• 09.01.2017, 19:42

FORSLAG TIL EN SUNN OG GOD UKESMENY


Monday

Salmon with vegetables pasta, broccoli and Kesam

Tuesday

Chili con carne with homemade nachos 

Wednesday

Chicken salad with white beans, egg and pasta

Thursday

​Grilled beef, sweet potatos and avokado salad

Friday

SAMSUNG CSC

Quinoa soup and grilled chicken 

Saturday

SAMSUNG CSC

Homemade chicken Tandoori

Sunday

SAMSUNG CSC

Grilled chicken in potato flatbread with salad and Kesam 

Januar er mer enn velkommen her hos meg, og etter en god uke inn i det nye året har matvanene mine blitt veldig gode igjen. Jeg prøver å spise (masse!) sunn og næringsriktig mat som gir meg masse påfyll og energi. Det er akkurat det som er målet med både trening og sunn mat for min del - ekstra overskudd i en hektisk hverdag! Både trening og mat er noe jeg har vært svært opptatt av de siste årene, og har bygget opp en riktig god del egenerfaring. Som hele min blogg skriver jeg alt jeg gjør om trening og kosthold utifra mitt synspunkt og hva som fungerer best for meg, det er alltid viktig å huske på ikke å kopiere andre og finne muligheter som passer deg og din kropp best. Selv er jeg ikke redd for karbohydrater ettersom jeg trener mye styrketrening, og jeg er ikke redd for en ekstra frukt eller to hver eneste kveld bare fordi jeg har lyst på noe godt til TV- kveldene mine og fordi jeg alltid prøver å tenke på å dekke det daglige behovet mitt for vitaminer og antioksidanter. Over har jeg satt sammen et forslag til en sunn og god ukesmeny, som jeg håper vil falle i smak hos mange av dere! For noen vil kanskje ikke dette være sunt nok, mens for andre vil det være alt for lite karbohydrater, proteiner eller hva enn dere måtte trenge. Som sagt, alt etter eget behov ;-) Men noe jeg kan love er at maten over her er mer enn god nok! Hehe, i allefall i min munn <3 Jeg håper starten på den nye uken har vært fin for dere alle!

January is more than welcome for me, and after a good week into the new year I´ve started eating a little bit healthier again. I´m now trying to eat (a lot) of healthy and nutritious food that gives me energy. That´s exactly why I work out and eat healthy. I´ve cared about my training and food for some years now, and I´m starting to know a lot about what my body needs and don´t. It´s important to remember that everything I write is from my own experience, and you have to find out what works best for your body. When it comes to my self I´m not afraid of carbs for dinner because I do a lot of strength training, and I eat a lot of fruits just because I like to and I know my body needs all the vitamins and antioxidants. Someone else may prefer little carbs and not that much fruit sugar. Anyways, here you have some inspiration for dinners this week, that I hope you like! I do promise all the food above taste great! At least my mouth thinks so <3 I hope you all have a nice Monday, and I´ll talk to you tomorrow! 

#inspo #food #healthy #living #mat #matglede #blogg #jannexplor #xplor #xplorbloggno #blogbyjannebodin #xplorbyjannebodin

Follow

Pernille

09.01.2017 kl. 19:52
Her var det mye godt som jeg har lyst til å prøve en gang :)

xplor

11.01.2017 kl. 09:09
Pernille: Det vil jeg anbefale deg å gjøre! Masse god middag her, som jeg selv er utrolig glad i :-)

Victoria Larsen

09.01.2017 kl. 20:29
Så utrolig mye godt! Jeg må lagre innlegget :D

xplor

11.01.2017 kl. 09:09
Victoria Larsen: Så gøy at du likte middags- innlegget mitt :-) Takk!

siri

09.01.2017 kl. 22:54
Ååå så fine bilder åsså så godt det ser ut. Det skal eg jammen prøve ut når lønna kommer:D Nå går det i kyllingfilet, sopp, eggnudler, brokkoli og creme frach:)

xplor

11.01.2017 kl. 09:08
siri: Så koselig at du likte innlegget! Anbefaler deg å teste ut alle disse rettene :-) Hørtes jo nydelig ut med den middagen din også da! Må prøves <3

RebeccaHasselgard

09.01.2017 kl. 23:17
Mye god mat! Takk for supre råd ;)

xplor

11.01.2017 kl. 09:08
RebeccaHasselgard: Bare hyggelig! Jeg er glad innlegget falt i smak :-)
xplor

25 y/o Travel & Lifestyle blogger from Norway. Traveling the world with the love of my life <3 Contact: rolpx@hotmail.com Dette er en blogg hvor du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilke mat jeg anbefaler på de ulike stedene jeg besøker. Er det noe jeg elsker så er det nettopp det å se, føle og oppleve, og er det noe jeg er flink til så er det å utforske - Xplor. Jeg vet at min store reise så vidt har begynt, og jeg håper dere alle vil følge meg og min kjære ut i den store verden! Det vil bli fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet.

Search

Bloggdesign

hits