• 11.01.2017, 18:01

DU VET DET ER JANUAR NÅR..


... du må stå i kø for å komme gjennom inn/utgangsporten til Fresh Fitness. Og du må lete etter skoene dine blant 230385 andre ved utgangsdøren (jeg er visst ikke den eneste som har hvite Adidas sneakers på treningssenteret lenger).

... det er tomt for speltlomper i alle butikkene.

... det minker på alle lettproduktene og gode råvarer generelt.

... Tredemøllene klikker pga overbruk. Ledige er de heller ikke på ettermiddagstid lenger.

 ... bloggstatistikken øker drastisk bare du nevner ordet "sunn" i overskriften.

... det beste smågodtet er stappfullt i godtehyllene.

... du mest sannsynlig finner kø i solariumet også.

... Innsjekkingen på treningssenteret tar av på Facebook.

... over 100 personer melder seg på konkurransen din hvor premien er Atkins- barer.

.. PTene plutselig tjener fett og du må bestille time lenge i forveien.

... <3

Når det er sagt er dette innlegget kun ment morsomt og absolutt ikke støtende mot noen. Jeg er jo en av alle punktene over selv! Det morsomste er jo at det tar så ekstremt av rett over nyttår, og dabber sakte, men sikkert av jo lenger ut i året vi kommer. Jeg synes alle har godt av å sette seg nye og sunne nyttårsforsetter, jeg heier alltid på en aktiv og sunn hverdag, men jeg synes det er dumt at så mange starter så ekstremt at de ikke klarer å opprettholde den nye livsstilen året rundt. Jeg tenkte å skrive et litt mer utdypende innlegg om dette en av de nærmeste dagene, så følg med hvis dere trenger noen tips til å bli en helårs- trener i stedet for en januar- trener :-)

With this said I also have to say that I don´t mean anything rude about this, it´s just for fun. I´m actually one of the persons in every line above. Another thing I think is funny is that the healthy lifestyle is so extreme every January, and then it goes more and more away the further into the new year we come. I think it´s really great that so many of us makes healthy new years resolutions, but I think it´s a pity that people become so extreme that they can´t make it a lifestyle. I´m going to make a post about this later, so stay tuned for some tips about how to become a whole year around trainer :-)

New year - new me! Good luck, alle sammen <3 

#inspo #healthy #living #training #newyear #newme #everyday #blogger #jannexplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow

Victoria Larsen

11.01.2017 kl. 19:04
Elsker tightsen på bildene! Kjempe fint innlegg :)

xplor

12.01.2017 kl. 10:12
Victoria Larsen: Tusen takk, søte deg :-) Hyggelig å høre!

Iselin Renée

11.01.2017 kl. 19:47
Hehe sant :)

xplor

12.01.2017 kl. 10:12
Iselin Renée: Hehe, ja, ikke sant? :-)

Janne

11.01.2017 kl. 21:00
Haha kjempemorsomt innlegg, og så sant!

xplor

12.01.2017 kl. 10:12
Janne: Så gøy at innlegget falt i smak! Takk :-)
xplor

25 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - Xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet.

Search

Bloggdesign

hits