• 10.01.2017, 10:28

NÅR EN TV- SERIE GIR DEG FRYSNINGER


My latest obsession 

God morgen, fine jenter! Hvordan står det til med dere i dag? Siden jeg er inne i en god tips-rutine med tips til sunne middager i går kveld tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om en god TV- serie denne tirsdagsmorgenen. Jeg ble nemlig ferdig med de 8 episoden av The OA som nå ligger ute på Netflix igår, og jeg har ikke annet å si enn at jeg satt igjen med frysninger og gåsehud til tusen. Det er lenge siden jeg har sett (og likt) en så dyp og interessant TV- serie. Jeg vil ikke røpe så veldig mye av seriens handling, for med en gang jeg prøver å fortelle andre om serien merker jeg selv hvor unaturlig den høres ut. Hadde noen fortalt meg med ord hva denne serien handlet om slik jeg har prøvd med samboeren min, uten at jeg hadde sett noe av den selv, hadde jeg nok ikke sett den jeg heller. Men jeg lover deg at hvis du starter på serien fra begynnelsen, legger bort mobilen og følger med på alle episodene, vil du bli like fascinert og bergtatt som det jeg ble! The OA handler både om døden, engler, udødelighet, kjærlighet og spenning og får virkelig satt ting i perspektiv. Hovedpersonen Prairie forsvinner på mystisk vis og da hun kommer tilbake til hjembyen 7 år senere kan den blinde jenta plutselig se! Noen mener et mirakel har skjedd, mens andre mener jenta nå er farlig. Selv sier hun at hun er The OA. Handlingen er kanskje dyp, men åh, så bra og det samme gjelder seriens skuespillere! Nei, nå vet dere hva dere må snurre under helgens seriemaraton, eller allerede i kveld kanskje? Jeg håper tirsdagen din blir topp <3

Good morning, babes! How are you today? I´m continuing the tips post and want to tell you about my latest TV serie obsession. I finished the 8 episodes of The OA on Netflix yesterday, and have to say that I was a little bit emotional after finishing. It has been a while since I saw such a deep and interesting TV serie. I´m not going to reveal too much, because when I´m trying to explain the serie it doesn´t really sound that good. But I promise if you watch every episodes from the start, and really follows the show, you will (hopefully) be just as fascinated as me. The OA discusses both death, angels, immortality, love and tension in a really good way, and you can´t do anything but think deeper about these big themes. When the main actor Prairie comes back after 7 years disappearance the blind girl can see! Some say it´s a miracle, and some says that she´s dangerous. She now calls her self The OA. It may be a deep serie, but oh my, it´s good, just as the actors! Now you know what to see next Weekend, or maybe already tonight? I hope your Tuesday will be great <3

#inspo #tv #series #theoa #netflix #everyday #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow

Victoria Larsen

10.01.2017 kl. 11:06
Den høres jo veldig spennende ut! :)

xplor

11.01.2017 kl. 09:07
Victoria Larsen: Det er den virkelig! Anbefales hvis du trenger en ny serie å se på <3

Natalie

10.01.2017 kl. 12:12
Hei Janne! Liker bloggen din! Jeg bare lurte på om du kunne gi meg et tips ang Thailand, jeg skal dit med kjæresten to uker 5 mars, vi skal hovedsakelig til krabi(1 uke på Centara beach hotell) og så har vi 3 netter vi kan være hvor vi vil før turen går til Bangkok. Jeg står litt mellom phi phi og Koh lanta, siden det virker nærmest og mest praktisk. Men lanta virker litt kjedelig! vil du anbefale phi phi de 3 dagene for soling,snorkling og litt liv? Hørt at det er ikke så fint som de skal ha det til, pga lavvann og dårlige badeforhold (?). Ha en fin dag=)

xplor

11.01.2017 kl. 09:07
Natalie: Hei Natalie <3 Så hyggelig å høre at du liker bloggen min, og selvsagt kan jeg hjelpe deg litt på veien. Nå har ikke jeg vært på Koh Lanta, så her kan jeg ikke uttale meg, men jeg var på Phi Phi i noen dager og der likte jeg meg veldig godt :-) Hvis du blar i Thailand- arkivet mitt finner du mange bilder herfra.
Jeg kan forstå at folk ikke synes det er sånn alt for fint strand/bademessig, og det er et voldsomt lavvann som gjør det vanskelig å bade til tider. Men selve øya i seg selv er kjempekoselig, og det er en helt annen stemning her enn det er på fastlandet (ingen biler/mopeder). Jeg vil si det er et perfekt sted for å møte andre backpackere, det er et ungt miljø her (det var faktisk her vi traff på flest folk på vår egen alder), og utelivet virket veldig gøy. Og når det gjelder bading, fine strender osv, kryr det av disse på småøyer utenfor Phi Phi som du enkelt kan ta dagsturer til for å oppleve. Det er faktisk en av de bedre utfluktene jeg var på, hvor vi besøkte både Monkey Beach (ville aper du kan kose med) og flere småperler av noen øyer, og snorklet en hel del <3
Ellers synes jeg Krabi var både fint, koselig og hadde en herlig atmosfære. Det var faktisk her jeg likte meg aller best av de plassene jeg besøkte i Thailand!
Så heldig du er som skal på kjærestetur forresten, det må jo være det aller beste! God tur når den tid kommer :-)

Elise Kristiansen

10.01.2017 kl. 13:11
Digger serien selv! Utrolig bra!

xplor

11.01.2017 kl. 09:01
Elise Kristiansen: Det er jeg så enig i! Tror vi er mange som mener akkurat det :-)

RebeccaHasselgard

10.01.2017 kl. 19:16
hørt flere bra ting om denne! :D

xplor

11.01.2017 kl. 09:00
RebeccaHasselgard: Det forstår jeg godt, for serien er utrolig bra :-D Det er bare å begynne å se! Hehe

Henniie

10.01.2017 kl. 22:08
Jeg er helt enig. Når bussen gikk over broen trodde jeg at hjertet stoppet et lite øyeblikk!!

xplor

11.01.2017 kl. 09:00
Henniie: Da er vi to! Haha, og det er ikke eneste gang for å si det sånn :-P

Natalie

11.01.2017 kl. 21:40
Takk for svar! :D leser så sykt mye forskjellig om phi phi, så lurte nesten på om det var lurere av oss å dra til phuket de 3 dagene istedenfor. Men der virker det enda "verre" hvis jeg kan si det sånn. Vil egentlig bare ha 3 dager med fine strender, deilig badevann og gode drinker og litt liv :) Hehe. Har du noe sted å anbefale ift til hotell der evt? Vi har sett på holiday inn resort som ser fint ut, men virker veldig langt ifra alt. Og så vil vi ikke bo midt i festgata heller hvor søvn er umulig!

xplor

12.01.2017 kl. 10:12
Natalie: Jeg stemmer for Phi Phi Island over Phuket, men det har noe med å gjøre at jeg ikke likte meg så godt i Phuket. Det var greit fint på sistnevnte, fine strand og bademuligheter, men selv var ikke noe fan av selve "sentrum"! Mye av denne strippekulturen, gamle menn som sjekker opp unge damer, osv, på åpen gate.. noe vi ikke finner i Krabi :-)
Phi phi hadde en så god atmosfære og øya var så liten og koselig i seg selv, med mange småbutikker etter hverandre, og mye dyr som jeg liker. Og å sole seg er det ikke noe vanskelig å få til, det er bare at man må gå veldig langt for å bade på dagtid. Men som sagt, utfluktene til øyene rundt Phi Phi er virkelig verdt å få med seg :-)
Jeg var ikke på noe resort selv, men virket som om disse lå litt unna kjernen av øya, vi sov selv midt i smørøyet, men ble ikke for mye bråk selvom :-)

Natalie

12.01.2017 kl. 11:19
Okei, da høres det ut som at phi phi passer oss :) Virker som at det er lettere å komme oss derfra til krabi for å fly til Bangkok også. Da er det bare å lete etter et sted å bo i kjernen (som jeg forstår er Tonsai Bay?). Takk for alle svar!

xplor

12.01.2017 kl. 19:58
Natalie: Jeg tror nok dere vil stortrives på Phi Phi :-) Det er kjempeenkelt å komme seg til Krabi fra Phi Phi (det var via der vi kom oss til Krabi selv). Det går ferjer hele tiden, og det koster heller ikke skjorta :-) Ton Sai Bay er havnen der kjernen av øya er ja, og finner dere et hotell/hostell i gangavstand herfra så bor dere midt i smørøyet! Enjoy <3
xplor

25 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - Xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet.

Search

Bloggdesign

hits