• 10.05.2017, 10:25

MINE BESTE REISETIPS


Random tips for en bedre reise!

Frys vann til stranden. Det finnes som regel et kjøleskap på de aller fleste hotellrom, og disse har ofte en liten fryser.. Så har du kaldt vann (nesten) hele dagen, og slipper å gå fra strandområdet for å kjøpe nytt vann når det gamle har blitt for varmt til å drikke.

Du trenger ikke alle disse produktene for å gjøre flyturen bedre som veldig mange andre anbefaler, du finner testere av både parfyme, face mist, håndkrem, hudkrem, ansiktsrens osv osv på flyplassen både før og etter flyturen din. Her er det bare til å gå løs på testerne i Taxfreen :-)

Lydbok! Så du slipper å ha med tunge bøker i bagasjen, og få vondt i nakken når du leser på stranden. Stalker av Kepler er veldig bra! Jeg hører via Storytel. Ganske dyrt abonnement, men absolutt verdt det. 

Gå en gate eller to bort fra hovedgaten når du skal spise, handle eller bare gjøre ett eller annet som koster penger. Så fort du er litt unna det "verste" turistområdet synker prisene betraktelig. Omar og jeg skulle en dag kjøpe en pose med Dorritos, og fant denne til halve(!) prisen 2 gater unna hovedgaten.

Ta med OB. Dette er noe det er svært lite av i utlandet, ellers har de bare disse tampax- greiene som jeg virkelig ikke skjønner noe av. Haha

Bestill hotellopphold gjennom Hotels.com for å samle opp gratis- netter. Jeg har ikke vært helt fornøyd med dem den siste tiden (mer om dette kommer snart), men du får i allefall Rewards som du kan bruke på gratisopphold senere. Det skader ikke å bo gratis på hotell :-)

Parfyme trenger du egentlig ikke å ta med på reise i det hele tatt. Dette er i allefall noe jeg hater å ha i toalettmappen da den både veier mye, og jeg er av en eller annen grunn veldig redd for at akkurat denne skal knuse/lekke. Jeg går innom alle parfymeri jeg ser å sprayer meg med testere, både på kropp og klær og så sitter dette i plaggene helt til jeg vasker dem. 

#inspo #travel #blogger #tips #enklerereise #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #omiandjannetravels 

Follow

stavangerinmyheart

10.05.2017 kl. 10:35
Tusen takk for lure tips:))) Her var det faktisk noen jeg ikke har tenkt på før... hihi. Kos dere videre.

Hege Kristin

10.05.2017 kl. 12:21
fine tips :D

lysgard

10.05.2017 kl. 13:49
Fine tips! :)
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits