meg selv. Jeg var omtrent aldri på forelesninger, og jeg tok meg mer eller mindre "fri" helt frem til eksamensperioden (ikke rart jeg elsket studietiden), men klarte meg likevel bra hver eneste gang. Nå skal det sies at jeg fortsatt ikke vet hva jeg vil jobbe med når jeg blir "stor". 

Jeg har gjennom hele oppveksten vært ganske så kresen og spist lite, derfor blir jeg fortsatt ofte sett på som både kresen og småspist selv om jeg nå spiser masse og elsker veldig mye rar mat. Jeg ser ikke på meg selv som kresen i det hele tatt, og elsker å smake på ting jeg aldri har testet ut før. Chili er også en ting som har vokst veldig på meg, før kunne jeg nesten ikke spise grillkrydder, mens jeg i dag elsker alt som har med sterk mat og chili å gjøre! 

Jeg elsker elsker elsker å reise! Nei vent, det vet dere nok allerede :-) God helg, alle fine! Nå er det ikke lenge til jeg kommer tilbake til fastlandet og internett- forbindelser igjen! Jeg gleder meg til å oppdatere normalt og skrive litt igjen. Snakkes snart!

#inspo #travel #blogger #fashion #funfacts #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #omiandjannetravels #mexcio 

Follow

Caroline Torkelsen

13.05.2017 kl. 10:53
Så utrolig morsomt å lese fun facts om deg da! :D

Josefine Fevang

13.05.2017 kl. 11:43
Hehe den siste var ikke noe stor overraskelse. Men skule ønske jeg var like flink når det kom til studier.

www.josefine.blogg.no

krist.in

13.05.2017 kl. 12:52
så gøy med litt funfacts !

RebeccaHasselgard

13.05.2017 kl. 15:52
hyggelig å bli bedre kjent med deg, liker godt innlegg som dette! :)

Hege Kristin

13.05.2017 kl. 20:43
gøy å bli bedre kjent :D
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits