• 30.04.2017, 17:54

UKENS FAVORITTER


Local time, Mexico, 11 am

Hei søndag! <3 Siden jeg endelig har landet litt her i Mexico tenkte jeg det var på tide å finne tilbake til de gamle, faste bloggspaltene! Hva synes dere om det? Jeg vil starte med litt flere tips og triks igjen, denne faste "ukens favoritter"- spalten og rett og slett finne frem litt andre bloggemner enn kun reise igjen. Nå har jeg jo blitt bedre på motefronten, så krysser jeg fingrene for litt mer varierte innlegg fremover :-) Jeg synes forresten det er litt morsomt å skrive lokaltiden i toppen av hvert innlegg, på denne måte ser dere når jeg har skrevet blogginnlegget, men også når jeg har stått opp. I dag har jeg som dere ser sovet veldig mye lengre enn vanlig, og det er rett og slett fordi Omar og jeg dro ut på vift i går kveld, og danset helt til vi ikke hadde mer energi igjen. Før vi gikk hjem for å legge oss ble det nattmat på både oss og de firbeinte vennene våre i nabolaget <3 Elsker slike kvelder! 

Ukens beste dag: Vi har hatt veldig mange fine dager denne uken, men jeg tror nesten jeg må si torsdagen. Da koste vi oss først på stranden, før vi dro til et kjøpesenter i nærheten her og hadde en skikkelig date- night. Først spiste vi middag på food court, som vi elsker da alternativene er mange og billige, før vi kjøpte med oss masse snacks og dro på kino. Vi valgte en tilfeldig komedie, som endte opp i utrolig mange latterkramper og noen gledestårer på denne jenta. Going in Style er filmen å se på kino om dagen, dere! Gårsdagen ute på byen var også en av høydepunktene denne uken, jeg elsker at Omar og jeg kan gå ut alene og ha det like gøy som vi har det på en stor fest med masse venner rundt oss!

Ukens måltid: Tacos, tacos, tacos! Vi begynner helt ærlig å bli veldig matleie og savner et eget kjøkken å kokkelere på. Der vi bor nå har vi kun en liten elektrisk plate med en liten stekepanne, så mulighetene for middagslaging er svært begrenset. Det går derfor ofte i tacos, og selv om dette er veldigveldig godt her i Mexico begynner vi å bli leie av det også.. Jeg hadde gjort mye for en skikkelig god tikka masala eller tandoori. Dette er noe de har svært lite av her i Sør- og Mellom- Amerika, og Mexico.

Ukens nedtur: Da vi fant disse idylliske strandområdene her i Playa del Carmen for rundt 10 dager siden var det en fryd å ligge på stranden. De siste dagene har dessverre ikke været vært på topp, det har vært overskyet og blåst mye. Dette har ført til at strandområdet vårt nesten har halvert seg på bare noen dager, og vinden gjør at all tangen flyter opp stranden, som i tillegg har blitt smal på grunn av høyt vann. Vinden gjør det nesten umulig å kose seg på stranden, da all sanden blåser i ansiktet ditt og overalt. Lite digg. Jeg håper virkelig at været kommer seg igjen snarest, for jeg vil nyte den siste uken i Playa til det fulle!

Ukens bilde: Denne ukens bilde får nesten bli strand- bildet under, som oppsummerer hverdagen min uten behov for noen ekstra ord. 

Ukens sted: Som sagt har vi for første gang på denne reisen endelig slått oss litt ned på ett sted, og har derfor kun vært i Playa del Carmen, Mexico, hele denne uken. Det er nydelig å slappe av etter en lang reise hvor ting har gått i ett, men nå begynner vi faktisk å bli rastløse igjen og er veldig klare for nye eventyr som begynner om nøyaktig 1 uke! Wihuu, hva (og hvor!) skal det bli av oss rastløse sjeler? Haha.

Ukens antrekk: Det eneste antrekket denne uken, som dere ser på bildet under, må jo også bli favoritten. Som sagt litt for varmt å gå med skinnjakke her hvor gradene er rundt 28 varme på det laveste, men bildene ble i allefall fine nok til at det var verdt svetten som oppstod for å ta dem. Haha. Jeg elsker elsker kombinasjonen av søte blonder til røffe skinnjakker - my all time favorite! 

Ukens blogg: Bloggen til bloggdronningen Kristina Andersen har jeg blitt utrolig glad i den siste tiden. Hun har en skikkelig godstemning- blogg, oppdaterer ofte og jenta virker god tvers igjennom. Hun har jo fått seg ny blogg nå også, så gå inn å les HER for litt godstemning nå <3

Ukens sang: Bruno Mars - That´s what I like! Bare å finne frem danseskoene nå folkens, denne sangen vil garantert få deg i godt humør :-) Jeg har hørt den x antall ganger denne uken, både på trening og i leiligheten.. det går nesten ikke an å høre sangen en gang, uten å trykke på repeat! Jeg anbefaler dere å trykke play på videoen under her, og nyt resten av søndagen, alle sammen!

#inspo #ukens #favoritter #blogg #reise #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin #omiandjannetravels

Follow

Drea K.

30.04.2017 kl. 21:09
Herlige bilder! Sommeeeeer! <3

xplor

01.05.2017 kl. 16:07
Drea K.: Tuusen takk :-D

krist.in

30.04.2017 kl. 21:21
digg å drømme seg litt bort til dine fine bilder <3 Heldigvis begynner faktisk temperaturen å ta seg litt opp i stavanger også nå !

xplor

01.05.2017 kl. 16:07
krist.in: Tusen takk, Kristin! Alltid koselig å få kommentarer fra deg <3 Og så gøy å høre at temperaturen i Stavanger er fin om dagen, nyt våren hjemme :-)

Julie

30.04.2017 kl. 23:10
Hei!

Først vil jeg bare si at jeg digger bloggen din og synes du er modig som tørr og pakke sekken og reise fra Norge på ubestemt tid :)

Jeg lurte på om du hadde noen tips til meg, og mine to beste venninner som skal reise til Mexico, Cancun i oktober. Ingen av oss har vært utenfor Europa før så dette blir veldig spennende. Vi har ca 2 uker der, så hva er absolutt must og få med seg?

Klem og lykke til videre på reisen deres. :)

xplor

01.05.2017 kl. 16:07
Julie: Så utrolig koselig å høre! Tusen takk for fine ord :-) Og så gøy at dere skal til Cancun! Selv elsker jeg Cancun, og vannet der er AMAZING! Hvis du blar deg gjennom Mexico- kategorien på bloggen min vil du finne mange tips og anbefalinger innimellom innleggene og tekstene der :-) Jeg holder meg for det meste i Cancun- Playa del Carmen- Tulum og øyene rundt der (Isla Mujeres og Cozumel), så jeg anbefaler dere å besøke alle disse stedene mens dere er i Cancun. Dette er nærme hverandre, og det koster ikke så mye å dra fra sted til sted. Ellers finnes det veldig mange parker her i området som er kjempebra, anbefaler Xelha, Xcaret og Xplor. Snorklingen her i området er også fantastisk, her anbefaler jeg Isla Mujeres eller Sian Ka´an :-) Good tur når den tid kommer, Mexico er fantastisk :-D

Maren

01.05.2017 kl. 10:35
Hei!

Jeg planlegger å flytte til Spania i høst, og i den anledning har jeg planer om å selge alt jeg har. Mener å huske at jeg leste på bloggen din at dere hadde solgt alt før dere reiste?

Hvis jeg husker riktig, har du isåfall noen tips om hvordan jeg burde gå fram med dette? Har til nå prøvd å selge noen ting i kjøp/salg grupper på Facebook, men det skjer liksom ingenting der..

På forhånd takk for svar! :-)

xplor

01.05.2017 kl. 16:04
Maren: Hei! Så gøy, masse lykke til med flytting til Spania :-) Det blir nok veldig spennende! Når det kommer til å selge ting gjorde jeg dette både gjennom kjøp/salg- sider på Facebook, her gjelder det å være aktiv å legge ut bildene ofte (eventuelt kommentere de mye) slik at de kommer øverst på siden. Ellers brukte jeg Finn.no. Det jeg ikke fikk solgt ga jeg bort til venner og bekjente, og Fretex :-)

La Caleya

01.05.2017 kl. 11:05
Just discovered your blog.... LOVE it!!!

www.lacaleya.com

xplor

01.05.2017 kl. 16:03
La Caleya: What a nice comment! Thank you so much :-D
xplor

26 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - derav navnet xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet! #onewayticket

Search

Bloggdesign

hits