• 12.01.2017, 10:56

ACCESSORIES


Earrings from Ivyrevel (spons)

The code JANNE10 gives you 10% extra off their big sale HERE

...And the bad weather continues! Det ser ikke ut som om jeg skal få tatt noen nye bilder til dere i nærmeste fremtid, noe jeg synes er kjempeirriterende både fordi jeg leser (og lærer) masse om mitt nye kamera nå om dagen, og fordi bloggmotivasjonen er på topp igjen. Det har kanskje noe å gjøre med det nye året vi er inni i, og jeg som alle andre har satt opp noen nye mål for 2017, men dere har kanskje merket at jeg har begynt å blogge 2 ganger om dagen i det siste. Jeg håper og tror jeg kan opprettholde det en god stund fremover! Som jeg har sagt tidligere liker jeg best å blogge (og alt annet) når jeg er inne i gode rutiner, det gjør så mye med lysten videre og humøret. Haha. Dere skulle sett meg hvis jeg for eksempel ikke hadde tid til å lese før en prøve. Er det forresten noe dere ønsker å lese om her inne, noe dere savner eller noe dere vil se mer av? Jeg tar alltid i mot tips, ros og konstruktiv kritikk  med åpne armer, så fyr løs i kommentarfeltet :-) Ellers håper jeg dere alle får en strålende fin torsdag, så skrives vi igjen litt senere <3 Klem!

...And the bad weather continues! It doesn´t look like I´m going to be able to take some new pictures in a while, something I think is really sad because I´m both learning a lot new stuff about my camera, and my blog motivation is on top. I think it´s because of the new year, and as everyone else I did make some new year´s resolutions, and as you probably have seen already I´m now blogging 2 times a day almost every day. Hope to continue that way for a while now! As you know I like to have things in order, that helps both on the motivation and my mood. Haha. You should´ve seen me when I didn´t have time to study before an exam for example. Is there anything you want to see in here? Something you miss or something you want more of? Some tips would definitely help, so just comment below if you got some :-) I hope your Thursday will be great, and I´ll talk to you later <3 Hugs!

#inspo #blogg #motivation #everyday #blogger #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow

Evelin

12.01.2017 kl. 11:23
så fine :*

xplor

12.01.2017 kl. 19:54
Evelin: Takk <3

Victoria Larsen

12.01.2017 kl. 12:55
WOW, disse var fine!! :)

xplor

12.01.2017 kl. 19:54
Victoria Larsen: Tusen takk :-D

Kaja Jeanette

12.01.2017 kl. 13:55
Så utrolig fine :)

Jeg liker at du har variasjon på bloggen din, altså slik det er nå. Jeg synes også det er ekstra gøy med vloggene du har hatt av og til, og så liker jeg antrekksinnlegg, selv om det ikke helt fungerer nå da du ikke får tatt bilder pga været :P hahah

Litt oppskrifter i ny og ned liker jeg også.. Spesielt smoothie oppskrifter ettersom jeg er i "smoothiehumør" som dagen..

xplor

12.01.2017 kl. 20:00
Kaja Jeanette: Åh, tusen takk for tilbakemelding! Det betyr mye for meg, og så utrolig hyggelig å høre at du liker bloggen min og synes den er varierende <3 Jeg lover å bli flinkere på vlogger også, jeg må bare komme meg litt i hakk først :-D Stay tuned! Hehe. Smoothie- oppskrifter er også på vei! Ha en kjempefin kveld videre :-)

Maria Jansen

12.01.2017 kl. 17:03
Kjempefine øredobber! :)

Liker veldig godt bloggen din sånn som den er, den har variasjon og det er helt supert! Antrekks innlegg er jo alltid en vinner, synes jeg da, lettere nå når det nærmer seg vår kanskje og været (forhåpentligvis) blir litt bedre!

Håper at du får en fin dag videre :)

xplor

12.01.2017 kl. 19:54
Maria Jansen: Tusen takk for tilbakemelding, det setter jeg stor pris på <3 Og så hyggelig å høre at du liker bloggen min, og ikke minst synes den er varierende! Antrekksinnlegg blir det definitivt mer av så fort våren og det fine været (krysser fingere) er her! Tusen takk, og ha en kjempefin kveld videre :-)

Vilde

12.01.2017 kl. 21:14
Så lekre! :D

xplor

13.01.2017 kl. 10:56
Vilde: Tusen takk, Vilde :-)
xplor

25 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - Xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet.

Search

Bloggdesign

hits